Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként a régi helyen már látható némi körvonalazódás az új designból!
A minap egy igen jó dolog történt velem! Ugyanis kaptam egy levelet a Gamekapocs internetes játékmagazintól, akik ingyenes, reklámmentes, korlátlan tárhelyet és talán némi segítséget is biztosítanánakaz oldalnak! Ugye nem nagyon kell mondanom, hogy ez mekkora dolog! Úgyhogy jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nemhogy nem fog megszûnni az oldal, de még sokkal nagyobb is lesz, bár a tárgyalások még folynak! Ha összejön a dolog, akkor remélem nagyobb lelkesedésre számíthatok, mint eddig...
Rincewind
Rincewind
Sajnos abbahagyom az oldal fejlesztését, ugyanis kissebb érdeklõdés követte (kb. 0), mint amire számítottam! 1 embernek meg nem csinálok oldalt. Az itteni fórum is pang. Szoval úgy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, sajnos! Az oldal még mindaddig elérhetõ, amíg a freeweb nem törli a szerverérõl, ami a bunkó stílusukat ismerve elég hamar be fog következni!
Üdv: Rincewind
Regisztraltattam magam a hivatalos site-on és beloginoltam, de sajna a fõoldalt, azóta nem jeleníti meg, csak a fejlécet! Ez baromi kényelmetlen, mert nem látom a híreket, pedig már csinálnám a hivatalos magyar oldalt is 😊), az meg kéne hozzá 😞
Szóval, ha valaki tud érdemlegeset hozzászólni, az kérem segítsen!
A nevemet azért kinthagyhatod! 😊))
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Kösz a segítséges -nélküled nem ment volna!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Megcsináltam. A reklámokat kiszedtem, ha nem baj 😊), de a neved természetesen benthagytam!
Küldtem mailt!!!
Ha gondolod, a frissítésemet itt találhatod meg:
A honlapom
Lépj be a VIDEÓKba, és a jelszó helyére írd be: rincewind
(Egyébként az igazi jelszó : videoz)
Mi a francot csináljak, nem tudom megnézni az oldalt???
Pontosan azért, mert még nem adták ki és nem mindenki tud angolul! Ha lenne pár önként jelentkezõ, aki fordítana bele anyagokat, akkor megcsinálnám az oldalt...