7195
10877436381340714828.png
  • Hmuda
    Júni 4-től akármikor két hétre. Ha ötvenszer nem kérdezték még meg akkor egyszer se. De neked igazán tudni kellene.
  • Rincewind
    Meg lehet tanulni kezelni elég gyorsan. Bár a különböző értékek és számadatok tökéletes megértéséhez azért kell nem kevés játékidő.
  • magus
    jun5-tol 2 hetig lesz a trial, vagy jun -tol, barmikor felhasznalhatom ezt a 2 hetes betat?
  • engine
    És milyen? Könnyen tanulható a rendszere egy eddig sose mmorgó játékosnak vagy jobb, ha átolvasom a faq-ot?
  • Rincewind
    Nem, jól számolsz, tényleg két giga. Viszont nem demó! :)
    Két hétig minden jogot élvezel és bármit megtehetsz, amit a rendes előfizetők is megtehetnek. Tiéd az egész galaxis. :))
  • engine
    Jól láttam, hogy majd 2 giga a demo?
    Vagy én nem tudok számolni?
  • ZsZso
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... de zsír. Abszolút ingyé két hétig SWG no hitelkártya !!! Jeah. Akkor mégegyszer összefoglalva. TÖK INGYEN LEHET LESZEDNI :
    Egy ingyenes acc kell a fileplaneten (pár percbe telik regisztrálni)
    És kész ... kivéve, hogy júni 5től kezdődik a buli !!! :)
  • LSC
    a fileplanet en kell előfizetés majd a letöltéshez?
  • Hunnenkoenig
    Igen, de ennel külön kiemeltek, hogy nem kell hozza hitelkartya :-)

Fileplanet subscribers, play Star Wars Galaxies for up to 14 days. No credit card is required for the trial period. Take advantage of this offer at Fileplanet.
  • Rincewind
    Na itt csak csak sejtéseim vannak mire gondoltál. Bár szerintem jól sejtem... -.^
  • Rincewind
    EQ Trial-hoz is kellett, és az is SOE, ebből indultam ki. De ha nem, hát nem. :)
  • Hunnenkoenig
    Kari 6 honapig tarlodik.
  • a.carkey
    Amúgy a Starsideren kihalóban van az a "bizonyos faj", ami szerintem neked nem jött be ... :)

• a.carkey
    Sajnos a faron 1 karim van, és nem léptem fel vele már vagy 3 hónapja ... :(

Amőgy itt egy elég jó figyelemfelkeltő leírás a hardwiredről. Képek alacsony felbontásúak, de a leírás elég jó:
    SWG Review
  • Hunnenkoenig
    Alapbol nem.
  • Hunnenkoenig
    A trialhoz NEM KELL hitelkartya!!!!
  • Rincewind
    Gondolod, hogy egy tök kezdő, akinek fogalma nincs az egészről, majd elkezd grindelni? ;)
    Engem pedig egészen biztos látni fogsz fent! ;)
    Valszeg FarStar, esetleg Chimaera.
  • a.carkey
    Rince! :)

Olvasd el a grindidőket. Biztos? :)
    Bár a grinddel nem fogja senki megszeretni. Ezt játszani kell. Remélem látunk még egyszer téged is fent!
  • Rincewind
    Igen valószínűleg kapsz, bár gondolom nem úgy lesz, mint a PlanetSide-nál, itt gondolom minden regisztrációval újra a 0-ról indulsz. Az meg egy idő után arra fog ösztönözni, hogyha megtetszik, akkor fizess elő, mert 2 hét alatt nem tudsz igazán fejlődni és kihasználni a lehetőségeket.
  • Rincewind
    Biztos kell majd neki bankkártya, de a SOE cuccok megeszik a hamis kártyaszámot is. Tehát valószínű, hogy ki fogod tudni próbálni, csak ha elő akarsz majd fizetni, akkor kell megadnod a rendes kártyaszámod.
  • toMpEr
    Akkor barmennyiszer ujra regisztralok megint kapok 2 hetet vagy mi?
    szerintem datumhoz lesz kotve.
  • ZsZso
    Remélem ez most marad így, mint a Horizonsnál, vagy az Anarchy Online -nál. Viszont abban nagyon bízok, hogy nem kell hozzá kredit kártya szám, mert azom nincs, így nem tudnék próbálgatni ...
  • Braveheart
    Na akkor majd nyáron lekapom és megnézem, milyen. MEddig van ez a próbaverzió-kedvezmény?
  • Hunnenkoenig
    Telepitestöl!
  • Serpa
    14 nap a telepítés után kezdődik, vagy jún 5től ?
  • ZsZso
    Ez így van
  • Hunnenkoenig
    Naja, az igazsaghoz hozzatartozik, hogy Gyul jelentette elöször a hirt :-)
  • Rincewind
    Ki lehet az a Rincewind? :D
  • a.carkey
    A Starsideren és Farstaron csináljatok karit, ha több magyarral is akartok találkozni.
  • engine
    SWG próbajáték INGYEN!!!

Szenzációs híreket hozott Rincewind! Június 5-étől MINDENKI számára elérhető lesz az eddig fileplanet exkluzív ingyenes Star Wars Galaxies próbaverzió. Két hétig lehet majd bóklászni az ismerős bolygókon, amit már igencsak belakott a több százezernyi játékos. Aki a két hét után előfizet, viheti tovább a karakterét! Azt hiszem ez sok bizonytalankodónak adhat majd végső lökést :).
    Info HARDWIRED
  • a.carkey

• lachun
    Sajnos csak fizetös serven van free tényleg nincs:(
  • lachun
    Valaki segitsen mi kell a free triálhoz game spyhoz bevagyok reggekve de unoka öcsém agyon szed mert nagyon menne játszani!!!!
  • Serpa
    Jump to Lightspeed E3 képek
  • LSC
    este is volt leállás és mindez a kékhajú emberek és fradi színű wookie-k miatt. Gratula hogy így sikerül elbaszniuk a sw feelinget.
  • Serpa
    ma is volt leállás ?
    e-mail -ben nem küldenek infot ?
  • LSC
    Mostmár kezdem érteni miért anyázza mindenki a SOE-t. Bárcsak más kiadójuk lett volna.
  • LSC
    ma is 3 óra leállás és még mindíg nem megy. Ezt miért nem írják a readme-ben?
  • LSC
    ja és 6 és fél óra lett a vége.
  • LSC
    peehersze azt sem mondják hogy röff. Ha lenne egy sor az oldalon hogy elnézést a leállásért mert volt egy kis komplikáció vagy, mindenki kap egy nap plussz logint a kimaradásárt mennyivel szimpatikusabb lenne a dolog.