7195
10877436381340714828.png
  • a.carkey
    Sajnos az én fő karim is Strasider, szóval tudom, sőt átérzem már lassan tíz hónapja. Sajnos a szemét marketing miatt az EU szerveres karik kompatibilisebbek az EU időszámítással.
  • LSC
    ha érdekel alább valaki eladja az övét gondolom ócsón.
  • LSC
    én most vettem 2 hete nem bántam meg csak ezek a leállások idegesítenek.
  • a.carkey
    Nyáron már Space Expansiont is ígérnek ...
    (Nem késő!)
  • Braveheart
    Emberek. Ha nyáron megveszem a játékot, az ugye még nem késő? (mármint érdemes-e)
  • LSC
    Tököm kivan hogy 5 órája áll a szerver. Ha ezt előre tudom hogy ilyen 10* is meggondolom.
  • LSC
    mé nem mondtad 2 héttel ezelőtt.
  • Lacc
    Van hogyne lenne. De egyszerűbb, ha megnézed Rince oldalát.
  • Braveheart
    Most milyen állapotban van a game? Emlékszem, amikor megjelent, kimaradt egy csomó minden. Van magyar party?
  • Lacc
    SWG VAN ELADÓ, HA ÉRDEKEL KÜLDJ PRIVÁTOT VAGY ÍRJ A [email protected] -RA
  • LSC
    valaki meg tudná adni azt a linket aho la nyersanyagok árát lehet kiszámoltatni? Régrbbrn volt itt egy ilyen de most nem találom.THX.
  • Mayday
    Tudom! :)
  • Hunnenkoenig
    Ha tudnad....
  • Hyder
    party, csajozás és szex
  • Mayday
    Pl a sex...
  • LSC
    mi nem válik unalmassá hosszú távon?
  • Kryn
    off:
    Nem járok már oda fel feléd, italozást bepótoljuk... ;D
    Amúgy nézz át a lineage2 topicba is.
    on
  • Hyder
    ofc

és mivan véled Kryn mőster?
  • Mayday
    Jo is! :)
  • Timber
    sajnos az SW:G hosszutavon unalmassa valik ... Nekem van/volt 2 accom is de utoljara komolyan ugy 2 honapja toltam ...

Pedig jo is lehetne am!
  • Jacek
  • Kryn
    Te jó ég, Hyder, Jacek, Rince... Mindenki swg-zik? :DD
  • Mayday
    Ha Marksmanozol, lovoldozol, eloszor probald meg fekvo pozbol, messzirol, igy kesobb vesz eszre az aldozat, es egy kicsit mar gyengitetted!
  • LSC
    mennyél másokkal és nem fingasz ki.
  • TheZsenyka
    Nekem is van benne egy Boba Fett, a másik oldalán meg Darth Vader észlelhető vizuális megfigyelés útján. Gyerekek, nagyon uncsifül a fejlődés: marksman/brawler combo-t választottam (egyenlőre legalábbis) de valahogy mindíg kifingatják a fejem a küldetéseken. Nem baj, csak előbbre jutok.
  • LSC
    ha ennyire nem vágod ne is foglalkozz vele.
  • Ramada
  • a.carkey
    Ja! Nekem egy Boba Fett poszter is volt benne.

Jó nagy!
  • TheZsenyka
    "Társasjáték méretű sobozával..."

Nem tudom, olyan kicsinek tűnik :)
  • Rincewind
    ja
  • Rincewind
    Teljesen szabványos papírdoboz, örülj, hogy nem DVD tokban adták. HL gen. meg kivételes eset a maga társasjáték méretű dobozával... :)
  • TheZsenyka
    Komolyan tépőzáras. Tiétek is?
  • TheZsenyka
    Izé, hát erre az van írva, hogy CDR-74 és filctollal van ráírva a történet széria kódja...

Jó, na, csak hülyéskedek. Ez is kihajtható, meg tépőzáras meg mittudomén, de olyan kicsi. Vastag, de kicsi (miről is beszélünk? ). Szóval nem akkora, mint mondjuk a Half Life Generations volt, vagy éppen a Haegemonia.
  • Jacek
    enyem is:)
  • Rincewind
    Pöttöm?!
    Az én SWG-m még egy bazi nagy, kihajthatós, full design-os, papírdobozban volt... o.O
  • TheZsenyka
    Köszi a válaszokat Ricewind-nek és PREMIERE1-nek.

Kiábrándító módon most a frissítés töltődik vagy negyven percig. Amúgy majdnem elröhögtem magam, amikor megláttam a dobozt. Azt hittem normál méretű dobozban lesz, aztán meg egy pöttöm cumó az egész SWG. :)
  • Jacek
    felhigitva kulfoldiekkel?:))nem sok van azert benne:)
  • PREMIERE1
    Meg két város, három PA. (1 reb, 2 imp).
  • PREMIERE1
    A DAOC más. Az csak a harcról szól. Ebben akármi lehetsz.

Azt mondanám, hogy Farstar, mert európai, de a Starsideren van a legtöbb magyar. Szinte semmi különbség már, de most már nincs különbség, max a pingben (Farstar 78-80, Starsider 130, de ez nem fps, így sok problémád nem lesz vele), és a server down idejében (ami 13-tól 14 óráig).

Ha imp leszel, javaslom legyél ember! Pl. a zéró penalty factio cuccokra (lépegető, bázis, stb) miatt.

Ha reb, akkor tök mindegy. Van egy reb magyar pa, de felhigítva külföldiekkel a Dantooineon a Starsideren. Van két másik imp PA is (Lok és Naboo). A reb PA (vagy klán) és az egyik imp PA üzleti alapon IS működik, a Dark Side nevű imp PA viszont ökörködés és baráti alapon. :) Semmi extra.

A Farstaron is szintén van egy jó társaság. Ők is rendelkeznek várossal: a Dantooineon.
    :)

Bárhová is mész, végül is jó helyre csöppensz. A kakakterek és nickek topicban, a fenti linken megtalálod, hogy kivel tudod felvenni ingame a kapcsolatot.

Ry'yder -t keresd a Starsideren (pl. a fenti linkre is írhatsz), és Trysk -et a Farstaron (www.swg.hu a forum).

Jeti csak lassan leszel. Valaki a 30. szakmáját masterolja ki, de még mindig semmi. Ez a szisztéma megváltozik a 8. patchel (ápr), és küldetés alakúra ígérik a jedizést. Elvileg ...

BH is nagy meló. Pontosabban az Investigationig könnyű, utána baszott lassan megy. Sok idő kell hozzá! :(

De lesz Mandalorian Armour, szóval akár Boba-nak is kinézhetsz (8. patch).

Valamikor jön a space epansion is (magyarul lehetsz TIEvel vagy XWinggel az űrben. Plusz talán Elite szintű űrprogi is kisül majd belőle. (Jel. pill eléggé kevés az info róla.) Meglátjuk.

Van benne jövő, csak ki kell várni.

Lentebb olvashatsz pár apró infomorzsát, mibnden mást a fenti topicokban kérdezz meg!
  • Rincewind
    Kettő szerver van, amire hazánk fiainak érdemes menni:
    Farstar (EU) és
    StarSider (US)
    Mindkettőn van magyar város.