7195
-
#1671 Sajnos az én fő karim is Strasider, szóval tudom, sőt átérzem már lassan tíz hónapja. Sajnos a szemét marketing miatt az EU szerveres karik kompatibilisebbek az EU időszámítással. -
#1670 ha érdekel alább valaki eladja az övét gondolom ócsón. -
#1669 én most vettem 2 hete nem bántam meg csak ezek a leállások idegesítenek. -
#1668 Nyáron már Space Expansiont is ígérnek ...
(Nem késő!) -
Braveheart #1667 Emberek. Ha nyáron megveszem a játékot, az ugye még nem késő? (mármint érdemes-e) -
#1666 Tököm kivan hogy 5 órája áll a szerver. Ha ezt előre tudom hogy ilyen 10* is meggondolom. -
#1665 mé nem mondtad 2 héttel ezelőtt. -
#1664 Van hogyne lenne. De egyszerűbb, ha megnézed Rince oldalát. -
Braveheart #1663 Most milyen állapotban van a game? Emlékszem, amikor megjelent, kimaradt egy csomó minden. Van magyar party? -
#1662 SWG VAN ELADÓ, HA ÉRDEKEL KÜLDJ PRIVÁTOT VAGY ÍRJ A [email protected] -RA -
#1661 valaki meg tudná adni azt a linket aho la nyersanyagok árát lehet kiszámoltatni? Régrbbrn volt itt egy ilyen de most nem találom.THX. -
#1660 Tudom! :) -
#1659 Ha tudnad.... -
#1658 party, csajozás és szex -
#1657 Pl a sex... -
#1656 mi nem válik unalmassá hosszú távon? -
Kryn #1655 off:
Nem járok már oda fel feléd, italozást bepótoljuk... ;D
Amúgy nézz át a lineage2 topicba is.
on -
#1654 ofc
és mivan véled Kryn mőster? -
#1653 Jo is! :) -
#1652 sajnos az SW:G hosszutavon unalmassa valik ... Nekem van/volt 2 accom is de utoljara komolyan ugy 2 honapja toltam ...
Pedig jo is lehetne am! -
#1651 -
Kryn #1650 Te jó ég, Hyder, Jacek, Rince... Mindenki swg-zik? :DD
-
#1649 Ha Marksmanozol, lovoldozol, eloszor probald meg fekvo pozbol, messzirol, igy kesobb vesz eszre az aldozat, es egy kicsit mar gyengitetted! -
#1648 mennyél másokkal és nem fingasz ki. -
TheZsenyka #1647 Nekem is van benne egy Boba Fett, a másik oldalán meg Darth Vader észlelhető vizuális megfigyelés útján. Gyerekek, nagyon uncsifül a fejlődés: marksman/brawler combo-t választottam (egyenlőre legalábbis) de valahogy mindíg kifingatják a fejem a küldetéseken. Nem baj, csak előbbre jutok. -
#1646 ha ennyire nem vágod ne is foglalkozz vele. -
#1645 -
#1644 Ja! Nekem egy Boba Fett poszter is volt benne.
Jó nagy! -
TheZsenyka #1643 "Társasjáték méretű sobozával..."
Nem tudom, olyan kicsinek tűnik :) -
#1642 ja -
#1641 Teljesen szabványos papírdoboz, örülj, hogy nem DVD tokban adták. HL gen. meg kivételes eset a maga társasjáték méretű dobozával... :) -
TheZsenyka #1640 Komolyan tépőzáras. Tiétek is? -
TheZsenyka #1639 Izé, hát erre az van írva, hogy CDR-74 és filctollal van ráírva a történet széria kódja...
Jó, na, csak hülyéskedek. Ez is kihajtható, meg tépőzáras meg mittudomén, de olyan kicsi. Vastag, de kicsi (miről is beszélünk? ). Szóval nem akkora, mint mondjuk a Half Life Generations volt, vagy éppen a Haegemonia. -
#1638 enyem is:) -
#1637 Pöttöm?!
Az én SWG-m még egy bazi nagy, kihajthatós, full design-os, papírdobozban volt... o.O -
TheZsenyka #1636 Köszi a válaszokat Ricewind-nek és PREMIERE1-nek.
Kiábrándító módon most a frissítés töltődik vagy negyven percig. Amúgy majdnem elröhögtem magam, amikor megláttam a dobozt. Azt hittem normál méretű dobozban lesz, aztán meg egy pöttöm cumó az egész SWG. :) -
#1635 felhigitva kulfoldiekkel?:))nem sok van azert benne:) -
#1634 Meg két város, három PA. (1 reb, 2 imp). -
#1633 A DAOC más. Az csak a harcról szól. Ebben akármi lehetsz.
Azt mondanám, hogy Farstar, mert európai, de a Starsideren van a legtöbb magyar. Szinte semmi különbség már, de most már nincs különbség, max a pingben (Farstar 78-80, Starsider 130, de ez nem fps, így sok problémád nem lesz vele), és a server down idejében (ami 13-tól 14 óráig).
Ha imp leszel, javaslom legyél ember! Pl. a zéró penalty factio cuccokra (lépegető, bázis, stb) miatt.
Ha reb, akkor tök mindegy. Van egy reb magyar pa, de felhigítva külföldiekkel a Dantooineon a Starsideren. Van két másik imp PA is (Lok és Naboo). A reb PA (vagy klán) és az egyik imp PA üzleti alapon IS működik, a Dark Side nevű imp PA viszont ökörködés és baráti alapon. :) Semmi extra.
A Farstaron is szintén van egy jó társaság. Ők is rendelkeznek várossal: a Dantooineon.
:)
Bárhová is mész, végül is jó helyre csöppensz. A kakakterek és nickek topicban, a fenti linken megtalálod, hogy kivel tudod felvenni ingame a kapcsolatot.
Ry'yder -t keresd a Starsideren (pl. a fenti linkre is írhatsz), és Trysk -et a Farstaron (www.swg.hu a forum).
Jeti csak lassan leszel. Valaki a 30. szakmáját masterolja ki, de még mindig semmi. Ez a szisztéma megváltozik a 8. patchel (ápr), és küldetés alakúra ígérik a jedizést. Elvileg ...
BH is nagy meló. Pontosabban az Investigationig könnyű, utána baszott lassan megy. Sok idő kell hozzá! :(
De lesz Mandalorian Armour, szóval akár Boba-nak is kinézhetsz (8. patch).
Valamikor jön a space epansion is (magyarul lehetsz TIEvel vagy XWinggel az űrben. Plusz talán Elite szintű űrprogi is kisül majd belőle. (Jel. pill eléggé kevés az info róla.) Meglátjuk.
Van benne jövő, csak ki kell várni.
Lentebb olvashatsz pár apró infomorzsát, mibnden mást a fenti topicokban kérdezz meg!
-
#1632 Kettő szerver van, amire hazánk fiainak érdemes menni:
Farstar (EU) és
StarSider (US)
Mindkettőn van magyar város.