Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ezek mazohisták, vagy mi? :D

A medve nem játék.

lehet fura, de nekem meg pont az nem tetszett :D nemszeretem, ha egy ilyen fajta mmo-ban vezetik a kezem. Pont az volt a jó ennek a játéknak világában, hogy bementem egy városba, és találtam egy npc-t aki elvileg egy senki a világban, de adott egy questsort amit megcsinálhattam, de nem volt kötelezõ. :) De elehet ezzel csak én vagyok így :D

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

kövezzetek meg de nekem az a quest chain bejött amivel 1 - 90re lehetett fejlödni és tatooine tól a mustafarig mindenhol kellett valamit csinálni ,de kb csak ez az nge böl

Torzonborz
nge emu ???? arra is kíváncsi valaki ? :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nemigazán, mert a Project swg egy másik csapat :D õk az NGE-s emu-t csinálják :D

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

a.carkey
Ez mehetne bannerbe:

A medve nem játék.

a.carkey
Inkább szomorú, mert elvileg van a piacon egy SW MMO ... :(

A medve nem játék.

Calver
ha már ilyen szépen összeáll lassan az emu, akkor lassan azt hiszem én is benézek... NGE után hagytam az egészet a fenébe, egyszer néztem talán vissza, amikor JtlS-t ingyen hozzávágták a kétlábúhoz, ami egész jó volt, fõleg mert teljesen különállt a szörnyûséges NGE-tõl... bár emun nagyon hiányozni fog a 30 milla creditem <#rinya>

ellenben jó látni, h így pörög ez a topic <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
emlékeim szerint úgy volt, h holocron megaszondta elsõ négy szakmát amit ki kellett gyúrnod (és csendesen az asztal alatt zokognod, ha pl Image Designer-t kaptál), az ötödiket viszont nem, és amíg nem találtad el véletlenszerû próbálgatással, nem lehettél jedi. tekintve h volt... mennyi, 30? 50? szakma... <#vigyor1>
vicces rendszer volt, na, viszont remekül mûködött, szerintem falu elõtt láttam az egész szerveren kb 2 fényfütyist, késõbb meg spontán potyogni kezdtek az égbõl amerre a HaTE guild járt.

"The trees move. Do you not see it?"

Hivatalos verzioban is a falu pre-CU volt. En akkor hagytam abba mikor CU kijott, es boven a jedit grindeltem mar.
KB CU elott fel evvel jott falu, elotte ha jol tudom szakma grind kellett hozza, es ha letudtad a karaktered szamara kijelolt szakmakat (amit persze nem tudott senki)akkor lettel force sensitive es kezdhettel neki a Jedi fejlesztesnek.
a.carkey
6442 kék kiemelés! :D

A medve nem játék.

nekem igy elsöre a wookie meg mustafar is megfelel ,de ezt a taanabot honnan szedted? :D

mmonomad és pvpista

a.carkey
Mindegy, csak jöjjön és szeressük úgy, mint régen.

Mellesleg, a Taanabon kívül melyik a másik extra bolygó ami bekerül?

Peace! :D

PS:
Ez amúgy textúra cserével, vagy hogy?

A medve nem játék.

tessék csak neked :D

- The main weakness of SWG was its lack of quest content (despite the sandbox gameplay). Once version 1.0 will be finished, will you add some post-CU (especially NGE) content or do you consider it useless ?

We would like implement the tools and subsystems required to build and put in new planets. As it stands we have received a lot of help from the community since we went open-source. There are some working on world builder tools, script editors, converters for models and animations, or working on building new content. I think we can add the planets in the client that SOE never used and even create new ones later.

mmonomad és pvpista

fejlesztök emlitik valamelyik interjuban de ugy emlékszem neveket nem mondanak hogy milyen bolygok de látod más is hallotta ne hitetlenkedj

mmonomad és pvpista

a.carkey
Játszottam a Rebellionnal, szóval nem tudsz meglepni! Na ki vele! :D

A medve nem játék.

a.carkey
És melyik bolygók? Van errõl valami leírt info?

A medve nem játék.

de de bolygók a fileokban elrejtve :D

mmonomad és pvpista

Torzonborz
A régi ( Hunnen féle ) fórumon Csabsz mutogatott egy csomó rejtett cuccot ami benne volt a fileokban.
Egyébként meg EMU-ba gyk azt tesznek be amit akarnak asszem vhol ezt demózták is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Nade bolygók és hollandik? Ne már! :D

http://www.youtube.com/v/2WNrx2jq184&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

tonnányi ilyen cucc van a fájlokban, sok emotion/cucc meg még rakat egyéb amik már az elsõ verzióban benne voltak, de sose kerültek be a játékba. Kíváncsi vagyok miket fognak belõlük használni.

Torzonborz
gondolom hidden object , azaz a fileokban benne van de magában a játékban nem.

a.carkey
"amit nem is láttunk anno, pedig benne vannak a játékban"

Ezt magyarázd már meg lsz, mert nem értem. Benne vannak a játékban és még nem is láttuk? Vagy a filmben? Vagy a SW univerzumban?

A medve nem játék.

-a soe

mmonomad és pvpista

hivatalosra gondoltam a falunál hogy cu val jött.

gondoltam emunal nem lesz falu mivel pre cu ,de azota utána néztem itt probálnak megnyitni olyan bolygokat is amit a soe nem is láttunk anno, pedig benne vannak a játékban

mmonomad és pvpista

Falu az volt mar Pre-CU is.

SWGEMU-ban az utolso infom ami volt a Jedive valasrol az az hogy minden karakternek generalodott egy mob lista (Rumor) amit meg kell ett olni a megfelelo darabaszmaban hogy force sensitive lehess. Ezutan neki kellett allni holocront farmolni, ha useoltal egyet az mondott egy szakmat amit ki kellett grindelni. Ezt kellett addig csinalni mig nem unlockolodott neked a Jedi.
A GM-ek annyiban segitettek par jatekosnak hogy megadtak a moblistat.
Egyebkent meg un. Rumor groupokat csinaltak amik vegigrohantak a bolygokon mindent leolve ami szembejon.

Remelem elesre kitalalnak valami jobbat.
Torzonborz
itt : http://www.darjani.org/news.php bõvebben olvasgathatsz róla .

Nekem nem olvassa már az eredeti cd-t :)

N1ggA
Sorry, de nem tudom megérteni. Most ez a júni 11-ei verzió az alpha, a béta, vagy a kész, live, minden contentet tartalmazó pre-CU hû mása verzió lesz?
Valamint, miben más a Darjani?

Amúgy látom most installnál, hogy eredeti swg kell hozzá, nekem ez megvan, de nem hiszem, hogy mindenkinek, ez majd biztos csökkenti a játékosszámot.

Spread De Love!

Torzonborz
pet vagy companion nem tök 8 :D

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Bedõlni nem fog, de tény, hogy késztetést nem érzek, hogy bejelentkezzek akár öt percnél többre, pedig lenne benne teendõ, de baszott unalmas az egész. :(

A medve nem játék.

Smuge
Ez nagyon jó hír hogy így felpörögtek az események, tuti visszanezek! Örülök hogy nem vettem meg a tor-t, sehol nincs az swg-hez képest. Remelem vakarják majd fejüket a fejesek , hogy mekkora ziccert hagytak ki miután bedõl a tor.

a.carkey
Jawa pet nem volt. A TORban is companion formában van benne.

Kowakian Monkey Lizard pet viszont volt. Nekem spec a téli mókával lett ugye vagy öt. (Amikor beléptem a házba és betöltõdtek, mindig megrémültem, mert baromi nagyot rögötek köszönésképpen. :D)

De volt mellette még két holopetem is. Vagy három? Még elnevezni is el lehetett õket. :)

A medve nem játék.

#6412, bocsi :D késõ van

#6142, olvasd el
amúgy 2 szerver van, 1 teszt amin a legfrisebb verzió van fent, de van "blue frog" amibõl szinte bármit megszerezhetsz, ez a szeró tisztán tesztelésre van
És van egy "play server" amin egy aránylag stabil kód fut, de nincs benne annyi funkció. Ezen vannak sokan.

es milyen szerveren lehet jatszani?
bocsi, most néztem, kivették sajna a guild kreálást :(( na majd júni 11 után :D

de guildet tudunk akkor a guild chat müxene, mint hun :D

Torzonborz
gondoltam hogy csinálok hun csatit de nem lehet :(

én szívesen segítek bárkinek ingame, ha kell, megtalál "WREZY" néven, amúgy meg most már csak simán keress rá torrenten és töltsd le. Mivel már nincs élõ hivatalos szerver így nem kalózkodás.

Torzonborz
hmm ha már ezzel gond akkor a játékban mi lesz ?

Panzeradler
Itt van egy step by step leírás. SWGemu
hogy lehet jatszani?valaki irja meg mit kell letolteni, honnan, meg hol kell regelni!koszi!
erröl eszembe jut az a starsideres legenda ,hogy ha megölsz egy ewokot nem lehetsz már jedi
az nemvolt, de repülõ ewok lett :DDDD

Na ennyit a TORról.

Torzonborz
jawa pet !!!! :D talán ez az egy.

ööö ez nem volt SWGben , nem ?

Azért a TOR nem lesz leverve ,de ettöl függetlenül nem tudnék onnan olyan contentet mondani igy hirtelen amit az swg ben szivesen látnék.

más törtös tapasztalatokbol ki indulva pár ezer playerrel már van olyan érzésed hogy tele a szeró

hát, hogy õszinte legyek, kemény arculcsapás lenne SOE/LA-nek, ha teljes EMUs társadalom létszáma akik aktívan tolják több lenne, mint amit õk CU/NGE után maradásra tudtak bírni, ha meg TOR-t is megközelítené még, ha nem is hagyná le, na az lenne az igazi. Én tuti, hogy 2 helyen is leszek, úgymond Official swgemu-n az eredeti feeling miatt és a darjani-n a másféle tartalom miatt.