464
Arcanum
-
Viking #22 Letoltottem, installaltam, es kilep az inditaskor... Megjelenik a Loading Arcanum kepernyom, tolt valamicsket, aztan kilep... Mi lehet a baj? -
Viking #21 Mivel szeded te szerencsetlen? Nekem mar mindket cd lent van, csak meg Dioztam, lusta voltam kicsomagolni... Ahogy a weblapjan olvastam, erdekes game lehet... Hopp, ebben a pillanatban csomagolta ki az 1-es cd-t... Akkor megyek, telepitem... Daemon Tools rulez! :))) -
Viking #19 Kozbe meg olvasgatom a weblapjat, hogy kepben legyek, tudjam, mirol van szo... -
Viking #18 Elso cd mar lent van, most jon a masodik... Hiaba, kabelnet... :))) -
#17 hol tartasz a letoltesben? -
Viking #16 Most szedem le, remelem tenyleg hasonlit fallouthoz, mert akkor nagyon kiraly game lehet! -
#15 roger that -
#14 mertha van akkor gyere a irc2.matavnet.hu szerverre es ott gyere az Arcanum szobaba -
#13 tehat akkor van ircd? -
#12 pontosabban? -
#11 akkor valahol talalkozhatnan? mert nagyon erdekel ez a game! -
#10 Én játszom vele egy kis ideje. Icq-m épp nincs mondjuk. -
#9 valaki akinek van icq-ja es ismeri ezt a jatek illetve jatszott is vele az pls szoljon! -
#8 na mar majdnem lejott :))
ja es valaki probalt mar a szerkesztoben ugykodni mert allitolag van valami kaland modul szerkeszto! mert ha van akkor majd kuldhetunk egymasnak jo kis missionoket :) multi-t valaki probalta mar? -
#7 Holnap reggel-re talan lejon za elso CD! :)) -
#6 egyebkent valaki probalta mar mplayerben? -
#5 ez a kozgepek es varazslat vilaga :) -
#4 Megvan, király. A játékmenet nagyon hasonló a Fallouthoz, bár a harc megoldása kicsit bénább (viszont lehet real-time és turn based is). Még nagyon az elején vagyok, de már most látszik, hogy nagyon kidolgozott világban lehet nyomulni. Alapvetően nem rajongok a fantasy-ért, szerencsére ez nem szokványos fantasy világ. -
M.A.D. #3 Nekem megvan, de még nem istalláltam fel. Amúgy RPG! -
Viking #2 Megmondanad, mi ez a game? -
#1 valaki letoltotte mar ezt a gamet vagy valakinek megvan mar?