7195
-
#6675 :D nem erre gondoltam. heroengine-t használják ( ingyenes részt , legalább is ezzel kezdtek azóta ha jól tudom volt upgrade ) és garázs projectnek indult. ahhoz képest nem rossz. -
#6674 No igen. A RV a végére egész korrekt lett a HDs textúrákkal, időjárással, de rá két hónapra se szó, se beszéd, törölték az egész projektet. Az MMO iparban keresgélve a RV lelövése a legszemetebb megoldás volt a SWG lelövése mellett. :( -
Bandras DaSilva #6673 Jaja, a frontier jó ötlet, bár nem tudom, hogy meg lehet-e egyáltalán valósítani. Vagy 5-6 évvel ezelőtt már volt vmi project ami szintén ezt az érát próbálta meg feldolgozni a régi Nyugaton, de aztán belebuktak. Ott is volt sok jó ötlet csak nem tudták működőképesre hozni a dolgot.
A Roma Victor is nagyon jó ötlet, csak hát nagyon gagyin sikeredett. Tudom, hogy nem a látvány a lényeg, de azért az bűn ronda volt.Talán túl nagyot akart markolni.
Az a baj, hogy az ilyen sandbox játékban kell a sok ember mert csak úgy működik. Ez a nagy hátránya az ilyen theme parkokkal szemben. Egyszer talán valami nagyobb cég is bele mer vágni egy ilyenbe, bár ahogy a dolgok mostanában állnak, kétlem.
PL. az swtor költségvetésének sztem a negyedéből ki lehetne hozni egy kb 1000x jobb, élvezhetőbb játékot. csak mostanában nem túl vállalkozóak a cégek.
Mondjuk a harmadik dolog meg talán az, hogy az új generáció, a fiatalabbak, lehet nem is lennének vevők egy ilyen oldschool-szerű, de sok újítást tartalmazó mmora. Ahol adott esetben gondolkodni is kellene. Meg kellene tanulniuk újra.
Pedig akkor is az a jövő. Majd az EQNext :P -
#6672 Nem drogozom. :) -
#6671 gondolom tudod mit használnak ? -
#6670 Aztán itt van az, ahol az ötlet jó, a megvalósítás pedig ...
-
#6669 Mindenki fantasyban gondolkodik, mondván, csak ez a típus jövedelmező. Pedig nem, max. szűkebb réteg tolná, ami szerintem nem baj.
Én ezt az MMOt sajnálom, hogy egyelőre nem lesz belőle semmi. De a Roma Victor ötlete is jó volt. -
Bandras DaSilva #6668 Zsdengju.
Néztem időközben. Hát érdekesnek tűnik. nekem az a bajom ezekkel, hogy mindig vmi hülye csillivilli harcrendszerrel elrontják az egészet. Miért nem lehet egy sima, faszán kinéző, varázslás mentes kis mmot csinálni?
Nekem ötletem lenne egy kurva jóra, már csak azt a pár millió dolcsit kellene összeszednem:P
Hátha egyszer sikerül... -
Aken #6667 Mondjuk most elkezdtem újra, commandosbol átmegyek BH ba :) azt mondják az már rendesen megvan csinálva -
#6666 Bakker. Bocs. :( -
#6665 Black Desert Online -
#6664 Sok a hiány. Én is megvárom míg:
A. megcsinálják
B. kijön az SWG2 :) -
Aken #6663 Emlékszem persze! :) Én is elkezdtem ezt az emu-t csak eljutottam a novice commandóig, és akkor jöttem rá hogy azt nemnagyon akarják megcsinálni... nemtudom használni a képességeit, így letettem 1 időre. + hiányzik nekem 1 magyar társaság mint annó volt, elmegyeünk vadászni ide oda, meg sajnos chat szobák sincsenek megcsinálva, vagycsak én vagyok a béna! :) -
Bandras DaSilva #6662 Ah..köszi. Nem hallottam róla, de megnézem akkor. -
#6661 Black Desert Online , keleti sandbox (?) cucc . -
Bandras DaSilva #6660 BDO? az melyik? -
#6659 Sajnos, most annyi időm nincs, hogy bétázzak egy olyan játékot, amelyiket 8 éven át nyomtam. De jövök, amint tényleg live lesz a dolog, mert azóta se csináltak hasonlót kaliberű játékot, bár, a BDO qurvára kezdi elérni nálam azt, amit ennél éreztem még az indulás előtt. -
Bandras DaSilva #6658 Nem, még nem, de alakul szépen. Én most kezdtem megint a hétvégén:)...csináltam eg tök új karit és nekem úgy tűnik, hogy most jobb mint amikor a legutóbb próbáltam.
-
#6657 De ez még mindig nem live, nem? -
Kisponyi #6656 Szia Aken, nemtudom engem felismertél-e, de én volnék a "bebugzódott" Gabriel Yulaw :DDD.
Amúgy emuval meg csak annyian játszanak, hogy napi átlag a szerveren a 1.8-2k játékos non-stop amikor fut a szerver. :D szal van tömeg rendesen. Bár épp most néztem rá és 2300+ player van bent :DDD Szal van már élet hehe. -
Szali #6655 Gondolom ezzel az emuval nemsokan játszanak, pedig azóta sem találtam ennyire jó gamet mint ez volt -
Szali #6654 A régi szép időőők! :) De jó is volt, 1-2 embert én is "ismerek" innen :) Vaternak annó Pannoniában sok bányája volt, Borzas, veled meg sokat jártam minden fele, szomszédok voltunk :)) (Aken volt a nevem) -
Krassius #6653 Szintén zenész és van akivel még ma is :) -
#6652 innét majd' mindenkit ismertem és játszottam velük :D -
Kisponyi #6651 Nosztalgia bár már az "Iconic" korszakból. Talán pár ember még magára is ismer a képen :D
-
#6650 -
#6649 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
eurom #6648 fel patcheltem 1 évnyi patchet ,de ez a life day event csak item shoppos cuccokban nyilvánul meg a TOR-ban ugy látom. :D
swg ben meg valami wookie cuccos volt aszem
-
#6647 Jól benyomták a TORba a Life Day eventet. Eszem megáll ...
Megj. érdemes volt megszüntetni az SWGt, különösen úgy, hogy steamen játszható a második után már az első Everquest is ... -
eurom #6646 én is ugy emlékszem ,hogy a wow miatt jött az nge és ezt ő találta ki?
rohadék.
emu hogy áll bh jeti van?
-
#6645 Álljon itt elrettentésnek a mester, akinek az agyából kipattant eme agyszülemény:
-
Wlanseraf #6644 Akkor régen volt:)))) csak tudnám mit gondoltak... -
#6643 De , pont a wow miatt jött az nge. -
#6642 Ha jól emlékszem, wow valamikor év elején jött ki, az év májusa volt a CU és október az NGE. -
#6641 *content -
#6640 Lol. Dehogynem. Pont azért lett CU után nem contant, hanem NGE. :) -
Wlanseraf #6639 Sehol nem volt a wow még akkor... mikor ezek elkúrták a cuccost.. -
pedrohsi #6638 azért, mert az eredeti változat nem érte el azt a bázist, amit reméltek tőle, és azt hitték, hogy a változásokkal a WoW után mehetnek majd
picit tévedtek... -
#6637 Annyira, hogy a SWTOR miatt be is zárták az original SWGt. :D
Talán 1x egy SWG2, ha már Walték megvették a jogokat IS. :) -
#6636 ...és ha már megtették, miért nem lehet hallgatni a játékosokra, akik halálba kívánják az összes változást, és tömegesen hagyják ott a játékot. ha jól emlékszem, az előfizetők 90%-a hónapokon belül felmondta az előfizetését.
/slow clap SOE-nek, nagyon gyűlölhetik a pénzt.