7195
-
#2631 na megyek, fél óra, és eljutok egy starportig :D -
#2630 nem hiszem, de ha mégis, akkor sem ölnék, ha nem muszáj
sajnos azt a vonalat, amit szívesen nyomnék, pont nem támogatja a rendszer, rabló, tolvaj, zsaroló szívesen lennék, de eddig úgy tapasztaltam, nincs rá mód :) -
Madmaxx #2629 Freak előfizetsz pöpecgyerök? Jöhetnél rebelt ölni :) -
#2628 semmit=semmi -
#2627 csak épp egy olyan faluban hagytam a karit, ahova nem megy semmit, gyalogolhatok bazze -
#2626 na megnézem, van-e pénzem űrutazni, ha van, meglátogatom Madzsarisztánt :) -
#2625 Igen a Farstar nevű szerver.
-
#2624 Már bent vagyok. A térképen csak menj a lezuhant hajóhoz és én ott várok rád, max elugrok kicsit mobokat ölni. -
#2623 megyek. -
Nexushun #2622 Na jövök én is :) Estére remélem lejön. Akkor Farstar? -
#2621 köszönöm!egyenlöre a beállitasokkal probálok vmi normalis sebességet kicsikarni de ha ok minden szólok. -
#2620 Gyere fel és elmondok mindent. A roncshajós cantin bejáratánál várlak. Hm'Uda néven keress. -
#2619 Termeszetesen!
MOB-ok csapatban elöször mindig a medic-re mennek ra. Ez nem titok es akarattal van igy!
Csodás. Ha én ezt tudom... :))) -
#2618 lényekkel=lényekre -
#2617 nem volt az apró és leteritettem:)
kengurura emlékeztetett.
elkezdtem vadászgatni kisebb-nagyobb lényekkel,kapok értuk pontot rendesen.amugy a scout mivel tud pénzt keresni vagy bármiféle hasznot termelni? -
#2616 Igen. Sajnos nálunk a fórumon is állandó probléma, hogy a Starsider-es közösség egymást marja, néha elég durván is. Farstar-on ilyen probléma nincs, ott mindenki egyformán segítőkész és rendes, mindenki mindenkivel jóban van. A Farstar-os közösség eddigi MMORPG-s pályafutásom egyik, ha nem A legjobbja. Minta értékű! -
#2615 Akkor szolj ha menjek mert szivesen segjtek. -
Madmaxx #2614 milyen gyorsan hozzak meg?
-
#2613 Megbocsáss, de nem csodálkozom, elképzelem, ahogy valaki folyamatos "HELP!, HELP!, HELP!" ordítássokal körbe-körbe rohangál a városban, nyomában egy 100Hp-s apró patkánnyal, akire folyamatosan lövöldöz illetőnk...
Valószinüleg az egész város dölt a nevetéstől, ezért nem tudtak segíteni :DDD
Félreértés ne essék, velem is megtörtént hasonló, csak én két harapás után elterültem :))) -
#2612 Hát én csk úgy tudnék beállni ha elintézhetjük postán a pénzt, mert nincs kártyám és havidíjat is más intézni. -
#2611 csak a hülye tüzfalam volt a bünös. -
#2610 "(esküszöm van valami az AI-ban, hogy a leggyengébbet támadja mindig...:)). "
Termeszetesen!
MOB-ok csapatban elöször mindig a medic-re mennek ra. Ez nem titok es akarattal van igy!
Eddig harom jelentkezö van amazonos rendelesre 25 euroert!
Aki meg szeretne beallni a sorba, jelentkezzen privatban! -
#2609 station launch pad nem tud kapcsolódni nálam,azt irja probáljam késöbb. -
#2608 ja, eu-s. -
#2607 Ha vársz pár percet megyek. -
#2606 Én is Farstarra megyek leginkább a jó ping miatt. Legalábbis elvielg ott jó pingek vannak, eu server nem? -
#2605 ha van vki ott kijöhetne elém a nagy hajóhoz a tatooinon,
egy kis idegenvezetést el tudnék viselni:) -
Madmaxx #2604 nem egyedül jövök :)) hozom a guildet :) -
#2603 amugy europa-fairstaron vagyok. -
#2602 na megvolt az első izgalmas(szokásos 1 fps-el) "harcom",betamadtam kiváncsisagbol egy sivatagi patkányt de erősnek bizonyult ezért megprobáltam befutni a városba miközben kiabaltam hogy heeelp,persze mindenki tojt rám meg a hülye patkányomra,aztan addig rohangaltam ameddig ki nem nyúvadt a szemét:) -
#2601 az az érdekes a starsider-en meg pont az ellenkezőjét hallani. -
#2600 próbálkozz velem először starsider-en:) -
#2599 Na...megoldottam a gondot, mert nem kapcsoltam ki a gépet és úgy hagytam itt :)
Viszont be**art a netem és csak megszakadt a letöltés :)
Viszon F5-öt nyomva simán folytatta tovább -
#2598 Zoli80: ha választani kell akkor inkább ajánlom a Farstart mert bár a Starsideren még nem voltam, sokan mondták, hogy a Farstar jobb (közösség, down-time, kevesebb lag, stb). Ismétlem csak hallottam. -
Madmaxx #2597 Jöhetne már a gém ideheza is! Akarok pár rebelt piritani :) -
#2596 Amúgy minden trialos Mos Eisleyben kezd, nincs kivétel. Nem a szerver határozza meg a kiindulási helyedet. -
#2595 Lásd 2594. -
#2594 Csak úgy lehet szervert váltani ha:
1: fizetsz pénzt a SOE-nak és akkor átviszik a karit.
2: csinálsz egy másik karit a másik szerveren. -
#2593 elbuktam sajna,nem figyeltem.utólag nincs lehetőség átmenni? -
#2592 Ha nem a Farstaron vagy a Starsideren vagy akkor érdemes lenne átmenni valamelyikre (pl farstar :-) ).