Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tony kerdezte hogy lehet egyszeruen eljutni bolygo egyik felero a masikre.. erre irtam neki hogy "belfoldi" transporttal azaz shuttle-val....
aztan meg valaszoltam neked hogy nincs olyan jarmu amivel tobb embert lehet szallitani (jatekos akltal .. ha erre gondoltal) csak az urkiegeszitoben lesz tobbszemelyes urhajjo (YT1300)..
Riszpekk
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
A medve nem játék.
2.: A játékból való kilépéskor a szerveren raktározódnak el az adataid, tehát elvészni nem fog. A klónozás értelme az, hogy ha meghalsz, akkor a nem biztosított tárgyid sérülnek, ami miatt nem árt a fontosabb cuccaid beszerzése után a klónozóbe elmenni egy új biztosítás megkötésére.
Klónoztatni akkor érdemes, ha más bolygóra mész, és nem akarsz a kórházban ill. cantinában veszõdni. De mindig az elõre kiválasztott clonozót válaszd, ne a legközelebbit, mert akkor úgy jársz, mintha nem is klonoztattad volna magad.
Ha van jó páncélod, ruhád, érdemes biztodítani is!
Igen, kiléphetsz, max. amikor visszamész, egy fészek közepén találod magad.
Amúgy érdemes házban, városban kilépni!
Master TKAként tudod magadat is gyõgyítani, kivéve a BF pontokat.
A medve nem játék.
Másik kérdésem, hogy mikor érdemes klónoztatni magam, illetve a játékból akármikor kiléphetek-e káros következmény nélkül?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
War. War never changes.
Riszpekk
Fejlõdés: a Skill-menüben (jobb oldalt alul az a villámszerû gomb) láthatod, hogy milyen szinten állsz. Ha egy skill-nél elérted a szükséges szintet, akkor az XP-csík zöld lesz, ilyenkor tanulhatsz vagy a Trainer-ektõl (de ez pénzbe kerül) vagy a játékosoktól (menj oda, ahol sokan vannak, és kezdj el ordibálni, hogy "I need someone, who can teach me (szakma, pl. Marksman) (skill-szint, pl. 1xxx)".
Fönt láthatod az SWGalaxies.hu bannerét, nézz el oda, sok lényeges dolog le van írva.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bolygot elhagyni a Nagyobb varosok Starportjairol tudsz.. megveszed a jegyet es huss 8) ha most leptel be akkor vagy kezdj el koldulni vagy csinaLJ meg jopar kuldetest mert az utazas bolygotol fuggoen 1000-4000 credit is lehet
Szal leszedtem a gamet, ismerkedtem vele picit, de 1-2 kérdés felmerült bennem, amikre itt kaphatok szvsz a leggyorsabban választ.
Szal ugye kint vagyok a városban, ez szép és jo, mit érdemes csinálni ? Jármüvásárlás, fejlõdés, tanulás, vagy questek ?
Illetve bolygot hogyan lehet elhagyni, és mikor, hogyan érdemes ? Hát igy 1.re csak ennyi.
Üdv : j0nNy
A házakból (ahogy a fegyverekbõl is) tervek vannak, van 3-4 alapdesing és pár bolygóspecifikus (Naboo, Corelia, stb.), aztán még teljesen be lehet rendezni, bútorozni, stb.
Azt nem tudom, a városépítés pontosan hogy megy, mert lehet építeni akár Shuttleportot is, Garage-t és társait, de ezt tényleg nem tudom hogy megy...
és tetszõleges házakat lehet csinálni vagy sablonok alapján?
Riszpekk
akkor nem sok lehetõség van "fekete" üzletekre, lopás, rablás, csempészés, túszejtés stb? 😊
ja, és egy menõ artisan akár jármûveket, házakat is tud építeni?
Riszpekk
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
freemailest elfogad szerintetek?mert ha igen csinálok ujat hátha akkor...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egy kis segitséget kérnék töletek,a következöröl lenne szó.
Letöltöttem a 14 galaxi verziot de nem todom,hogyan kell felrakni hogy müködjön.Regisztráltam és megkaptam a válasz levelet is de valami ACCOUNT KEYT kér!!Mit csináljak !!!!HELP HELP !!!!
nemtom miert csinaljak ezt.. nem az lenne a cel hogy elvezheto legyen????? mert igy csak az ember idegeit k--jak fel..

(A Corvettehez képest bõdöletesen, pedig az sem kispista ...)
A medve nem játék.
2.: Nem lehet ellopni, legalábbis én nem tudok róla.
3.: A játék HUD-ján bal oldalt felül van a HAM (Health, Action, Mind) menü. Ha ezek egyike 0 lesz, akkor elájulsz, és ha ilyenkor még 1x megütnek, akkor meghalsz. Klónozással éledsz fel, de ha nincs minden tárgyad biztosítva a klónozásban, akkor romlani fog az állapotuk...
4.: A Bazaar-nál az árú details-ra menj rá (ha jól elmélszem). Azt azért nézd meg, hogy az adott fegyvert tudod-e használni (a Skill ablakban a certified rész).
+1: Van, de nem könnyû. Plánde kezdõként. Vannak Artisan és Entertainer Mission Terminalok is, ahol tárgyakat kell csinálni ill. "szórakoztatóipari" küldiket kell elvégezni, ezekért is kapsz pénzt (valamit XP-t), de tapasztalatom szerint nem olyan jók, mint a harcos küldik. Ha csinálsz valami tárgyat, a Bazaar-ban felkínálhatod eladásra, de kezdõ Artisan-ként aligha fogsz ebbõl meggazdagodni, mivel nagyon alap tárgyakat tudsz csak készíteni, amihez viszont nyersanyagok kellenek...
Még egy pontos pénzszerzés, ha valamiért fizet neked egy játékos, ez úgy mûködik, hogy aki pénzt akar adni, beírja, hogy "/tip (játékos neve) (az összeg, amennyit át akar adni". Tehát ha valaki át akar adni nekem mondjuk 500 creditet, akkor beírja, hogy "/tip mattheus 500". 😊))
Trialosként beválhat még, ha az öreg rókáktól kérsz segítséget, egyik társam szabályos koldulásba kezdett, így szerzett egy Speeder-t, DH17-es Karabélyt és vagy 30.000 creditet 😊))
Amúgy az SWGalaxies.hu oldalon van trialosoknak jótanács a hírek között, nem árt elolvasni.
War. War never changes.
War. War never changes.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
thx