7195
10877436381340714828.png
  • Joe111
    Sziasztok! Crokin vagy Numidium ha olvassátok ezt az üzenetet,kérlek keressetek meg a játékban, fontos lenne.
    Zargo vagyok.

• Krassius
    Sok javitas jott a patch-el, akit erdekel most mar erdemes belenezni a jatekba. (Bazaar, mission xp / payment fix, etc...)
  • eurom
    bazaar - vendor berakva ,de az értékes cuccaid ne tedd be egyelöre !

xp-t is helyrerakták kicsit pár cave is be lett népesitve

• Krassius
    JTL elvileg benne lesz, Mustfar mar nem mert nem kompatibilis a regi verzioval.
  • bekasybalazs
    elég ha majd bennelesznek...megéri akkor elkezdeni :)
  • Bandras DaSilva #6590
    Nem. Csak az alapjáték van per pillanat...elvileg ahogy néztem a jump to lightspeedes dolgok is benne lesznek majd, de egyelőre nem nagyon elérhetőek.

• bekasybalazs
    tudom, vagyis olvastam...:) felfedezem addig a játékot :D amúgy az emuban is minden kieg bentvan? gondolok a space battles részre, meg stb...
  • Krassius
    Egyenlore nem nagyon van, eleg korai stadiumban van a jatek. Par hsz-el lejjebb van info a magyar varosrol en is tegnap fedeztem fel.
    Jelenleg eleg nyogvenyelos a fejlodes lehet megeri varni meg vele.
  • bekasybalazs
    jólvan, köszönöm már töltöm is...:) furcsa lesz az elején megint wow után...de kitartóvagyok :D a magyar közösséget hogy érem el ingame?
  • Krassius
    Nem kell hozza eredeti verzio, az csak azert van ott hogy levedjek a sagguket a lukasmuvek fele.
  • bekasybalazs
    köszönöm :) nagyrészt választ adott a kérdésemre...viszont az ingyenesség elolvasva a FAQ-t kicsit ferdít...tényleg nem működik nem lemezes verziókkal, vagy csak reklmáfogás?
  • Krassius
    Szia, ez a jatek 2005 elotti verzioja, teljesen ingyenes, jelenleg Alpha allapotban.

Bovebb informacioert erdemes elolvasnod az SWGEMU site-on talalhato About SWGEMU menupont alatt talalhato informaciokat.
  • bekasybalazs
    Sziasztok! egyszer toltam már swg-vel,de hogy hol,meg hogy milyen verzióval arról fogalmam sincs...kicsit csalódva az swtorban, szeretnék újra swgzni. tudnátok nekem segíteni hogy hogy működik most,honnan tudok klienst,kiegeket tölteni, és hogy még él-e a free-to-play dolog. ha ezek megvannak,már csak az alapokról kéne egy íromány, ha tudnátok ebben segíteni. és lenne még 1 kérdésem lenne. ha wowban 25fős raidet bírta a laptop, swg-t is fogja, vagy az esetleges instanceokat,ha van ilyen? köszönöm előre is a segítséget,üdv.: Balázs
  • Crokin
    Elkészült a város, Hunyad: 2800;1700 Naboo-n, Kerentől DK-re! Várunk minden magyart szeretettel :)
  • Bandras DaSilva #6581
    Hamarosan leszek megint...mostanában sok a meló meg a pörgés...
  • Crokin
    Semmi extra, öten voltunk, cseréltünk neveket ki hány magyart ismer...(tucatnyian lehetünk kb. akikről tudok)
    abban maradtunk, hogy naboo-n felhúzunk egy várost, Numidium már bekészített 1 guild hall+town hall-t.
  • a.carkey
  • a.carkey
  • Krassius
    En csak ma olvastam ugyhogy erdekelne mi jott ki belole :)
  • eurom
    kb 4 ora volt novice brawler töl a unarmed IV , 4kocka afk macroval 2 mob spawnolt 200 - 200xp kaptam értük.

ettöl egyszerübb fejlödést?

a fegyveres afk macro pedig meg egyszerübb mert befogsz mindent jo nagy körben

• Crokin
    Ma este 7-kor várunk minden magyart Coronet hotelbe egy kis eszmecserére.
  • Zhetron
    Tényleg nem egyszerű a fejlődés még crafterként sem, szóval én is várok még amíg kiforrottabb lesz a basilisk (bazaar pl), addig meg szerintem a nova test centeren elleszek a játékkal :)
  • Cnut
    Akkor ezért volt olyan kellemesen sok ember Coronetben! Erről lehet valami info-t találni, hogy mi mikor kerül be? Mert bazaar és vendor nélkül elég nehéznek tűnik a craftolás...
  • Cnut
    Augusztus 29-én kezdtem :) Ha jól emlékszem volt valami nagy közös vadászat a Naboo-n pár nappal később, ott találkoztam az akkori játékosok többségével.
    Az első napokban valaki megmutatta, hogy kell survay missionöket csinálni és azzal, illetve lepkevadászattal telt az idő. Aztán egyszer láttam egy peko peko albratross-t és eldöntöttem, hogy CH leszek. A bio-engineert pedig még a megjelenés előtt. Valaki még az első napokban megkért, hogy rakjak le neki pár mineral bányát, aztán ő örökre eltűnt, de az első bányatelepet meglátni... na az is egy élmény volt!
  • Krassius
    Ja, az tortent hogy menet kozben rajottek hogy az a kod (engine?) nem jo, ezert az egeszet ujrairtak.

Ami az Alpha tesz elott futott szerver Liberator neven, az az elozo koddal futo jatek volt, amit csak azert hagytak fent hogy addig se oket nyaggassa a nep hogy mikor lesz mar jatszhato.

• Wlanseraf
    oké de én az alpha/béta tesztelés előtti serverről beszélek:) ott ment...
  • Krassius
    Alpha / Beta teszteles.
  • Wlanseraf
    Ja hogy nincs bazzar? mert néztem és nem ment... fasza.... mivel az a legrégebbi szerveren is ment fél éve:D szóval nem tom mi a retek van..
  • Bandras DaSilva #6567
    Ja, az eleje nagyon lassan megy, de ahogy jönnek a kockák meg szerzel jobb fegyót, stb onnan már könnyebb.

A grindelős része valszeg végig megmarad. Sok minden sztem még nincs benne ami anno már pre-cuban is volt, de hátha bekerülnek.

A looton is kéne állítani mert eléggé összevissza dobálnak mindent. Mostanában már lehet doki buffot is szerezni és így azért könynebb a nehezebb mobokat is leverni. Lassan felfejlődik minden oda, hogy könnyebben lehessen haladni.

Ha a bazaar meg a vendorok működni fognak, akkor lesz igazán jó. Mert ez a kiállok és ordibálok nem annyira jön be nekem.

Xpzni meg valszeg csoportban éri meg mert akkor csak leveri az ember a nehezebbeket is.

Emlékszem anno 20 fős csapatokkal próbáltunk rancort ölni és hát nem volt egyszerű....a kraytokról már nem is beszélve...aztán persze ahogy jöttek a jó cuccok meg a skillek már szólózta az ember a kraytokat is.
  • eurom
    a random fészeknek nekiesunk és mindent megölünk amit találunk az csak a naboon müködik (ott is van kivétel -faamba)

minden más bolygon életveszélyes dolgok tudnak kijönni a legegyszerübb lepke fészekböl is ha nem a mi misszionk :D
  • Krassius
    Bugos az XP azokra a creatureokre amiket mission kozben olsz meg.
    A szabadon koszalokert joval tobb XP-t lehet kapni csak azok meg megelepetesszeruen fel vannak turbozva.
    Pelda: sotetkek nehezsegu Durni mission kereten belul 200xp, csak ugy menet kozben talalva 400xp.
    Ellenben a csak ugy megatalalt (akar masik player szamara generalt lair) sotetkek nehezsegu Durni van hogy 2 utesbol lever 1000 HP-t es te nezel mint a moziban.

Aki nem birja a szenvedest erdemes meg varni amig az Alpha / Beta kiforrottab allapotba kerul. Jelenleg hardcore arcok elonyben.

XP bug ahogy elneztem craftolasnal nincs, de pl az entertainerek is panaszkodnak hogy nagyon lassu.
  • Wlanseraf
    Azért furcsa mert most a bliz mentalitás van hogy mindig ugyan annyi idő legyen a max karakter... tehát ha kijön egy kieg akkor gyorsul a fejlődés.... ez eleve idiótaság szerintem...

Inkább az a problem hogy minimál a sebzés meg alig találja el a célt:D de pár óra útán megoldodik:D
  • a.carkey
    De ezt most csak a bétánál vagy így is marad? Nincs vele bajom, csak érdekelne.
  • a.carkey
    Valahogy később jöttél be, nem? Október v. november? Most ez olyan, mintha 2003 június végén kezdenéd. :) Emlékszem, július-augusztus az ismerkedéssel, felfedezéssel telt el, alig a fejlődéssel, aztán hirtelen master architect lettem, majd jött vele a pisztolyos rész, és a smuggler. Mondjuk volt időm játszani. Reggel 7:30tól éjjel háromig. Csak kajálni és szerver restartra álltunk le. (Utóbbi KEi idő szerint 13-14 óra körül volt a Starsideren és néha tartott fél négyig.)

Egyébként az elején elég jól lehetett haladni buff nélkül is. Viszont tény, ez valahogy lassabbnak tűnik más MMOkhoz képest, de csak az eleje ilyen nehéz. Utána már minden ok.
  • Kisponyi
    Valószínüleg úgy, hogy, régen nemvolt "ennyire" grindelős :D Emu-s srácok megváltoztatták a sebzést/xp-t, küldikért járó pénzt. Lényegében megnyújtották a fejlődést. :D
  • Cnut
    Ma először én is benéztem, de meg kell valljam csalódtam, valószínűleg azért mert szépültek az emlékek. Coronetben kellemes tömeg volt, de nem volt nagyon mit tenni kezdőként ezért felvettem két küldit majd nekiindultam.
    Az elsővel 40 perc alatt végeztem és úgy hogy minden mob ellen kb 999szer megnyomtam az F6-ot és elmentem 5 percre a géptől, mert egyszerűen nem volt mit tenni a harcban. De tényleg. Volt a moboknak 300hp-ja mindhárom csíkra, én meg 30-40et sebeztem. Mindezt 1000 creditért.

Ezen kívül nagyon jó az egész, hihetetlen hangulata van a világnak, de valahogy nem értem azt hogy a kezdetekben ezt a "grindelős" időszakot hogy vészeltem át anno.
  • Zhetron
    Bocs, Image Designer-t hol találhatok?
  • Zhetron
    Bár mostanában nincs sok időm, de Swefo néven vagyok fent én is. Egy sullusti artisan. A droid engineering-re akarok rámenni, ha végre megcsinálják :) Addig fegyverek, ruhák és épületgépészet :)
  • fetish
    javaslom lord nyaxot nezd meg (bebuffolva) cnettol északra dobálnak cdef töl kezdve t21 ig mindenféle lö fegyvert
  • Bandras DaSilva #6556
    A logo meg jó:)