7195
-
#3190 Így kell parkolni emberek:)
-
Madmaxx #3189 Ahoz hogy master legyél mind a 4et ki kell maxolni. Viszont mehetsz swordsmannek. -
#3188 Befi? Majd üzenj rám ha fent vagy. Scythe Shazbot néven futok. Most ott adok WP-t egy vendorhoz akinél van járgány. -
#3187 az relative hogy kik a gonoszok:) amúgy imp vagy rebel küldiket kell csinálni vannak erre külön terminálok és faction pontokat kapsz érte ha megvan a 200 akkor el kell menni egy recruiterhez és ott csatlakozni. -
#3186 4 hónap. -
#3185 marmint egy x34 es landspeedert -
#3184 amugy habar leirtatok mar, de ki van Europe Farstaron? csak mert partyzhatnank, es rakoszonnek.
en Befi neven vagyok... -
#3183 6k? hahha, nekem 12,5 k ert akartak ramsozni, na most 6 k-t osszeszedek 1 nap alatt, csak mondd meg a waypoint koordinatait, elrohanok azonnal megvenni.
amugy csak kerdezem, mert majd este jatszom, most megvan one handed lvl 2, ahhoz hogy master legyek ugye eleg csak az egyike tmegszerezni maxon? amugy miet erdemes csinalni, ilyen szinten? henteljek akornyeken, csinalgassam akuldeteseket, vagy be lehet allni guildbe, ha igen az mire jo? vagy eloszor erjem el a master szintet utana pattogjak hogy miket lehet meg csinalni? csak ogy mik a tavlati tervek
amugy akkor akiraly a jatek, bar scripteket nemtom honnan lehet szerezni, mert lattam egy csavo,a ki uldogelt egy noveny mellett, 20 mp-kent felallt, es meglocsolta. meg akkora jo ebben a jatekban az, hogy talaltam egy hunter kunyhot, ott uldogelt egy csavo, megkerdeztem hol talalok gorg-ot o eligazitott oda. eddig igy nagyon bejon a jatek, most hogy vagom mit hogy kene csinalni.
tenyleg es hogy lhet csatlakozni a lazadokhoz vagy a gonoszokhoz? -
#3182 abba hidd el én is csatlakoznék :) meg egy haverom :)
utálom a rebbeleket hemzsegnek mint a hangyák :) -
harczos #3181 hátte? :) -
harczos #3180 akartam is mondani, hogy én farstaron láttam bastiliát anchorheadben eccerkéccer :) -
Madmaxx #3179 az a baj hogy a trial alatt a commando karim a farstaron van. -
#3178 te miota nyomod ?:) -
#3177 most az új rendszerrel rengeteg jedi noob lessz, és aki mögött nincs egy 5 fős őrség azok hamar fognak halni több xp-t veszít majd mint nyer. -
#3176 jöhetnél starsider-re mi nemrég keztünk el alapítani egy PvP guild-ot. -
#3175 halalkozeli elmeny:
-
Madmaxx #3174 Ha végre meglesz a full game tuti alakitok egy rebel jedi hunting groupot :) -
Madmaxx #3173 Remélem jól megfingatják :) Eleve hülyeségnek tartom hogy a jó yeti ugyanazokat tudja mint a sötét. Pl. a fojtogatást és a villámokat tuti nem adtam volna meg neki, a sötétnek meg a gyógyitást. -
Braveheart #3172 Hülye vagyok :) Europe-Farstaron vagyok :) -
Braveheart #3171 Ma láttuk, Mos Eisley-ben volt, kinyírt pár rohamosztagost aztán elfutott :)
-
Madmaxx #3170 Miért starsideren vagy amikor szinte minden magyar farstaron van :) Ezt buktad :) -
Braveheart #3169 baz akkor vki lécci adjon lovét ticketre :)
Starsidereren avgyok -Eholi Dustwalker
Köszi
Ja minnyáé berakor pár jedis scr-t -
Madmaxx #3168 Elmész Corelliába, (Coronet) és ott a starportból kilépve mindig keresnek embereket NAFF (sharnaff) vadászatra. Állj be egy csoportba és szépen harvestold a tetemeket. -
Braveheart #3167 És hogyan?
amúgy gondoltam hogy nem rögtn rancorokat fogok szelidíteni... -
Madmaxx #3166 CH-hoz 1 nap alatt össze lehet szedni a cuccost :) grind grind grind -
Madmaxx #3165 eleinte ilyen minipatkány szerüségeket :) -
Braveheart #3164 Nemá! Tuti nem lesz meg 1 hét alatt...
ez biztos? -
Madmaxx #3163 Hehe jó fogalmunk se volt mi van ott :) Bár az a néhány csontváz ott eléggé gyanus volt. :D -
Madmaxx #3162 Hát ahol két utat mutat ott értelemszerüen mindkettőt ki kell fejleszteni. Ha egy út lenne akkor egy utat mutatna nem? -
Braveheart #3161 Én nem erőltetem őket, csak kíváncis vagyok rájuk. Csak szeretnék még 8500 scout xp-t kapni ,aztán belevetem magam a CH-be. -
#3160 figy buff nélkül ne is csodálkozz. -
#3159 racorok dathomiron vannak. de ha a lokon szarba vagy akkor injkabb ne erőltesd a rancorokat. -
Braveheart #3158 Na azt hallottam hogy a legtöbb magyar Starsider-es a Lokra ment. Elmentem én is, az összes lovém ráment, és nem találtam senkit :) Ottragadtam, jó erősek az ellenfelek de legalább kapok xp-t. Rancor melyik bolygón van?
Ja és hogyan lehet ek Creature handler? Mert a scout skilltree-nél kétféle utat mutat, én a hunting képzettségem fejlesztem, már csak 8500 kell a 4. szinthez. Ha az megvan lehetek CH vagy a másik ágat is fel kell fejlesztenem?
És ha már az vagyok, hogyan és milyen állatokat tudok idomítani? -
Madmaxx #3157 Hehe egy ackley!
Ilyen messze sikerült jutni a geonosian laborban? Mi 3an mentünk oda buff nélkül hogy mi lehet ez azt az első sarkon kinyiffantunk :) -
#3156 itt egy szép kép tőlem is
-
-
#3154 Ok, akkor folytatom a TKM-é válás útját :D -
#3153 ehhh :D -
Madmaxx #3152 Jah kissé el van túlozva! Sopánkodtak is a yetik hogy tök szar, hogy egy ilyen kis semmirekellő TKM leveri öket. -
#3151 Én láttam egyet kb. 1000-2000 ütött.