464
Arcanum
  • Viking
    Help, hogy lehet elso faluban felfejleszteni a lopkodas kepesseget?
  • I.C.ram
    en a black montain clan banyaban taltaltam! De hogy tudom megcsinalni a zsemuveget??
  • Viking
    Most szereztel olyan kristalyt? En az elejen az elso ladaban megtalaltam kapasbol... :))
  • I.C.ram
    Elakadtam!!! Megszereztem a szemuveg legyartasahoz szukseges kuvet (katrhon kristaly) es a szemuveget is megvettem a szemuveg gyarto faszitol! de nem tudom hogy lehet osszerakni mert ha megtanulom a tervrajzat akkor kell egy pontot adnom a herbalogy-ra (gyogynoveny ismeretre) de nincs kedvem azert elszurni egy pontot szinlepeskor ja es nem hinnem ha mondjuk egy varazsloval van valaki akkor mindenkeppen adni kell egy pontot arra szarra!! PLS HELP ME!!!
  • I.C.ram
    Latom nem nagyon akar senki :((((((((( de azaert meg fenn leszek!
  • I.C.ram
    NA valaki nem jon jatszani multiban?????? aki tud jonni az menjen a irc2.matavnet.hu szerverre es az arcanum szobaba! IRC-en!! vagy irjon ide de inkabb a chatet ajanlom!! :)
  • I.C.ram
    vagy veszel,csorsz egy divine magic scrollt es azzal vagy pedig elmesz a "helyi" banyahoz, faszihoz akik identify-olnak altalaban egy kis kocsi melett alnak ami rohadozik a kulvarosban vagy a varoson kivul! 100 aranyaert csinalja
  • Viking
    Help me! Mivel lehet cuccokat azonositani? Most talaltam egy pancelt, unidentyfied, es 1000-es sulyu, 15AC... Tudom viselni, de hogy tudnam azonositani?
  • Viking
    THX a tippeket, lockpickre en inkabb varit fogok, meg a technikai skillekre nem teszek, mar csak az erdekel, melyik a jobb, melyikkel lehet jobban harcolni: ij vagy kard? Sok enemy hasznal tavolsagi fegyvert, varit? Le lehet oket gyurni karddal is? Ez erdekelne engemet...
  • I.C.ram
    a lockpickre szerintem erdemes tennu az elejen mert ha rax ra akkor kapasbol kapsz lock pick keszletet es ha az nem eleg akkor a TARANT varosban valamelyik kukaban van egy +5%-os
  • ember
    Mindenre érdemes rakni, hehe... Egyébként tényleg, szinte az összes tulajdonság hasznos, neked kell eldönteni, hogy milyen karit akarsz csinálni.
    Szerintem a bow-ra rakhatsz nyugodtan, nyilat lehet venni dögivel (ugyanígy lőszerből is van egy rakat).
    Én az indulásnál főleg az alaptulajdonságokra raktam, plusz érdemes egyet valamelyik harci képességre.(amit aztán egyből fel kell "tréningelni" valahol első szintű izére, most nem jut eszembe a neve, valami a betűs - később pedig legalább expert szintre. a városokban az őrök áltlaában tudnak "trénelni") Ha varázsló karit zeretnél, akkor nyilván ne a firearms-ra tegyél. Alaptulajdonságoknál is attól függ, hogy milyen típusú a karaktered. Az intelligence ne legyen alacsony, az talán a legfontosabb.
    Lockpickre a legelején ne tegyél, előbb találj egy lockpick kitet.
  • Viking
    Adjatok tippeket karikesziteshez, pls, hogy mire eri meg rakni, milyen ijat talalok, mennyi nyilat, erdemes-e a bowra rakni, vagy inkabb a firearmra, stb...
  • Chris
    Üdv mindenkinek.
    Én is ízlelgettem ma az Arcanumot, de a hosszú évek sok AD&D-je kicsit megnehezíti az elfogadását.

I.C.ram: személy szerint én is belekóstolnék multiban a játékba, de remélem nem járunk úgy, mint anno a BG2-vel... :)
  • Viking
    Halleluja! Megvan, mi volt a gond! A powerstrip csinalta, megpedig a windows kepernyojet atirta generic televisionra, a szemet! Mert ugye a teve max 640*480-as felbontast tud, viszont arcanum 800*600-ban megy... Azert erdekes, hogy windows ezek mellett 800*600-ban ment, es nem eszlelte a hibat... Ennyit a windowsrol... Na mindjart kiprobalom!
  • I.C.ram
    csak felhoztam a topicot :9
  • I.C.ram
    Hehehehehehe
  • Viking
    En mennek, azert is raktam fel, de istennek nem akar menni! :(((
  • I.C.ram
    Valaki nem jon egyet multizni?
  • Viking
    Es tovabbra se megy... :(((
  • ember
    Akkor inkább az a baj.
  • Viking
    Hat nemtom, most elobb letoroltem Arcanumot, mar powerstripet is, most felrakom arcanumot, csak elotte ki kell csomagolnom cd1-et ujra, mert cdmage-el tesztelve megint hibas az iso... (Setup1.cab-ban van hiba...)
  • ember
    Az nagyon is lehetséges. Nekem csak rossz tapasztalatom van vele (bár még elég régről)
  • Viking
    Nem, nem piszkaltam igy semmit... Felraktam a powerstrip nevu progit, arra gyanakszom...
  • ember
    Az előző alkalom óta (amikor ment) kicserélted valamelyik drivert a gépen, vagy átállítottál valamit a windowsban vagy biosban? Van elég helyed a hard disken?
  • Viking
    Ha nem rakom fel cracket:
    Wrong disk inserted.
  • Viking
    Persze...
  • ember
    Ne sértődj meg, de a cracket ugye felmásoltad?
    (csak biztosra akarok menni, bocs)
  • Viking
    Safe modeban se megy, de regebben ment, nemtom, mi baja lehet... :((
  • ember
    Milyen videokártyád van milyen driverrel?
    Safe mode-ban sem indul el?
  • Viking
    EZ NEM IGAZ! MIERT NEM MEGY? ARCANUMNOZNI AKAROK!!! NEMIGAZ!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
  • Viking
    Mar rajottem, bocs, hulyesegeket beszeltem... :((
  • I.C.ram
    Halfling egyenlo HOBBIT!! ugyanugy leirja hogy szoros a talpuk gondor a hajuk es szeretnek fozni ez mind a hobbitra vontakozik! JA ES EN AZT KERDEZTEM HOGY UGYE NEM BAJ HA MEGOLOM A CLAN-os torpet?? mert nincs kedvem ezert ujrakezdeni a gamet!

ja es a gozgepet hogy lehet elbaszni az elejen? mert azt mindig elbasztam
  • Iron
    Nekem is lenne 1 kérdésem: van egy csomó "learned schematic"-om, ilyen összerakható fegyverekhez. Alkatrészeim is vannak hozzá, még se bírom összerakni őket. Szóval valaki tudja hogy mi ennek a követelménye? Mert az tuti hogy az Intelligence nem lehet, 20-ra felnyomtam és akkor se engedte megcsinálni a cuccokat. Ja, és nektek nem csinál olyant hogy a kombátba a gép kőrébe nem csinál semmit csak mennek a zöld faszságok össze-vissza és már egy órát vártam hogy álljanak le de nem állnak le azok a szemetek és totál kezdek kiborulni, nem tudom meddig bírom még, túl nagy a nyomás!!!
  • Viking
    SEGITSEG! Nemreg letoroltem (kellett a hely), most ujra felraktam, es NEM INDUL! Elindul az exe, dolgozik kicsit (toltokepernyo meg nem jon be), es kilep... Mi lehet ez?
  • Viking
    Jah, I.C.ram: Halfling=felszerzet, Bobbit=hobbit, legalabb is en igy tudom... Szoval itt nincs hobbit...
  • Viking
    Nah meg alig jatszottam vele, de nehany dolog erdekelne... Eloszor is: lehet multiban ugy jatszani, hogy ketten/harman viszitek vegig? Aztan: Mire erdemes specializalodni? Puskakra, ijakra, kozelharci fegyverekre, vagy mire? En elso karikent egy ijakra specializalodott felelfet inditottam, nemtom, ez jo-e igy...
  • M.A.D.
    Én még az elején vagyok, de kb. megvan már egy pár quest, de volt egy amit elbasztam. Azt áthúzza és piros lesz. Lesz ennek következménye???
  • I.C.ram
    JAJJ!!! nagy bajban vagyok!!! es surgosen kene HELP!

TEHAT A HELYZET A KOVETKEZO! :

most vagyok az isle of despairs-on es van az a torpe (akinek nagy haza van fabol es egy ogre orzi a hazat megyegy masik felala jarkalo manus) tehat az ogre nem engedett be! Hat gondoltam mindek megvarno hogy beengedjen hisz ottvannak az ablakok es mar ki is nyitottam oket PICK LOCK benn vagyok a hazban majd talaltam egy nagy fa ajtot ott is pic locketeltem es bementem a FO FASZ-hoz ahhoz a hulye torpe klanvezerhez (vagy mi szarhoz) :)) Megdumaltam vele hogy menjek a klanbarlangjukba (de kell hozza valami szemuveg amit mar az elobb emlitett valaki) tehat csak ezzel a szemuveggel lehet latni a bejaroatot de ez most nem lenyeg illetve igen mert azt talaltam ki hogy elcsorom tole a szemuveget de ehhez inkabb az ej leple alatt kezdenek hozza amikor szundikal ES ITT KEZDODOTT A BAJ!!! mert nem alszik ez az idota! es valahogy kiakarok jutni ebbol a szar hazikobol de az ajro bezarult hala a varakozasnak amit azert tettem hogy este legyen MAGYARUL BAVAGYOK ZARVA!! ha picklocketelni probalom az ajtot akkor ramtamad a seggfej es en mindig leolom mint a szart de lehet hogy ez a fasz-fej kell valami Q-hoz amit nem akarok elbaltazni! tehat MI TEVO LEGYEK??

TOVABBRA IS VAROM A VALSZOKAT bar en csak egy het mulva leszek ismet addig is gondolkodjatok rajta ja es meg valami MI A FRANCIT KEZDJEK 30 000 ARANNYAL? :)) leirom nektek a kedvenc fegyverem hatha valakit erdekel SAJAT KESZITESU TAVCSOVES PUSKA (mindenkeppen 40-et sebez :)) es van rajta egy EXPERT firearms is tovabba van hozza kb 2000 toltenyem :) tehat egy ideig elleszek vele es ha kifogynek akkor csak irany a tolvajlas :))
  • I.C.ram
    TOVABBRA IS VAROM A VALSZOKAT bar en csak egy het mulva leszek ismet addig is gondolkodjatok rajta ja es meg valami MI A FRANCIT KEZDJEK 30 000 ARANNYAL? :)) leirom nektek a kedvenc fegyverem hatha valakit erdekel SAJAT KESZITESU TAVCSOVES PUSKA (mindenkeppen 40-et sebez :)) es van rajta egy EXPERT firearms is tovabba van hozza kb 2000 toltenyem :) tehat egy ideig elleszek vele es ha kifogynek akkor csak irany a tolvajlas :))
  • I.C.ram
    en most vagyok 30-as szintu