464
Arcanum
-
#150 vegleges! es megjelenes korulbelul e honap vege! ja es ha mar megcsinatlad az ISLE of DESPAIR-os fo q-t akkor mar nem mehetsz vissza! hanem menj a Wheel Clanhoz es ott beszelj a fonokkel -
Iron #149 I.C.: nekem azt a questet a Gilbert kapuja előtt álló őr adta, és miután azt megcsináltam simán beengedett, szóval próbálj meg vele beszélni!
Kérdések: hogyan tudok eljutni az Isle of Despair-re? Egyszer már voltam ott, de nem csináltam meg az ottani questeket, ezért akarok visszamenni, viszont Ashbury-ben a hajó amivel mentem először már nem hajlandó visszavinni. Szóval van más lehetőség az utazásra, vagy felejtsem el?
Másrészt, tudja valaki hogy ez most már végleges verzió, vagy csak béta? És kb. mikor lesz a hivatalos megjelenés? -
#148 Ja es hogy a fenebe kell bejutni Gilberthez eddig mindig sikerult de most az uj karimmal nem megy! 90-es a reputationom reaction modifier +2-es!! ja es azt tudom hogy elobb megkell vedeni valami gyarat amit megrohamoznak a varazslok de azt a questet honnan kaphatom meg?? (4. karim es eddig mindig tok siman bementem!) -
#147 hehe koszi :)) ja es amnualhoz kell ADOBE ACROBAT READER kb 8-9 mega a legujabb 5.0-as verzio!! mert a manual PDF-ben van! de ha valakinek a .doc-os valtozat kell (sokkal szarbb szerintem) az szoljon es atpasszolom -
Viking #146 Nah mi van itt... Manual az Arcanumhoz! Koszonjetek I.C.ram-nak, o talalta! :))) -
Viking #145 Mondja meg valaki pls, hogy mi a ****ert kap szegeny karim -1 beauty-t? -
#144 Na ne!! tuti hogy van valaki aki elobbre van nalam vagy en lennek a legmagasabb szintu kari?? :)) (43. LVL) -
#143 HELP! -
#142 AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH SEGITSEN VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENELKUL NEM TUDODK TOVABB JUTNI!! :(( -
#141 hat ez nem segit! valaki tart mar itt? -
Viking #140 Akarom mondani:
...hatha arra felboszulnek... -
Viking #139 Dobj nekik egy stunt grenade-et, hat arra felboszulnek, es elkezdenek kergetni... :))) -
#138 Most mar csak az erdekelne hogy hogy lehet oket eltavoltitani az elfek szent teruleterol marmint az embereket! -
Viking #137 Bazz, kiraly fegyver az ij! Apperance-on van (asszem igy irjak), es real-timeban lehet gyakni mint allat... Lo mint a gepfegyver bazz! Egy 1-10 sebzesu ijjal ugy elinteztem a hidnal allo fickokat... Meg se utottek, meg Virgilt se, ot csak en, mivel a nyil nem all meg 1 szemelynel... :))) -
#136 Nem kell semmit csinalnod.
Ha megvan a kristaly es van 5000 petakod, akkor egyszeruen csak beszelj a szemuvegessel Ashbury-ben es o megcsinalja neked, es kesz.
Azzal mar mehetsz is a Wheel Clan hoz!
Egyebkent vegigcsinaltam a vegen 50. szintu lettem ,de ez a max ennel tovabb nem lehet fejlodni.Baromi jo kis rpg!
It will be the rpg of the year! -
M.A.D. #135 Na, én elutaztam a vonattal a két hely közül az egyikre. De minek? Level 25-ös fickók mászkálnak! -
#134 figyelj csak ha van meg valami kerdesed akkor keress meg ezen az icq szamon (ugy konnyebb a dumalas :)) 124021211 -
#133 hat egyikkel se mesz semmira ha nincs 2-3 pont adva a firearms-ra es nincsen legalabb apperantice-on (mittomen hogy irjak :)) az a lenyeg hogy menj jo messzire es kezd el oket automatan loni minnel nagyobb hatotavolsagu fegyverrel es az ogrekkal kezd az irtast mert ok sokkal utosebbek mint az az egy faszi. Vagy van megegy megoldas azt keri a pocsfej hogy rombold szet az epulo hid darabjait ott van valahol delen mert az rontja az o business-et hatha akkor atenged ingyen es majd visszo jossz a leolese miatt akkor ha mar magasabb szintu vagy (bar nem tudom hogy atengede akkor ha lerombolod a dolgokat en nem probaltam ki mert csokken tole 10-zel a reputation es inkabb leoltem oket :) -
Viking #132 Mittomen... Meg ott nem tartok... A hidon nem birok atmenni, folyton kinyirnak... Pedig fegyverzetem van kiraly, Virgilnek is... Melyik a jobb, fine revolver vagy repeating rifle? -
#131 KOSZI!!
Mostmar csak ez a kerdesem : Ok ok mostmar megvannak de most meg nem tudom hogy hogy lehet oket elkuldeni az erdobol (eroszakot nem szabad alkalmazni) -
#130 en meg csodalkoztam hogy miert nem megy!! :)) -
#129 na azaert :)) -
Viking #128 Bocs, kifelejtettem azt, hogy kozbe nyomd az altot! Tehet: combat toggle, majd alt+attack, es mar uti is... -
#127 Ok ok mostmar megvannak de most meg nem tudom hogy hogy lehet oket elkuldeni az erdobol (eroszakot nem szabad alkalmazni) -
#126 ja es hol vannak az emberek a Falcon's Ache-ban akikiket elkell intezni? -
#125 a multi resze szerintem nagyon silany az arcanumonak legalabbis az lett volna a jo ha az alaptortenete IS vegignyomhatnak!! -
#124 de nekem nem veri szet soha a ladakat!! :((( ranyomom hogy attack es semmi :(( -
#123 a Hushed revolver arra jo hogy halkan lo a pisztoly tole :)) hangompitos pisztoly tehat ha valaki leakarsz loni a hazaban akkor ezzel tedd es akkor nem fognak bejonni az orok :)) -
Viking #122 A harom fickot majd megoldom, mivel tudok repeating rifle csinalni, nem lesz nehez kinyirni oket (ehhet kell intiital, ami ad +10-et az intihez), aztan a hushed revolver mire jo? Egyaltalan talalok meg revolver chambert? Jah es szet lehet verni ladakat okollel vagy fegyverrel (de akkor nem a hp-d megy le, hanem a fegyvered serul), ajtokat is, meg barnit, aminek van epsege (sarokban irja, pl ladaknak altalaban 100/100), es nem kell ra dinamitot hasznalni... :)) -
#121 azt a harom fickot szerintem csak pisztollyal lehet kicsinalni!! en leglabbis azzal csinaltam ki oket de igy majdnem ott hagytuk a fogunkat virgillel! ja okollel szet lehet verni a ladakat????? -
#120 Mert a grafikája nagyon nem tetszett, de ha lehet multiban nyomni, akkor lehet felteszem megint -
#119 A multi milyen benne? Ugyanolyan mint a single? -
Viking #118 Igen arra, azt loptam ki kovacstol, megszerezve kulcsat, es nappal szetverni a ladajat... (Okollel, Virgil vagy 100 hp-t gyogyitott kozben, mert ilyenkor nem a fegyver torik :))
Tenyleg, van az a harom ficko a hidnal, 1 ember, 2 fel-ogre... Azokat hogy lehet elintezni? Mert nem kivanok ra 2 stunt grenade-et, es egy dinamitot pazarolni...
Jah es talalok majd kesobb is iq novelo italt? -
Viking #117 Hmmm... En inkabb a varit hasznalom az valahogy egyszerubb... :))) -
#116 Te a Dread Armoura gondolsz egyebkent? mert az van a Virgil-nek :) -
#115 Na ne mondd!! mit gondolsz nekem honnan a francbol van ultra franko cuccaim es kb 70 000 aranyam??? hat ugy hogy kipakolom az osszes arust az ej leple alatt :)) pick lock skill max :)) es expert -
Viking #114 Jo, de az a 19-es mint kiderult 19(+31)-es... :))) Jah es tudom azt, hogyan pakoljuk ki a kovacsot, megszerezve mindent amit eladna! :))) -
#113 ja es rajottem a szemuveg problemara : siman megtanultam es valamiert nem kellett hozza alapfoku ismeretseg mint a tobbi talalt tervrajzhoz! es siman osszebaszom :))) -
#112 hat nem eppen :))) mert nekem 20-as bibbe :)) -
Viking #111 Asszem en vagyok az egyetlen, aki az elso varosban (nem faluban, elirtam elobb, valami Hills) 19-es armor class-u pancelban rohangal... :)))