7204
10877436381340714828.png
  • shaaktii
    Szerintem már nem fognak tudni olyan színvonalú játékot csinálni mint az swg. Sosem fognak adni a játékosok véleményére valamint aki megszokta az swg-t nehezen áll át valami újra. Ha hasonló lenne az összeállítása mondjuk a kasztrendszernek, a buffoknak, de jobb lenne a pvp a grafika, több faj lenne talán még azt mondom beválna. Persze ez még minimum 3-4 év mire ki fog jönni, pláne ha csak tervbe van iktatva.
  • maffi
    Olvassátok el figyelmesen, főleg a cikk közepét
  • shaaktii
    De a játék már alapból megszűnt hivatalosan, és másolt játékkal is fel lehet menni ugyanúgy, nem kell cd kulcs. Szóval nyugodtan használjatok másolt játékot.
  • Fehercsoki
    Azt csak a jogi problémák elkerülése miatt írják.
  • shaaktii
    Nem csak eredeti dvd-vel megy, viszont ha letöltesz egy eredetit már működik mivel az emu nem kér cd kulcsot, így már nincs olyan dvd ami eredetinek minősülne. Csak szimplán tölts le egy klienst.
  • N1ggA
    Csak eredeti dvd-ről lehet telepíteni? (hivatalos honlapon ezt írják)
    NGE eleje óta nem játszottam, és azóta volt egy költözés is, úgyhogy meló lenne előkotorni a dvd-t, mivel fogalmam sincs, hogy hol van :)
    De amit most írsz az eléggé jól hangzik, mondjuk én pont a CH, majd Jedi-t akartam volna tolni, de azért még van sok finomság a játékban.
    Köszi a helpet!
  • shaaktii
    Üdv

A nevem Harc Muvesz a hivatalos SWG EMU Basilisk szerveréről.
    Szeretném leírni minden érdeklődő ember kedvéért, hogy a szerver már 95%-ban pre Cu állapotban van. Imp/Rebel/Jabba Themepark elérhető. Droidok gyárthatók, mesterséges intelligencia még nem megoldott. Jedi kaszt kivételével minden kaszt játszható, kivétel a Creature Handler mely még csak teszt állapotban érhető el a teszt szerveren, de hamarosan az is beiktatásra kerül. A játékos közösség egyre növekszik, egyre több a player city, és majdhogynem alig van belakatlan terület. Elérhető speciális armorok,R.I.S.- BH armor, Mandalor body suit(erről nem olvastam még de láttam saját szememmel játékoson aki nem admin volt). Utóbbiból értelemszerű hogy a DWB működik. Olyan ostobaságokat pedig ne terjesszetek hogy a fejlesztés sehogy sem áll, mert attól hogy nincs droid végtag meg JTL ami mellesleg egy kieg még tökéletesen fut a játék. Amiatt nem játszani hogy wipe lesz merő butaság, mivel egy heti játékkal visszahozható a szint.. Egyre több a fejlesztő, és a játék már már teljeszen visszanyerte játszható formáját. Akinek ez béta állapot nem tudom mi az amit játszhatónak nevez. Ráadásul a szerver is lagmentesebb mint a hivatalos szerver volt, talán coronet cantina kivétel.
    Idén a fejlesztés azon szakaszába lép, ami tökéletes pre cu állapotot mutat, ezt követi majd JTL és a pvp normalizálása a játékban.

Aki kedvet kap a játékhoz dobjon egy mailt vagy pm-et a játékban, ha nem tudod mi a játék lényege mit és hogyan kell csinálni akkor is írj és segítek elindulni. Akár egy kezdő magyar guild beindításában is benne lennék.

Kreáltam egy fb közösségi oldalt, ahová akár adminnak is felvennék embereket, afféle közösséggyűjtőként működne.

https://www.facebook.com/swgemu.hun

A hivatalos swgemu oldalt itt találjátok:
    http://www.swgemu.com/forums/index.php

A működő Lanchert pedig itt:
    http://www.swgemu.com/forums/content.php?r=417-SWGEmu-LaunchPad-November-2013

Üdv: Harc
  • BreakDown89
    Tegnap meglátogatott egy BH... ^^

jedi vs. bh
  • BreakDown89
    Holnap kész lesz a végleges template:

MLS / MDEF / Healer 3xxx / Enhancer xxx2

Szerintem fasza kis tank template. Sajnáltam megválni a healer 4xxx-től, de nagyon kell az a channel force az enhancernél. :(
  • BreakDown89
    http://www.youtube.com/watch?v=uls_DHBpgHo

:'((((

BÚÉK egyébként! ;)
  • Zhetron
    Sziasztok!
    Kb egy év után most gondoltam visszanézek SWG-re (hogy mostanában néztem végig a 6 részt, lehet rásegített kicsit :D). Megy már valamelyik szerveren a droid gyártás? A Basilisk-en tudom, hogy tervben volt, de nem tudom megvalósult-e már. Amúgy játszik valaki ott? :)
  • eurom
    aha, több csapat is fejleszti.

ennyi idö után meg ilyen minimális játékos bázissal ha eddig nem sikerült összehozni hát nyugodjon békében az emu is
  • BreakDown89
    Mert ezek teljesen különálló szerverek. Külön kell beírni a launchpad beállításoknál vagy a swgemu mappa .cfg kiterjesztésébe a címet.

Server IP: login.veerselitepublic.com
    Default Port (44453
  • Torzonborz
    Atyám hogy mennyit trécseltünk itt anno :D
  • a.carkey
    Ez még Rincewind fóruma volt, mielőtt Hunnen elköltöztette.

Régi szép idők. Kb. pont 10 éve volt ott a legnagyobb élet.
  • eurom
    én csak a basiliskot látom meg a tc-t
  • BreakDown89
    A fő szerver a Basilisk (átlagban 1500-2000 játékos egyszerre), de itt nem fut jelenleg jedi. Régen a Liberatoron ment még, (ott random kellett ölni a npc/creatureket, afféle mobos hologrind volt) de jelenleg az előbb említett két szerveren van csak.
  • BreakDown89
    Több szerver is üzemel függetlenül egymástól. A legtöbbön nem fut a jedi. Eddig kettőről tudok, ahol sűrűn megfordulnak játékosok: A Hydian Way és a Veers. Előbbin Pre9 üzemmód van, tehát a hologrind megy a jedinél. A másikon (ahol én is vagyok) egyből lehetsz jedi, de rengeteg nehezítést raktak rá - pl. ha meghalsz, van rá némi esély, hogy egy egész boxot buksz a templateből (így vesztettem el tegnap reggel egy 1.6 milliós jedi boxot). Az FRS rendszer jelenleg ki van lőve, mert átalakítás alatt van, de elég sok minden fut már rajta. A BH-kat már most imádom. :D

Nézzétek, hogy mit találtam: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=starwarsgalaxies
  • eurom
    mióta van jedi?
  • a.carkey
    De. De van működő emu a régi szisztéma és még sok jóság szerint, mínusz az űr. Még.
  • bgabor
    Javítsatok ki, de ezt az MMOt nem állították le évekkel ezelőtt?
  • BreakDown89
    Lassan megvagyok a template felével, úgy néz ki ez lesz a vége: MLS/MDEF/Healer 44xx

A poén, hogy tegnap kétszer ölt meg két különböző BH grindelés közben. Úgyhogy mostantól jobban odafigyelek a terminálra, mert elég hamar visszakerültem rá.

Első halálnál egy egész boxot(!!!) buktam a garantált xp vesztés mellé. Egy négyes szintű boxot ráadásul, ami 1.6 millió jedi xp, plusz klónozás után még 200k xp jött mellé. :D Kellemes volt, alig káromkodtam. :)

Utánajártam, és kiderült (dev mondta), hogy 5% esély van rá, hogy nem csak xp-t bukok, hanem egy magas szintű boxot is. Hát egyből beletrafáltam. Így próbálják visszaszorítani, hogy túl sok jedi legyen (pláne ugyanattól a játékostól) a szerveren az FRS-nél.

Nem egyszerű a történet, az egyszer biztos.
  • BreakDown89
    kép
  • BreakDown89
  • BreakDown89
    Készül a template: :)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_12_hyyeo7eeqn.jpg
  • BreakDown89
    Tud valaki valami jó auto attack macrot? A lényeg, hogy automatikusan ölje a közelemben levő ellenfeleket, mindig targetolja be az újat.
  • Fehercsoki
    De izgalmasabb/érdekesebb is cserébe.
  • MerlinW
    Pedig SWG-ben Jedinek lenni konkrétan büntetés:)
  • BreakDown89
    Torzi koma, eddig is volt több szerver. :) Jelenleg négy szerver van elmentve a lunchpadomban, de a Veers-el tolom csak. Egyedül itt lehet jedit grindelni, és jelenleg ez fogott meg csak. Nem vagyunk sokan rajta (átlag 20-30 fő egyszerre), de csapatban egész jó móka lenne. Hozzáteszem, hogy PvP szerverről van szó.

Egész jól szórakozom, habár még mindig messze áll a játék attól, hogy teljesen élvezhető legyen. Sok a bug, rengeteg helyen az NPC-k beragadnak, csak úgy vannak maguknak. De grindelni, lootolgatni jó cuccokat nekem önmagában élvezet. :)

Adat:

Please enter the server using
    Server IP: login.veerselitepublic.com
    Default Port (44453)

Este fele megyek fel rá, ha online vagyok "Magyar Bestia" néven találtok meg.
  • Torzonborz
    "A Veers szerveren" van már több server ? Oo
    Tegnap este megpróbáltam belépni az official EMU serverre de nem menet a login server :(
    Vagy valami változott ? Jó pár hónapja nem néztem már rá.
  • Fehercsoki
    Ha van kedved hozzá akkor esetleg értékelhetnéd majd az EMU jelenlegi helyzetét.
  • BreakDown89
    A Veers szerveren jedit grindelek hébe-hóba. Ha valakinek van kedve, csatlakozhat hozzám. Segítek padawanná válni és lézerkardot szerezni.
  • PLaci #6772
    Most hogy mondod én is ránéztem.
    Nem voltam online vagy 6-9 hónapja, meg is lepődtem, hogy új launcher van.... :)
  • BreakDown89
    Úgy tervezem, hogy a "téli szünet" alatt (gyári leállás powwa) beleölök néhány órát a Basiliskos SWG-be. Korábban tettem hasonlót a Liberatoron (másfél hónap swgemu 2011 nyarán) és egy rövid ideig a Basiliskon (két hét villámlátogatás), most pedig eljött az idő egy újabb körre. :)

Sokáig nem akartam erőltetni a dolgot, mondván hogy minek öljek bele X órát a kariba, ha úgy is törlik A SunCrusher eljövetelkor. De hát nem bírok magammal, muszáj kiderítenem mennyire lett játszható a gamma. A Liberator bugoktól hemzsegett, de még így is jobb volt mint az a szörnyű NGE-nek nevezett vacak. Szóval a mostani verzió sem lehet rossz. :)

Mondom, hosszú hónapok óta fel se szagoltam, úgyhogy nem tudom mi a helyzet, de bízom benne hogy sokat javult tavaly óta.

Lényeg a lényeg: van kedve másoknak is közös erővel grindelni egy kicsit? Esetleg nyomja jelenleg valaki napi/heti szinten pár órát? Jelenleg nem fér bele az időmbe, de december 18-tól január elejéig lesz egy kis szabadidőm minden nap.

Na-na-na???? :)
  • a.carkey
    A játék halt be pár éve, az EMU meg még mindig béta.
  • BreakDown89
    Na mi van, behalt a fórum?
  • BreakDown89
    Három hónap után megint ránéztem, hol tart a fejlesztés és sajnos még mindig nem látok semmi jelet arra vonatkozóan, hogy a közeljövőben készen lennének. Egyre csak telnek az évek és a remény egyre haloványabb. :(
  • yeloy
    Tücsök nem? Én építettem Pannóniát!:P
  • Torzonborz
    "Wharyoo , Borzas " hoppá hát ők nekem biza ismerősök még precu időkből 0/
  • yeloy
    Ha esetleg valaki régi player jönne játszani SWGEmu-t keresse meg New Pannóniát (igaz Rorira épület helyhiány miatt). Tucsok, Wharyoo, Macska vagy Borzas karaktereket.