7195
-
#2591 te melyiken szoktál játszani?
át tudok menni oda vhogy? -
#2590 Már a karakter generálásánál ki kellett hogy válaszd. Az a lista a legelején a szervernevekkel, na az volt az. -
#2589 hol tudom megnézni,hogy melyik serveren vagyok? -
#2588 nem adom fel bár egyszer-kétszer megfordult a fejemben:)
ha bejön fizetek én is! -
#2587 Nekem is jó lenne másfél giga ram, mert a többi nem annyira fontos (egy GF ti4200-on is csak eldöcög már). -
#2586 Max annyit tehetsz hogy télleg leveszed totál minumra a grafikát (options és az első két lehetőség). Nem lesz valami szép de ez abszolút nem nagy ár egy ilyen játékért. -
#2585 1.5 GB ram, 2500+ feletti proci, R9800 vagy GFX5900, gyors winyó ...
Ezzel már jól megy, bár ennél a játéknál sohasem lehet tudni ... :) -
#2584 köszi!probálok beszerezni ramot de most nagyon magasan van sajna az ára:( -
#2583 Hehe, jön Zoli is! Végül is anno megígérted, hogy kipróbálod! Jobb később, mint soha! :)
Ne add fel!-> most megy fel a nagy patch a jedi cuccossal, az ami szerverekre! :)
Legalábbis most 5kor még áll minden ..., szóval vsz ez lesz belőle, ma jön a patch, nem holnap ... :) -
#2582 Ram-gondokkal küzdesz. Ennek a gaménak alapvető szükséglete az 1 giga ram, hogy normáilsan fusson, de min grafikán még 512-vel sincs olyan húde-nagy gond. Gondolom trialos vagy szóval azért rakott le alapbol Mos Eisley-be. Szervert meg már karaktergeneráláskor választottál. -
#2581 amugy szerintem nagyon minimumon van minden mert ronda. -
#2580 ja sikerült valahogy de kb. 1fps/órás sebességgel száguldozik.512ram,2500+,9800pro.grafon nem állitottam mert a menu meg sem jelenik olyan lassu az egész.nomeg meg sem kérdezte hogy melyik serverre akarok menni csak lekúrt a tatooinra és elmozdulni sem tudok:)
tehat eddig fasza minden! -
#2579 14 nap trial -
#2578 Na tudsz már játszani? -
#2577 Lehet, nem álltam neki minden szerveren egyenként megszámolni a lázadókat. ^.^
Mindenesetre ez azért egy eléggé mérvadó felmérés eredménye, nyugodtan lehet általos érvényűnek tekinteni. És mint mondtam vannak ennél sokkal durvábbak is. -
#2576 kössz de szerintem szerverenként ez nagy százalékban eltérhet. -
#2575 test center? :) -
Nexushun #2574 Mi ez a nagy fellendülés itt egy év után? Most lett ingyenes vagy mi? -
#2573 "Astromech Stats a hivatalkos oldalon" -
#2572 He...? -
#2571 hivatalkos :)))) szép állat :D -
#2570 most megint tölt valami meg installált ujabb 2.1gigát vhova.mi a szárt idegesit ez engem? -
#2569 Astromech Stats a hivatalkos oldalon:
76.06% Neutral
13.59% Rebel Covert
7.87% Imperial Covert
1.09% Rebel Declared
1.39% Imperial Declared
Majdnem dupla annyi Covert lázadó van, mint Birodalmi, de az overt-ek aránya csak éppen egy hajszálnyit kedvez a Birodalmiaknak (talán ők bátrabbak :). De ez egy nagyon régi 2003 Októberi adat, azóta én már láttam ennél sokkal nagyobb eltéréseket is valamelyik fansite felmérésén, de ha nem haragszol ezt most állok neki előkeresni. ^.^ -
#2568 charakter select unavaible! -
#2567 bakker felpeccselt meg csinált ezt azt de játszani hogy kell vele?:) -
#2566 hát, én még tök semleges vagyok, de lassan gondolkodom, hogy feldobom az xp-st (még nem vagyok master swordman) egy kis frakciós bulival, csak azt nem tom hova áljak:)
őszintén megmondom egyik se áll közel hozzám, lehet felgogok dobni egy pénzt, és az fog dönteni, talán egy picit az impek közelebbiek hozzám, de cak azért mert sok a rebel..:)
no majd meglássuk:) -
#2565 nekem is kb, de kiírt vagy 40 percet -
#2564 bajnak nem baj valószínűleg félreértettél. Azt a statisztikát megtudnád adni hol nézhetem meg? -
Madmaxx #2563 nekem lepecselt 15 perc alatt :) -
#2562 Ja patchel mint állat, de csak legelsőre. -
#2561 ok,már kiirta,patcheket töltöget. -
#2560 mi a fenét töltöget indulásnál ennyit?
most mennék elöször játszani de azt irja ki hogy még 40percig tölt. -
Braveheart #2559 Szeretném megkérdezni, hogyha vkinek én havonta átküldeném készpénzben a havi díjat, fizetné-e nekem az accountomat bankkártyával (mert nekem nincs és nem is lesz egy ideig)
Kb. 1-2 hónap múlva válna aktuálissá. Előre is kösz! -
#2558 a legelején, azon a bizonyos imp hajón ha beállítod akkor azonnal átáll, utána csak image designerrel fog menni (ált. 10k, nekem egyszer sikerült 5ért) -
#2557 Akkor én is rosszul tudtam, aszittem az imd patchel lesz majd ez beállítva, sorry -
#2556 jó, hát egy program is tévedhet :D -
Madmaxx #2555 Hát amikor beállitod külön is figyelmeztet, hogy csak akkor változnak meg a statsok ha elmész egy image designerhez :) -
#2554 Ja én is hiányolom a rohamosztagos csapatokat a városból. -
#2553 Akkor rosszul tudtam :))) -
#2552 Nem vagyok biztos benne, de egy Tailor kell hozzá, csak ő tudja átszabni, már ha jól emlékszem...