7195
-
#6755 Évek óta csinálják, de FOLYAMATOSAN.
Alig páran dolgoznak rajta, de a folyamatos patch -ek láttán én azt mondanám, hogy min. napi 1-2 órát simán beleraknak (átlagosan). -
#6754 Biztos vagy benne? Én inkább tolom az Emu -t free, mint egy havidíjas és/vagy pay-to-win SWG2 -t... -
Knabb #6753 De ez Star Wars, nemszokás sutbadobni, pláne, ha már 7 évet szenvedtek vele :D -
#6752 2005 vége/2006 eleje óta dolgoznak rajta. Ez több, mint 7 év. Azért ez eléggé túlzás.
Csodálkoznék, ha mondjuk a projekten a legtöbbet dolgozó ember havi néhány óránál többet foglalkozna vele.
Hobbiprogramozókkal ingyen nem lehet ilyen szintű játékot megírni.
Valószínűleg hamarabb hagyják abba a fejlesztést (szép lassan mindenki megunja), vagy hamarabb merül feledésbe a projekt, mint hogy kijönne egy hosszú távon is játszható játék.
És ne feledkettünk el arról se, hogy még ha esetleg kijönne egy wipe-mentes verzió, valszeg a support az 0 lenne, ami nélkül nehéz mmo-t játszani. -
#6751 azert eleg jol halad, ha azt nezzuk hogy mekkora hulladek kodot kellet ujrairni -
eurom #6750 nem kell ezt várni, és akkor majd megérkezik -
#6749 óóóbazzz a Próféta szóljon belőled
-
#6748 Figyeljétek meg, ahogy livera megy, bejelentik az SWG2t. :D -
#6747 na ez jó hír de már egy wipe mentes server kéne inkább. :) -
#6746 -
#6745 igen. -
#6744 Szerintem ha 20 év múlva lesz kész akkor is letöltöm és csinálok egy teras kasi/doctort... -
Kisponyi #6743 És tegyük hozzá, hogy az egész játék adatbázisát átírták egy másik alapra ami gyorsabb/megbízhatóbb, mint az eredeti :D Nem szeretnék még belegondolni se ez mennyi adat lehet amit át kell nézni/tesztelni/újraírni. :)
Türelem SWG-t terem :) És mi újra átélhetjük a Saga-nk :DDD -
#6742 "Amatőr" csapat szabaidejében(!) 0-ról épít egy szerveroldalt. Gondolod pár hónap alatt össze lehet dobni egy ilyet?:) -
#6741 Komolyan már lassan egy lengenda lesz ez az egész. Mióta is megy ez? 2005 óta fejlesztik vissza? Most vagyok 22 éves, és emlékszem még, mikor általános iskolás hetedikes koromban éjszakákon át huntoltam tatooineon, és másnap egész nap aludtam az iskolában :D Istenem de rég volt...soha nem lesz még egy ilyen összetett játék. -
#6740 Semmi hír... semmiről...
Se a Publish 3 -ról.
Se a Wipe -ról.
Se a Suncrusher -ről. -
BreakDown89 #6739 Van már valami hír arról, hogy kb. mikor lövik le a Basilisk-et, illetve mikor lövik fel a Suncrusher (végleges) szervert? Úgy várom az utolsó wipe-ot, mint a messiást. :)
Hallottam fél fülel, hogy jövő nyárra már a végleges fog futni, de persze ez csak egy hasraütés volt. A neten nem nagyon találtam célkitűzést napra belőve. Továbbra is a "when its done" a mottó? -
Kisponyi #6738 Szia!
A kérdésedre legyen is korrekt válasz. Igen működik nem original verzióval, de az emu fejlesztői nem támogatják a kalóz verziókat, viszont nem is ellenőrzik a kliens-hez kapott serial-t és mivel az emu nem kér serial kódot az account/játék létrehozásához/telepítéséhez így működik. Remélem érthető és kielégítő a válasz. :) -
eurom #6737 az eredeti swg is müködött másolt cd-kel -
Eftörsokk #6736 igen, ezt én is olvastam az emu oldalán, de a kérdés még fent áll :P
-
#6735 Jogilag csak megvásárolt SWG -vel használhatod legálisan. -
Eftörsokk #6734 ez az emu működik nem original swg-vel is ? -
Aken #6733 Én úgy tudom hogy űrhajó még nincs megcsinálva -
Hang Szoró1733 #6732 Semmi gond.
őőő szerintem egyértelmű csak lehet hogy nekem nem.
Egyébként elégsokan játszanak néha Mos Eisley-ban néha nem lehet megmozdulni. Főleg a Cantinában szerintem jó csak van néhány dolog amit nem ártana tudnom. Pl:Űrhajó dolog hogy van mert nem igazánláttam még embereknél. Bár még régen valamikor egy jó 1-2 éve mintha nován adot is volna egy TIE Fighter-t (de nem biztos) szerintem megéri letölteni. -
Bandras DaSilva #6731 Igazán nincs mit, bocs, csak most néztem ide vissza.
Örülök, hogy sikerült...néha nem egyértelmű, hogy mi, merre van?
Amúgy milyen most az emu? Lehet vissza kéne néznem nekem is. -
Hang Szoró1733 #6730 Hello.
Köszönöm a segíséget.
Coronetbe találtam egy lázadó akármit annál jelentkeztem és mostmár be enged a lázadó bázisra.
Mégegyszer köszönöm a segitséget. -
Hang Szoró1733 #6729 Hát a rebel Faction point-om az most 30 de néztem videót és az volt benne hogy csak ott tudsz jelentkezni de ha mondanál pár bolygót meg hogy kb hol azt megköszönném. -
Bandras DaSilva #6728 Hello,
Ha emlékeim nem csalnak, oda csak akkor tudsz majd belépni ha már rebel vagy. Vannak a bolygókon recruiterek akiknél tudsz csatlakozni az adott frakcióhoz. Valamennyi faction point kell hozzá, szal lehet meg kell csinálnod pár faction küldit. -
Hang Szoró1733 #6727 Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy elmentem a lázadó bázishoz de nem tudok be menni jelentkezni mert valami energia pajzs van ott.
És az lenne a kérdésem hogy az eltűnik egy idő után vagy csak bizonyos időnként lehet jelentkezni vagy már nem lehet?
A Segítséget előre is köszönöm. -
#6726 AZTAQ!!! xD
Valaki behúzott Mos Eisley -be egy Ancient Krayt Dragon -t!!!! -
eurom #6725 annak aki nem tudná, belehet lépni 1 accountrol 2 karakterrel is (bizonyos szakmákhoz nem árt)- launcher->options ->allow multiple instances toggle
-
NPite #6724 ha végleges lesz szóljatok, csinálok majd egy craftert és nyitok egy boltot :) -
#6723 Basilisken valószínűleg lesz még min. 1x wipe. -
#6722 Ez a végleges, vagy lesz még reset? -
orkiborki #6721 Sziasztok megint! :)
Én is figyelgettem az Emu éledési folyamatát, ami kár hogy ilyen hosszú, de végre igen jól játszahtó verziót adtak ki a srácok. Amiért nem lehetünk eléggé hálásak szerintem. ;) Gyorsan meglovagolva a régi emlékeket bejelentkeztem és csináltam egy Marksman-t. A karakter jelen pillanatban úgy áll, hogy MMarksman, MPistoler és Bounty ágon a Pistol, illetve az Investigation ág épül. Másik karakter MBrawler, TKN és Fencer kombó. Mivel én is régi motoros volnék a "szakmában" igazán örülnék neki, ha sikerülne esetleg egy magyar közösséggel felvenni a kapcsolatot ingame. Szóval, ha sok-sok magyar játékos van az Emuban kérlek jelezzétek! Karian és Halerion néven vagyok. Üdv! :) -
#6720 ÁÁÁÁÁ... belőttem az emut, fellépek, és: VANNAK ANNYIAN MOS EISLEY -BEN MINT ANNÓ NGE ELŐTT!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D -
orkiborki #6719 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni az ügyben, hogy esetleg van-e a Basilisken valami nagyobb magyar tömörülés?
Köszi a választ! -
#6718 Sith Warrior-nak ilyen a comp-ja:) Rebel oldalon nincs ilyen:) -
eurom #6717 ha ez a kettö az én companionom swtorban ,nem hagyom abba -