7195
-
#1511 Merlin :
Ha a Budapest Bank-nál nyitsz Befektetési alap nevezetű számlát, akkor ahoz default dombornyomott kártya jár -
#1510 Hol lehet hozzájutni az SWG-hez, mert a CDGalaxist néztem, de ott nincs. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megrendelni és kb. mennyit kóstál? (esetleg warez?) -
#1509 Jahh, megnéztem a kártya speckókat. havi 80e havi utalás, stb... sima ügy lenne, ha nem Magyarország lennénk és a jómunkás emberek 50%-a nem minimálbéren bejelentve feketén lapátolá a havat... hát igen. Majd az euban...hahh -
#1508 de el fogadják a webkártyát is -
Inquisitor #1507 "s dombornyomott kártyához hogy juthatok?"
Ha nem pakolsz negyedmilliót minimum a számlácskádra havonta és/vagy nem mész át a bank megbízhatósági tesztjén, akkor sehogy :((
Mellékesen: Webkártyát nem fogadják el???
-
#1506 havi kb. 3000ft (árfolyamtól függ) -
#1505 ha gondolod meg látogathatod:
az eggyik topicom ami ezzel foglalkozik
illetve ezzel foglalkozó weblap -
#1504 Bankban csináltatsz -
maxius #1503 Mennyi a havidíj, és honnan lehet megszerezni a játékot (boltban, ill. netről)? -
#1502 s dombornyomott kártyához hogy juthatok? -
#1501 Dombornyomott bankkártya kell hozzá, máshogy nem megy. Konkrét tapasztalatokat találsz a fenti linken! -
#1500 Megvettem a jatit, félszavakban volt már róla szó, részletesen leírná nekem valaki, a fizetés módját? OTP Jelenleg lakosságim van ami gondolom nem jó. Mit kell beszereznem hozzá? 1xű átutalással nem megy a dolog vagy valami hasonló? Köszke:) -
#1499 Ne má, az utóbbi fél évben legalább két alkalommal fent voltam. Az nálam már rendszeres. :) -
#1498 :D -
#1497 szökőévben -
Xboxman #1496 te és az icq?:)Évben 1x ha föntvagy -
#1495 Onlány? ICQ meg e-mail-en. :)
Már nem játszok vele és sajna nem is tervezem. :( -
#1494 Rince! Te játszol is, vagy csak ide írogatsz néhe, amikor 2 percre el tudod engedni a sörös korsót? Kyel vagyok btw, el kezdtem nyomni a Farstaron, és sokkal jobban bejön a dolog, mint vártam, szóval hogy és miként lehet téged onleány elérni? -
#1493 de azert játszható lesz kb? -
#1492 Most ne nézze meg, mert karbantartják a fórumot.
egyébként azon a konfigon el fog döcögni a játék, de csodát nem kell várni. :/ -
Xboxman #1491 passz...nézd meg Rince lapján a fórumot!Ott van egy tipóc ami a Gépkonfigokról szól -
#1490 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Accounts%20Billing%20Changing%20Subscription%20Plans -
#1489 úgy értem, hogy 1 hónapra ~ 3000ft.
3 hónapra, 6 hónapra, 1 évre (tippeltem az időszakokat)--> így értem, hogy mennyi ? -
#1488 Dombornyomott bankkártya. Itthon más nincs. Lehet még rendelni ilyen game card-okat (olyasmi, mint a mobiljegy a telefonoknál), de mivel itthon nem forgalmazzák, így azt is csak bankkártyával lehet külföldről behozatni. -
#1487 mennyire?
lehet eggyáltalán gamelni vele?
vagy kb úgy mint a Kotor? -
#1486 milyen fizetési lehetőségek vannak ? -
Xboxman #1485 szaggatva -
#1484 geeforce 2 mx400 64mb -
#1483 egy Celeron 1700mhz
256ram
geeforce2 mx400
on hogy megy? -
#1482 milyen fizetési lehetőségek vannak ? -
#1481 A leglényegesebb: a cd-kulcsod! :)
Magyar klán kettő van: egyik a Farstar, másik a Starsider- szerveren. -
#1480 melyik az a magyar klán ?
egyébként nem kapok meg vmit ?
a játék dobozában mi van (CDn és könyvön kivül)? -
#1479 Itt mindenki nagyon segítőkész. Ráadásul ha belépsz a magyar klánba megkaphatsz mindent ami a játékban van... -
#1478 ha elhatározom, hogy "belépek", tudsz segíteni eligazodni a Galaxisban ? -
#1477 te havonta fizetsz ?
milyen kondíciók vannak ? -
#1476 thx -
#1475 tényleg nem vooltak haragosak,csak dühös vótam.de már lehigattam. -
#1474 Nem. Én csak a KOTOR topicban vagyok házigazda és a moderátorságom csak arra a topicra korlátozódik. -
#1473 ja,tudom.csak gondoltam,ha valaki ilyen topicot indít,akkor az biztos moderátor.de tévettem -
#1472 thx:)