Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek Skorpioval. Ha olyan kritikus szemmel nézed meg a 4,5,6-ot, akkor szerintem azok még szarabbnak tűnnek. Ugyanolyan gagyi történet, hülye megoldásokkal. Pár évvel ezelőtt még tetszett, de most már nem nézném meg. Azért volt jó régebben mert nem volt vetélytársa, meg a korához képest jól megvolt csinálva, tele volt "speckő" effektekkel amik akkoriban csodák voltak. Szóval nem teljesen értem én se hogy mit fanyalogtok itt össze-vissza, csak ennek még nem adtam hangot. Na mind1. És szerintem jó film volt az 1 is, csak ez a többi sorsára fog jutni.
Szerintem meg túlságosan régen voltatok gyerekek .
Mindannyian felnőttünk és amikor a IV. , V. , VI. EPISODE vetítése ment , még nem úgy néztünk rá , mint egy mesére .Pedig nem változott semmi .A hangulat , a forgatókönyv és rendező ugyanaz , csak a nézőközönség lett vagy 20 évvel idősebb .Legjobban azok fanyalognak , akik "akkor" látták a korábbi részeket .Ha képes vagy elvonatkoztatni , hogy milyen hevülettel is nézted a korábbi részeket , akkor máris ott a régen ismert SW hangulat .( Nálam nagyon bejött !!!

)
Ha meg nem ... nem biztos , hogy a rendező baja .Szóval nem biztos , hogy a hangulat lett más , hanem csak te ízlésed változott meg , de az nagyon .
Mindannyian felnőttünk és amikor a IV. , V. , VI. EPISODE vetítése ment , még nem úgy néztünk rá , mint egy mesére .Pedig nem változott semmi .A hangulat , a forgatókönyv és rendező ugyanaz , csak a nézőközönség lett vagy 20 évvel idősebb .Legjobban azok fanyalognak , akik "akkor" látták a korábbi részeket .Ha képes vagy elvonatkoztatni , hogy milyen hevülettel is nézted a korábbi részeket , akkor máris ott a régen ismert SW hangulat .( Nálam nagyon bejött !!!

)
Ha meg nem ... nem biztos , hogy a rendező baja .Szóval nem biztos , hogy a hangulat lett más , hanem csak te ízlésed változott meg , de az nagyon .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Osztom a nézeteid.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na megnéztem!
Bemutató alapján ez is egy nagy rakás szar lesz, mint az Episode I. Hol van már a régi Star Wars hangulat??? 😞(
Bemutató alapján ez is egy nagy rakás szar lesz, mint az Episode I. Hol van már a régi Star Wars hangulat??? 😞(
Minden SW rajongó látogasson el azonnal a HARDWIRED oldalára és töltse le az EPISODE 2 trailerjét !!!
Még fél év ... de sok is ...
Még fél év ... de sok is ...
Ja igen , erről van szó ! :
"...A napokban az egész internet a Star Wars - Episode II első előzetesétől hangos, így nem csoda, hogy néhány túlkapásra is sor került. Arról van ugyanis szó, hogy - mint azt pénteken nálunk is olvashattátok - az amerikai mozikban a Monsters, Inc. című film előtt megy a trailer (erről bővebben itt). Senki sem mondhatja, hogy egy rajongónak nehezen jutna eszébe egy kamerát bevinni a moziba, és megörökíteni a régóta várt pillanatot, mert hát ez történt..."
CIKK
Ja igen ... 1:59 perc a trailer .
"...A napokban az egész internet a Star Wars - Episode II első előzetesétől hangos, így nem csoda, hogy néhány túlkapásra is sor került. Arról van ugyanis szó, hogy - mint azt pénteken nálunk is olvashattátok - az amerikai mozikban a Monsters, Inc. című film előtt megy a trailer (erről bővebben itt). Senki sem mondhatja, hogy egy rajongónak nehezen jutna eszébe egy kamerát bevinni a moziba, és megörökíteni a régóta várt pillanatot, mert hát ez történt..."
Ja igen ... 1:59 perc a trailer .
Hogy meglegyen a további lelkesedés a programhoz , ajánlom mindenkinek , hogy mielőbb töltse le a Star Wars Episode II bemutató előzetesét .Egy biztos ... nem mindennapi szereplőgárdája lesz a filmnek .A jedik összecsapása jelenet pedig hát ... csak már láthatnám magát a filmet !!! 

Egy nagyon fontos kérdésben segíthetsz, ha ellátogatsz az oldalra (SG főoldalon link!) és a fórumban megnézed az Interwiew Lily-vel topicot!!!
Vagy katt ide!
Vagy katt ide!
Megtekinthető teljes general FAQ magyarul ITT !
Jaja, de ime uj uzenet versionnak:

LOL 😊))

LOL 😊))
Ez a legkirályabb:

Ez tök jó 
LOL
Ez nagyon jo!
Ez nagyon jo!

Nagyon sűlyed.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na akkor emberek fixálódott a fan site végleges helye! És mint látni fogjátok, a várttal ellentétben ide a supergamezre került fel az oldal! Ez több szempontból is jó:
1. Kurva gyors a szerver!
2. Nagyobb látogatottságú portál, ergo többen belebotlanak az oldalba.
3. Ki van rakva az oldal az SG főoldalára a társoldalakhoz!
Legkésőbb holnap lesz fórum, szóval lehet jönni fórumozni is 😊
Meg szívesen látom az észre vételeket, javaslatokat vagy a segítséget nyújtó kezeket 😊
Rince
1. Kurva gyors a szerver!
2. Nagyobb látogatottságú portál, ergo többen belebotlanak az oldalba.
3. Ki van rakva az oldal az SG főoldalára a társoldalakhoz!
Legkésőbb holnap lesz fórum, szóval lehet jönni fórumozni is 😊
Meg szívesen látom az észre vételeket, javaslatokat vagy a segítséget nyújtó kezeket 😊
Rince
Gondoltam felhozom.
Bocsessz.
Ez a jó cím!
Ez a jó cím!
Hmmm...
A sivatagon ne csodálkozz, de az őserdőben részint igazad van! De ez nem a grafikai motor hibája, inkább level designereké. Viszont ezt nem is nevezném hibának, hisz a játék még messze van a késztől. Még el sem kezdték tervezni a végleges pályákat! Egyébként más fórumokon mindenki el volt ájulva tőle, hogy milyen jó 😄
A sivatagon ne csodálkozz, de az őserdőben részint igazad van! De ez nem a grafikai motor hibája, inkább level designereké. Viszont ezt nem is nevezném hibának, hisz a játék még messze van a késztől. Még el sem kezdték tervezni a végleges pályákat! Egyébként más fórumokon mindenki el volt ájulva tőle, hogy milyen jó 😄
Már tőlem is letölthető az új vodeó itt!
De neeeeee LAcc!
Plz, komolyan kíváncsi vagyok miért nem tetszett!
Légyszi írd le, mert lehet, hogy valamit én nem vettem észre!
Plz, komolyan kíváncsi vagyok miért nem tetszett!
Légyszi írd le, mert lehet, hogy valamit én nem vettem észre!
Pontosan mi az, amit kifogásolsz a grafikai kivitelezésen?!?!?
- A legnagyobb felbontású textúrák, amit csak játékban láttam!
- Tökéletesen élethűen kidolgozott terep!
- Nagy részletességgel kidolgozott karakterek és szörnyek. Nézz meg egy Calamarit! Vagy nézd meg a sárkányt!
- És tökéletesen lemodellezett mozgások! Mondj még egy játékot, ahol ennyire élethűen mozogtak volna a karakterek!
Lacc! Én komolyan nem értem miért fikázod a grafikáját??? Kíváncsivá tettál, hátha valamit nem vettem észre, mert énszerintem gyönyörű...
- A legnagyobb felbontású textúrák, amit csak játékban láttam!
- Tökéletesen élethűen kidolgozott terep!
- Nagy részletességgel kidolgozott karakterek és szörnyek. Nézz meg egy Calamarit! Vagy nézd meg a sárkányt!
- És tökéletesen lemodellezett mozgások! Mondj még egy játékot, ahol ennyire élethűen mozogtak volna a karakterek!
Lacc! Én komolyan nem értem miért fikázod a grafikáját??? Kíváncsivá tettál, hátha valamit nem vettem észre, mert énszerintem gyönyörű...
Öööööööööö... ?!?!?
Hol láttál te már ennél jobb grafikát??? Nézd meg a tájat! A figurák kidolgozosását! A növényeket. Nézd meg valyon hány poligonból áll a krayt sárkány a végén! Ez nem jó grafika? Hol élsz te? Örülj, ha elindul GeF2-őn...
Hol láttál te már ennél jobb grafikát??? Nézd meg a tájat! A figurák kidolgozosását! A növényeket. Nézd meg valyon hány poligonból áll a krayt sárkány a végén! Ez nem jó grafika? Hol élsz te? Örülj, ha elindul GeF2-őn...
Nem fikázni akarom, de a grafikától nem vágtam hátast... Persze nagyon király game lesz szerintem, de a graf.-on még fejleszthetnének (persze hót ziher hogy fognak).
FIGYELEM LETÖLTHETŐ AZ ELSŐ VIDEÓ A HIVATALOS OLDALRÓL! MINDENKI NÉZZE MEG! MÉG AZ IS AKIT NEM ÉRDEKEL A JÁTÉK, MERT ILYET MÉG NEM LÁTTATOK!!!!!
Rince, OK, bár én se leszek gépközelben, de Marlowe-nak szólok, ha tudok.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Csönd!
Én tudom, hogy jót tesz 😄
Nézd meg a Runescape Site-on a fórumot!!
Feltettem egy nagyon cool CS képet a tegnapi meccsrol!
Lol, nagyon jó 😊
Én tudom, hogy jót tesz 😄
Nézd meg a Runescape Site-on a fórumot!!
Feltettem egy nagyon cool CS képet a tegnapi meccsrol!
Lol, nagyon jó 😊
>>>Petyus
Komolyra fordítva a szót! Gozöm nincs mikor tudok beszélni vele, mert holnap elutazom pár napra egy orbitális méretu piálás ürügyén 😊 Ezért megkérnélek, hogy, ha esetleg te tudsz vele beszélni, akkor megmondanád neki, hogy a design már használható stádiumban van (bár nem készben) és ha megnézte (a régi SWG oldalon), akkor dobjon már meg egy e-maillel! Elore is köszi!
Rince
Komolyra fordítva a szót! Gozöm nincs mikor tudok beszélni vele, mert holnap elutazom pár napra egy orbitális méretu piálás ürügyén 😊 Ezért megkérnélek, hogy, ha esetleg te tudsz vele beszélni, akkor megmondanád neki, hogy a design már használható stádiumban van (bár nem készben) és ha megnézte (a régi SWG oldalon), akkor dobjon már meg egy e-maillel! Elore is köszi!
Rince

!

Te szerintem tetszelk az Alieneknek!