7195
-
#1871 Sokan szidják,hogy még mindig nincs mögötte igazi contenet. Bár ekkora világba igazán csak a karakterek tudának bele vinni és az nem mindig a legkönyebb.
De remélem jó lesz :P -
Rasti #1870 Na kiváncsi leszek,hogy CoH után hogy fog tetszeni nektek SWG :) -
#1869 ok thx bennt vagyunk -
#1868 Nem tul valoszinu - igy jozan paraszti esszel.
Utana vasarolj... -
#1867 amugy, ha lejart a 14 nap ha csinalok uj accountot akkor jatszhatok megint? -
#1866 nincs vmi gyorsabb letoltesi hely? -
#1865 Thx Gori este talan lenn lesz, ha nem akkor holnap megyek. Nemtom mit indottok, valami lovoldozoson gondolkozom:) Ferro vagy FerroHun neven leszek. -
#1864 gorii és a többi teszter:
farstar-n ha avgytopk bementek chat részre ott szokott lenni Magyar szoba, abba becsatlakoztok és máris megvannka a szerveren található magyarok:)
-
#1863 hohohóó:)
swg láz van?:)
nekem ehhez is van accoum, bekéne füzetni, hátha nem törölték még a karim:)
farstar-n volt egy swordman-m, remélme még megvan:) -
#1862 eh pedig muxik
Hmuda np, egyebkent az nem a farstar?:) ott kentuk -
#1861 Nevet egyszer lehet csak beregelni egy szerverre. Hiába törlöd a karit, a nevét nem használhatod fel mégegyszer. Én se indíthattam Rince nevű karit, mert a régi karakterem miatt nem engedte, pedig azt már több hónapja töröltem. -
#1860 Gori: bocsi, de a karakterem ugyan törlődött de a nevét még mindig foglaltnak jelzi. Majd kicsit később visszanézek. Amúgyis lelőtték a Starsidert úgyhogy most várok. -
#1859 Nem sikerült, de azért köszi. Mondjuk végülis sikerült megoldanom úgy, hogy elkezdtem felinstallálni a béta CD-kről, aztán tesómról felülírtam a béta file-okat és jó lett. De ilyen körülményes szarakodást bazz... :P -
#1858 ferro , tomper kuldtem privit -
#1857 lehet lesz vmi majd kuldok privit -
#1856 farstarra gyertek -
#1855 Iszonyu lassan jon (meg el se indult meg minidg varok) nincs valami Ftp vagy valami? -
#1854 Hi Ferro vagy Ghost :)
Én is felfüggesztem a CoH-t (nem szívesen mert annyira jó) én is megyek a Starsiderre. -
#1853 eetleg kene csinni egy hun chatot , ne kelljen egyenkent msgzni :) -
SONEEC #1852 sziasztok -
#1851 na elbsztam szal europe-farstar on kenem -
#1850 ramesz , edit , beirod pl d:\temp , ennyi -
#1849 itt:
-
#1848 europe-starsider en vagyok Gorii scout, tatoine :) -
Rasti #1847 Nekem van 2 eredeti :) -
Rasti #1846 Én már probáltam,nem rossz de City Of Hero nekem sokkal jobban bejött -
#1845 Mennek en is, csak le kene szedni :) -
#1844 Em is kiprobalom addig kicsit felfuggesztem a City Of heroes-t. Bar nagyon sokan, sok helyen szidjak a jatekot azert jo lesz kiprobalni:) Melyik serverre megyunk Gori? -
#1843 Nezz at a fenti linkre, es ott a forumban egy Karakterek es nickek topicban megtalalod. StarSider es FarStar szervereken a magyarok. -
#1842 írjátok be ki hol és milyen néven játszik. -
#1841 És hol/mit kell átírni, mert én felülírtam amihez bármi köze volt a TEMP szónak, de ez a buzi, geci Winfos még mindig a c-re akarja pakolni. Áhhh I hate M$... :P -
#1840 ehh ez erdekes lessz.. :
Special Note: 14 day trial accounts have a maximum capacity for 50k credits. -
#1839 esetleg van itt vki nagy sebessegu inet kapcsolattal aki feltoltene ftp re az installt? egy cimbinek kene, ftp cimet tudok adni -
#1838 mycomputer properties/ advanced ful
-
#1837 Hogy jön elő ez az ablak? -
#1836 Én starsider-re megyek, mert régebben is ott játszottam, de újaknak érdemesebb Farstar-ra menni, mert az EU. -
#1835 akinek esetleg nincs helye c: n irja at a ket temp dir helyet
-
#1834 ok enis oda megyek -
#1833 Én már farstar, mert az legalább EU-s és közelebb van (talán jó a ping, eddig nicns is gond vele (80 körüli). -
#1832 melyik szerveren lesztek starsider v farstar ?