7195
-
#1711 Iszonyat feelinges ez a videó!!! -
#1710 előzőért sorry !
itt -
#1709 SW Galaxies Jump to Lightspeed kiegészítő E3 2004 tréler -
#1708 megtéritik
biztos nem. -
#1707 5 órája áll a szerver. SOE -
#1706 Www-vel használjátok: http://www.swgalaxies.hu -
#1705 Hmm...
Hova lett a fejlecböl a banner?????
Megujult az SWG Hungarian Fansite!!!
Az uj cim:
http://swgalaxies.hu
vagy
http://swgalaxies.starwars.hu
Kerjük a bookmarkokat updatelni!!!! -
#1704 hát, ,ajd meglátuk mennyit számit, bár sztem biztos sokat, elvégre is ha lövöldözös lesz akkor számítani kell:)
az h ogy nics különbség amcsi és eu szerevr közt csak annyiban nem igaz, hogy nincs különbség:)
van, akor van főidő eu-n amikor te is otthon vagy, ez azért nemmind1 szvsz:) -
#1703 az egy jó dolog ha át lehet vinni a karit de már ide letelepedtem szóval maradok. -
#1702 Mármint 70 az EU, 120 pl. a Starsider. -
#1701 70-120 a két ping közötti különbség. Döntsétek el, hogy mennyire lesz zavaró! Itt nem fejlövést kell lőni, és ha máshová lősz, már nem találsz. Szerintem abszolút nem lesz zavaró.
Amúgy meg át lehet majd vinni más szerverekre a karaktereket, szóval aki nagyon fog zavarni, az majd legfeljebb átteszi.
A Far vagy a többi EU szerver sem jobb sokkal, mint mondjuk egy Starsider ... -
#1700 min lepődnél meg? Úgytudom úgy lessz ahogy írtam. -
#1699 Meglepődnék! -
#1698 Jaja kira lessz. CSak akik az amcsi szerveren nyomják eléggé hátrányban lesznek a ping illetve késés miatt. Elé kell majd lődözni mert itt valós időben lessz a célzás nem körökre osztott. -
#1697 Egy jó hír az űr-kiegészítőhöz:
"Mennyibe fog kerülni a Jump to Lightspeed?
Még nem fejeztük be az összeg meghatározását, de feltételezzük, hogy hasonló ára lesz, mint más játékok kiegészítőinek. A havi összeghez nem kell hozzáfizetni. A Jump to Lightspeed havi többletköltség nélkül bővíti a Star Wars Galaxies-t."
Akkor elvileg megvalósul egy X-Wing vs TIE Fighter elite köntösben? (Mert nagyon úgy néz ki ...)
A képek és a hírek alapján egy nagyon durva dolog van kilátásban! (Többszemélyes űrhajók. :) Nyami!)
(További infok a fenti linken!)
-
#1696 kössz -
#1695 Javaslom, hogy inkább ezt látogasd. Nem mintha ezzel vagy bármely másikkal valami baj lenne, csak azt ismeri mindenki, ennek következtében pedig elég jól pörög. -
#1694 Jó ez a fórum -
#1693 mar megint 2 órája állnak a szerverek. Pff -
#1692 nyami. Újabb lehúzás de megéri. -
#1691 Space Expansion interwiev ITT! -
#1690 TheZsenyka! Veled talalkoztam tegnap Pannonia City Hall elott ugye? :)
Amikor a Borzas slice-olt nekunk :) -
#1689 Bocs! Nem akartam durvan hangzani, csak idegesitö, mikor az emberek random topikokba oda teljesen nem illö kerdeseket tesznek fel :-) -
#1688 Egyik se. Ha rossz lenne a crack valszeg el se indult volna a másolt/mountolt CD-vel. Patch se valószínű, szerintem vid-kártya vagy egyéb hardware-es gond lesz az... -
kék #1687 Megpróbálom, köszönöm. -
#1686 Lehet persze crack is, ha tört, de inkább a grafikus kártya vagy a directx szarozik. Próbáld meg újra feltenni! -
kék #1685 Megkérdeztem ott is, de mivel már régebbi játék, az utóbbi időben nem nagyon írnak oda.
Egyébként szvsz eléggé normális hangnemben kérdeztem valamit, nem értem miért zavar ez téged. -
#1684 Mi lenne, ha a jedi academy topikjaban kerdezned? Biztos van neki vagy harom! -
kék #1683 Elnézést, hogy ide írok, de itt talán van olyan SW rajongó, aki játszott a Jedy Academy játékkal.
Van egy kis gondom a játékkal:
miután elindítom a Single playert, az első pálya betöltésénél ezt írja ki: "unsupported marker type 0xf8"
majd kilép.
Nem tudjátok mi a gond?
Patch kell neki vagy crack?
Előre is köszönöm. -
#1682 13-an kerult be, ezen a heten kedden. Ma csutortok van. Sot, valamelyik szerverre csak szerda reggel, ugy tudom. -
#1681 Az már a kezdetektől fogva van. :) -
#1680 A corellian corvette már egy hete bene van legalább. Mind1 amit észrevettem újítást az hogy süvölt a szél a tatooine-on. Vagy az eddig is volt? -
#1679 Gondolom a corellian corvette miatt allt! En hiszek neked, de az ilyen hosszu leallas mar nem altalanaos!
Betaban meg minden napos volt :-) -
#1678 ha mondom hogy ma 1-től 6-ig ált akkor úgy is van. Tudom hogy 1 és 3 között szokott állni minimum fél órára. -
#1677 Ez egy MMORPG! Ez nem avul el egyhamar! Meg 2 ev mulva is erdemes lesz megvenni :-) -
#1676 Nem szokott 5 orakat allni! Naponta 15 perc server reset van hajnalban az EU servereken.
Az US szerverek delben allnak le. Ha hosszabb leallas van, akkor az patch miatt. Akkor jönnek az uj dolgok es altalaban jo dolgok :-) -
#1675 A teljes névnél láthatod, ha rákattintasz a logomra. Mestersgém: TKA, Smuggler, Pistoller. -
#1674 mi a neved starsider-en és mi a mesterséged? -
#1673 mennyivel nem lagosabb egy UE szerver? Gondolok itt arra hogy ott is kétszer kell dolgokra rányomni meg hasonlók? -
#1672 Starsider ...