7195
-
BreakDown89 #6795 http://www.youtube.com/watch?v=uls_DHBpgHo
:'((((
BÚÉK egyébként! ;) -
Zhetron #6794 Sziasztok!
Kb egy év után most gondoltam visszanézek SWG-re (hogy mostanában néztem végig a 6 részt, lehet rásegített kicsit :D). Megy már valamelyik szerveren a droid gyártás? A Basilisk-en tudom, hogy tervben volt, de nem tudom megvalósult-e már. Amúgy játszik valaki ott? :) -
eurom #6793 aha, több csapat is fejleszti.
ennyi idö után meg ilyen minimális játékos bázissal ha eddig nem sikerült összehozni hát nyugodjon békében az emu is -
BreakDown89 #6792 Mert ezek teljesen különálló szerverek. Külön kell beírni a launchpad beállításoknál vagy a swgemu mappa .cfg kiterjesztésébe a címet.
Server IP: login.veerselitepublic.com
Default Port (44453 -
#6791 Atyám hogy mennyit trécseltünk itt anno :D -
#6790 Ez még Rincewind fóruma volt, mielőtt Hunnen elköltöztette.
Régi szép idők. Kb. pont 10 éve volt ott a legnagyobb élet. -
eurom #6789 én csak a basiliskot látom meg a tc-t -
BreakDown89 #6788 A fő szerver a Basilisk (átlagban 1500-2000 játékos egyszerre), de itt nem fut jelenleg jedi. Régen a Liberatoron ment még, (ott random kellett ölni a npc/creatureket, afféle mobos hologrind volt) de jelenleg az előbb említett két szerveren van csak. -
BreakDown89 #6787 Több szerver is üzemel függetlenül egymástól. A legtöbbön nem fut a jedi. Eddig kettőről tudok, ahol sűrűn megfordulnak játékosok: A Hydian Way és a Veers. Előbbin Pre9 üzemmód van, tehát a hologrind megy a jedinél. A másikon (ahol én is vagyok) egyből lehetsz jedi, de rengeteg nehezítést raktak rá - pl. ha meghalsz, van rá némi esély, hogy egy egész boxot buksz a templateből (így vesztettem el tegnap reggel egy 1.6 milliós jedi boxot). Az FRS rendszer jelenleg ki van lőve, mert átalakítás alatt van, de elég sok minden fut már rajta. A BH-kat már most imádom. :D
Nézzétek, hogy mit találtam: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=starwarsgalaxies -
eurom #6786 mióta van jedi?
-
#6785 De. De van működő emu a régi szisztéma és még sok jóság szerint, mínusz az űr. Még. -
bgabor #6784 Javítsatok ki, de ezt az MMOt nem állították le évekkel ezelőtt? -
BreakDown89 #6783 Lassan megvagyok a template felével, úgy néz ki ez lesz a vége: MLS/MDEF/Healer 44xx
A poén, hogy tegnap kétszer ölt meg két különböző BH grindelés közben. Úgyhogy mostantól jobban odafigyelek a terminálra, mert elég hamar visszakerültem rá.
Első halálnál egy egész boxot(!!!) buktam a garantált xp vesztés mellé. Egy négyes szintű boxot ráadásul, ami 1.6 millió jedi xp, plusz klónozás után még 200k xp jött mellé. :D Kellemes volt, alig káromkodtam. :)
Utánajártam, és kiderült (dev mondta), hogy 5% esély van rá, hogy nem csak xp-t bukok, hanem egy magas szintű boxot is. Hát egyből beletrafáltam. Így próbálják visszaszorítani, hogy túl sok jedi legyen (pláne ugyanattól a játékostól) a szerveren az FRS-nél.
Nem egyszerű a történet, az egyszer biztos. -
BreakDown89 #6782 kép -
BreakDown89 #6781 -
BreakDown89 #6780 Készül a template: :)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_12_hyyeo7eeqn.jpg -
BreakDown89 #6779 Tud valaki valami jó auto attack macrot? A lényeg, hogy automatikusan ölje a közelemben levő ellenfeleket, mindig targetolja be az újat. -
#6778 De izgalmasabb/érdekesebb is cserébe. -
#6777 Pedig SWG-ben Jedinek lenni konkrétan büntetés:) -
BreakDown89 #6776 Torzi koma, eddig is volt több szerver. :) Jelenleg négy szerver van elmentve a lunchpadomban, de a Veers-el tolom csak. Egyedül itt lehet jedit grindelni, és jelenleg ez fogott meg csak. Nem vagyunk sokan rajta (átlag 20-30 fő egyszerre), de csapatban egész jó móka lenne. Hozzáteszem, hogy PvP szerverről van szó.
Egész jól szórakozom, habár még mindig messze áll a játék attól, hogy teljesen élvezhető legyen. Sok a bug, rengeteg helyen az NPC-k beragadnak, csak úgy vannak maguknak. De grindelni, lootolgatni jó cuccokat nekem önmagában élvezet. :)
Adat:
Please enter the server using
Server IP: login.veerselitepublic.com
Default Port (44453)
Este fele megyek fel rá, ha online vagyok "Magyar Bestia" néven találtok meg. -
#6775 "A Veers szerveren" van már több server ? Oo
Tegnap este megpróbáltam belépni az official EMU serverre de nem menet a login server :(
Vagy valami változott ? Jó pár hónapja nem néztem már rá. -
#6774 Ha van kedved hozzá akkor esetleg értékelhetnéd majd az EMU jelenlegi helyzetét. -
BreakDown89 #6773 A Veers szerveren jedit grindelek hébe-hóba. Ha valakinek van kedve, csatlakozhat hozzám. Segítek padawanná válni és lézerkardot szerezni. -
#6772 Most hogy mondod én is ránéztem.
Nem voltam online vagy 6-9 hónapja, meg is lepődtem, hogy új launcher van.... :) -
BreakDown89 #6771 Úgy tervezem, hogy a "téli szünet" alatt (gyári leállás powwa) beleölök néhány órát a Basiliskos SWG-be. Korábban tettem hasonlót a Liberatoron (másfél hónap swgemu 2011 nyarán) és egy rövid ideig a Basiliskon (két hét villámlátogatás), most pedig eljött az idő egy újabb körre. :)
Sokáig nem akartam erőltetni a dolgot, mondván hogy minek öljek bele X órát a kariba, ha úgy is törlik A SunCrusher eljövetelkor. De hát nem bírok magammal, muszáj kiderítenem mennyire lett játszható a gamma. A Liberator bugoktól hemzsegett, de még így is jobb volt mint az a szörnyű NGE-nek nevezett vacak. Szóval a mostani verzió sem lehet rossz. :)
Mondom, hosszú hónapok óta fel se szagoltam, úgyhogy nem tudom mi a helyzet, de bízom benne hogy sokat javult tavaly óta.
Lényeg a lényeg: van kedve másoknak is közös erővel grindelni egy kicsit? Esetleg nyomja jelenleg valaki napi/heti szinten pár órát? Jelenleg nem fér bele az időmbe, de december 18-tól január elejéig lesz egy kis szabadidőm minden nap.
Na-na-na???? :) -
#6770 A játék halt be pár éve, az EMU meg még mindig béta. -
BreakDown89 #6769 Na mi van, behalt a fórum? -
BreakDown89 #6768 Három hónap után megint ránéztem, hol tart a fejlesztés és sajnos még mindig nem látok semmi jelet arra vonatkozóan, hogy a közeljövőben készen lennének. Egyre csak telnek az évek és a remény egyre haloványabb. :( -
yeloy #6767 Tücsök nem? Én építettem Pannóniát!:P -
#6766 "Wharyoo , Borzas " hoppá hát ők nekem biza ismerősök még precu időkből 0/ -
yeloy #6765 Ha esetleg valaki régi player jönne játszani SWGEmu-t keresse meg New Pannóniát (igaz Rorira épület helyhiány miatt). Tucsok, Wharyoo, Macska vagy Borzas karaktereket. -
#6764 -
#6763 Nincs, és elvileg nem is lesz még egy ideig, valószínűleg majd a DE/BE/CH elkészülte után valamikor. -
#6762 Ok, de ez nem arányos a figurákhoz képest, az X-Wing, v. a B-Wing igen. Mellesleg, az SWGben nekem a B-Wing volt a kedvencem.
Az űr benne van már az emuban? -
#6761 Az csak fél krajcár! :D -
#6760 Nem semmi, az ára sem ... -
Knabb #6759 Gonosz törvénytelenség netovábbja. -
#6758 Ez mi ? -
#6757 Az eredetivel pont az volt a gond, hogy a pénzedért egyre gagyibb játékot kaptál... -
#6756 Biztos feltéve ha az eredeti SWG vonalat követné .
Havidíj engem soha nem zavart ha minőséget kaptam érte cserébe.
Sajnos mostanság ez nem igazán jellemző.