7195
-
#1551 3100 forintot jó esetben hétvégente elsörözik az ember. Rossz esetben még többet. Egyetemistaként anno még annál is többet ... :) Ennyi ugyanis a havidíj. Az játék ára meg 11900. Ez van.
Van két nagy magyar populációjú galaxis - szerver - a játékban. Starsider és a Farstar. Amiről tudok, az a Starsider, mivel én ott nyomom. Ott kb. három PA - klán - is van. Van reb és imp is.
Ezenkívűl van egy rakat bolygó, köztük a filmekből is ismert Naboo, Tatoo, Yavin IV. és Endor, meg jópár kevésbé ismert. Na ezeket be lehet járni, megtalálhatóak a jelenlegi állapotában a EP 1-4-ig már megismert helyszínek - EP 4-nél tart a történet, tehát még nincs imp outpost az Endoron - és mindezek mellet galaxisonként tízezernyi ember játszik együtt.
Mehetsz a theedi királyi palotába, a nabooi császári palotába Moenia mellett, Han Solo bolygójára, Corelliára, bejárhatod a Dantooine-t, amit szét akart lövetni a hercegnő az Alderaan helyett, stb. stb..
Házad lehet, magadra pakolhatsz akármilyen ruhát, páncélt, lehetnek robotjaid, lehet impként AT-ST-d, rohamosztagosod, dark troopered, bázisod, rebként meg rebell katonáid. Fakció páncélok vannak, st, marine, valamint egy rakat fegyver. Mindezeket - kivétel a fakció cuccok - nem NPC-k, hanem játékosok készítik. Szóval akár te magad is lehetsz csempész és építész, fegyverkészítő, páncélos, szakács, szabó vagy robotmérnök.
Közben vannak NPC küldik illetve kéthavonta fakció hadjáratok, ACTok.
Stb., stb..
-
#1550 1. Sztem nem olyan veszes, ki lehet birni havonta. Ennyit ugyis elkolt az ember ugyis olyan dolgokra, amit meg tudsz sporolni... :)
2. Tkp. minden uj, EREDETI pc-s jatek ilyen aru! Gondolom, meg nem sokat vettel :)
3. Gondolom, keveset hoz be a magyarorszagi forgalmazo, de egyre tobben erdeklodnek a jatek irant, es az a keves hamar kifogy. De ha nagyon akarod, meg tudod szerezni. Nekem is ment.
4. En is uj jatekos vagyok, de a jatek ORIASI, hidd el! Mondjuk kerdes, mennyire fogott meg Teged a Star Wars univerzum. Ha imadtad, akkor ezt is imadni fogod. Ez nem egy olyan jatek, hogy egyszer vegignyomod, es kesz. Oriasi szabadsagot nyujt, sok-sok, szinte vegtelen lehetoseggel, mindent kiprobalhatsz, szoval KIRALY!
5. Semmilyen sincs? Csinaltass, es lesz! -
maxius #1549 1. Mért olyan kiba*ott drága a havidíj?
2. Mért olyan drága maga az alapprogram?
3. Mért nem lehet kapni Magyarországon? (én még nem láttam)
4. Mért olyan jó, hogy akarjak vel játszani?
5. Mért nincs hitelkártyám?
Afranc... -
#1548 El. Tőled függ! Nézd meg a bazaart és ott próbáld meg összehasonlítani az árakat. Javaslom menj a fenti linkre, vagy az swg.hu forumba, ide kevesen írnak ... -
#1547 Hi All,
Most kezdtem el a jatekot.
1 kerdes: az allatok lenyuzott boret, husat, csontjat el lehet adni? Ha igen, mennyit er? -
Yskam #1546 ezt honnan szerezted? -
#1545 -
#1544 Keresd Trysk-et a faron!
Hasonló foglalkozást és hobbyt űz, mint Te! :) -
#1543 -
#1542 Meg nem kezdtem el, sot, a doboz sincs kinyitva :)
De minden bizonnyal a FarStar nevu szerverre fogok menni! -
#1541 Hol játszol? Melyik szerveren? -
#1540 Nos, nehany perce beleptem az SWG tulajdonosok boldog soraba!
-
#1539 -
#1538 asszem csak akkor kérte, amikor mindenféle adatot adsz meg magadrol, de azt skip -elheted is
es csak mikor lejár, akkor adod meg a pontos kártyaadatokat
haverjaimnak igy ment, mert én intézem nekik, és őksem adták meg a kártyaszámomat először, azt már én intéztem lejárat után -
#1537 De regisztracional nem fog kerni kartyaszamot??? -
#1536 Ja, es ma delelott ezt a mailt kaptam (PCDome)
"Kedves Zoltán!
A forgalmazótól kapott információ szerint ismét érkezett Star Wars
Galaxies. Amennyiben szeretné megrendelni, kérem, tegye meg
oldalunkon, vagy e-mailben jelezze szándékát, címe és telefonszáma
megadásával, valamint hogy a játékot postán küldjük ki (900 Ft
postaköltség), vagy Moszkva térnél lévő székhelyünkön személyesen
szeretné átvenni.
Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome magazin
06-20-997-4853" -
#1535 Hat, miutan nem volt CDGalaxisba, nem volt 576-ban, es nem volt Automexnel, meg a PCDome-nak sem, talaltam a Budaorsi Tescoban! :))) Ja, a poen, hogy itt dolgozom... De nincs kinn az eladoterben, csak raktaron, megneztem keszleten, aztan meg beszeltem az eladoval, es elokeritettuk :) -
#1534 az egy honap alatt nem kell
hol veszed meg? haverom is kutatgat, de sehol nincs -
#1533 Meg egy gyors, am fontos kerdes:
Ma akarom csinaltatni az OTP webkartyamat. Ma veszem meg a jatekot is.
De miutan a webkartya allitolag csak egy het mulva keszul el, tudok jatszani addig? Vagy mar az ingyenes 1 honap alatt is kell elo szamlaszam? -
#1532 Hja, ok. :) -
#1531 2. imp vagy reb vagy ofc neutral =) -
#1530 1. Valoszinuleg Trandoshan, esetleg Rodian, meg a harmadik szimpi eppen a Bothan. Inkabb rebel-parti, mint imp, de valoszinuleg semleges (ha lehetek az is).
2. Mi az a fakco? -
#1529 1. kérdés:
Milyen faj akarsz lenni? Abból indulj ki, hogy milyen fakció párti vagy? Ha teljes értékű imp, akkor ember legyél! Más ne! Ha reb, akkor akármi. Poénból Wookie vagy rodian, illetve mivel kevés a bothan, még a bothan is poén lehet egyszer. (Tuti kapnak majd valami bonust az idők során, ha kémkedéses feladatok lesznek a space expansionnál.)
2. Kezdés: Ha nem akarsz hegyet mászni, akkor sík bolygót keress! A Tatoo minden, csak nem sík. Ha fakció missziózni akarsz, akkor Talus. Mind rebként, mind impként. (Ott Dearic városát keresd. Rebként a shuttle melletti terminál, impként a klonozó melletti. A kutya se fog rádlőni. Míg ez a nagyobb és népszerűbb bolygókon már-már sport.)
3. Minden más esetben - ha crafter leszel vagy nem a fakcóra hegyezed ki a dolgot -, akkor Naboo javasolt. A Tatoo hangulatos, meg ugye a filmből ez talán a legismertebb, de inkább a Naboo. Főleg az utazás, kereskedés, gyors shuttle és a síkabb, bányászható területek miatt. Tatoon is jól lehet bányászni, de a shift kb. olyan gyors, mint a Corellián. A Naboon is van trainer meg egyebek. -
#1528 igen, te választasz bolygót, igaz nekem a masodik karinal pont nem lehetett Tatoora =) de nemtom miért, mind1, átutaztam =)
Tatooine -on van -
#1527 Amikor kezdek, akkor bolygot es varost is en valasztok?
Ha igen, akkor ez a Bastine melyik bolygon van? -
#1526 Igen, hallottam, hogy sok RAM kell neki.
A konfigom: ASUS NF7S2, 2500+ Barton, 9800Pro es 512DDR.
Tehat a szerverek tekinteteban jobb a FarStar? (ha mondjuk ping-et nezunk?) -
#1525 a "kezdők" fővárosa nálunk Bestine volt, azaz még mostis az, csak már nem ott nyomulunk...
szerintem Bestine elég jo hely, ott mindig vannak trainerek, traderek meg egyebek...
de lehet, hogy ezt is szervere válogatja, és ahol majd te játszol ott nem igy lesz, mindenesetre nézd meg -
#1524 2. Kerdesem ugy ertettem, hogy melyik bolygon kezdjek! Ami jo egy kezdo karakter reszere!
Azt nem kerdem meg, mi legyek, mert rpg-ben a karaktergeneralas, kitalalas az egyik kedvenc folyamatom! :) -
#1523 majd a köv havi fizuból, de elötte Gandalf barátomnál akarom még megnézni 1x, ha engedi :)) -
#1522 Nincs. De, ha lenne, akkor is teljes áron lenne szerintem. szép a doboza, megéri. :) -
#1521 kérdések:
van ennek olyan lehetősége, hogy a gémet megszerzem és a cd-keyt a regisztráció során megvásárolom neten keresztül !!! mert nincs kedvem csak ezért kiadni fölös 12k-t :)
mint a WWII online-nál :)) -
#1520 A Starsider is elég másképpen néz mostanában ki Rince!
Ahogy mondani szokták, a problémák megoldódnak maguktól.
Azzal sincs semmi baj. :) A Farstaron európai szerveren játszhatsz, a Starsider amerikai. Különbség a ping. Az amin úgy hatvannal több. De nem lehet észrevenni. Amúgy van "pár" játékos más szervereken is.
Fajnak az embert ajánlom, mert érezni fogod, hogy néha "penalty"-d van dolgokra ...
A Starsideren is van min. két magyar város. Ha nem több. Es vsz lesz még több is. :)
Alap: egy jó konfig, sok RAM-mal (minden szinten)! -
#1519 1. Szvsz Farstar
2. Ilyet nem leht ajánlani, legyél amivel lenni szeretnél
3. Kurva sok! De, mint láthatod nemjárnak ide, így, ha fórumozni akarsz át kell jönnöd. :)
4. Nem. De mégha azzal is járna, a többi magyar akkor is segít.
5. Nem nagyon, majd kitapasztalod. -
#1518 Sziasztok,
Jovo heten elkezdem a jatekot en is. Ezzel kapcsolatban lenne nehany kerdesem.
1. Mely szerverre/szerverekre menjek, ahol magyar jatekosok (varosok) vannak?
2. Melyik bolygon kezdjek, mit ajanlotok kezdo karakternek?
3. Mennyi magyar player van? Jartok-e ide, SG-re, vagy keresselek Titeket a magyar fan site forumon?
4. Az, hogy kesobb kezdem el a jatekot, nagy hatrannyal jar-e? (pl. lepten-nyomon megtamadnak, stb.)?
5. Altalaban, vannak-e fontos dolgok, javaslataitok kezdok szamara? -
krisz073 #1517 Vagy dombornyomásu kártyával rendelkezel vagy webkártyával.Mindketővel lehet fizetni.
Én mondjuk K&H-s webkártyát használok -
#1516 Fizeteshez nyitnom kell egy webszamlat vagy van mas lehetoseg is?
(OTP-s vagyok, ennek utanajartam ez a webszamla havi 1200 HUF-ba kerul) -
#1515 Lásd: fenti link linkjei!
Külön találsz a skillekről, bolygókról stb. infokat. -
#1514 Sziasztok,
A szabalykonyv pdf formatumban, vagy mas, virtualis formaban fellelheto valahol?
Hamarosan elkezdem en is a jatekot, es addig is ismerkednek vele. -
#1513 Nézz el a fenti linkre. Pont hírdet egy srác 9000 forintért! -
#1512 alapfeltétel hogy a számla nyitásakkor le kell kötni 50k-t.
ez a típusú számla mindig az átlag kamatszint felett van, és ugyanúgy használható mint afolyószámlák