7195
-
#1751 Júni 4-től akármikor két hétre. Ha ötvenszer nem kérdezték még meg akkor egyszer se. De neked igazán tudni kellene. -
#1750 Meg lehet tanulni kezelni elég gyorsan. Bár a különböző értékek és számadatok tökéletes megértéséhez azért kell nem kevés játékidő. -
#1749 jun5-tol 2 hetig lesz a trial, vagy jun -tol, barmikor felhasznalhatom ezt a 2 hetes betat? -
engine #1748 És milyen? Könnyen tanulható a rendszere egy eddig sose mmorgó játékosnak vagy jobb, ha átolvasom a faq-ot? -
#1747 Nem, jól számolsz, tényleg két giga. Viszont nem demó! :)
Két hétig minden jogot élvezel és bármit megtehetsz, amit a rendes előfizetők is megtehetnek. Tiéd az egész galaxis. :)) -
engine #1746 Jól láttam, hogy majd 2 giga a demo?
Vagy én nem tudok számolni? -
#1745 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... de zsír. Abszolút ingyé két hétig SWG no hitelkártya !!! Jeah. Akkor mégegyszer összefoglalva. TÖK INGYEN LEHET LESZEDNI :
Egy ingyenes acc kell a fileplaneten (pár percbe telik regisztrálni)
És kész ... kivéve, hogy júni 5től kezdődik a buli !!! :) -
#1744 a fileplanet en kell előfizetés majd a letöltéshez? -
#1743 Igen, de ennel külön kiemeltek, hogy nem kell hozza hitelkartya :-)
Fileplanet subscribers, play Star Wars Galaxies for up to 14 days. No credit card is required for the trial period. Take advantage of this offer at Fileplanet. -
#1742 Na itt csak csak sejtéseim vannak mire gondoltál. Bár szerintem jól sejtem... -.^ -
#1741 EQ Trial-hoz is kellett, és az is SOE, ebből indultam ki. De ha nem, hát nem. :) -
#1740 Kari 6 honapig tarlodik. -
#1739 Amúgy a Starsideren kihalóban van az a "bizonyos faj", ami szerintem neked nem jött be ... :)
-
#1738 Sajnos a faron 1 karim van, és nem léptem fel vele már vagy 3 hónapja ... :(
Amőgy itt egy elég jó figyelemfelkeltő leírás a hardwiredről. Képek alacsony felbontásúak, de a leírás elég jó:
SWG Review -
#1737 Alapbol nem. -
#1736 A trialhoz NEM KELL hitelkartya!!!! -
#1735 Gondolod, hogy egy tök kezdő, akinek fogalma nincs az egészről, majd elkezd grindelni? ;)
Engem pedig egészen biztos látni fogsz fent! ;)
Valszeg FarStar, esetleg Chimaera. -
#1734 Rince! :)
Olvasd el a grindidőket. Biztos? :)
Bár a grinddel nem fogja senki megszeretni. Ezt játszani kell. Remélem látunk még egyszer téged is fent! -
#1733 Igen valószínűleg kapsz, bár gondolom nem úgy lesz, mint a PlanetSide-nál, itt gondolom minden regisztrációval újra a 0-ról indulsz. Az meg egy idő után arra fog ösztönözni, hogyha megtetszik, akkor fizess elő, mert 2 hét alatt nem tudsz igazán fejlődni és kihasználni a lehetőségeket. -
#1732 Biztos kell majd neki bankkártya, de a SOE cuccok megeszik a hamis kártyaszámot is. Tehát valószínű, hogy ki fogod tudni próbálni, csak ha elő akarsz majd fizetni, akkor kell megadnod a rendes kártyaszámod. -
#1731 Akkor barmennyiszer ujra regisztralok megint kapok 2 hetet vagy mi?
szerintem datumhoz lesz kotve. -
#1730 Remélem ez most marad így, mint a Horizonsnál, vagy az Anarchy Online -nál. Viszont abban nagyon bízok, hogy nem kell hozzá kredit kártya szám, mert azom nincs, így nem tudnék próbálgatni ... -
Braveheart #1729 Na akkor majd nyáron lekapom és megnézem, milyen. MEddig van ez a próbaverzió-kedvezmény? -
#1728 Telepitestöl! -
#1727 14 nap a telepítés után kezdődik, vagy jún 5től ? -
#1726 Ez így van -
#1725 Naja, az igazsaghoz hozzatartozik, hogy Gyul jelentette elöször a hirt :-) -
#1724 Ki lehet az a Rincewind? :D -
#1723 A Starsideren és Farstaron csináljatok karit, ha több magyarral is akartok találkozni.
-
engine #1722 SWG próbajáték INGYEN!!!
Szenzációs híreket hozott Rincewind! Június 5-étől MINDENKI számára elérhető lesz az eddig fileplanet exkluzív ingyenes Star Wars Galaxies próbaverzió. Két hétig lehet majd bóklászni az ismerős bolygókon, amit már igencsak belakott a több százezernyi játékos. Aki a két hét után előfizet, viheti tovább a karakterét! Azt hiszem ez sok bizonytalankodónak adhat majd végső lökést :).
Info HARDWIRED -
-
lachun #1720 Sajnos csak fizetös serven van free tényleg nincs:( -
lachun #1719 Valaki segitsen mi kell a free triálhoz game spyhoz bevagyok reggekve de unoka öcsém agyon szed mert nagyon menne játszani!!!! -
#1718 Jump to Lightspeed E3 képek -
#1717 este is volt leállás és mindez a kékhajú emberek és fradi színű wookie-k miatt. Gratula hogy így sikerül elbaszniuk a sw feelinget. -
#1716 ma is volt leállás ?
e-mail -ben nem küldenek infot ? -
#1715 Mostmár kezdem érteni miért anyázza mindenki a SOE-t. Bárcsak más kiadójuk lett volna. -
#1714 ma is 3 óra leállás és még mindíg nem megy. Ezt miért nem írják a readme-ben? -
#1713 ja és 6 és fél óra lett a vége. -
#1712 peehersze azt sem mondják hogy röff. Ha lenne egy sor az oldalon hogy elnézést a leállásért mert volt egy kis komplikáció vagy, mindenki kap egy nap plussz logint a kimaradásárt mennyivel szimpatikusabb lenne a dolog.