7195
10877436381340714828.png
  • zoli80
    te melyiken szoktál játszani?
    át tudok menni oda vhogy?
  • Hmuda
    Már a karakter generálásánál ki kellett hogy válaszd. Az a lista a legelején a szervernevekkel, na az volt az.
  • zoli80
    hol tudom megnézni,hogy melyik serveren vagyok?
  • zoli80
    nem adom fel bár egyszer-kétszer megfordult a fejemben:)
    ha bejön fizetek én is!
  • Hmuda
    Nekem is jó lenne másfél giga ram, mert a többi nem annyira fontos (egy GF ti4200-on is csak eldöcög már).
  • Hmuda
    Max annyit tehetsz hogy télleg leveszed totál minumra a grafikát (options és az első két lehetőség). Nem lesz valami szép de ez abszolút nem nagy ár egy ilyen játékért.
  • a.carkey
    1.5 GB ram, 2500+ feletti proci, R9800 vagy GFX5900, gyors winyó ...

Ezzel már jól megy, bár ennél a játéknál sohasem lehet tudni ... :)
  • zoli80
    köszi!probálok beszerezni ramot de most nagyon magasan van sajna az ára:(
  • a.carkey
    Hehe, jön Zoli is! Végül is anno megígérted, hogy kipróbálod! Jobb később, mint soha! :)

Ne add fel!-> most megy fel a nagy patch a jedi cuccossal, az ami szerverekre! :)

Legalábbis most 5kor még áll minden ..., szóval vsz ez lesz belőle, ma jön a patch, nem holnap ... :)
  • Hmuda
    Ram-gondokkal küzdesz. Ennek a gaménak alapvető szükséglete az 1 giga ram, hogy normáilsan fusson, de min grafikán még 512-vel sincs olyan húde-nagy gond. Gondolom trialos vagy szóval azért rakott le alapbol Mos Eisley-be. Szervert meg már karaktergeneráláskor választottál.
  • zoli80
    amugy szerintem nagyon minimumon van minden mert ronda.
  • zoli80
    ja sikerült valahogy de kb. 1fps/órás sebességgel száguldozik.512ram,2500+,9800pro.grafon nem állitottam mert a menu meg sem jelenik olyan lassu az egész.nomeg meg sem kérdezte hogy melyik serverre akarok menni csak lekúrt a tatooinra és elmozdulni sem tudok:)
    tehat eddig fasza minden!
  • ollie
    14 nap trial
  • ollie
    Na tudsz már játszani?
  • Rincewind
    Lehet, nem álltam neki minden szerveren egyenként megszámolni a lázadókat. ^.^
    Mindenesetre ez azért egy eléggé mérvadó felmérés eredménye, nyugodtan lehet általos érvényűnek tekinteni. És mint mondtam vannak ennél sokkal durvábbak is.
  • LSC
    kössz de szerintem szerverenként ez nagy százalékban eltérhet.
  • FREAK
    test center? :)
  • Nexushun
    Mi ez a nagy fellendülés itt egy év után? Most lett ingyenes vagy mi?
  • FREAK
    "Astromech Stats a hivatalkos oldalon"
  • Rincewind
    He...?
  • FREAK
    hivatalkos :)))) szép állat :D
  • zoli80
    most megint tölt valami meg installált ujabb 2.1gigát vhova.mi a szárt idegesit ez engem?
  • Rincewind
    Astromech Stats a hivatalkos oldalon:
    76.06% Neutral
    13.59% Rebel Covert
    7.87% Imperial Covert
    1.09% Rebel Declared
    1.39% Imperial Declared

Majdnem dupla annyi Covert lázadó van, mint Birodalmi, de az overt-ek aránya csak éppen egy hajszálnyit kedvez a Birodalmiaknak (talán ők bátrabbak :). De ez egy nagyon régi 2003 Októberi adat, azóta én már láttam ennél sokkal nagyobb eltéréseket is valamelyik fansite felmérésén, de ha nem haragszol ezt most állok neki előkeresni. ^.^
  • zoli80
    charakter select unavaible!
  • zoli80
    bakker felpeccselt meg csinált ezt azt de játszani hogy kell vele?:)
  • Jockey
    hát, én még tök semleges vagyok, de lassan gondolkodom, hogy feldobom az xp-st (még nem vagyok master swordman) egy kis frakciós bulival, csak azt nem tom hova áljak:)
    őszintén megmondom egyik se áll közel hozzám, lehet felgogok dobni egy pénzt, és az fog dönteni, talán egy picit az impek közelebbiek hozzám, de cak azért mert sok a rebel..:)
    no majd meglássuk:)
  • ollie
    nekem is kb, de kiírt vagy 40 percet
  • LSC
    bajnak nem baj valószínűleg félreértettél. Azt a statisztikát megtudnád adni hol nézhetem meg?
  • Madmaxx
    nekem lepecselt 15 perc alatt :)
  • ollie
    Ja patchel mint állat, de csak legelsőre.
  • zoli80
    ok,már kiirta,patcheket töltöget.
  • zoli80
    mi a fenét töltöget indulásnál ennyit?
    most mennék elöször játszani de azt irja ki hogy még 40percig tölt.
  • Braveheart
    Szeretném megkérdezni, hogyha vkinek én havonta átküldeném készpénzben a havi díjat, fizetné-e nekem az accountomat bankkártyával (mert nekem nincs és nem is lesz egy ideig)
    Kb. 1-2 hónap múlva válna aktuálissá. Előre is kösz!
  • Calver
    a legelején, azon a bizonyos imp hajón ha beállítod akkor azonnal átáll, utána csak image designerrel fog menni (ált. 10k, nekem egyszer sikerült 5ért)
  • s0n1c
    Akkor én is rosszul tudtam, aszittem az imd patchel lesz majd ez beállítva, sorry
  • FREAK
    jó, hát egy program is tévedhet :D
  • Madmaxx
    Hát amikor beállitod külön is figyelmeztet, hogy csak akkor változnak meg a statsok ha elmész egy image designerhez :)
  • ollie
    Ja én is hiányolom a rohamosztagos csapatokat a városból.
  • cifuatwork
    Akkor rosszul tudtam :)))
  • cifuatwork
    Nem vagyok biztos benne, de egy Tailor kell hozzá, csak ő tudja átszabni, már ha jól emlékszem...