7195
10877436381340714828.png
  • BreakDown89
    http://www.youtube.com/watch?v=uls_DHBpgHo

:'((((

BÚÉK egyébként! ;)
  • Zhetron
    Sziasztok!
    Kb egy év után most gondoltam visszanézek SWG-re (hogy mostanában néztem végig a 6 részt, lehet rásegített kicsit :D). Megy már valamelyik szerveren a droid gyártás? A Basilisk-en tudom, hogy tervben volt, de nem tudom megvalósult-e már. Amúgy játszik valaki ott? :)
  • eurom
    aha, több csapat is fejleszti.

ennyi idö után meg ilyen minimális játékos bázissal ha eddig nem sikerült összehozni hát nyugodjon békében az emu is
  • BreakDown89
    Mert ezek teljesen különálló szerverek. Külön kell beírni a launchpad beállításoknál vagy a swgemu mappa .cfg kiterjesztésébe a címet.

Server IP: login.veerselitepublic.com
    Default Port (44453
  • Torzonborz
    Atyám hogy mennyit trécseltünk itt anno :D
  • a.carkey
    Ez még Rincewind fóruma volt, mielőtt Hunnen elköltöztette.

Régi szép idők. Kb. pont 10 éve volt ott a legnagyobb élet.
  • eurom
    én csak a basiliskot látom meg a tc-t
  • BreakDown89
    A fő szerver a Basilisk (átlagban 1500-2000 játékos egyszerre), de itt nem fut jelenleg jedi. Régen a Liberatoron ment még, (ott random kellett ölni a npc/creatureket, afféle mobos hologrind volt) de jelenleg az előbb említett két szerveren van csak.
  • BreakDown89
    Több szerver is üzemel függetlenül egymástól. A legtöbbön nem fut a jedi. Eddig kettőről tudok, ahol sűrűn megfordulnak játékosok: A Hydian Way és a Veers. Előbbin Pre9 üzemmód van, tehát a hologrind megy a jedinél. A másikon (ahol én is vagyok) egyből lehetsz jedi, de rengeteg nehezítést raktak rá - pl. ha meghalsz, van rá némi esély, hogy egy egész boxot buksz a templateből (így vesztettem el tegnap reggel egy 1.6 milliós jedi boxot). Az FRS rendszer jelenleg ki van lőve, mert átalakítás alatt van, de elég sok minden fut már rajta. A BH-kat már most imádom. :D

Nézzétek, hogy mit találtam: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=starwarsgalaxies
  • eurom
    mióta van jedi?
  • a.carkey
    De. De van működő emu a régi szisztéma és még sok jóság szerint, mínusz az űr. Még.
  • bgabor
    Javítsatok ki, de ezt az MMOt nem állították le évekkel ezelőtt?
  • BreakDown89
    Lassan megvagyok a template felével, úgy néz ki ez lesz a vége: MLS/MDEF/Healer 44xx

A poén, hogy tegnap kétszer ölt meg két különböző BH grindelés közben. Úgyhogy mostantól jobban odafigyelek a terminálra, mert elég hamar visszakerültem rá.

Első halálnál egy egész boxot(!!!) buktam a garantált xp vesztés mellé. Egy négyes szintű boxot ráadásul, ami 1.6 millió jedi xp, plusz klónozás után még 200k xp jött mellé. :D Kellemes volt, alig káromkodtam. :)

Utánajártam, és kiderült (dev mondta), hogy 5% esély van rá, hogy nem csak xp-t bukok, hanem egy magas szintű boxot is. Hát egyből beletrafáltam. Így próbálják visszaszorítani, hogy túl sok jedi legyen (pláne ugyanattól a játékostól) a szerveren az FRS-nél.

Nem egyszerű a történet, az egyszer biztos.
  • BreakDown89
    kép
  • BreakDown89
  • BreakDown89
    Készül a template: :)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_12_hyyeo7eeqn.jpg
  • BreakDown89
    Tud valaki valami jó auto attack macrot? A lényeg, hogy automatikusan ölje a közelemben levő ellenfeleket, mindig targetolja be az újat.
  • Fehercsoki
    De izgalmasabb/érdekesebb is cserébe.
  • MerlinW
    Pedig SWG-ben Jedinek lenni konkrétan büntetés:)
  • BreakDown89
    Torzi koma, eddig is volt több szerver. :) Jelenleg négy szerver van elmentve a lunchpadomban, de a Veers-el tolom csak. Egyedül itt lehet jedit grindelni, és jelenleg ez fogott meg csak. Nem vagyunk sokan rajta (átlag 20-30 fő egyszerre), de csapatban egész jó móka lenne. Hozzáteszem, hogy PvP szerverről van szó.

Egész jól szórakozom, habár még mindig messze áll a játék attól, hogy teljesen élvezhető legyen. Sok a bug, rengeteg helyen az NPC-k beragadnak, csak úgy vannak maguknak. De grindelni, lootolgatni jó cuccokat nekem önmagában élvezet. :)

Adat:

Please enter the server using
    Server IP: login.veerselitepublic.com
    Default Port (44453)

Este fele megyek fel rá, ha online vagyok "Magyar Bestia" néven találtok meg.
  • Torzonborz
    "A Veers szerveren" van már több server ? Oo
    Tegnap este megpróbáltam belépni az official EMU serverre de nem menet a login server :(
    Vagy valami változott ? Jó pár hónapja nem néztem már rá.
  • Fehercsoki
    Ha van kedved hozzá akkor esetleg értékelhetnéd majd az EMU jelenlegi helyzetét.
  • BreakDown89
    A Veers szerveren jedit grindelek hébe-hóba. Ha valakinek van kedve, csatlakozhat hozzám. Segítek padawanná válni és lézerkardot szerezni.
  • PLaci #6772
    Most hogy mondod én is ránéztem.
    Nem voltam online vagy 6-9 hónapja, meg is lepődtem, hogy új launcher van.... :)
  • BreakDown89
    Úgy tervezem, hogy a "téli szünet" alatt (gyári leállás powwa) beleölök néhány órát a Basiliskos SWG-be. Korábban tettem hasonlót a Liberatoron (másfél hónap swgemu 2011 nyarán) és egy rövid ideig a Basiliskon (két hét villámlátogatás), most pedig eljött az idő egy újabb körre. :)

Sokáig nem akartam erőltetni a dolgot, mondván hogy minek öljek bele X órát a kariba, ha úgy is törlik A SunCrusher eljövetelkor. De hát nem bírok magammal, muszáj kiderítenem mennyire lett játszható a gamma. A Liberator bugoktól hemzsegett, de még így is jobb volt mint az a szörnyű NGE-nek nevezett vacak. Szóval a mostani verzió sem lehet rossz. :)

Mondom, hosszú hónapok óta fel se szagoltam, úgyhogy nem tudom mi a helyzet, de bízom benne hogy sokat javult tavaly óta.

Lényeg a lényeg: van kedve másoknak is közös erővel grindelni egy kicsit? Esetleg nyomja jelenleg valaki napi/heti szinten pár órát? Jelenleg nem fér bele az időmbe, de december 18-tól január elejéig lesz egy kis szabadidőm minden nap.

Na-na-na???? :)
  • a.carkey
    A játék halt be pár éve, az EMU meg még mindig béta.
  • BreakDown89
    Na mi van, behalt a fórum?
  • BreakDown89
    Három hónap után megint ránéztem, hol tart a fejlesztés és sajnos még mindig nem látok semmi jelet arra vonatkozóan, hogy a közeljövőben készen lennének. Egyre csak telnek az évek és a remény egyre haloványabb. :(
  • yeloy
    Tücsök nem? Én építettem Pannóniát!:P
  • Torzonborz
    "Wharyoo , Borzas " hoppá hát ők nekem biza ismerősök még precu időkből 0/
  • yeloy
    Ha esetleg valaki régi player jönne játszani SWGEmu-t keresse meg New Pannóniát (igaz Rorira épület helyhiány miatt). Tucsok, Wharyoo, Macska vagy Borzas karaktereket.
  • cikasz
  • Fura Alak
    Nincs, és elvileg nem is lesz még egy ideig, valószínűleg majd a DE/BE/CH elkészülte után valamikor.
  • AnuluWork #6762
    Ok, de ez nem arányos a figurákhoz képest, az X-Wing, v. a B-Wing igen. Mellesleg, az SWGben nekem a B-Wing volt a kedvencem.

Az űr benne van már az emuban?
  • Fura Alak
    Az csak fél krajcár! :D
  • AnuluWork #6760
    Nem semmi, az ára sem ...
  • Knabb
    Gonosz törvénytelenség netovábbja.
  • Jakuza1
    Ez mi ?
  • Fura Alak
    Az eredetivel pont az volt a gond, hogy a pénzedért egyre gagyibb játékot kaptál...
  • Torzonborz
    Biztos feltéve ha az eredeti SWG vonalat követné .

Havidíj engem soha nem zavart ha minőséget kaptam érte cserébe.

Sajnos mostanság ez nem igazán jellemző.