Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Ha imp vagy akkor Naboo-n, az Emperor's Retreat nevu helyen tudsz bejutni Vaderhez es Palpatine-hoz.
Ehhez szinten kuldetes-sorozat kell. Nem tul nehez, de mondjuk en mar nagyon eros voltam, amikor csinaltam - legtobbszor 1 loves volt a celpont, neha tobb.
A helyszin Moeniahoz van legkozelebb, asszem a koordinatak: 2400 -3900.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nos, Jabba palotajat ugyebar Tatooine-on talalod, megtalalod a Datapad-odban is alapbol a POI-k kozott, ugyhogy van hozza waypoint. Legkozelebbi varos hozza Wayfar, de ott nincs Shuttleport.
Delnyugati sarokban van egyebkent. Kuldetessorozatot kell csinalni, hogy bejuss hozza. Talan a legelso kuldi picit nehezebb kezdoknek, az osszes tobbi konnyebb.
Ehhez mindegy, hogy milyen fakciohoz tartozol.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Knox
Sziasztok

Jok a kérdések! ezek engem is érdekelnének! Plusz még nem tisztázott számomra a bérelheto moci az inventoryban, kb 5 ora után vettem észre! ugy láttam, nem kerül pénzbe amikor használom, szal tulajdonképp ez egy ingyen kezdo moci?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

FREAK
hali, lenne pár kérdésem

1. jármûveket meg kell tanulni vezetni?
2. lehet jármûvet lopni (vezethetem a másét, ha üres)?
3. miért kell klónozni, illetve mi történik, ha klón nélkül purcanok meg?
4. honnan tudom, melyik fegyver, armor jó, a vásárlós terminalnál nem találtam adatokat

hirtelen ennyi, thx!

Riszpekk

a.carkey
Minél több páncéldarabot veszel fel, annál többet vesz le a teljes HAModból. Buff pl. segíthet, illetve jól beállított statot. Vegyél fel egy full composite páncélt, majd ha lesz, és utána csinálj egy migrationt a páncélban úgy, hogy ahol sok a pont, azt tedd át a kevéshez, és elég normálisan fogod tudni viselni a páncélod. Egyedül a faction páncél az, amit akármilyen statokkal fel tudsz venni, mert bár nem túl jó, de ultrakönnyû, és ezáltal semmi migration nem kell hozzá, bárki is használja! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A Death Watchban voltál már? 😊

A medve nem játék.

Hmuda
Ez az encumberance. A páncél súja leterheli a HAM-ot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
lehet hogy nem ez én képességeimnek való? de akkor honnan tudom mi való nekem?

[merlinw.org]

MerlinW
az hogy lehet hogy kiadtam 9000et egy head és egy hands armorért, majd mikor felveszem kevesebb hp-m és mind-om van mint amikor nincs rajtam? A head armor kifogástalan állapotban van a hand az használt volt...

[merlinw.org]

MerlinW
Mayday: írt mán le nekem plz, merre vannak a sztárok😊 Melyik bolygó, melyik város?

[merlinw.org]

MerlinW
én is én is!😊 Két értelmes arc😊

[merlinw.org]

PTW
hehe... erdekes volt az a Corvette......
eleg is volt egyszer nekem... nemtom miert kellett ilyen embertelenrre csinalniuk... (ez az egyik amit utalok a SOE-ben hogy szerintem kiegyensulyozatlanok a dungeonok..)

Jonny87
off
Vaxi msn cimedet lökd plz
on

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

LSC
hehe én még éltem a második képen.

cifuatwork
Na, Weyland ne szóljon semmit, szerintem tegnap miután én leléptem még hajnalig hajtotta az Imperial küldiket, úgyhogy beszélhetünk, hogy ki is az igazán hardcore... 😊

Amúgy a gond az, hogy nincs egyszerûen más játék, ami úgy megfogna, szóval még a kisebb-nagyobb hibái ellenére is überel mindent az SWG (most jött ki mondjuk a Ground Control 2, az azért érdekel). Ami ebben az esetben betenne, az az lenne, ha egy-két héten belül kijönne a Half-Life 2, de erre kb. annyi esélyt látok, minthogy kijön a Duke Nukem 4Ever... 😄

JohnnySmith
hát.....nem
"Kicsit" uncsi. De biztos csak nekem....(mondjuk ezt nem hiszem) Ja mondta Wey hogy 10 órán kersztûl gameltél egyfolytába (hardcore) Még elsõ nap jó volt de most már nagyon meguntam. Idõvel biztos jobb lesz.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cifuatwork
Mi a baj a SOE-vel? (mondjuk az SWG.hu fórumában már olvastam pár nyûgrõl...)

a.carkey
3500 forint körül. De mivel Uniósok vagyunk, így lehet, hogy picit több, 3700, kb. Max.

A medve nem játék.

Devilke
Valaki meg tudná mondani mennyi ennek a játáknak a havidíja pontosan mindennel együtt magyar forintban????

a.carkey
Nem.

A medve nem játék.

PTW
en most szunetelek egy kicsit.. marcius ota tolom a gamet de nagyon vegyes szajozzel.... ugyhogy most a nyarra kicsit pihentetem..... legalabb amikorra ujrakezdem mar lesz egy kis uj tartalom..... mar nagyon untam.. meg elegem lett abbol ahogy a SOE "uzemelteti" ezt a gamet

PTW
csak siman megfogod a toolbarod aljat es lehuzod

És ha vki mégegyszer felrakja és csinál egy új station accountot, meg lehet hosszabbítani a játékidõt? (mint pl. anno a planetside-nál)

War. War never changes.

cifuatwork
Szivesen, de egy kérdés: hogy hoztad elõ, hogy két Hotbar legyen felül? Harc közben jól jönne... 😊

Vaxi
megvan😄 köszike

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
😄😄😄 fasza😄 akkor felteszem újra. köszi szépen😄

cifuatwork
A játék feltelepítésekor kapsz egy generált CD-kulcsot, azt fel kellett (volna) írni.

PTW
koszi!

cifuatwork
Jobb gomb a pop-up ablakon, és itt (mozillánál) Tulajdonságok -> és a "hely" után ott az URL - lásd:

Vaxi
Hi. Letöltöttem a trialt, regeltem, de kér valamilyen acc keyt, és nem hiszem, h az eredeti keyt kéri, hisz akkor nem lenne trial... van vmi trial key?😄

PTW
az elso porbalkozasnal azt tettem...

cifuatwork
Ha nem a kisképek URL-jét próbálnád bemásolni, hanem a nagy képét (ami a felugró ablakban jelenik meg, ha a galériádban ráklikkelsz a kisképre), talán sikerülni is fog 😊)

PTW
aaaaaaaaaaaaaaaa

feladom

PTW
na ez nem sikerult.. meg 1x:

PTW

miccószbevázzé
azóta már egy párszor sikerült meghalnom 😊

Crazyn
Nekem nagyon szokatlan az irányítás

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Hát már lejött 400 mb, akkor már inkább befejezem...
azér kösz

War. War never changes.

cifuatwork
Te is megveszed, nem?

Amúgy igen, tényleg bejön, bár engem igazából majd a JtL fog érdekelni, ha ez a #@$%¤ Lucasarts nem képes kihozni egy normális X-wing/Tie Fighter fojtatást, 'kénytelen' leszek ezzel beérni...

Ahoz viszont meg nem árt egy "kis" elõny. Azt mondjuk kétlem, hogy fél évig el tudok lenni vele (jelenleg Október körülre teszik a JtL megjelenését), de most az újdonság ereje miatt tényleg nagyon magával ragadott, majd aztán amikor kezd lecsengeni, akkor valószinüleg lazábban fogok játszani, és nem rendszerint éjfélig játszani, amikor másnap 5.30-kor fel kellene kelni (még mielött tegnap leléptünk volna Eichlerrel, megláttuk Weylandot a Talryyn-i Shuttleportnál, kapott is a fejére.....😊).

guardian hero
Fent van a gamekapocs szerverén is, onnan jön flashget-tel

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JohnnySmith
LOL
(ennyire bejön?)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cifuatwork
Használj mozillát, az képes a megszakadt letöltést is folytani (elvileg).

cifuatwork
Az FPS/netgraph ablakot az options > misc-nél lehet bekapcsolni, fejbõl nem tudom mi a neve, de valami netes témaként van, nem FPS kiíróként.

A sémákat valamelyik customizáló menüben lehet átállítani (talán az Interface?), alul van egy "UI Scheme" vagy mi, és egy legkördülõ menübõl lehet kiválasztani a sémákat.

Elkezdtem letölteni a trialt, de kjár hogy nem lehet flashgettel, mi van ha áramszünet van pl. 1.9 Gb-nál?

War. War never changes.

cifuatwork
Amit megadsz

A Station a SOE (Sony Entertaiment Online) online regisztrációs rendszere. Regisztráld be magad, és kész. A Station name értelemszerûen egy sima azonosító, a karaktered nevét a generálásakor kell megadni.

Smuggler
Hogy kell megváltoztatni a HUD szinét? És azt a netmonitort meg fps ablakot hol lehet megnézni? Optionsba nem találtam

Crazyn
mi az a station name a regisztrációnál?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

cifuatwork
Jó kérdés, én hétvégén a budaörsi bevásárlóközpontokban nézem meg... 😊

Rincewind
Végre egy másik Trandoshan. 😊
Rincewind
Gyerekek Pesten hol lehet még biztosan kapni SWG-t? Mert itt Szegeden sehol, ami volt pár darab, azt néhány napja elvitték. Holnap megyek fel Pestre, mondjatok egy helyet, ahol még kapok!