Arcanum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyu... Felulirtam... Semmi nem mukodott ugyse... Varj... Vannak a fo fajlok, nekem azok nem egyforma meretuek a cd-n levokel, lehet, hogy ez a baj? Meg te spec honnan szedted le?
Én az elsõ faluban vagyok. Az erdõbe ne menjetek be. Az elején biztos a halál.
Daemonnal isntalláltam fel (FULL 1.2MB) Utánna asszem nem is kell a CD! (remélem) Crack alkönyvtárból az exe filet felülírtad!!!! Úgy müxik!
Jah, es te honnan szedted le?
Mazlista... En bezzeg nyomhatom Daemon Tools-al vinyorol... Neked mukodik? Mert nekem meg mindig nem, es fogalmam nincs, miert nem...
Nem egyszer probaltam... Most megcsinalom a uninstall-reinstall kombinaciot...
holnap reggelre mar tuti lejon (sajnos mar azert nem jott le mert inkabb interneten jatszottam :))
en most toltom a 2 cd 31. fajl-at (sajna csak dual isdn) :(( de hala ember baratomnak rabeszelt a kabel netre :))
Letoltottem, installaltam, es kilep az inditaskor... Megjelenik a Loading Arcanum kepernyom, tolt valamicsket, aztan kilep... Mi lehet a baj?
Mivel szeded te szerencsetlen? Nekem mar mindket cd lent van, csak meg Dioztam, lusta voltam kicsomagolni... Ahogy a weblapjan olvastam, erdekes game lehet... Hopp, ebben a pillanatban csomagolta ki az 1-es cd-t... Akkor megyek, telepitem... Daemon Tools rulez! :)))
Kozbe meg olvasgatom a weblapjat, hogy kepben legyek, tudjam, mirol van szo...
Elso cd mar lent van, most jon a masodik... Hiaba, kabelnet... :)))
Most szedem le, remelem tenyleg hasonlit fallouthoz, mert akkor nagyon kiraly game lehet!
na mar majdnem lejott :))
ja es valaki probalt mar a szerkesztoben ugykodni mert allitolag van valami kaland modul szerkeszto! mert ha van akkor majd kuldhetunk egymasnak jo kis missionoket :) multi-t valaki probalta mar?
ja es valaki probalt mar a szerkesztoben ugykodni mert allitolag van valami kaland modul szerkeszto! mert ha van akkor majd kuldhetunk egymasnak jo kis missionoket :) multi-t valaki probalta mar?
Megvan, király. A játékmenet nagyon hasonló a Fallouthoz, bár a harc megoldása kicsit bénább (viszont lehet real-time és turn based is). Még nagyon az elején vagyok, de már most látszik, hogy nagyon kidolgozott világban lehet nyomulni. Alapvetõen nem rajongok a fantasy-ért, szerencsére ez nem szokványos fantasy világ.
Nekem megvan, de még nem istalláltam fel. Amúgy RPG!
Megmondanad, mi ez a game?