7081
10877436381340714828.png
 • shaaktii
  #7081
  Szeretem a sorozatot, de ez a krayt nekem sem jött be. Szerintem így próbáltak költségvetést spórolni, elvégre egy homokbuckát és egy fejet könnyebb előállítani, mint egy komplett testet.
 • Torzonborz
  #7080
  Még mindig zseniális :D
 • BreakDown89
  #7079


  Ezt így itt hagyom. Kis nosztalgia. :)
 • AnuluWork
  #7078
  Dehogy néz. Tiszta dűnés. :)
 • Torzonborz
  #7077
  Még nem kezdtem el nézni. De ez a krayt így elég bénán néz ki. :(
 • AnuluWork
  #7076
  Aham. Nem láttad a Mandalorian S02E01et? :) Legjobb rész eddig! :D
 • Torzonborz
  #7075
  Ez a Krayt dragon akar lenni?
 • AnuluWork
  #7074
  Ez picit másabb volt, mint ingame anno. :D

 • shaaktii
  #7073
  Hát nem akarom megbántani a fejlesztőket, de a szerver állítom 80%-a nem saját eredeti kliensel játszik, hanem torrentes verzióval..Ugyanazzal a torrentes verzióval.. Nekem is megvan dobozzal mindennel, de nem azt használom.
  Sajnálom, hogy ilyen hülyeség miatt nem tudtok játszani, csatlakoztam volna néha én is hozzátok.
 • AnuluWork
  #7072
  Nem rögtön bannoltak minket, csak 3 nap után. Én végigvettem velük mindent, ha egyszerre hárman vagyunk fent, kell három példány, erről kép, anélkül nincs saga.
 • shaaktii
  #7071
  Nem kötekedni akarok, de ha nem tudnak multi accounttal játszani, tudnak ugyanazzal az accountal többször is csatlakozni, csak be kell jelölni a launcherben..
  Vélhetőleg nem játszanak évekig, arra a pár hónapra pedig az is egy használható megoldás, hogy egy accon van mindenki karaktere.
 • AnuluWork
  #7070
  Mert nem az egész családod játszott. :)
 • shaaktii
  #7069
  Sziasztok,

  Az Emu indulása óta visszatértő játékos vagyok, de őszintén szólva tőlem még sosem kértek eredeti dvd-t.. Leszedtem egy install-t, és már ment is a dolog.
  Aki szeretné elkezdeni a játékot, és a lustaság miatt nem akar egy kis időt tolni bele az elején dobjon egy mail-t, és adok neki kezdő cuccot. Nekem még volt módom játszani magyarokkal szerencsére.
  A szerveren nem egy játékos van, aki szívesen segít a kezdőknek. Ingyen buff is van nem kevés, szóval függeltenül attól, hogy már kevesebb az aktív játékos szám a felsorolt problémák elég mondva csináltak. Azt is megemlítem, hogy apró pénzért lehet kapni viszonylag jó composite settet is.
  Aki új, és kérdése van, ill segítség kell neki itt megtalál:

  [email protected] com
  cím:swgemu
 • sznek1975
  #7068
  köszönöm meglesem. Azt hittem Swg szerver Pre-CU. Nagyot néztem:)
 • Cnut
  #7067
  Pirates of the Burning Sea
 • sznek1975
  #7066
  Rövidítés nélkül hogy hangzik?
 • AnuluWork
  #7065
  Mivel nekem a srácoknál kérték az eredetit amikor a gyerekeimmel együtt akartam játszani, csak két eredeti példányom volt, nem mehettünk hárman, annak ellenére, hogy DVD olvasó sincs a fiam gépében, így közös döntés, hogy megyünk a POTBsba, ott ilyen faszság nincs. :D De amúgy imádom az SWGt, de Q lassú az eleje mani nélkül. Anno ez nem tűnt fel, mert együtt kezdtem a többiekkel, alig volt economy, de most amire anno volt piac, arra most nem nagyon. Csak úgy érdemes játszani, hogy napi szinten belépsz, amire a mai világban max. a gyerekeimnek van esélye. Elképesztően lassú minden. Buff nélkül meg katasztrófa az egész. :(
 • sznek1975
  #7064
  Üdv lehet még hasónlóan komplex akár Mmmo akár sima pc játék?
 • Bandras DaSilva
  #7063
  Szia, néha-néha benézek, de azért azt látni kell, hogy ez egy emu már csak és nincs az a nagy tömeg... Elég rosszul is öregedett a motor, így roppant csúnya még max beállításokon is és hát azért vannak issuek az elhagyott épületekkel, városokkal, stb.

  Az elején elég nehéz beindulni és pénzt szerezni, ez manapság eléggé nagy szűrő, így sokan abba is hagyják elég hamar. Az eredeti lemezek kellenek hozzá, de ha nincsenek meg, akkor netről is le lehet szedni, de ez is szűrő, mert sokan ennyit már nem akarnak vele foglalkozni.

  Ha játszottál vele anno, akkor azért elég jó emlékeket hoz vissza és azért még mindig el tudja kapni az embert. Én a mai napig le vagyok nyűgözve attól, hogy milyen mennyiségű lehetőség, fejlődési útvonal, variáció volt ebben a játékban. Ha lenne vmelyik nagy cégnek egy kis esze, ezekre az alapokra építve, kicsit jobban megoldva azért, remek játékot lehetne fejleszteni.

  Olyan 600-800 emberke szokott online lenni, de ezek elég nagy százaléka bot.
  Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2020.07.15. 09:16:20
 • sznek1975
  #7062
  star-wars-galaxies-a-jatekvilag-tuleloje-retro
 • sznek1975
  #7061
  Sziasztok van aki még játszik evvel a játékkal?
 • Bandras DaSilva
  #7060
  Igen, kcisit furi a logikája, de kell stimpack a gyógyításhoz. Akkor kapsz xp-t. Mos Eisley-ban lehet relatíve jól húzni az elején a cantinában. Van pár entertainer ott és azokat lehet gyógyítgatni mert lemegy az actionük, azt is gyógyítja az alap stimpack. Amúgy van pack nélküli heal is az elején, de az elég lassú és nem nagyon gyógyít.

  Amúgy a zsé nem olyan nehéz. Ha nagyon hamar halsz mindentől, akkor lehet pár delivery küldivel kezdeni, bár azok nem hoznak sokat. Utána a faction küldik relatíve könnyűek. Én most riflemant próbálok összerakni és a sima marksmanos pár kockával már 1 shotolok általában, így elég hamar lemegy az a pár ellen a campeknél, aztán már egyszerű szétlőni a bázist. Ezzel lehet 1-2k-t keresni. Mondjuk xp-ben nem túl sok, de legalább tudsz buffért fizetni meg fegyvert veni.

  Ha van már pár kockád, akkor lehet menni a sima mission terminálhoz és onnan már sok az xp meg a zsé is jobb. Már 4-5k-kat is lehet kapni egy küldiért. Ott arra kell vigyázni, hogy amikor már a lairt lövöd/lövitek, egy pár attack után érdemes kis szünetet tartani mert néha késve spawnolnak az addok aztán, ha lövöd az összes rád ugrik.

  Naboot és Tatooine-t néztem eddig meg. Naboon senki sincs, Taton Mos Eisleyban lehet jó buffokat szerezni (doctor, ent), de aztán én el szoktam menni Bestine környékére...ott kevesebb az elhagyott ház, így gyorsabban pörögnek a küldik.


  Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2020.06.26. 09:13:51
 • AnuluWork
  #7059
  Nem, nem. Annyira nem gáz. Szokni kell. Nekem mindent pénzt megér, hogy a srácaimmal nyomulhatok, ha hagyják! :D  Olyan rég nyomtam, hogy nem is emlékeztem a pénztelenségre ami az elején van.
  Még egy kérdés. A medic mikor kap xpt? Nyomom a társakra a gyógyítást, és mintha nem gyógyulnának. Stimpack kell hozzá, hogy xpt adjon, vagy hogyan lehet fejlődni? Pedig a jedi miatt tuti voltam anno medic, de csomó mindenre nem emlékszem. Ez van.

  Az entertainer küldik meg ... Táncolj tíz percet 300 kreditért a világ végén. Ráadásul bugosak. Nevetséges. Mert egyébként nincs senki.
  Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.06.26. 08:43:27
 • Bandras DaSilva
  #7058
  Főleg úgy, hogy amúgy alig vannak a játékban és akik vannak, azok nagy része is AFK...ami mondjuk olyan szempontból jó, hogy lehet buffot kapni, de amúgy meg az összes bolygó tele van üres házzal meg épülettel. Azokat kellene kiszórni inkább.

  Értem én, hogy örülni kell annak, hogy ez legalább van, de nem kéne túl komolyan venniük.

  Most néztem vissza amúgy én is és hát...szegényke nagyon rosszul öregedett...iszonyú ronda:)
 • AnuluWork
  #7057
  Más is mondta, hogy ez ultragáz.
 • AnuluWork
  #7056
  SWEGEmu :)

  Átküldtem, kíváncsian várom őket. :)
 • Torzonborz
  #7055
  Ez most melyik, az EMU banda vagy vmelyik másik? :D Elég gáz amúgy, mintha hivatalos játék support lenne úgy csinálnak :D
 • AnuluWork
  #7054
  Detto. :D

  Ennek ellenére azt kérték, hogy ha fel akarom oldani a bant, fotózzuk le magunkat (két gyerek és én), arc nem kell, küldjem el a képet, amin éppen tartjuk az eredeti dvdket. Először azt hittem, hogy szivat, de ezt tök komolyan kérte. Utána leveszik a bant, lesz household accountom (egy account alá a család ua netről) és mehetek játszani. :D Ezek komolyan azt hiszik, hogy mindenki aki odament, annak van SWGje eredeti 17 év után? :D

  Mindegy, nem lenne probléma semmi, DE csak két eredetim van, három nincs. :) Ez összesen hat lemez. :) 3x költöztünk mióta kijött a game, csoda, hogy egyáltalán megvannak 17 év után. Szerintetek normálisak? :D
 • Torzonborz
  #7053
  Nekem megvan az eredeti SWG, ott figyel a polcon. Az más kérdés, hogy már évek óta nincs CD/DVD olvasó a gépben. :D
  Valahonnét letöltöttem a klienst és az jó volt az EMU-hoz.
 • AnuluWork
  #7052
  Erre nem emlékeztem. Frakció először. Pedig volt három AT-STm. Rég volt. :D Frakció küldik.
  Btw, röhej, de a srácaimmal mentünk be, bannoltak is azonnal. Most intézem, hogy vegyék le, roppant nagy baromság, roppant nagy hülyeséget kérnek 17 évvel a játék kiadása után, ma intézem, de nevetséges. Egy családon belül 3 household account lehetséges. Írtam nekik, hogy akkor jönne a két gyerekem, de basztak válaszolni. Megkapták, nem dobta vissza, de nem válaszoltak. Mondom oké, akkor regelek, kezdjük. Regeltem a srácaimnak, erre 3 napra rá bannoltak multiple account miatt. :D Írtam nekik, de azt írták nem kapták meg. Pedig de, ugyanonnan jött a válasz, ahová írtam. Na, futom a köreimet, aranyosak, de azért a régi SOE support köszön vissza tőlük is, legalábbis amit kértek.

  Csak egy kérdés, kinek van még meg az eredeti lemeze és ki játszik digitális verizióval netről? Tényleg kíváncsi lennék az arányra!
 • Bandras DaSilva
  #7051
  Van benne JTL is, nem kell külön telepíteni.

  Csatlakozni kell vmelyik frakcióhoz előbb, aztán menni fog.
 • AnuluWork
  #7050
  Vagy az alap 3 DVDre még fel kell rakni a JTLt is?
 • AnuluWork
  #7049
  Öö, most a sima pre NGE SWGEmuban van space vagy nincs? Mert keresem a Taluson a régi jó trainert, és nem találom. Vagy kell hozzá először imp faction, akkor állnak velem szóba? Elkezdtem a srácaimmal, és kellene hajó, hogy a kezdeti pénztelenség ne repjegyre menjen el. :D
 • MerlinW
  #7048
  Nem konvertál az semmit. A "3CD" maga a játék, az emu meg a nem hivatalos szerver.
 • AnuluWork
  #7047
  Az SWGemuhoz csak az eredeti 3 CD kell, ugye? Onnan konvertálja át magát az emu, nem?
 • husikkka
  #7046
  Hú ez engem is érdekelne! Annó az Alan/Sanci karit tóltam a Starsideren egészen 2003-tól.
 • shaba23 #7045
  Hali, én is ott voltam a kezdeteknél, enyém volt az IKEA :) de már a karakterem nevére sem emlékszem, csak hogy teras kasi volt. Hunnen hozta a játékot ausztriából :)
 • sznek1975
  #7044
  Van aki játszik még a Swgemu val vagy a Swg Legendsel?
 • Calver
  #7043
  ha valakinek van kapcsolata még Hmuda-val (topicnyitó), Rincewind-et is elég könnyű lesz megtalálni, mivel testvérek, találkoztam is velük párszor személyesen 15+ éve, de már elvesztettük mi is a kapcsolatot. talán még valami ezer éves sim kártyán megvan a telefonszámuk
 • AnuluWork
  #7042
  Ryd jelenleg külföldön (Japánban) van. De lassan hazajön. A többiekről nincs hírem.

  Amire emlékszem fórum kapcsán, hogy Rince kattant rá talán először az SWGre itthon 2002ben. Ő is csinálta meg a siteot, egész jó lett, ill. volt jelen ezen a fórumon is, de pont akkor amikor kijött az SWG, talán éppen nyaralni készült (csúszott a gamerendelés, nem volt elég példány), nyaralás előtt jó ha két hetet nyomta. A kis bányái két hét alatt kipurcantak, utána nem emlékszem, hogy nagyon lett volna, Hunnen akkor vette át a munkát tőle. (Így kútfőből 16 év után ennyi jutott eszembe ...)
  Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.28. 10:31:38