464
Arcanum
  • I.C.ram
    Te mar megcsinaltad ezt a questet mert ha igen akkor kellett hozza az a majom?? vagy nem mert ha nem kell hozza akkor megolom es akkor mar pofazik bele a pic lock-omba! :)
  • ember
    láttam a kérdést, de nem tudom a választ :(
  • I.C.ram
    BRUHUHU MIERT NEM SEGIT SENKI????
  • I.C.ram
    Ketsegbe esetten nezem a topicot ket percenkent de semmi :(( ja es a legfontosabbat kifelejtettem!! NINCS elmentesem :((( en hulye mindent az auto-save-ra mentettem az F7 gombbal :(((
  • I.C.ram
    PLS SIESETEK A VALASSZAL mert szeretnek meg ma tul jutni rajta (holnaptol nem leszek gepkozelben)
  • I.C.ram
    JAJJ!!! nagy bajban vagyok!!! es surgosen kene HELP!

TEHAT A HELYZET A KOVETKEZO! :

most vagyok az isle of despairs-on es van az a torpe (akinek nagy haza van fabol es egy ogre orzi a hazat megyegy masik felala jarkalo manus) tehat az ogre nem engedett be! Hat gondoltam mindek megvarno hogy beengedjen hisz ottvannak az ablakok es mar ki is nyitottam oket PICK LOCK benn vagyok a hazban majd talaltam egy nagy fa ajtot ott is pic locketeltem es bementem a FO FASZ-hoz ahhoz a hulye torpe klanvezerhez (vagy mi szarhoz) :)) Megdumaltam vele hogy menjek a klanbarlangjukba (de kell hozza valami szemuveg amit mar az elobb emlitett valaki) tehat csak ezzel a szemuveggel lehet latni a bejaroatot de ez most nem lenyeg illetve igen mert azt talaltam ki hogy elcsorom tole a szemuveget de ehhez inkabb az ej leple alatt kezdenek hozza amikor szundikal ES ITT KEZDODOTT A BAJ!!! mert nem alszik ez az idota! es valahogy kiakarok jutni ebbol a szar hazikobol de az ajro bezarult hala a varakozasnak amit azert tettem hogy este legyen MAGYARUL BAVAGYOK ZARVA!! ha picklocketelni probalom az ajtot akkor ramtamad a seggfej es en mindig leolom mint a szart de lehet hogy ez a fasz-fej kell valami Q-hoz amit nem akarok elbaltazni! tehat MI TEVO LEGYEK??
  • ember

Egy tipp:

"If the game begins, once character creation is complete, and your top and bottom menu bars are visible, but the main game window is black or distorted, this would constitute a 3D video card problem.

If you are experiencing video card related problems, you can disable 3D acceleration by exiting the game and launching Arcanum's Software Rendering Mode. The Software Rendering Mode (safe mode) is available via your Start Menu."

(esetleg tölthetsz le újabb drivert is)
  • I.C.ram
    ja es honnan lehet kis meretu pancelokat szerezni?
  • I.C.ram
    Honnan lehet konnyen toltenyt szervalni? (SOK kene mert ellottem az egeszet)
  • I.C.ram
    Tele vagyok MONEY-val :))
  • I.C.ram
    Heheh! megvan a megoldas :)) Hozza valok 1 szemelyre :) : EGY HAZILAG KESZITETT FINE REVOLVER (ezt toltsuk egy ket finom orlesu golyoval) es kell hozza tovabba egy Apperatice kepzettseg a fozeshez (azaz FIREARMS skill) :))
  • I.C.ram
    Helloka!

Kar hogy nem kapok a sikeres lockpick-ert penzt! :(((

egyebkent hogy lehet a legjobban leolni a kocsog OGRE-kat meg a tolvajt AKIK orzik a hidat?? (mar tul jutottam rajt de valahogy mindig csak hephogy csak sikerul) eddig szinte mindig majdnem meghaltam!
  • I.C.ram
    En most csinalom meg a masodik karakterem! ami egy Hobbit lesz (halfling) es valami tolvaj es technikus kevereket akarok kihozni belole
    van valami tp ezzel kapcsolatban???
  • I.C.ram
    Sziasztok!!

rajottem hogy hogy lehet hasznalni a locpicket:

kell hozza egy lockpick kit (igazad volt ember) es azt kell hasznalni!
  • M.A.D.
    MIndjárt odaérek!
  • ember
    Most nincs sok időm, az az igazság, hogy még nem használtam a lockpicket (...) Pedig én is gondolkodtam ezen. Valhol azt olvastam, hogy az inventoryból kell valamit előkapni. (lehet hogy kell lockpick kit?)

Ircről lehet szó, de most nincs nagyon sok időm.
  • I.C.ram
    kene a kezikonyv nekem :((
  • I.C.ram
    AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH valaki HELP!!!
  • I.C.ram
    Abbhagytam a karakterem es jon az ujabb :) sok ido lesz meg belejovok :)
  • I.C.ram
    ember: nagyon kellenel!!!!!!!!!!!! :))
  • I.C.ram
    hat en sem ertem nagyon meg de majd en is belejovok :) egyebkent meg meg mindig nem tudom hogy hogy lehet hasznalni a pick lock skill-t :((( valaki helpeljen mar!!

EMBER: PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!! :))
  • Viking
    Felment, mukodik, csak meg nem igazan ertem... Mindegy, majd belejovok... 20. kari utan biztos... :)))
  • I.C.ram
    ember: KENE NAGYON A SEGITSEGED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLS
  • I.C.ram
    nem tudja valaki hogy hogy lehet hasznalni a pick-pocket skillt?
  • I.C.ram
    en mar jatszom vele sot mar a legnagyobb varosban vagyok (kurva nagy :)).

ember: volna egy ket kerdesem (valahol besezljunk meg pls egy talalkat mint multkor az irc-en
  • Viking
    Most installalom, megneztem, minden fajl muxik, szoval mostmar mennie kene...
  • Viking
    Megvan a hiba, lealabbis az elso cd-ben... Valahol van benne egy crc hiba, ami pont a arcanum.dat-ra hat... Na most ezt kivanom kikuszobulni...
  • M.A.D.
    Én a "benti" gépemről (innen) Daemon-nal felinstalláltam a vinyómra. Azt hazavittem, és megy. (1.2MB FULL INST.)Itt csak a 2 CD van ISO-ba. Amúgy van egy REPAIR (reinstall) része próbáld meg. Amúgy 1.CD=594MB
  • bulis
    Honnan lehet ezt az isteni gamét letölteni. Segítsetek Please!!!!
  • Viking
    A fo fajlok alatt a dat fajlokat ertem... arcanum1.dat, stb...
  • Viking
    Figyu... Felulirtam... Semmi nem mukodott ugyse... Varj... Vannak a fo fajlok, nekem azok nem egyforma meretuek a cd-n levokel, lehet, hogy ez a baj? Meg te spec honnan szedted le?
  • M.A.D.
    Én az első faluban vagyok. Az erdőbe ne menjetek be. Az elején biztos a halál.
  • M.A.D.
    Daemonnal isntalláltam fel (FULL 1.2MB) Utánna asszem nem is kell a CD! (remélem) Crack alkönyvtárból az exe filet felülírtad!!!! Úgy müxik!
  • Viking
    Jah, es te honnan szedted le?
  • Viking
    Mazlista... En bezzeg nyomhatom Daemon Tools-al vinyorol... Neked mukodik? Mert nekem meg mindig nem, es fogalmam nincs, miert nem...
  • I.C.ram
    hu mar le i jott :)) akkor most irnay a CD-IRO :))
  • Viking
    Nem egyszer probaltam... Most megcsinalom a uninstall-reinstall kombinaciot...
  • I.C.ram
    holnap reggelre mar tuti lejon (sajnos mar azert nem jott le mert inkabb interneten jatszottam :))
  • I.C.ram
    en most toltom a 2 cd 31. fajl-at (sajna csak dual isdn) :(( de hala ember baratomnak rabeszelt a kabel netre :))
  • ember
    Safe mode-ban próbáltad már indítani?