7195
-
#3150 Valaki árulja már el, hogy Teras Kasi szinteken egy groupban milyen sebzéseket lehet majd bevinni, más kasztokhoz képest, akik lövöldöznek?
Csak mert még unamred vagyok és így nyilván kicsiket viszek be, de gondolom ez azért majd változni fog. -
Madmaxx #3149 mi a loot? -
#3148 kb 5percig birta:) -
Madmaxx #3147 Ctrl+S a barátod! -
#3146 nme értem, hogyan veszed észre hogy fejlödsz?
mikor kapsz uj skilleket? -
#3145 Még egy dolog az xp témához: a DoT (Damage over time) sebzésért nem kapsz xp-t. Pl: egy lágszóróval felgyújtod az ellent. Csak azért a sebzésért jár xp, ami közvetlen eredménye a támadásnak, a folyamatos égésből körönként származó sebzésért nem.
Slugthrower carbine-t vendorban lehet természetesen venni, vagy végigcsinálod Nym küldetéseit a Lok-on. -
#3144 De randa szegény. Gondolom nem sikerült kinyírni. ^.^ -
#3143 Gorax (450k ham) event:
Giant Krayt:
-
#3142 Ön arckép :D
-
#3141 kiderítem amint visszakapom TneXtől mert odaadtam neki hogy probálja meg kiokoskodni hogy is müködik ez! (ez olyan mint a cigánygyerek esete a számítógéppel) -
Madmaxx #3140 á csak egyszer akartam sorry :)))) -
#3139 danke schön. és magyarok között akad ilyen? (amugy zsir forumbug, az én hozzászólásom helyett a tied jelent meg mégegyszer és kint engem ir utsó hozzászólónak) -
Madmaxx #3138 Milyen combat droid amugy? mennyit sebez? HAM? -
Madmaxx #3137 droidengineer tudja megtanintani neki a commandokat. -
#3136 ok... és be tudja az én droidomnak vki tanitani? lévén ugy tünik akitől vettem az ezt az aproságot kihagyta... bár lehet megnézem droidot hogy ki gyártotta és fejéhez b*szom párszor az illetőnek... -
Madmaxx #3135 combat droid ugyanugy müködik mint a petek. Betanitod neki az attack parancsot és az épen aktiv célpontra ráuszitod a paranccsal. -
#3134 na akkor én is kérdezősködöm kicsit:
1. slugthrower carbine-t mi modon lehet szerezni?
2. hogy a fenéébe müködik a combat droid? hogy lehet rábirni hogy támadjon?
kb ennyi, de sztem a fele nem jutott eszembe. na mind1, előre is kössz választ. -
#3133 mindig +25% xp ha csapatban vagy, mind1 mekkorában, ezért vannak solo hunting groupok. -
#3132 Ez komoly? Tök baró. De vajon több teamm8 esetén még nagyobb az XP növekedés? -
#3131 De ez később is így marad? Mert gondolom Teras Kasi szinteken azért már nem. -
#3130 egyedul nem kapsz max xp-t , mindenkeppen csapatban kell tolni es egyedul menni 10-15% tobb xp:))
Ha igy akarok menni eloveszek egy petet a varosban group aztan stay es szepen elalldigal ott:) -
#3129 Hát féligmeddig igaz. Ha szolóban nyomulsz akkor nem számít hogy mivel nyírod ki, mindenképpen a max XP-t kapod, de ha csapatban akkor igen, a kapott XP egyenesen arányos a bevitt sebzéssel. Szerintem ez a legigazságosabb módja egy MOB XP-jének elosztására csapaton belül. -
Madmaxx #3128 föleg naffon és egyéb nagy dögökön. -
#3127 Az hogy egy mob-ért mennyi xp-t kapsz attól függ, hogy mennyit sebzel rajta. Az unarmed azért jön nehezen, mert puszta kézzel marha piciket tudsz sebezni. -
#3126 Ritkán sikerülnek ilyen jól a képeim.
Mos Eisley alkonyatkor:
-
#3125 Na jo, annyira nem durva, de tény hogy ott jobban jön XP mint a sharnafokkal. -
#3124 Inkább menj Dantooine-ra, állj be egy hunter partyba és szakadj bele az XP-zuhatagba. :D -
#3123 Hmm van benne valami... Akkor mit ajánlasz, hova érdmes mennem? Most úgy gondoltam keresek egy rakás kék mobot fészekkel és azokat irtogatom. -
Madmaxx #3122 Előre mondom neked hogy nem fogsz sok xp-t kapni egy olyan dögért. Én is azt hittem hogy milyen fasza xpket fogok ott kapni. hát nem. alig adott olyan 100-200 xp-t. ráadásul mivle én voltam ott aki közelről zúzta, még engem vert le folyton. Nem érdemes naffra menni unarmed xp céljából. -
#3121 Egyébként Magus tényleg jobb ha veszel egy Landspeedert, csak 6k-ba kerül jobb helyeken, és megtérl az ára bőven. -
#3120 Ez a Schranaff hunt groupos odlgo érdekes lehet, majd megpróbálom. Most hajtok Unarmed IV-re, és hát 70k xp azért már nem kis mennyiség, igaz innentől csak több lesz :) -
#3119 Nincs több bérlet. Venned kell egy igazit.
Érdemes. És akkor nem ölnek meg azonnal...
Ugyanott lesznek ahol a többi 27-et levadásztad. Légy türelmes, ne aggódj nem sodortad a békákat a kihalás szélére.
Tatooine/Mos Eisley, Corellia/Coronet környéke a kezdő vadászoknak a legalkalmasabb terület.
Egy jó tanács: Coronetben állj be egy sharnaff hunting group-ba. Csapatban biztonságosabb a vadászat, jobb az xp, a pénz, és nem utolsósorban az élvezet! (Csak tartsd be a vezető utasításait!) -
#3118 1: nem lehet, 6K-ért vehetsz a bazárban lanspeedert 8ha épp kifogsz egyet). Lasabb de jobban veszi a kanyarokat és könnyebben mássza a lejtőket.
2: hát 2k-bol nem tudsz rendes páncélt venni (max egy sz*r minőségű bone-t de azok közül még a jó minőségű is béna).
3: nézegess körbe a városok körül, tuti találsz rendes spawn helyet.
4: a gyenge szörnyek tudtommal corellián, tatooineon, naboon meg efféle noob helyeken vannak. -
#3117 lehet meg venni berletet a bike-ra? csak mert ez az utolso es enelkul nem tok meglenni.
ja amugy erdemes venni pancelokat? most vvmi swoop ganget kene kiirtanom, de azonnal megolnek, most van egy swordom, van 2k-m, vegyek pancelt?
amugy 30 gorgot kene megolnom, de nem talalok tobbet, 27et megoltem, meg 3 kene hol vannak azok a nymavadt bekak?:)
amugy mas bolygon vannak gyenge szornyek? mert el tudnek utazni de ha nincs ott semmi gyenge szorny akkor nincs ertelme. -
#3116 Mondjuk az olyan fantáziadús cím után mint az attack of the clones ezen se lepődnék meg. -
#3115 Rájöttem (az and szócsakábol elég egyértelmű mostmár). Csak első hallásar még úgy hangzott mint egy alcím. -
Madmaxx #3114 Az csak célzás volt arra hogy mostmár anyjakin darth vödör lesz. -
#3113 Amikor az E3-at reklámozza, rögtön után mintha alcímet mondana: Return of Darth Vader. De ha jol hallottam ott van egy "and" szócsak szóval elvileg nem ez lesz a címe. -
#3112 Jolvan, úgylátszik csak reklámszöveg de még mindig fenttartásaim vannak. -
Madmaxx #3111 hmm megnéztem annyira nem tünt fel semmi. mire gondolsz?