7204
-
NPite #6724 ha végleges lesz szóljatok, csinálok majd egy craftert és nyitok egy boltot :) -
Basilisken valószínűleg lesz még min. 1x wipe. -
Ez a végleges, vagy lesz még reset? -
orkiborki #6721 Sziasztok megint! :)
Én is figyelgettem az Emu éledési folyamatát, ami kár hogy ilyen hosszú, de végre igen jól játszahtó verziót adtak ki a srácok. Amiért nem lehetünk eléggé hálásak szerintem. ;) Gyorsan meglovagolva a régi emlékeket bejelentkeztem és csináltam egy Marksman-t. A karakter jelen pillanatban úgy áll, hogy MMarksman, MPistoler és Bounty ágon a Pistol, illetve az Investigation ág épül. Másik karakter MBrawler, TKN és Fencer kombó. Mivel én is régi motoros volnék a "szakmában" igazán örülnék neki, ha sikerülne esetleg egy magyar közösséggel felvenni a kapcsolatot ingame. Szóval, ha sok-sok magyar játékos van az Emuban kérlek jelezzétek! Karian és Halerion néven vagyok. Üdv! :) -
ÁÁÁÁÁ... belőttem az emut, fellépek, és: VANNAK ANNYIAN MOS EISLEY -BEN MINT ANNÓ NGE ELŐTT!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D -
orkiborki #6719 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni az ügyben, hogy esetleg van-e a Basilisken valami nagyobb magyar tömörülés?
Köszi a választ! -
Sith Warrior-nak ilyen a comp-ja:) Rebel oldalon nincs ilyen:) -
eurom #6717 ha ez a kettö az én companionom swtorban ,nem hagyom abba -
-
ugyan nem swg de azt hiszem volt már erről szó :
-
BreakDown89 #6714 Köszönöm az infót, ez az öngyilkos dolog még új volt nekem.
Hát a Liberatoron két éve játszottam néhány hónapot és az már elég jó kis "valami" volt. No persze bugoktól hemzsegett és sok dolog még meg sem volt csinálva/ki sem volt javítva, de látszott a törődés rajta. Tavaly ősszel aztán felmentem Basilisk-ra is, hát érezni a különbséget. :)
A következő lépés ugye a SunCrusher lesz, ami elméletileg már a végleges változat nyílt szervere lesz - amolyan utolsó utáni teszt.
Bár valami nagy csoda kellene hozzá, hogy még idén kijöjjön. Pedig már így is készítik vagy 6-7 éve legalább... -
Bandras DaSilva #6713 Az jó terv. És tényleg. -
A GW2vel semmi baj, csak sokan sokat vártak tőle. Nekem csak időm nincs rá, de a gyerekeim nőnek felfelé, így előbb utóbb lesz olyan közös program, hogy kalandozzunk együtt egy ingyenes MMOban. :) Ezért is leszarom mikor készül el az SWG emu, mert úgyis csak úgy kezdek majd bele, ha a gyerek is ott van velem és átéli azt, amit én 1x már átéltem. :) -
Motto:
"Those 200,000 customers - customers - you blithely dismiss as "dregs" and "weirdos" - are paying your salary. You can't just blow them off for the mythical millions of people looking for a better game." -
Nem ugyanazok cseszték el, akik létrehozták. Amikor a CU kijött, akkor kitették a csapatot v. elmentek maguktól, és akik sutyiban létrehozták az NGEt, azok maradtak. Kb. ez a sztori, csak ennél aljasabb volt. (Volt aki öngyilkos is lett közülük, de Smedleyék kimagyarázták ...) -
Bandras DaSilva #6709 Tudjuk sajnos, mert minket többször is:)
Először az NGE-vel, aztán meg azzal, hogy lelőtte az swgt:)
Amúgy teljesen igazad van. Swtorban nem annyira jön át a multi feeling, nem igazán van társasági élet, ráadásul kimaradtak olyan dolgok, hogy átmegyek sötétből repnek, vagy viszont...milyen jól meg lehetett volna csavarni így a sztorikat még!
Mondjuk pont ez a nagy hátránya is az swtoros fejlesztéseknek. Nem rugalmas a rendzser. Ha bármit bele akarsz tenni, az egész cuccot fel kell forgatni. Új fajok, kasztok berakása procedúrás. Új questek is. Roppant limitált a dolog. Ez jól működik egy single player játéknál, de multiban nem.
Ezért erőltetem én mindenhol azt, hogy a szabad világoké, a sandboxé a jöcő. Az instanceolt játékok mind szarok.
Nézzétek meg, hogy bármelyik pvp játékban is már megy a hiszti, hogy kell új map meg wz meg ilyenek. már a gw2 játékosok is húzzák a szájukat, hogy hát kéne vmi új.
Ha van egy nagy, nyitott világod, nincs ilyen problémád. csak célokat/jutalmakat kell adnopd és megy a harc non-stop. Mivel sok terep van, nem lesz unalmas sosem.
Van pár elég jó ötletem arra, hogy mivel lehetne ezeket feldobni és mitől és hogy működhetne az egész rendzser kurva jól, de nem nagyon kíváncsi rá senki:(.
Helyette maradnak a theme parkok meg pvp areak, stb stb. -
BreakDown89 #6708 Csípem a Bioware-t, de valahogy kevésbé jön át ez a "éld meg a saját történetedet" a multiban, mint anno single módban (kotor 1-2 fan vagyok, mióta kijött). Hiányzik a szabadság, a millió kaszt (amit összekutyulhatsz), a csapatos grindelés, amikor megkapom az alt karimat, meg amikor jön a bh értem és gyorsabban ver a szívem. A házlerakás... a player városok.
Fölösleges szomorkodni, de mégsem tud az ember közömbös maradni. 16 évesen kaptam valami csodát a középiskolás évekre (a féktelen bulizásokon és csajokon kívül), erre elveszik tőlem mielőtt betöltöm a 18-at. Hát milyen dolog ez? :D Engem a SOE megerőszakolt, kérem szépen. És Titeket is, csak nem tudjátok! :D -
Bandras DaSilva #6707 Hát, nem tudom. Szerintem fölösleges ezen szomorkodni már. Lelőtték, kész, vége.
Sajnálom én is mert semelyik másik MMO nem jött a közelébe sem az eredeti swg-nek. Kipróbáltam pedig jó sokat:).
Ráadásul az utolsó időkben szépen jöttek ki az új tartalmak is és ráadásul a vége időszak NGE már kurva jó volt. Nagyon szépen helyrerakták.
Anyáztam én is amiért az swtor miatt lelőtték, főleg úgy, hogy gondoltam az nem egy swg 2 lesz. Hát nem is lett.
Az sem rossz, csak teljesen más pálya. Én pl. most oda is visszamentem és per pillanat élvezem minden pillanatát. Okés, kellett hozzá majdnem egy év távollét.
Szerintem is elbírna a világ 2 különböző rétegnek készült star wars mmo-t, de attól tartok, hogy az a jó kis sandbox életérzés egy ideig még hiányozni fog az mmokból. Egészen addig, amíg vmi fejlesztő cég majd fel nem fedezi újra. Utána majd megint csak olyanok jönnek egy ideig. -
BreakDown89 #6706 Tiszta sor, de két dolgot ide:
1. Semmi baj nincs azzal, ha egy sztori orientált, wow klón star wars játékot a piacra dobnak mmo címszóval. Hogy miért?
2. Mert alapvetően szerintem simán elfért volna egymás mellett az SWTOR és az SWG. És ehhez is csak két dolog kellett volna: egyrészt nem másnak eladni a TOR-t, mint ami (egy kötött rpg), másrészt pedig nem elb*szni az SWG-t.
Ez egy marha nagy franchise, a legidősebb rajongói ma már nyugdíjas korban vannak, tehát ne mondja nekem senki, hogy nem lenne nyereséges még akkor is, ha megosztódna két játék között. No persze a profit központú felfogás mellett ez szóba sem kerülhetett. AZ NGE utáni SWG-t pedig bárki leváltotta volna. Ez a szomorú igazság. -
a válasz rövid: WoW -
BreakDown89 #6704 Önmagában nem egy rossz játék az sem, de számomra az igazi MMO a végtelen lehetőségek tárházáról szól - a szabadságról. A TOR-ban viszont ennél jóval kötöttebb a történet. Itt nem a saját SAGA-mat élem meg, hanem van nyolc kaszt (azon belül specializálódás) és ezeknek a kariknak a SAGA-ját játszom ki.
És a kettő marhára nem ugyanaz. Szóval önmagában nem egy rossz játék, de nem tudja kárpótolni számomra az SWG-t. Sajnos más mmo sem. Hogy a fenébe hozhatja létre egy fejlestőbrigád a világ legjobb mmo-ját, aztán két-három évre rá hogyan tudja így elcseszni azt? Máig nem tudok rájönni a válaszra. -
No igen. Sajnos a TOR nem úgy sikerült, mint kellett volna neki. -
Ezzel szerintem vagyunk így páran .
-
BreakDown89 #6701 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én befizetnék egy hónapra egy végleges SWGEMU szerverre. Tudom, hogy sosem lesz már olyan, mint anno - de még így is ez lenne a legközelebbi élmény hozzá.
Nem sajnálnám a pénzt rá, ha ezzel támogathatom őket és hozzájárulhatok ahhoz, hogy fenn maradjon a szerver. Gondolok itt pl. a Darjani kezdeményezésre, igaz ők a Starsiderről valók, de biztos befogadnák a FarStarosokat is - mint jómagam. :)
Játszom néhány hónapja az SWTOR-ral, és meg kell mondanom: még így közel tíz év távlatából is simán elveri az SWG. És itt természetesen az NGE előtti SWG-re gondolok.
Szóval ha lesz esetleg később egy 3-4 ezer főt befogadó magyar szerver, és garantálni tudják hogy nem lövik le fél év múlva, akkor biza én perkálok nekik csak kapjak vissza valamit a régi élményből. -
BreakDown89 #6700 -
BreakDown89 #6699 http://www.youtube.com/watch?v=Aj-tVbztnhU -
Összes zene :) -
-
eurom #6696 az amerikai nemzet óhaját: ...34 ezren írták alá
-
[URL=http://index.hu/tech/mem/2013/02/07/halalcsillagot_epitenek_a_kickstarteren/]"A brit Gnut.co.uk által indított kezdeményezés egyelőre 20 millió fontot próbál összekalapozni a részletes tervek elkészítésére, illetve pár négyzetméter drótháló beszerzésére, amivel majd azt a szellőzőaknád fedik be, amin át a filmben Luke Skywalker az űrállomás szívébe küldte a protontorpedót."[/URL] -
Kisponyi #6694 Egy Rancor nálam is volt. Az emeleten meg egy kifejlett Kimogila :D Még a régi szép időkből. -
asszem az én házam pont lemaradt róla :C
mondjuk nem is konkrétan Pannóniában volt, hanem pont a határában egy dombon, onnan... jobb volt a kilátás
bár lehet az egyik kicsi ház bal oldalon 30 sec-nél, csak közben körbeépítették
viszont emlékszem még városházán talán egy bazinagy rancor volt kirakva pár képpel egyetemben? vagy csak ott mutogatta valaki nekem a "házikedvencét"? -
Kisponyi #6692 Farstar Pannónia. Véletlen találtam rá amikor swg-s vidiket néztem.
-
BreakDown89 #6691 Basszus, ezeket a képeket látva sírni tudnék...
Europe-Farstar...
Amikor a CU leváltotta a PRE-CU-t, nagyon morogtam. Aztán kiderült, hogy nem is olyan rossz ez. De amikor az NGE jött meg. Emlékszem egy szombat reggel volt, mivel éjszaka nem bírtam kivárni, míg felrakják az új rendszert. Egyszer csak reggel 7-8 körül belogolok, letölt mindent, és meglátom: mi a fene ez?
Hiányzik Red Valley, hiányzik Pannónia, meg Tatu, meg Dantu, meg minden egyéb. A három hetente szívás, mert menni kell Dathomirba a faluba, a sok phase, menekülés BH-k elől, a sok móka a guildommal (FORCE).
És sajna bármilyen fasza is lesz ez az emu, akkor sem lesz már olyan mint régen. Esetleg valaki hasonló kellemes élmény. Én a Liberatoron nyomtam egy-két hónapig 1-2 éve, meg tavaly ősszel a Basilisk-ot is megnéztem, de ez még mindig messze van a finálétól. -
Meg a BDO. :)
Szerintem, nem end game content kell, mert a véges tér miatt ha csőjátékkal játszunk, akkor nem is nagyon lehet end game contentet elképzelni.
Inkább az kellene, hogy a sok betett hülyeség és tartalomnak mondott fícsör helyett ne 101 karaktert akarjanak kigyúratni a playerekkel, hanem egyet, de azt 101 féle irányba lehessen formálni. Ezért is volt szimpi a GW2, annak ellenére hogy ott is választani kell egy proft. De ez azért még nem egy SWG volt, viszont a megközelítés korrekt. Ennek ellenére az sem az igazi, bár szimpatikus az egész világ. -
end game content annyira engem már nem érdekel. legalább is a szokásos értelemben vett. abból van elegem hogy csak a csihipuhi megy és kész. ezeknek ez a content meg ami azzal kapcsolatos.
SWGben ott volt a házikód / városod amivel lehetett foglalkozni , pecázás ahhoz kapcsolódóan a guberálás , nyersanyag lelőhelyek keresése , zenélés / táncolás , mindenféle pepecselés.
mai nyavalyákban semmi ilyen nincs ( najó talán az ArceAge az amiben már megint kezdenek ezek a fícsörök megjelenni ). -
Wlanseraf #6688 Én már csak röhögök amikor kijön egy MMO hogy 3 hét vagy 4 hét útán derül ki hogy nincs end game content:DDDDDD ez egy kurva nagy vicc:D -
Na kb. itt tartunk:
-
-
Röhögni fogsz, de nem volt meg. :) Minden szarom volt, pontosabban sok minden meg volt, de RIS nem. Egyszerűen csúnyának találtam. Nem illett ebbe a világba. De volt pár rebel armor, ami szintén csúnya volt, de azok megvoltak. Amúgy volt egy másik armor kamra is, de nem voltak összerakva a páncélok. :) Gondoltam ráérek még, valamikor 3 évvel ezelőtt, de khm, szóval nem lett összerakva. :D