7195
10877436381340714828.png
  • Adam5
    Vilyen árukkal lehet boltot nyitni?
  • Adam5
    coool!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
  • Hmuda
    Hopp ezt kihagytam. :-)
  • Rincewind
    "Alapból egy accounthoz csak egyetlen karaktert indíthatsz."

Egy szerveren! Másik szerveren csinálhatsz új karaktert. Tehát az öcsike, meg a nagypapa, meg mindenki játszhat egy acc-ról, csak éppen együtt nem, ugyanazon a szerveren sem.
  • Hmuda
    Nem-nem. Alapból egy accounthoz csak egyetlen karaktert indíthatsz. De ha az a karaktered megszerez egy Jedi holocront, kimaxolja a megfelelő mesterségeket, elvégez egy rakat nehéz küldetést akkor a szerver megmondja, hogy van-e egyáltalán lehetősége a Jedivé válásra (előfordulhat, hogy tökfölös volt az egész herce-hurca). Ha azonban lehet jedi, akkor megnyílik egy második slot egy karakternek, aki már képes lehet a Jedi mesterséget felvenni.
  • Adam5
    nem egészen értem a 2. kari az csak jedi lehet vagy az tud csak jedi lenni és más is?
  • Hmuda
    1: sok féle mesterség van, nézd át a fenti oldalt infoért.
    2: acconként cask egyetlen kari lehet (tehát egy előfizető csak egy karit indíthat). Kivétel a Jedi slot. Ha kimaxolsz bizonyos mesterségeket és megcsinálsz speckó küldiket (nemtom miket), akkor ez a slot megnyílik és a második karid lehet már Jedi. Nem biztos, hogy így van, mikor legutóbb érdeklődtem, így volt.
  • Adam5
    2 kérdésem lenne
    1. hány mesterségvan kb és milyenek?
    2.hány karakterem egyszerre? (van rá mód hogy megveszem és én is és az öcsém is tudjon jászani 2 külömbőző karakterrel?)
  • a.carkey
    Itt is van alul pár kép, de a fenti linken van egy forum, ott van olyan rovat, hogy "sceenshot". Ott találsz pár képet a Starsider serverről.
  • Serpa
    magadról tudnál 1-2 képet ide rakni ?
  • a.carkey
    Végig. Ingame viszont csak akkor, ha harcolsz, esemény van, esik, kiderül, napszakváltás, harc stb. De a játék alatt persze nem szól folyamatosan. Mellesleg bele is hülyülne mindnenki. Elvileg a Space Expansion új zenéket hoz majd magával.
  • Serpa
    klasszikus Star Wars zene van benne ?
  • a.carkey
    Eddig csak a császárnál felvehető missziókat variálták és tettek bele újakat. Legalábbis én ott vettem észre változásokat ...
  • a.carkey
    Itt ahol abbahagyod, ott folytatod. Több is van, de ebben ált. a vidd el, szedd fel, kisérd el és ilyesmik De feb. 9 környékén lesz egy nagy imperial boost az SWG-ben. AT-AT, jópofa SW stílusú jelenetek és lassan jön majd kiegészítő formájában a space expansion is. Ha jó lesz, érdemes lesz még ebbe a játékba mégtöbb időmet beleölni, ha nem, akkor a SOE nálam ismételten leszerepelt. Jöhet a Middle Earth Online! :)
  • Aquli
    kicsit OFF
    Valaki le tudna irni, hogy hogy mukodnek a questek egy mmorpgben? Idonkent ujra fel lehet venni oket? Vagy a keszitok mindig raknak bele uj kuldiket? Es a kuldit mondjuk egy ember veheti fel, vagy tobb is. Vagy ilyen kuldetesek nincsenek is mint sima rpg-ben?
    Elore is koszi.
    ON
  • Aquli
    Ha adslem lenne, asszem aldoznek ra a keveske penzembol, mert mindig is arra vagytam, hogy mmorpgvel jatszhassak, de 56k modem...
  • Serpa
    ~ 3000 Ft/hó ??!!

hmmm ...
    az nem is olyan sok ...
  • Rincewind
    15 USD, ha több hónapot fizetsz be akkor van árengedmény.
  • Serpa
    mennyit "kóstál" havonta ?
  • Gandibá
    Tudom hogy mindenféle képpen kell fizetni, csak hogy aki játszik e vele, annak megérte e fizetni érte.
  • Adam5
    válalhatsz munkát(állat idomár szórakoztató, kovács, épitész stb...)
    vehecc házat, házasodhatsz
    vehecc kocsit.
    nyithatsz boltot
    be járhatod a galaxist, az egész bolygon mehetsz
    van egy település ahol csak magayarok vannak.
    akkor még valami ami nekem nagyon bejött 6-8hónap
    hogy jedi lessz belőled ha azt kezded el
    ez nálam nagyon bejön.

sztem érdemes előfizetni :)
  • harczos
    mi van skacok, logo-csere powaa? :))
  • Jockey
    gandibá: látom nem sok mmorpg-l játszottál még:)
    ez nem olyna megéri e a havidíjat, ha online akarsz játszani füzetni kell, ha megéri ha nem, max nem füzeted tovább ha nem tetszik
    mivel online gamma, így összehasonlíthatatlan bármilyen más single vagy egyéb (wc3 partyba, stb..) játékkal, próbáld ki, és meglátod érdemes-e füzetni érte:)
    a havídíjat mind1ik játék megéri, mert nélkülük nincs játék:)
  • Gandibá
    Látam magas értelemre tettél szert..
  • Gandibá
    Engem az érdekelne, hogy megéri e a havidíjat fizetni? Hogy mégis mennyire jó stb.. ?
  • Rincewind
    Igen is meg nem is.
    Kell ilyen key, amivel tudsz játszani, meg az Install CD-k, mert ugye maga a játék is kell. De az lehet másolt is senkit nem érdekel.
  • Adam5
    hogy érted hogy key volt?
    akkor kell az eredeti game csak egy ilyen kod van hozzá ami 7napig engedi?
  • Rincewind
    ez a buddy key volt. Nem tudom van-e még.
    Katt fent a logóra, menjetek a fórumba és kérdezzétek meg tart-e még ill. van-e valakinek egy fölös key.
  • Adam5
    télleg valami trial engem is érdekelne
  • Jockey
    rince, van még az a 7napos trial tesztelési lehetőség?
    ünnepekkor volt valami, megnézném magamnak a gammát, de megvenni nem akarom lutrira, bár ha tudsz eladót jóárba lehet érdekelne úgy is..
  • Rincewind
    sok
  • Adam5
    mennyi idő amig valakiből jedi lesz?
  • Adam5
    magántanuló vagyok és most vizsgázok ez dönti el tull képpen hogy lehet vagy nem lehet
  • Adam5
    szóval valszeg meglessz
  • harczos
    az első hónapot fizeted?
  • Adam5
    hááát azt mondtak hogy márciusban a szülinapomra megkapom
    a gamet és a husvéti pénzemből fizetek 1hónapot a többit meg ők meg én a zsebpénzemből
  • Serpa
    megengedik ?
  • Adam5
    igen 1 hónapig ingyenes és én meg is veszem március tájékán
  • Serpa
    úgy tudom, hogy 1 hónapig ingyen lehet használni, igaz ez ?
  • Serpa
    mennyi a költsége ?