Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Jaja. Én is ezt tapasztaltam. Artisan kitol, legyárt, lebányász minden, majd craft, majd szakosodás, majd utána ha van pénzed és van felszerelés, lehet harcolni. Jedi miatt úgy is ki kell tolni jópár szakmát, úgyhogy mit siessen az ember. Lesz elég harcos. Árus meg szerintem kevés.

A medve nem játék.

Brawlerre gondoltam, hogy teras kasit csinálok..mire elérek addig, hogy használhatok knucklert...csak lesz már pár használható.
Jelenleg abszolut HC mode van, alap CDEF Rifle eleg gyenge. Lehet jobban jarsz ha kezdesz Artisannal es gyartasz magadnak valami jobbat 😊
En is elo fogom asni a jo kis craft macrokat.
Lemaradt: kösz a választ.
Akkor este felpakolom. Kell majd megint egy kis idõ mire belejövök😊.
Kicsit kihalt, de játszható. Volt némi lagg de kevesebb mint a Dio3üban amit elõtte játszottam <#hamm>
Valaki próbálta már ezt a betát? Milyen? Sok panasz van lagra meg, hogy sokat áll a szerver...csak, hogy érdemes-e már most felpakolnom vagy inkább még várjak vele?
a.carkey
Ha jól értem, alfabéta után törlés. Viszont, én 8 év SWG után bétázni már hosszabb idõre a felsoroltak miatt nem szállok be. Ha "live" lesz, azonnal jövök, mert ennél jobbat még senki sem készített, de még béta. Nos, nem. 😄

A medve nem játék.

Elég sok minden müködik majd ,szerintem semmi gond avval az alfa béta fázissal.

Jedi mondjuk nem müxik ,de majd a falut belerakják és mehet a jedi grind is gondolom a BH nak se lesz sok értelme addig hacsak nem egymásra is tudunk pakolni fejpénzt aszem az elején lehetett a starsideren.

a.carkey
Én erre emlékeztem:

"June 11th - Basilisk testing phase complete. Basilisk wiped and becomes play server."

A medve nem játék.

Torzonborz
korábban ezt írták :
- May 14th - Liberator offline and wiped. TC: Nova offline. Basilisk launched for stress testing.
- May 21st - TC: Nova online and opened to public testing again.
- June 11th - Basilisk testing phase complete. Basilisk wiped and becomes play server. Basilisk will persist through Alpha and Beta development phase.
- Sometime in far future - Basilisk wiped. Release developmental milestone reached. SunCrusher launched without threat of wipe, ever.

szóval a "tényleg elkezdõdik" az még odébb van bõven 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Akkor hagyom. Akkor szóljatok, ha ez tényleg elkezdõdik. Addig ha van cseppnyi idõm a család, foci EB, költözés háromszögben, inkább CK2zöm, míg nincs GW2. 😊

A medve nem játék.

és nem béta hanem ,Alpha and Beta phase a végleges verzióig 😄

mmonomad és pvpista

a.carkey
Várjál. Wipe? Nem final, hanem beta? Na fasza ...

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
fasza ._. na nembaj, azért letöltöm holnap este..
Torzonborz
nem final lesz, wipe -> beta -> aztán majd valamikor final .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mr_no_NaMe
holnap akkor jön a final verzsön?
bazz nezem a kepeket es meg idegesebb leszek, mert beszart alaplap+tap gepemben penz meg nincs potolni. pedig ugy mennek irtani. de itt bohockodom mobilrol aaAaaaAaaaaaa

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

a.carkey
Két óra alatt belejöttem a pre-cuba. Sok mindent még ki se próbáltam. Pl. irtó zavaró, hogy TCn ott a béka, de szar sincs benne ...

A medve nem játék.

Felraktam, hm hát azért ezt szokni kell megint 😄

a.carkey
Az a röhej, hogy az egész annyira tökéletes és letisztult, hogy sosem fogom megérteni, miért kell ennél több egy UIre? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. Feelinges. 😄

BTW, pont ma 35 éve mutatták be a Star Warst az USA-ban ... <#bohoc>

A medve nem játék.

Galactic civil war-t akarok pár jó imperial és rebel klánnal <#violent><#gun>
Torzonborz
imp invasion event coronet mellett . csöppet nagy volt a tömeg meg a lag 😄

a.carkey
A prot. droid seggén a tükrözõdés nagyon kemény. (Kb. 2003 októbere körül.)

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
És az egyik kedvenc ...

A medve nem játék.

a.carkey
Én csak afkztam az esõben, oszt megtámadtak. 😊

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Calver
úristen, ez a jégkockatartó mennyire jó már <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

a.carkey

A medve nem játék.

a mobok nem teljesen megbízhatók, az AI-t is újra fogják írni, és gondolom még nem mindenhol pontosan olyan mobok spawnolnak ahogy azt régen láttuk
Allakhazam.com -on volt, de már leszedték.
Torzonborz
régen volt egy oldal ahol bolygók szerint fel volt sorolva/bejelölve hogy milyen mob hol spawnol. ezt nem tudja vki ? próbáltam gúglizni de nem találtam. 😞

a.carkey
Pont kb. a megjelenéskor fogok költözni, de max. a UPCt análisan inzultálom ha nem köti be gyorsan a netet. 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
hmm izé preCUban nem voltak humanoidok ájszli környékén ? mintha vmerre lebzzeltek volna , tuskenek biztos asszem keletre. de most semmi.
név ami aláírásban van.

Egyenlõre nincs különösebb közösség, valszeg majd a wipe után kezdünk összegyûlni, már, ha sikerül 😄D Engem mindenesetre Wrezy/Quan/Quan neveken megtalálhatsz a Basilisk szerveren.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Sziasztok!
Pár napja fedeztem fel, hogy egészen jó állapotban lehet már játszani az SWG EMU-val. A kérdem az lenne van-e valamilyen magyar közösség valamelyik szerveren? Engem Swefo néven megtalálhattok mindkettõn.
Torzonborz
basilisc-en már most bazi sokan vannak ahhoz képest hogy wipe lesz. 😊

az a durva hogy még most is kiemelkedik a tucat mmo szarok közül. nem hiszem el hogy senki sem képes hasonló mmo-t készíteni , mindenki csak a "klón" vackokat gyártja ( na jó azért akad 1-2 kivétel 😊 ).

Mr_no_NaMe
Hát gyerekek ezt is megértük. Nõ a létszám ahogy látom, nõnek a kommentek is, elõkerülnek a régi fanok 😄

Kíváncsi leszek hányan lesznek a szervereken. Remélem összegyûlünk egy jó páran, és megérte ez a nem is tudom hány év várakozás..történelem lett ez a játék!
Valaki photoshopolja át 2002üt 2012 -re 😊
a.carkey
Akkor aktualizáljuk! 😄

A medve nem játék.

Torzonborz
szerintem valakinek át kéne vennie a házigizda szerepet Hmuda-tól aztán rakhatna be bannert meg egyebeket.

a.carkey
Apropó, akkor ismét lehet majd három lépegetõm?

A medve nem játék.

a.carkey
A trading card game pl. nem volt rossz.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Igen, igy millio questen túl nem nagy szám ,de akkoriban végignyomtam