7195
10877436381340714828.png
  • [NST]Cifu
    Hoi!

Egy ostoba kérdés: nekem a trial felrakása után 10 perc alatt leszedte a szükséges patch-et, de a haveroknak most folyton megszakad a letöltés - ilyenkor mi van? Nem lehet valahonan külön leszedni?

Bocsi, ha nagyon láma lennék...
  • neozed
    Thx
  • Gorii
    kicsit lekellet butitanom keves az 512 ram :)
  • Rincewind
    Starport. Minden nagyvárosban van. Veszel jegyet, megvárod az űrhajót és, ha leszállt, akkor odadod a jegyet a droidnak.
  • Rincewind
    Valami aljnövényzetet rakj már be, így olyan csúnya. És az nem is lassít semmit a gamén, de baromi sokat dob a látványon, mikor lengedezik a fű a szélben! :)
  • neozed
    Lehet láma kérdés, sőt biztos az, de hogy mehetek át másik bolygóra?
  • Gorii
    ahh faradok, ime:

• Gorii
    egy kis kedvcsinalo:
    kezdo scout/marksman

tabor:

http://bud.no-ip.biz/1.jpg
    http://bud.no-ip.biz/2.jpg

harc az en kis dragaszagommal :) :

http://bud.no-ip.biz/3.jpg
  • LSC
    végre eltűnnek a társadalom számára teljesen haszontalan holo grinderek.
  • a.carkey
    Kedden jön a Jedi átdolgozás, szóval hossszú ideig állni fognak a szerverek. Kb. 9-ig. (Azért írtam ide, nehogy mindenki itt topogjon, hogy miért nem tud bejutni.)
  • a.carkey
    Nézz meg egy Master TKA-t. :) Ha azt is lassúnak találod, akkor neked ez nem való. :) 1.5 ütés egy reb general neki. :)

Amúgy értsétek meg:
    el kell érni valamilyen szintet, hogy igazán erős karaktered legyen. Az nem egy-két nap, különösen egy abszolut kezdőnek.

Amikor kezdtük, nem volt szinte semmi a Galaxisban. Aztán eltelt 1.5 hónap, és szinte mindent lehetett kapni, a T21 kivételével ...

Most már van anyag, de azért 0-ról kezdeni, nulla tapasztalattal még jó ideig nehéz és lassú fejlődést fog eredményezni. Szóval türelem!
  • Gorii
    hehe kene errel video kir lenne :)
  • Gorii
    regeld magad fileplaneten, jelentkezz be es ird be ezt a cimet: http://www.fileplanet.com/betas/starwars_galaxies.aspx?v=64B9D1192A74F4F5061ED9D4B3FC97C4 itt kapod a cd keyt, vagy install kozbe elo ugrik egy ablak ezzel a cimmel
  • Gorii
    deees ez nem fos, ez megauber rulz :)
    Eddigi mmok kozul amit probaltam ez magasan visz mindent komplexitasban , featurekben etc., nem aza tipikus agyatlan h&s, harc engem a jagged2 re emlekeztet kicsit, szal rulz :)

privizz ram /tell gorii
  • a.carkey
    1. Install közben kapod. Nem tudom hogyan, de mintha ezt írták volna korábban.
    2. Starsider, Eu-Farstar
  • Valen
    1 kis segítséget akarok kérni:

1. most szedem le a SWG klienst, de hol lehet rá a Trial accountot aktiválni (vhol a Fileplaneten az biztos, de merre ) ?

2. melyik szerveren vannak a magyarok főleg (farstar vagya másik ) ?
  • yellowcab
    köszi a segítséget, reméltem, hogy legalább itt odafigyelnek egy kérdésre
  • Hunnenkoenig
    legközelebb szolj, akkor megyek filmezni :-)
  • Hmuda
    Azt még nem is mondtam, hogy a fergeteges estét egy hatalmas tüzijátékkal ünnepeltük meg. Fogtam magam, legyártottam vayg 30 rakétát és mindet fellőttem egymás után. Kaptam is rendesen borravalót. :D
  • LSC
    a riffleman master előtt kb 3 mp-ként lőtt masteren meg 1.5 kb.
  • LSC
    mit vársz novice-tól? Az ilyen embereknek tényleg nem való.
  • LSC
    lehet együtt voltunk? Mert múltkor cnet-en hazavágtunk 3-at kb 8 an. Te kivagy a játékban?
  • Hmuda
    Na ma is megvolt az adagom. Nagyon bedurvultunk a cantinban a haverokkal, olyan műsort lenyomtunk, hogy az egész közönség folyamatosan éljenzett. Elöl három összeszinkronizált zenész, mögöttük a szintetizátoros, ő is szinkronban, mindenfelé táncosok, villódzó efektek, tökéletes hangszerelés. Állati volt. Már várom, hogy lehessen nekem is szintim, mert akkor party lesz de negyon. :D
  • LSC
    magyarán büdös csalók a devekkel együtt akkor.
  • Des
    na kiprószáltam, hát így elsőre nagy fosnak tűnik:) bunyóst idítottam de az alvó nagyanyám gyorsabban üt mint ez a kari... na majd holnap kéne tím aztán kiderül milyen is ez igazából:)
  • Rincewind
    Jobb click a chat ablakon felül -> Join Chat Chanel és ott keresd meg a magyar nevűt.
  • Rincewind
    Magyar mirror!!!

www.gamekapocs.hu
  • a.carkey
    Más is fent volt napi 8-10 órákat. Ha ez ügyességi játék lenne, akkor megérteném, hogy jobbat lő, sebez, stb, de nem az ... (A többit gondold hozzá!)

Magus.
    A görgővel tudod nagyítani-kicsinyíteni a térképet. Ahol lyuk van, ott kiférsz. Nem Mos Eisleybe tetted le magad? :) Az tényleg egy labirintus!
  • magus
    oda hogy? a chathez vmi fan club membernek kell lennem
  • magus
    jaja tom, de neztem, kijaratot sehol sem jelzett, csak sok kuckot... jopofa igy, csak nemtom, ha nem lehet erot hasznalni siman, akkor nem tudom hogy tudja az erdeklodest fenntartani egy ilyen jatek. de ha ennyien jatszak biztosan megteszi vhogy
  • Gorii
    vagy lepj be a magyar chat szobaba ottis bent vagyunk meg segitenek ott etc
  • Gorii
    hat, nemtom mi kenjuk eleg kemenyen es durva :), msgzz ram gameba /tell gorii ,europe-farstar server
  • SKABALABABA
    HELP ME PLEASE!!!!!!!!!!
  • Hunnenkoenig
    ctrl+M felhozza a terkepet
  • SKABALABABA
    le lehet máshonnan szedni?
  • SKABALABABA
    ez a kibaszott szar buzi fasszoppó letöltés 2 másodpercnél megállt.má majdnem megvolt ez a szar aztán ilyen kurvajól benyomta,hogy error.mit lehet ilyenkor csinálni?
  • yellowcab
    faszom
    végre leszedte az install filet(1.5 nap alatt)
    és valami I/O hibát észlel
    lehet ezzel kezdeni valamit?
  • magus
    vki felvilagosithatna hogy hogykell kijutni a varosbol, mert leraktak a tatoinera, ki kellene mennem keolni egy allatot, de nem tudok. 20 percig bolyongtam es nem talaltam kijaratot
  • Trespasser
    .-1700
  • Hunnenkoenig
    Talan nyomd meg a CTRL+L gombokat es lön vilagossag! :-)