7195
-
#6635 én máig nem értem, hogy mi értelme volt lerombolni egy tökéletesen egyénileg megcsinált világot, ami ilyen szintű pvp élményeket nyújtott mint pl a bh-jedi kergetőzés. A mai napig nem értem, hogy mi értelme volt egy tökéletesen megálmodott játékot szétbarmolni. Jó volt, egyedi volt, kibaszottul tökéletes volt (ami nem volt az, azt fejleszteni kellett volna jó irányba) és mehetett volna minden. Én soha nem fogom ezt megérteni. -
eurom #6634 "nem ezek azok a droidok amiket keresünk" -
#6633 Ezeket a droidokat adta NPC is, már fog. sincs melyik, de a Tatoon volt, és adta quest is, nemcsak DE, vagy rosszul emlékszem??? -
Bandras DaSilva #6632 Kár...most, hogy így felidéztem a régi szép emlékeket, be is indultam, hogy gyúrok akkor gyorsan egy BH-t.
De akkor inkább nem:) -
eurom #6631 ugyhogy 3 honapja parkolok- 3 holo szakma kigyurva poik megnézve
a BH meg investigation 2-n áll +pistoler +smugler+ bh pistol
-
eurom #6630 ismerem a müködést ,csak az emuban arakyd se seeker nem volt gondolom a droid enginer sem müködött
és igy a BH is megállt a fejlödésben mert ezek a droidok már nélkülözhetetlenek az investigation II höz
de tulajdonképpen nincs is kire vadászni mert ugye jedi sincs :D
-
Bandras DaSilva #6629 Ha nagyon nem változtattak a BH-n akkor úgy van, hogy felveszed a küldit a terminálból, utána el kell menned egy kapcsolathoz, aki odaadja neked a célpont dns mintáját.
Ha ez megvan, kimész a városból és hívsz egy droidot. Asszem araknyd vagy minek hívják. Abba bele kell programozni a dns mintát és szépen megnézni, hogy felszáll.
Szinttől függően pár perces-10 perces várakozás után jelent a droid, hogy melyik bolygón van a célpont.
Akkor el kell menned arra a bolygóra, ahol egy seeker droidot kell elengedned. Az a bolygón keresi majd a célpontot és amikor megtalálta jelent egy ideig. Kapsz wpket és azokat követve megtalálod a célpontot.
Néha több seekert is el kell engedni, ha a célpont messze van.
Ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy hogy lehet jediket megtalálni BHval, akkor ez ugyanez. Ja jedi vagy és látnak npck/mások erőket használni vagy fénykarddal a kezedben, akkor kapsz ún visibility pontot. Ebből bizonyos mennyiség után felkerülsz a terminálra.
Ott jelzi, hogy a terget az játékos.
Azt nemt udom, hogy most a droidok működnek-e játékosokon? Sokáig az eredeti swgben is gond volt ezzel és nehéz volt megtalálni a jediket. -
eurom #6628 remélem egyszer valaki majd beirja ide hogy müködik a BH meg a jedi
akkor jövök -
Bandras DaSilva #6627 :)
Akkor benézek majd a 7végén:) -
eurom #6626 ne tőlem kérdezd én 3 hónapja hanyagolom kb
-
Bandras DaSilva #6625 Milyen mostanában az EMU?
Már rég nem voltam bent és érdekelne. -
eurom #6624 kicsit alábbhagyott a lelkesedés(em) -
-
Kassh #6622 elvileg nem adják ki bárkinek az emut :)
https://www.facebook.com/pages/Darjani-SWGE-Galaxy/ ;) -
#6621 Na mivan ? :D ,Semmi ? -
#6620 ilyet (meg egyéb építő szakmákhoz kellő dolgokat) emlékeim szerint csak külső programmal lehetett macrozni, mivel húzogatni kellett csúszkát, amit sima macroba nem tudsz belerakni sajnos.
de a többi hasonló, nem gép előtt ülős szakmát viszont simán be lehet így lőni játékon belül is... sőt, pár gép előtt ülőst is, TKA-val volt simán, h ott hagytam pár percre amíg Mokk-okat ütögetett agyon (buffolásuk előtt) -
eurom #6619 de itt az emu-n egyébként saját accrol be tudsz lépni másik kariddal
ugyhogy még egyszerübb mint eredetin volt. -
eurom #6618 ugyan ,benne van a játékban a macro lehetösége
nem hiszem hogy fujni kéne rá
-
#6617 nekem amúgy volt master id-m, csak egy türelmes játékos (alany) kell hozzá, egy macro program, és pár éjszakára otthagyni a gépet, mivel fogja a tököm sok-sok órán át ugyanazt a 3 gombot nyomkodni...
[apro]de psszt, errefelé az ilyenre fújni szoktak -
eurom #6616 master Image designert dobott a holocron ,ettöl rövidebb idö alatt egy szakmát se lehet lenyomni :D
-
#6615 ezzel a sok afk sampler bottal kezdhetnenek vmit, allandoan lerohad toluk a server -
bekasybalazs #6614 mi ez az authorized account dolog? tegnap még ment a login simán... -
#6613 csak coronet a lagfest, buffert megyek oda aztan tyrena solo grp sharnaff mekkora fless:P -
#6612 az az 1 szál ami köhécselve bír el ezer x usert ? :)
az ingyenesség miatt biztos sokan rá fognak kattanni csak kérdés hogy ez mennyire lesz tartós. na meg hogy mennyire oszlik szét a közösség. mert ugye nem 1 EMU server lesz hanem jó pár privát.
-
#6611 most ezt jó pár év távlatából írom, mivel emu-t még nem próbáltam, de ami pre-cu egyszerű és táp volt:
artisan -> mind könnyű... ha van alapanyagod.
brawler -> teras kasi/swordsman ág, többi sem nehéz annyira, TKA nagyon erős mobok ellen
entertainer -> ha van ember aki néz, egyik sem nehéz... kivéve image designer ág. az maga a pokol.
marksman -> rifle viszonylag könnyű emlékeim szerint, többi kevésbé. meg ha nem csapatba játszol, közelharc mintha könnyebb lenne(?)
medic -> doctor/combat medic megint csak alapanyag/ember kérdése, de nagyon könnyű feltápolni
politican-t és scout-ot passzolom.
még commando maradt ki, ahhoz több alap szakma kell, az sem nehéz emlékeim szerint, viszont vicces... lángszóróval felgyújtani dolgokat egyszerűen szórakoztató
[URL=http://www.swgcharacterbuilder.com/swg-cb.php]btw itt van karakter "kalkulátor"[/URL], csak keményen.
-
bekasybalazs #6610 látszik, hogy fogalmam sincs még a szakmák nehézségi fokaról..:) igazából, marksmant kezdtem, majd a pilot, és később ha már végleges lesz a server, akkor nekiállnék majd a jedinek is. milyen szakmát tudnál ajánlani nekem, ilyen ambíciók mellett? és érdekelne ez a macros dolog is, persze kicsit később..:) -
eurom #6609 egy hosszu utról tudok a játékban az pedig a jedivé válás majd valamelyik jedi ág ki masterelése.
esetleg ha polgarmesteri ambicioid vannak akkor meg egy város felépitése fejlesztése lakók toborzása stb ez a politikus szakma na ennek sincs nagyon hamar vége
a többi szakma 1-2-3 nap alatt kigyurható nagy részuk akár macrozva is nem kell a gépnél ülni -
bekasybalazs #6608 köszi, rájöttem közben...tudom hogy nincs bent, de mint lentebb írták azt is, hogy bent lesz..ezért olyan utat akarok elkezdeni, amit ha bekerül tudok folytatni. -
eurom #6607 ALT -al tudsz váltani normal kurzorra -
eurom #6606 irták már neked lejebb hogy nincs bent a jump to lightspeed kieg
miért erölteted ezt a pilotás dolgot?
nem érzed hogy valami összefüggésben lehet a alliance starfighter pilot szakma az ür kieggel?
-
bekasybalazs #6605 na végre sikerült elkezdenem...sokat javult az utolsó látogatásom óta :) viszont a kurzort nem tudom kivinni a karakter egy bizonyos hatóköréből...be tudom valahol állítani? és érdekelne, hogy a starshipről melyik kezdőbolygóra érdemes menni? mindenképp rebel factiont akarom választani, és ezen belül alliance starfighter pilot skillt akarom emgszerezni...hogy vannak ezek a skillek? teljesen tanácstalan vagyok wow után... -
tusken #6604 Szeretjük a jetiket ,csak induljon be végre a vadászatuk.
-
#6603 sok player alatt, lerohad sajnos -
#6602 szerver azert van fullon :) -
bekasybalazs #6601 valami frissítés van hogy offline mind2 szerver? -
#6600 Mert minél tovább húzzák annál inkább feledésbe merül. Sajna ez van , egyre több mmo jön ki és bármennyire is jó alapokkal rendelkezik SWG azért ma már ez koránt sem elegendő , még akkor sem ha ingyé' van.
Ja CH tényleg nincs benne az hiányzik....jetimajmokat mondjuk magasról leszarom pont nem az a lényeg :D legyen benne minden más.
JTL nélkül szerintem simán megvan az esély idei live-ra. Utána ráérnek azt külön betenni. -
eurom #6599 miért nem huzhatják? páran meloznak rajta csak, szabad idös tevékenységként
2004 ota huzzák
pár szakma sztem nem is muködik DE CH igy hirtelen
jedivel is odáig lehet eljutni amig old mannek megkéne jelleni utána még az egész falus mizéria-ami sehol még
nemtudom biztos van még csomo dolog
-
#6598 jövő év ? szvsz az túl messze van. inkább az idei. túlzottan soká már nem húzhatják el. -
eurom #6597 1 wipe lesz ,de annak még örülni is lehet talán mert azt jelenti hogy elkészültek.
jövö év végére tippelnék -
#6596 mar csak egy wipe mentes szerver kene:)