Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez szinten kuldetes-sorozat kell. Nem tul nehez, de mondjuk en mar nagyon eros voltam, amikor csinaltam - legtobbszor 1 loves volt a celpont, neha tobb.
A helyszin Moeniahoz van legkozelebb, asszem a koordinatak: 2400 -3900.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Delnyugati sarokban van egyebkent. Kuldetessorozatot kell csinalni, hogy bejuss hozza. Talan a legelso kuldi picit nehezebb kezdoknek, az osszes tobbi konnyebb.
Ehhez mindegy, hogy milyen fakciohoz tartozol.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Jok a kérdések! ezek engem is érdekelnének! Plusz még nem tisztázott számomra a bérelheto moci az inventoryban, kb 5 ora után vettem észre! ugy láttam, nem kerül pénzbe amikor használom, szal tulajdonképp ez egy ingyen kezdo moci?
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
1. jármûveket meg kell tanulni vezetni?
2. lehet jármûvet lopni (vezethetem a másét, ha üres)?
3. miért kell klónozni, illetve mi történik, ha klón nélkül purcanok meg?
4. honnan tudom, melyik fegyver, armor jó, a vásárlós terminalnál nem találtam adatokat
hirtelen ennyi, thx!
Riszpekk
A medve nem játék.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
[merlinw.org]
[merlinw.org]
eleg is volt egyszer nekem... nemtom miert kellett ilyen embertelenrre csinalniuk... (ez az egyik amit utalok a SOE-ben hogy szerintem kiegyensulyozatlanok a dungeonok..)
Amúgy a gond az, hogy nincs egyszerûen más játék, ami úgy megfogna, szóval még a kisebb-nagyobb hibái ellenére is überel mindent az SWG (most jött ki mondjuk a Ground Control 2, az azért érdekel). Ami ebben az esetben betenne, az az lenne, ha egy-két héten belül kijönne a Half-Life 2, de erre kb. annyi esélyt látok, minthogy kijön a Duke Nukem 4Ever... 😄
"Kicsit" uncsi. De biztos csak nekem....(mondjuk ezt nem hiszem) Ja mondta Wey hogy 10 órán kersztûl gameltél egyfolytába (hardcore) Még elsõ nap jó volt de most már nagyon meguntam.
Idõvel biztos jobb lesz.Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A medve nem játék.
War. War never changes.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
azóta már egy párszor sikerült meghalnom 😊
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
azér kösz
War. War never changes.
Amúgy igen, tényleg bejön, bár engem igazából majd a JtL fog érdekelni, ha ez a #@$%¤ Lucasarts nem képes kihozni egy normális X-wing/Tie Fighter fojtatást, 'kénytelen' leszek ezzel beérni...
Ahoz viszont meg nem árt egy "kis" elõny. Azt mondjuk kétlem, hogy fél évig el tudok lenni vele (jelenleg Október körülre teszik a JtL megjelenését), de most az újdonság ereje miatt tényleg nagyon magával ragadott, majd aztán amikor kezd lecsengeni, akkor valószinüleg lazábban fogok játszani, és nem rendszerint éjfélig játszani, amikor másnap 5.30-kor fel kellene kelni (még mielött tegnap leléptünk volna Eichlerrel, megláttuk Weylandot a Talryyn-i Shuttleportnál, kapott is a fejére.....😊).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(ennyire bejön?)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A sémákat valamelyik customizáló menüben lehet átállítani (talán az Interface?), alul van egy "UI Scheme" vagy mi, és egy legkördülõ menübõl lehet kiválasztani a sémákat.
War. War never changes.
A Station a SOE (Sony Entertaiment Online) online regisztrációs rendszere. Regisztráld be magad, és kész. A Station name értelemszerûen egy sima azonosító, a karaktered nevét a generálásakor kell megadni.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"