Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Szerintem errol én már rég lekéstem 😄
Rincewind
Jaaa, van egy sejtésem...
Rincewind
Hoppá!

Ezer köszönet!!!
Petyus_
Ja, Rince, castor fenn van ircen #nwn.hu-n, ha tárgyalni akarsz vele! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Jaja, mi is így vagyunk ezzel. 😞

Rincewind
Ahha!

De az a gáz, hogy már vagy 4 napja nem tudom oket elérni 😞
Petyus_
Rince: a gamekapocsnak DNS problémái vannak, tőlem se működik, de van ahonnan igen. 😊

Rincewind
Egyelore a régi, ugyanis már napok óta nem tudom elérni a Gamekapocs.hu-t 😞( Visszapattannak a leveleim és az oldal se jön be! Passz...

Egyébként a régi helyen már látható némi körvonalazódás az új designból!
Rincewind
lol 😊
I.C.ram
mateos: kicsit eltevesztetted a "hazszamot" nem gondolod?!
mateos
nincs valakinek cd key generatora a red alert2-hoz?
Rincewind
Hamarosan indul az oldal 😊
I.C.ram
ok
Rincewind
De ezt már valószínûleg csak a gamekapocs.hu-n fogod megtalálni 😊))))))))))
I.C.ram
akkor ok 😊
Rincewind
Persze, hogy nem ez marad 😊)
Ennél egy sokkal, de sokkal jobb és igényesebb lesz!
I.C.ram
Design megmarad?? nem lenne jobb valami ujat, szebbet alkotni minthogy lekoppintani az eredetit?
Rincewind
Kész a FAQ elsõ részlete!
Rincewind
Holnap jön az elsõ részlet!
Rincewind
Figyelem!!!

A minap egy igen jó dolog történt velem! Ugyanis kaptam egy levelet a Gamekapocs internetes játékmagazintól, akik ingyenes, reklámmentes, korlátlan tárhelyet és talán némi segítséget is biztosítanánakaz oldalnak! Ugye nem nagyon kell mondanom, hogy ez mekkora dolog! Úgyhogy jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nemhogy nem fog megszûnni az oldal, de még sokkal nagyobb is lesz, bár a tárgyalások még folynak! Ha összejön a dolog, akkor remélem nagyobb lelkesedésre számíthatok, mint eddig...

Rincewind
Lacc
Addig fog süllyedni amíg meg nem jelenik.
I.C.ram
sullyed a topic!!!
Rincewind
Afféle utolsó ráadásként és azért, hogy legyen némi információtartalma is az oldalnak leghamarabb hérfõn fel fog kerülni rá egy több oldalas FAQ! Ennek az elolvasását javaslom majd mindenkinek, mert elég sokat meglehet majd tudni belõle errõl a játékcsodáról!

Rincewind
Rincewind

Sajnos abbahagyom az oldal fejlesztését, ugyanis kissebb érdeklõdés követte (kb. 0), mint amire számítottam! 1 embernek meg nem csinálok oldalt. Az itteni fórum is pang. Szoval úgy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, sajnos! Az oldal még mindaddig elérhetõ, amíg a freeweb nem törli a szerverérõl, ami a bunkó stílusukat ismerve elég hamar be fog következni!

Üdv: Rincewind
Rincewind
Kint van!!!
Rincewind
Van egy nagy problémám (már egyszer felvetettem):

Regisztraltattam magam a hivatalos site-on és beloginoltam, de sajna a fõoldalt, azóta nem jeleníti meg, csak a fejlécet! Ez baromi kényelmetlen, mert nem látom a híreket, pedig már csinálnám a hivatalos magyar oldalt is 😊), az meg kéne hozzá 😞
Szóval, ha valaki tud érdemlegeset hozzászólni, az kérem segítsen!
CaviaR
Sok ilyet csináltam már...
A nevemet azért kinthagyhatod! 😊))

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Rincewind
Mind1, már rájöttem hogy tudom egyedül is megcsinálni 😊)
Kösz a segítséges -nélküled nem ment volna!
CaviaR
Most próbáld!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Rincewind
topic felhozatal 😊)
Rincewind
nem találom 😞(
Rincewind
ehhehe
Ez poén 😊)
Rincewind
CaviaR

Ezt akartad? :-)

CaviaR
Még 3 a szokásos helyen!

CaviaR
Semmi 😊))

CaviaR
Reklámokat? Milyen reklámokat?

Rincewind
Ezer köszönet!

Megcsináltam. A reklámokat kiszedtem, ha nem baj 😊), de a neved természetesen benthagytam!

Küldtem mailt!!!
CaviaR
Rincewind: Megnéztem a honlapot! Elég király! Láttam, hogy nem sikerült a Screenshots-ban megcsinálni azt a forgathatós képet. Én megcsináltam.
Ha gondolod, a frissítésemet itt találhatod meg:
A honlapom
Lépj be a VIDEÓKba, és a jelszó helyére írd be: rincewind
(Egyébként az igazi jelszó : videoz)

Rincewind
Miért van az, hogy regisztráltattam magam a fõoldalon, és beléptem! De innentõl kezdve nem tölti be az oldalt, csak a reklámokat! Ha az kész, leál az oldal betöltése, és azt írja ki, hogy kész!
Mi a francot csináljak, nem tudom megnézni az oldalt???
Rincewind
Nos!
Talán ez is volt a cél 😊)
Lacc
Kísértetiesen hasonlít lucas-ék oldalára... 😉.
Rincewind
Hopp...
Ez nem igazán jött össze 😊)

Na mind1, a lényeg, hogy müxik 8)=)
Rincewind
Ha lenne egy oldalunk, akkor el lehetne tölteni a kiadásig fennmaradó rengeteg idõt!
Rincewind
Szerintem pedig kifejezetten hasznos lenne elindítani egy oldalt!
Pontosan azért, mert még nem adták ki és nem mindenki tud angolul! Ha lenne pár önként jelentkezõ, aki fordítana bele anyagokat, akkor megcsinálnám az oldalt...
version
ezek szep prerenderelt kepek !!!!!
csodat ne varjatok !!!!!!
Rincewind
Ki mit szólna hozzá, hacsinálnánk egy magyar FUN SITE-ot???
Hova tunt ez a topik? 2002-ig hosszu az ido, sokat kell meg a csucson lennie... 😊))

I.C.ram
kegyetlenul varom hogy mikor jelenik meg!! tenyleg mikor is? 😊)