7195
-
#1471 Témaindító, az nem ugyanaz! :) -
#1470 házigazda -
#1469 egyébként te nem moderátor vagy? a moderátoroknak topicban a hézigazda te vagy. -
#1468 ok.thx.bocs mégeccer -
#1467 Én bocsi, de mostanában sok dolog játszik össze ellenem. Nem éreztem egyik hozzászólásomat se a legkisebb mértékben haragosnak vagy valami. Na mindegy. Ha több infó kell, akkor klikkelj a topic bannerére. -
#1466 :)na senki se ír.qrva jó kis fórum
-
#1465 na yo.bocs,hogy beszóltam,csak nem gondoltam,hogy ilyen hirtelen haragú vagy. :DDD -
#1464 Massively Multiplayer Online Role Playing Game -
#1463 honnan a jó francból kellett volna tudnom,hogy mmorpg(amiről mellesleg tudom mit jelent),ha nem játszottam vele??mellesleg azért kérdezte,hogy sok,mert azt éreztem az írásodban,mintha lefikázóan írnád. -
#1462 Ki mondta, hogy sok? Csak tényeket közöltem, hogy ezek nélkül szart se érsz ha esetleg le is töltöd valahonnan. És onnan gondoltam, hogy kellene tudnod, hogy manapság a netes közösség minimum 75% tisztában van az MMO rövidítés fogalmával és magát az SWG-t is tudja, hogy ebbe a kategóriába tartozik. -
#1461 mellesleg-már megbocsáss-de miért lennék naiv(nem provokáló hangsúllyal)ezt nekem honnét kőne tudnom? -
#1460 ez neked sok? -
#1459 Kis naív. Ha meg is szerzed, akkor eredeti CD kulcs, előfizetés és havi 3000Ft körüli pénz nélkül nem sokat érsz vele. Max annyit, hogy elmondhatotd, hogy neked is fent volt a gépeden egy kicsit. :-) -
#1458 Nem tudod játszani, ha még megszerezni sikerülne is.
Kicsit - nagyon - PR szövegnek hangozhat, de már másnak is írtam korábban: megéri. Egyre több a magyar. Starsider és Farstar servereken (Galaxis). Ha megtetszik, akkor nem fogsz mással játszani. Annyit meg (havi 3100) - ha ilyen szar marad a dollár pláne - megér egy ilyen játék. Épp most adnak el egy SWG Specko editiont 9000 forintért a fenti linken. Talán még megvan a srácnak !
Én július 27. óta nyomom. Azóta akármi is jött ki, nem kötött le komolyabban. Bár voltak mélypontjaim az SWG-ben, de mégis megvagyok a Starsideren ...
A járművek, mount és a city patch régóta fent van, most jön az imperial patch februárban - hívjuk SW feeling update patchnek :) - majd utána vsz a space expansion kiegészítő következik. Határ, a Halál Csillagos ég ... :) -
#1457 cdkulcs -
#1456 megszerezni meg tudod, de játszani nem hiszem hogy fogsz tudni eredeti cskulcs nélkül :) -
#1455 igen.galaxies -ra mondtam.valahonnan akkor nem tom interneten megszerezni? -
#1454 Khm. Nem fog menni, persze, ha ezt az SWG-re írtad ... -
#1453 Na arra nem lehet panaszod! Mindegyik bolygó kibaszott nagy és tényleg gyönyörű a környezet megvalósítása. -
#1452 mondanátok címet,ahonan le lehet szedni. én hdc-n nem találtam. -
#1451 Nagy.
Sok.
Nézz vissza pár oldalt + a fenti linken a fórum rovatban a screenshotokat. Ha az sem elég, akkor a hivatalos oldalon állandóan vannak képek ... Sok.
-
egy bolygón mekkora a bejárható terület ?
milyen a flóra - fauna ?
-
#1449 Lesz egy ún. vendor-od, ami egy gép irányította NPC és akkor tőle lehet megvenni azokat a tárgyakat, amiket te előállítasz és odaadsz neki. -
#1448 kicsit többet leirtok hohy milyen ha boltot nyitunk? -
#1447 Szvsz crafter javítja tool-al. -
#1446 Csá!
Ha a járművemet szétlőtték és disabled lett akkor mit lehet vele csinálni?? Én elvittem egy garázsba de azt írja ha javítani akarom hogy:
You may not repair a disabled vehicle -
#1445 A fajok leírása fent van nálunk is, igen. Itt pedig találsz egy kari buildert, ebben benne van az összes szakma:
Character Builder -
#1444 sorry mégis csak meg van a weblapon -
#1443 tudtok weblapot ahol leirja milyen falyokat lehet választani esetleg egy kis leirast
a szakmákat stb..
a fenti weblapon nem találtam -
#1442 Mert az "ifiknek" 3 után általában hallgatás van aztán találd ki a másik kettőt ... :)
De olyan is volt, hogy valakinek kettő után megnyílt a slotja, szóval bármi lehetséges. (Menyétnek meg a sokadik után volt szerencséje.) Fene sem tudja biztosra, hogy igazából mitől függ. :(
-
#1441 kártya, otp webkártyával is lehet asszem -
#1440 fizetés, hogy történik ? -
#1439 Ezt honnan szeded, hogy uj jatekosoknak 3 holo mond csak szakmat?
Mindenkinek 4 mond, es az ötödik hallgat, de ha mar elötte veletlenül kimaxoltal egy szakmat, ami kellett, akkor hamarabb is eljuthatsz a csendes holohoz.
Egyebkent 6 szakma van megadva a listan es abbol 5-öt kell megcsinalni.
Szoval az utolsonal 50%-al több eselyed van, hogy egyet eltalalsz.
Es max 8 karaktered lehet a 25 szerveren. -
#1438 np:D -
#1437 Jójó, tudom (a galaxisonkéti egyet véletlen haygtam ki). A többit meg nem tudtam pontosan, cask emlékezetből írtam,. -
#1436 Egy szerveren - Galaxis - egy kari lehet, de van vagy húsz galaxis a játékban. Szóval több karaktered is lehet, de galaxisonként egy. Ha sikerül kinyitni a force sensitive slotot - jedi slot - akkor már kettő lehet egy galaxisban, de csak ott, amelyikben a karaktered kinyitotta az fs slotot.
Ehhez három holocron minimum kell. Ezek irányadók, ha felnyitsz egyet, mond egy tipet, hogy mit kéne kimaxolnod, majd ha az megvan, akkor felnyitsz egy újat, majd így tovább. Mint kiderült régi játékosoknak négy holo mond utmutatást, kezdőknek három. Elvileg öt szakmát kell kimaxolni a jediig, de azért a negyedik után egyet magadnak kell kitalálni, ami ugye akár 20 szakma kimaxolását is jelentheti ... Szóval nagy meló. A Starsideren egy srácnak végre sikerült megnyitnia.
További infokat a fenti linken találtok ...
-
#1435 Sracok, menjetek el az oldalra, ami fent van a tetejen a lapnak, es sokmindenre valaszt kaptok! :-) -
#1434 Ja tényleg! A járművekkel gyorsan lehet közlekedni?? A lovagolható állatok nem voltak valami hűdegyorsak -
#1433 Milyen amúgy a játék?
Lehet hogy újrakezdtem (Mivel nem tudtam eladni) -
#1432 Lehet egyszerre is, én tudtam. Persze nem 1időben
Viszont néha connection lost van