7195
-
Bandras DaSilva #6555 Én vagyok bent mostanában...csináltam egy craftert is, azzal is maszatolok néha, de igazából a riflemant kéne húznom...
Közös móka jó lenne, de még gyengusz a karim, dantooinon levernek a mobok mint a szart. Mondjuk kéne jobb fegyó is meg ruha/páncél...de még nem nagyion tudok szerezni. Ami meg van az kurva drága. 75-100k ért akartak adni puskát...hát azért az nekem még sok.
Sztem egy tatooin, Naboo, Corellia turnét lehetne tolni. ott is vannak minden szintű mobok és csoportban le tudnánk verni őket.
Szervezzünk vmit. -
#6554 "ami még legalább 1 év"
ez az info honnét van ?
de így is feleslegesnek érzem mert lesz wipe. így megy minden a levesbe.
én már az élest akarom már de nagyon. :D -
Kisponyi #6553 Feleslegesnek éppenséggel nem nevezhető, mert ugye ez a verzió már csak a final verziónál lesz wipe-olva, ami még legalább 1 év :DD -
#6552 Én továbbra sem leszek túl aktív, majd ha kijön az éles . De addig egyszerűen feleslegesnek érzem. -
Kisponyi #6551 na sikerült elérni Hmuda-t :D Így azért már up-to-date a logó is :DD Gyerünk éledjünk emberek.
Nem mellesleg, hamarosan szeretnénk Numidium/Crokin barátaimmal lerakni egy GH-t, hogy a magyarokat egy helyre gyűjthessük. Jó lenne, ha kapnánk 5leteket névre illetve, hogy hova tegyük le. Kélne már lassan vmi közös program is (horgászat dantooine-n? Pannónina koordinátái mellett? de jöhet bármi 5let :D) -
Kisponyi #6550 jogos, ott a pont. Meglátom mit tehetek az ügy érdekében. :D -
#6549 nem tudom nézi-e rendszeresen a topicot, de klikk a nevére, bal oldalon tudsz neki privátot küldeni.
de ugyanezzel a lendülettel szólhatsz moderátor figyelmébe topicban is, akkor látja többi mod is. -
Kisponyi #6548 Ha vki elérné Hmuda, lekéne cserélni fórum logo-t :D
Logó
-
#6547 Az jó, én teljesen új vagyok ebben de nagyon tetszik, hogy sokkal komplexebb meg "nehezebb" mint az újabb mmo-k... itt még a játék minősége volt a szempont fejlesztéskor, nem a lóvé. Ennyi emotion-t nem láttam még egy mmo-ban se :) EQ-ban lehet hogy van, de azzal sose játszottam. -
Bandras DaSilva #6546 Ja, azt tudom. Azzal eddig nem volt gond sosem:). Most egyelőre próbálgatom, hogy mi mire jó...sokat felejtettem ám nagyon pedig toltam 2003tól a végéig...csak hát ez nagyon más mint az nge..és ugye ahhoz szoktam hozzá a végén.
Azért vannak emlékek az elejéről is és most elég sokat újraélek, szal jó lesz ez...csak még meg kell szokni... -
#6545 Bocs a duplázásért, azt elfelejtettem mondani, hogyha server cap miatt nem enged be, akkor csak spammolni kell az entert... ez a hivatalos bejutási
mód :) -
#6544 Sajna sok dc-vel meg server újraindítással jár az, hogy folyamatosan fejlesztik és teszik bele a kódot... meg lehet szokni, volt már olyan is, hogy 6 órát tudtam játszani folyamatosan :)
deal with it -
Bandras DaSilva #6543 Gex néven futok, egy friss marksmannal..majd rifleman lesz belőle meg még majd valami. Az egyetlen bajom az, hogy valamiért olyan 40 percenként kivág vagy kapom ezt a connection to swg lost üzit...utána meg mire visszalogolok mindig van egy jó 10-15 percnyi játékidő ami elveszett.
Kicsit idegesítő, de reméljük majd javul.
Sztem 7végén leszek, de egyelőre nagyon kis friss a kari, szal kell még sok xp a fejlődáshez. -
#6542 Tudod mit mondott a Svéd váltóőr amikor a vonat levitte mindkét lábát ? -
#6541 Magyart? :D -
alex88 #6540 ha adsz nekem egy magyarnyelvû leirást hogyan tudok játszani, hétvégén csatlakozok hozzátok :D -
Barganda #6539 Üdv mindenkinek!
Basilisk szerveren jó lenne tudni hogy ki az aki aktívan játszik. Mi eddig vagyunk páran, jó lenne ha többen lennénk :). Ha van még aktív játékos akkor keressétek ingame Numidium-ot ill. Crokin-t. (Numi-Architect, Cro-Ranger) -
#6538 nem , mivel a darjani nem más. ők is az swg emu-t fogják futtatni először csak saját - bix-en lógó - serveren. később némi módosítást terveznek mondjuk de az meg az eddigiek alapján nem lesz rossz. -
Zhetron #6537 Ez a Darjani szerver előrébb tart mint az SWG EMU? -
Wlanseraf #6536 -
Kisponyi #6535 Már teis látod az alagút végét és nem a gyorsvonat jön szembe? :DDDDD -
Wlanseraf #6534 Apa kezdődik?:DDD éleset megvárjuk:DDD Darjani server remélem hamar röffen:) megint Darjani lakos szeretnék lenni:D -
Zhetron #6533 Arról nem tud valaki valamit, hogy a droidok működnek-e vagy ha nem, mikorra tervezik hogy megcsinálják őket? -
Kisponyi #6532 Jelenleg szinte óránként változtatják max kapacitást, függően attól mennyire van tele/mennyien akarnak bejutni. Ha nincs csúcsidő, pl reggel 800 volt a plafon. De mondjuk most tökmind1, mert deadlockolt a szerver :D Adminok meg csicsikálnak :D -
eurom #6531 1400 at mutat nekem a max capacity egyébként ,de végül is mindegy feljavithatnák 4-5k ra küldök nekik 10 dolcsit (tudom az még kevés lesz hozzá) -
eurom #6530 1500 playert talán az swtor serverei is elértek már igy az összevonásokkal
:D -
Kisponyi #6529 Akit érdekel:
The Unofficial SWGEMU Teamspeak Server
Teamspeak 3
Server Address: 74.208.109.240:8767
Ha online a Ts3 szerver és az swgemu is megy általában fentvagyok rajta. Yulaw vagy Kisponyi néven. :) -
Kisponyi #6528 azért ez durva, délután belőtték 1500-as max plafont, de már 1850-re emelték, de még mindig non-stop tele. LOL -
Kisponyi #6527 én egy ideje már próbálok bejutni, de kapom üzit non-stop. Server reached player cap, blabla :DDDD -
#6526 Én az előbb simán beléptem , mondjuk nem voltam sokáig. Jah és custom csatit még mindig nem lehet csinálni :( -
Kisponyi #6525 Egyik szeme sír másik meg nevet. Tele a szerver plyerekkel, de emiatt nemtudok bejutni :DD -
#6524 remélem a magyar darjani minél előbb beindul majd , ott azért jobb lenne majd tolni. -
Krassius #6523 Hat van játékos bőven, nem tudok belépni mert megtelt a server. -
Kisponyi #6522 Nyugodtan belekezdhetsz. Júni 11. volt az utolsó wipe végleges verzió előtt. És az pedig nem 1-2 hónap múlva jön. Legbizakodóbb jövendölés szerint se fog év vége előtt elkészülni. Plussz azt is vedd figyelembe, hogy 2012 decemberében úgyis mindannyiunknak vége, szal is addig használd ki az időt és gyere emu-ra :DDDDDD -
#6521 nagyon gondolkodom, elkezdjek-e komolyabban játszani :/ csak nem látom értelmét, mert lehet 1 hónap múlva jön a végleges, aztán úgy is bukik minden. -
#6520 hmm ahhoz képest hogy csak test és lesz wipe elég komoly az az 1500. :) -
Kisponyi #6519 Ez most jött IRC-n, úgytünik most 1500-an vannak fent és a szerver full :DD
<Locnar> oh maybe there are 1500 on
* mort ([email protected]) Quit (Broken pipe)
* peaco ([email protected]) has joined #swgemu
<Nikoo> Server Cap was closer to 3000, when it starts getting wobbly is lower.
<Andros> Yeah that's what TA said, aiming for 3,000 clients online at one time.
* Lebowski ([email protected]) Quit (Quit: )
<@TheAnswer> there are 1500 on
<@TheAnswer> gonna increase it to 1700
<@TheAnswer> see how it goes
<Nikoo> Ohh I see.
<Locnar> sweet -
Kisponyi #6518 Közben kiderült, hogy server status neméppen bugmentes :D Így nem a valós számokat mutatja :DDD -
Kisponyi #6517 Ebben a szent pillanatban user állapot:
-Status- Current Nova status is3 ONLINE | Users:3 7 | Uptime:3 55mins 3secs | Current Basilisk status is3 ONLINE | Users:3 315 | Uptime:3 1hr 19mins 18secs - Please /join #serverstatus for server status information.
<%Status> 5Current Nova status is 3ONLINE - 5Users: 7 - 5Uptime: 55mins 3secs - 5Current Basilisk status is 3ONLINE - 5Users: 315 - 5Uptime: 1hr 19mins 18secs
-
Krassius #6516 Valahol az oldalon lattam pedig. Mikor neztem olyan 1000-en voltak Basilisken es 100 korul Novan.