Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Megvettem a jatit, félszavakban volt már róla szó, részletesen leírná nekem valaki, a fizetés módját? OTP Jelenleg lakosságim van ami gondolom nem jó. Mit kell beszereznem hozzá? 1xû átutalással nem megy a dolog vagy valami hasonló? Köszke😊

[merlinw.org]

Rincewind
Ne má, az utóbbi fél évben legalább két alkalommal fent voltam. Az nálam már rendszeres. 😊
oXynus
😄

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

Lacc
szökõévben
te és az icq?😊Évben 1x ha föntvagy

\"Life is around you and in you.\"

Rincewind
Onlány? ICQ meg e-mail-en. 😊
Már nem játszok vele és sajna nem is tervezem. 😞
Amun
Rince! Te játszol is, vagy csak ide írogatsz néhe, amikor 2 percre el tudod engedni a sörös korsót? Kyel vagyok btw, el kezdtem nyomni a Farstaron, és sokkal jobban bejön a dolog, mint vártam, szóval hogy és miként lehet téged onleány elérni?

Adam5
de azert játszható lesz kb?

Rincewind
Most ne nézze meg, mert karbantartják a fórumot.
egyébként azon a konfigon el fog döcögni a játék, de csodát nem kell várni. :/
passz...nézd meg Rince lapján a fórumot!Ott van egy tipóc ami a Gépkonfigokról szól

Serpa
úgy értem, hogy 1 hónapra ~ 3000ft.
3 hónapra, 6 hónapra, 1 évre (tippeltem az idõszakokat)--> így értem, hogy mennyi ?

Rincewind
Dombornyomott bankkártya. Itthon más nincs. Lehet még rendelni ilyen game card-okat (olyasmi, mint a mobiljegy a telefonoknál), de mivel itthon nem forgalmazzák, így azt is csak bankkártyával lehet külföldrõl behozatni.
Adam5
mennyire?
lehet eggyáltalán gamelni vele?
vagy kb úgy mint a Kotor?

Serpa
milyen fizetési lehetõségek vannak ?

szaggatva

Adam5
geeforce 2 mx400 64mb

Adam5
egy Celeron 1700mhz
256ram
geeforce2 mx400
on hogy megy?

Serpa
milyen fizetési lehetõségek vannak ?

Rincewind
A leglényegesebb: a cd-kulcsod! 😊

Magyar klán kettõ van: egyik a Farstar, másik a Starsider- szerveren.
Serpa
melyik az a magyar klán ?
egyébként nem kapok meg vmit ?

a játék dobozában mi van (CDn és könyvön kivül)?

oXynus
Itt mindenki nagyon segítõkész. Ráadásul ha belépsz a magyar klánba megkaphatsz mindent ami a játékban van...

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

Serpa
ha elhatározom, hogy "belépek", tudsz segíteni eligazodni a Galaxisban ?

Serpa
te havonta fizetsz ?

milyen kondíciók vannak ?

rezsofiz
thx

sazl : c

rezsofiz
tényleg nem vooltak haragosak,csak dühös vótam.de már lehigattam.

Hmuda
Nem. Én csak a KOTOR topicban vagyok házigazda és a moderátorságom csak arra a topicra korlátozódik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rezsofiz
ja,tudom.csak gondoltam,ha valaki ilyen topicot indít,akkor az biztos moderátor.de tévettem

rezsofiz
thx😊

Rincewind
Témaindító, az nem ugyanaz! 😊
rezsofiz
házigazda

rezsofiz
egyébként te nem moderátor vagy? a moderátoroknak topicban a hézigazda te vagy.

rezsofiz
ok.thx.bocs mégeccer

Hmuda
Én bocsi, de mostanában sok dolog játszik össze ellenem. Nem éreztem egyik hozzászólásomat se a legkisebb mértékben haragosnak vagy valami. Na mindegy. Ha több infó kell, akkor klikkelj a topic bannerére.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rezsofiz
😊na senki se ír.qrva jó kis fórum

rezsofiz
na yo.bocs,hogy beszóltam,csak nem gondoltam,hogy ilyen hirtelen haragú vagy. 😄DD

rezsofiz
Massively Multiplayer Online Role Playing Game

rezsofiz
honnan a jó francból kellett volna tudnom,hogy mmorpg(amirõl mellesleg tudom mit jelent),ha nem játszottam vele??mellesleg azért kérdezte,hogy sok,mert azt éreztem az írásodban,mintha lefikázóan írnád.

Hmuda
Ki mondta, hogy sok? Csak tényeket közöltem, hogy ezek nélkül szart se érsz ha esetleg le is töltöd valahonnan. És onnan gondoltam, hogy kellene tudnod, hogy manapság a netes közösség minimum 75% tisztában van az MMO rövidítés fogalmával és magát az SWG-t is tudja, hogy ebbe a kategóriába tartozik.

rezsofiz
mellesleg-már megbocsáss-de miért lennék naiv(nem provokáló hangsúllyal)ezt nekem honnét kõne tudnom?

rezsofiz
ez neked sok?

Hmuda
Kis naív. Ha meg is szerzed, akkor eredeti CD kulcs, elõfizetés és havi 3000Ft körüli pénz nélkül nem sokat érsz vele. Max annyit, hogy elmondhatotd, hogy neked is fent volt a gépeden egy kicsit. :-)

a.carkey
Nem tudod játszani, ha még megszerezni sikerülne is.
Kicsit - nagyon - PR szövegnek hangozhat, de már másnak is írtam korábban: megéri. Egyre több a magyar. Starsider és Farstar servereken (Galaxis). Ha megtetszik, akkor nem fogsz mással játszani. Annyit meg (havi 3100) - ha ilyen szar marad a dollár pláne - megér egy ilyen játék. Épp most adnak el egy SWG Specko editiont 9000 forintért a fenti linken. Talán még megvan a srácnak !

Én július 27. óta nyomom. Azóta akármi is jött ki, nem kötött le komolyabban. Bár voltak mélypontjaim az SWG-ben, de mégis megvagyok a Starsideren ...

A jármûvek, mount és a city patch régóta fent van, most jön az imperial patch februárban - hívjuk SW feeling update patchnek 😊 - majd utána vsz a space expansion kiegészítõ következik. Határ, a Halál Csillagos ég ... 😊

A medve nem játék.

oXynus
cdkulcs

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

oXynus
megszerezni meg tudod, de játszani nem hiszem hogy fogsz tudni eredeti cskulcs nélkül 😊

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

rezsofiz
igen.galaxies -ra mondtam.valahonnan akkor nem tom interneten megszerezni?

a.carkey
Khm. Nem fog menni, persze, ha ezt az SWG-re írtad ...

A medve nem játék.

Rincewind
Na arra nem lehet panaszod! Mindegyik bolygó kibaszott nagy és tényleg gyönyörû a környezet megvalósítása.
rezsofiz
mondanátok címet,ahonan le lehet szedni. én hdc-n nem találtam.

a.carkey
Nagy.
Sok.
Nézz vissza pár oldalt + a fenti linken a fórum rovatban a screenshotokat. Ha az sem elég, akkor a hivatalos oldalon állandóan vannak képek ... Sok.

A medve nem játék.