Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Tkp. minden uj, EREDETI pc-s jatek ilyen aru! Gondolom, meg nem sokat vettel 😊
3. Gondolom, keveset hoz be a magyarorszagi forgalmazo, de egyre tobben erdeklodnek a jatek irant, es az a keves hamar kifogy. De ha nagyon akarod, meg tudod szerezni. Nekem is ment.
4. En is uj jatekos vagyok, de a jatek ORIASI, hidd el! Mondjuk kerdes, mennyire fogott meg Teged a Star Wars univerzum. Ha imadtad, akkor ezt is imadni fogod. Ez nem egy olyan jatek, hogy egyszer vegignyomod, es kesz. Oriasi szabadsagot nyujt, sok-sok, szinte vegtelen lehetoseggel, mindent kiprobalhatsz, szoval KIRALY!
5. Semmilyen sincs? Csinaltass, es lesz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2. Mért olyan drága maga az alapprogram?
3. Mért nem lehet kapni Magyarországon? (én még nem láttam)
4. Mért olyan jó, hogy akarjak vel játszani?
5. Mért nincs hitelkártyám?
Afranc...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A medve nem játék.
Most kezdtem el a jatekot.
1 kerdes: az allatok lenyuzott boret, husat, csontjat el lehet adni? Ha igen, mennyit er?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
De minden bizonnyal a FarStar nevu szerverre fogok menni!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

es csak mikor lejár, akkor adod meg a pontos kártyaadatokat
haverjaimnak igy ment, mert én intézem nekik, és õksem adták meg a kártyaszámomat elõször, azt már én intéztem lejárat után
Steam: [HUN]Feriggno
"Kedves Zoltán!
A forgalmazótól kapott információ szerint ismét érkezett Star Wars
Galaxies. Amennyiben szeretné megrendelni, kérem, tegye meg
oldalunkon, vagy e-mailben jelezze szándékát, címe és telefonszáma
megadásával, valamint hogy a játékot postán küldjük ki (900 Ft
postaköltség), vagy Moszkva térnél lévõ székhelyünkön személyesen
szeretné átvenni.
Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome magazin
06-20-997-4853"
hol veszed meg? haverom is kutatgat, de sehol nincs
Ma akarom csinaltatni az OTP webkartyamat. Ma veszem meg a jatekot is.
De miutan a webkartya allitolag csak egy het mulva keszul el, tudok jatszani addig? Vagy mar az ingyenes 1 honap alatt is kell elo szamlaszam?
2. Mi az a fakco?
Milyen faj akarsz lenni? Abból indulj ki, hogy milyen fakció párti vagy? Ha teljes értékû imp, akkor ember legyél! Más ne! Ha reb, akkor akármi. Poénból Wookie vagy rodian, illetve mivel kevés a bothan, még a bothan is poén lehet egyszer. (Tuti kapnak majd valami bonust az idõk során, ha kémkedéses feladatok lesznek a space expansionnál.)
2. Kezdés: Ha nem akarsz hegyet mászni, akkor sík bolygót keress! A Tatoo minden, csak nem sík. Ha fakció missziózni akarsz, akkor Talus. Mind rebként, mind impként. (Ott Dearic városát keresd. Rebként a shuttle melletti terminál, impként a klonozó melletti. A kutya se fog rádlõni. Míg ez a nagyobb és népszerûbb bolygókon már-már sport.)
3. Minden más esetben - ha crafter leszel vagy nem a fakcóra hegyezed ki a dolgot -, akkor Naboo javasolt. A Tatoo hangulatos, meg ugye a filmbõl ez talán a legismertebb, de inkább a Naboo. Fõleg az utazás, kereskedés, gyors shuttle és a síkabb, bányászható területek miatt. Tatoon is jól lehet bányászni, de a shift kb. olyan gyors, mint a Corellián. A Naboon is van trainer meg egyebek.
Tatooine -on van
Ha igen, akkor ez a Bastine melyik bolygon van?
A konfigom: ASUS NF7S2, 2500+ Barton, 9800Pro es 512DDR.
Tehat a szerverek tekinteteban jobb a FarStar? (ha mondjuk ping-et nezunk?)
szerintem Bestine elég jo hely, ott mindig vannak trainerek, traderek meg egyebek...
de lehet, hogy ezt is szervere válogatja, és ahol majd te játszol ott nem igy lesz, mindenesetre nézd meg
Azt nem kerdem meg, mi legyek, mert rpg-ben a karaktergeneralas, kitalalas az egyik kedvenc folyamatom! 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
van ennek olyan lehetõsége, hogy a gémet megszerzem és a cd-keyt a regisztráció során megvásárolom neten keresztül !!! mert nincs kedvem csak ezért kiadni fölös 12k-t 😊
mint a WWII online-nál 😊)
Ahogy mondani szokták, a problémák megoldódnak maguktól.
Azzal sincs semmi baj. 😊 A Farstaron európai szerveren játszhatsz, a Starsider amerikai. Különbség a ping. Az amin úgy hatvannal több. De nem lehet észrevenni. Amúgy van "pár" játékos más szervereken is.
Fajnak az embert ajánlom, mert érezni fogod, hogy néha "penalty"-d van dolgokra ...
A Starsideren is van min. két magyar város. Ha nem több. Es vsz lesz még több is. 😊
Alap: egy jó konfig, sok RAM-mal (minden szinten)!
A medve nem játék.
2. Ilyet nem leht ajánlani, legyél amivel lenni szeretnél
3. Kurva sok! De, mint láthatod nemjárnak ide, így, ha fórumozni akarsz át kell jönnöd. 😊
4. Nem. De mégha azzal is járna, a többi magyar akkor is segít.
5. Nem nagyon, majd kitapasztalod.
Jovo heten elkezdem a jatekot en is. Ezzel kapcsolatban lenne nehany kerdesem.
1. Mely szerverre/szerverekre menjek, ahol magyar jatekosok (varosok) vannak?
2. Melyik bolygon kezdjek, mit ajanlotok kezdo karakternek?
3. Mennyi magyar player van? Jartok-e ide, SG-re, vagy keresselek Titeket a magyar fan site forumon?
4. Az, hogy kesobb kezdem el a jatekot, nagy hatrannyal jar-e? (pl. lepten-nyomon megtamadnak, stb.)?
5. Altalaban, vannak-e fontos dolgok, javaslataitok kezdok szamara?
Én mondjuk K&H-s webkártyát használok
(OTP-s vagyok, ennek utanajartam ez a webszamla havi 1200 HUF-ba kerul)
Külön találsz a skillekrõl, bolygókról stb. infokat.
A szabalykonyv pdf formatumban, vagy mas, virtualis formaban fellelheto valahol?
Hamarosan elkezdem en is a jatekot, es addig is ismerkednek vele.
ez a típusú számla mindig az átlag kamatszint felett van, és ugyanúgy használható mint afolyószámlák

Ha a Budapest Bank-nál nyitsz Befektetési alap nevezetû számlát, akkor ahoz default dombornyomott kártya jár

[merlinw.org]
Ha nem pakolsz negyedmilliót minimum a számlácskádra havonta és/vagy nem mész át a bank megbízhatósági tesztjén, akkor sehogy 😞(
Mellékesen: Webkártyát nem fogadják el???
az eggyik topicom ami ezzel foglalkozik
illetve ezzel foglalkozó weblap
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]