56
-
kowajano #56 valyon az elsö 30 hozászolás hova tünt? :) -
#48 Legyen az AMD is Raides
Abit KT7A RAID 266 MHz 43e HUF -
#47 INTEL:
Abit TH7-Raid P4 I850 58e HUF
Pentium-4 1400 MHz 58e HUF
128 MB RAMBUS 25e HUF
Torony ház P4hez 19e HUF
Összesen:160e Huf+áfa
AMD:
1,2 GHz Thund 34e HUF
Abit KA7 ATHLON 39e HUF
Összesen: 73e HUF+áfa
+ vehetsz még pl.:1 GB SDRAMot meg 40 Gigás vinyót
vagy pl: GF2 Ultrát mellé
És átlagban egyforma a teljesítményük, van ahol 2-3%-kal jobb az AMD, de van ahol az Intel proci. -
ixyon #42 jaja. amd rulz. most. nem kell anyazni, el kell ismerni, hogy az amd most gyorsabb. lehet, hogy a kovetkezo generacio majd az intelnek jo ne be, en sem fogok akkor anyazni -
#29 " Bár vitathatatlan, hogy a Pentium 4 egy jó processzor "
hmm
-
#17 A véleményem rövid és tömör ...
"Így jár az , aki csak a babérjain ül." -
#12 Hát ha ez igaz amit írnak erről a szutyok prociról akkor joggal van meg a véleményem az Intel-ről!!!!!!
Amúgy egy AMD Duron 700-as boldog tulajdonosa vagyok és az AMD a király proci gyártó!!!!!!!!!!!!!!! -
#11 Bizony ez a Rambus dolog volt a befürdés.
Azt gondolom, hogy a Brookdale megjelenésével egy kicsit elterjed majd a P4, bár sdrammal nem lesz a leggyorsabb. Ekkora bunkóságot, hogy ott a ddr a chipsetben, erre le kell tiltaniuk. Viszont, ha jövő év elejétől már kihasználhatják, az egy jó dolog.
A Northwood megjelenésével pedig visszatérhet a helyes útra az Intel.
Egyébként még azt nem értem, ha bizonyos dolgokban lassú a P4 bizonyos dolgok miatt, akkor nagyon apró, de mégsem elhanyagolható változtatásokat miért nem lehet eszközölni? A mostani magot lecsökkentik 0.13-asra és kész. De ha egy kicsit változtatnának, szerintem az visszahozná a tervezési költséget.
Még amit nem értek, hogy a VIA mit képzel magáról. -
Pali #10 Cool kis cikk. -
#9 Én maradok intelnél. -
#3 Szal vegyééé AMDt! -
#1 hogyhogy eddig nem mondott valami okosságot valamelyik áemdés? :)