7195
-
#2670 ja kösz a segítséget, legalább volt egy biztos pont virtuális életemben :D -
#2669 vagy bug vagy fícsör :D -
#2668 Az utolsó sajna nem igaz. A Tatooineon az impi terminálok tökéletesen a szintemhez igazítják a kapható küldiket, míg a Dantooineon 32-nél kzdődnek (mindkét alkalommal szolóban). -
#2667 Kizártnak tartom. Igazi okokat persze nem tudok mondani, de találgatni azt igen. :)
- Egyrészt a Dantooine nagyon szép. Igaz kicsit sokat esik az eső... -.^ (<- Lacc smiley!)
- Lehet, hogy hülyeséget mondok, de úgy emlékszem, hogy maximálizálva van a bolygókon létrejöhető játékosvárosok száma és a fő bolygókon, mint Corellia/Naboo stb már mind lefoglalták a nagy PA-k.
- Dantooine-on nincsenek kötöttségek, bármilyen fajtájú házat lerakhatsz.
Viszont azt, hogy küldetések miatt lett volna azt nem hiszem, mert szerintem minden bolygón ugyanolyan értékű küldetéseket tudsz felvenni, csak a levadászandó állatfaj változik. Najó a speciális állatok kivételek. ^.^ -
#2666 Hát ez LOL!
-
Madmaxx #2665 Én alapvetően vándor életmódot élnék úgyis. Midianban meg király a kantin kis twilek cica táncol folyamatosan és adja a mind buffot :) Teljesen automatikusan :) -
#2664 Hát én egyszer megkérdeztem egy embert (már nemtom kit), hogy miért pont oda települtünk. Válasz: mert itt mindenki megtalálhatja a leggyorsabb pénz és XP szerzési módokat a legtöbb szakmához. Csak ezért letelepedni valahova nem valami RPG-s szemlélet. -
#2663 Fogadjunk, hogy az Endorra a kutya sem akar menni :)))
Amúgy én is ellennék Pannóián, már csak azért is, mert ugye ott vannak a magyarok. :)
Tényleg csak azért került Pannónia a Dantooine-ra, mert ott jobb küldik vannak? -
#2662 Mondjuk én még oda se mennék mert bár irtó jól néz ki a képek alapján, nekem ránézésre az is csak XP hunt bolygó. -
#2661 Sztem Dantooine szép bolygó. Semmi kifogásom ellene, ráadásul az összes tipusú ház lerakása lehetséges rá. Én szivesen fogom szaporítani Pannonia lakosait, ha megtisztelnek a lehetőséggel. :) -
Madmaxx #2660 Ott van ismerős guildjének városa :) Midian :) Még shuttleport is van :) -
Nexushun #2659 Mindenkinek ilyen lassan jött le? Majdnem másfél nap van még hátra -
#2658 Ahhoz is kell kurázsi. :D -
Madmaxx #2657 Én Lokon leszek rezidens :) -
#2656 Mondjuk én nem a Dantooine-ra raktam volna a magyar várost. Csak azért oda rakni egy várost mert ott több pénzt érő küldik vannak elég gáz. Szivesebben látnám a majd a házam mondjuk a Naboon (mégha gyűlölöm is az E 1-2-t), esetleg a Corellián. Lehet oda is fogom rakni. -
#2655 Most azt hiszed, újat mondtál? Szerinted anno nálam mi volt? Eső, átkozott lények, akik folyton betámadtak, plusz az első kilométert rossz irányba kezdtem lefutni... :P -
#2654 amúgy szép színes bolygó, legalábbis azon a 2,6km-en, amit lefutottam :D -
#2653 lehet ám (sőt érdemes) biztosítani a tengeren túli pakkokat
nekünk is tűnt már el csomag a süllyesztőben -
#2652 neeeem mert álnéven nyomom! :) de azért egy kávé jólesett volna :) -
#2651 A Dantooine-ra kiküldött tudósítónkat halloták. :))) -
#2650 Ja és, ha lenyúlják a csomagod, akkor hiába emelsz panaszt vagy követelsz kártérítést. egyszerűen nem foglalkoznak veled. Ha külföldről érkezett a csomag (amit nagyon szeretnek kicsit "átvilágítani"), akkor azt mondják, hogy biztos a másik országban bontották ki/veszett el.
Egyébként a nagy csomagküldő szolgálatok (pl. amazon) többek közt ezért (IS) nem szállít magyarországra. -
Madmaxx #2650 Mit akartál? hogy nők seregei fogadnak hogy éljen FREAK!? :) -
#2649 na megvolt az utazás, nem maradt egy fillérem sem, éjjel érkeztem, esett az eső, mindenki szart rám, megyek Sturmovikozni :P -
#2648 Kerestetheted a csomagod, ha szerencséd van meg is találják, mert tényleg csak elkeveredett (az én első csomagom meglett). Ha nincs, akkor vagy sose látod többet vagy, mint haverommal már többször is megcsinálták megkapod, csak éppen kiszednek a csomagból minden értékeset. A mostani csomagomban, ami eltűnt DVD-k (is) voltak, tehát valószínű, hogy arra már keresztet vethetek, valószínűleg már rég valamelyik Postai alkalmazott kölke játszik a Fatal Frame-el... :P -
#2647 Nekem belföldön nyultak le eddig három packomat. Egyikben könyv, kettőben CD-k voltak. A második CD-s esetén már ajánlottan küldtem, mégis eltünt (a srác bement a postára egy héttel a feladás után, de az ottani postahivatalba állítólag nem is érkezett meg). Vergődhettem ugyan, meg lobogtathattam a feladási papiromat, sok értelme nem volt, azt hiszem egyezer forint fizettek volna, és féltucat papírt kellett volna aláírnom, meg mifene. Megköszöntem, és mondtam, hogy inkább azt még tegyék zsebre, mert mást úgy sem kapnak tőlem. Ennyit a postai állapotokról... -
#2646 Na, ez nem volt szep! Hogy mondhatsz ilyet? Most verig sertettel minden postast!
Nekem meg sosem tünt el semmim.... -
#2645 Lenyúlták??? És ilyenkor mivan? Panaszt emeltél? -
#2644 Kivéve, ha a balkáni (ööö bocs magyar) posta le nem nyúlja, ahogyan nekem 2 hónap alatt már a második külföldi csomagomat... :P -
#2643 becsböl pesten van 2-3 nap alatt. Max 4. -
Madmaxx #2642 ha megveszed akkor elviekben néhány napon belül itt a csomag. mennyi lehet az átfutási idő? -
#2641 De a hitelkartyat igen. -
Madmaxx #2640 hmm az király lenne :) megdumáljuk majd még alszom rá egy jót :) -
#2639 ja, ha megrendelitek es elküldtetek a penzt, akkor meg kell varnotok!
Penzt visszateriteni nem tudok a megrendeles utan!
Szoval, ha közben magyarorszagon is kaphato, pechetek volt!
Ennek jegyeben gondoljatok meg, hogy jelentkeztek-e! :-) -
Madmaxx #2638 paypal nem támogatja a magyar bankkártyákat :) -
#2637 Becsben SWG 29,90 euro. Nincs varakozas. Azonnal kaphato es küldhetö postan.
Irjatok, ha megeri az 5 euro többletet. Nekem lenyegesen könyebb lenne, megmondom öszinten. Penzt bankszamlara lehet atutalni, amit kesöbb megirok mindenkinek (erre a bank is leszed! Erdeklödjetek meg, mielött anyaztok, hogy tul draga! :-) ).
Mondjuk szerdaig, aki jelentkezik, annak megszerzem. Eddig harman vannak.
Ha valakinek creditkartyaja van, akkor küldhet a paypal.com-on keresztül is ingyen. Ezt elmondom, hogy megy, ha van, akit erdekel. -
Nexushun #2636 Ma este lesz valami kezdő csapat a Farstar-on? Mert akkor join-olnák :) -
#2635 jövök -
#2634 Akkor gyere vissza mert várom hogy lemenjen az LD a fejet fölül meg meg kéne még tanitanom a nyelveket. -
#2633 bocs hmuda valamiért kivágott:( -
Madmaxx #2632 Csinálnál rejtett kamerás felvételeket Jabbaról és Leia hercegnőről. Aztán zsarolnád öket, hogy megmutatod Hang Szórónak? Nemsokára ugyis átdolgozzák a Smuggler vonalat érdemes lesz. :)