464
Arcanum
  • Ersiman
    Viking: igyekszem szintetlépni :-)
    Nem tudom hogy a necromancy black rontja-e a jellemet csak tartottam tőle. Mint írtam még csak most kezdtem a játékot.
    Üdv Ersiman
  • ember
    jaja, nyugodtan tanuld azt, nincs hatással az alignmentedre
  • Viking
    A dark necromacy miota rontja a jellemet?
  • Viking
    Ok, nekem 6. szinten bejott, szoval ersiman, lepj egy szintet... :))))
  • Ersiman
    Kösz a válaszokat.
    5. szinten vagyok és elf, lehet hogy ezért nem akar Magnus csatlakozni. A karizmám 8 és a Max followers 2 ettől jöhetne, de nem akar.
    ember: kösz a tippeket, igyekszem jó karaktert játszani úgyhogy a dark necromancy nem biztos hogy belefér.
    Hmuda:
    http://www.fileplanet.com/index.asp?section=332&file=59649
    http://www.gamesmania.com/articles/PC/Arcanum/download.asp
    http://sierrastudios.com/games/arcanum/
    Üdv Ersiman
  • ember
    Dark necromanticban érdemes az utolsóig elmenni, az ötödik spell megöl bárkit (mint a disintegrate), csak meghagyja a cuccait is.
  • ember
    Azért a disintegrate már eléggé "támadó" szerintem...

Meg a bolt of lighting és a jolt (a játék elején NAGYON jó), a dark necromanticban is van néhány kifejezett támadó spell, szóval van azért.

Magnus elfekhez is előszeretettel csatlakozik, viszont szinthez van kötve, nagyon korán nem tudod még felvenni.
  • Viking
    Varazslatokbol nincsenek igazan tamadovarik, a stunt tenyleg jo dolog (nagyon) meg az idezovarikra rakj szerintem, meg mehet nehany pont fire varikra (ott magas szinten egesz norma elementalt lehet idezni), vagy az earth-re, de ijasz nem hinnem, hogy annyira gyur az erore... Aztan dodge-ra erdemes rakni, sok sebzest uszhatsz meg vele... Idezovarikban meg menj el minimum a guardian ogre-ig, mert az eros... Aztan Magnuska csak akkor csatlakozik (legalabbis ugytom) ha ember vagy torpe vagy fel-elf vagy, pl a fel-ogre, akkor nem fog egyhamar... Meg mennyi a karizmad? A max followersnel ir 2-ot? Mert ha nem, adnod kene karizmara...
  • Hmuda
    Nem tudja valaki, honnan szedhető le a demó?
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!
    Most kezdtem a játékot és néhány tippre lenne szükségem. Egy íjász-mágust szeretnék fejleszteni. Az íjra már adtam 2 pontot és apprentice a fokozatom, ezt még biztosan fejlesztem. A varázslatok közül egyenlőre csak a charm és a a stunt van ez utóbbi nagyon bejött. Hogyan tovább? Nem harcost akarok, de ha elér az ellen a kézifegyverekkel nagyon béna vagyok, mennyit érdemes dodge-ra és melee-re adni?
    A varázslat iskolák közül kinek mi jött be, melyiket érdemes megtanulni?
    A lockpickre nem adtam pontot, el is akadok minden bezárt ajtónál-ládánál, ki tudja ezeket nyitni valamelyik NPC? Hogy lehet rávenni őket?.
    Még csak Virgil van a csapatban. Tarantban a P Schlyter elött ácsorog egy mogorva törp, udvariasan beszélgettem vele, de nem akart csatlakozni a csapathoz. Később fel lehet venni? Érdemes? Mit tud a fickó?
    A mágia használathoz fontos az intelligencia? Mennyire kell fejleszteni?
    Előre is köszi a válaszokat.
    Üdv Ersiman
  • M.A.D.
    HELP! Új PATCH-et rakott fel már valaki. Én nem merem. (DAEMONnal full install-NO CD miatt)
  • ember
    ez ugyanaz a link
    én pedig onnan szedtem le, nem hibás. ha kell, elküldöm emailben
  • ember
    itt is van
  • ember
    Volt itt egy link egy-két oldallal visszább.
  • Geronimo
    ebbol a cirka 10 megoldasbol 9 a gonosz oldalt kornyekezi :)).......probalok humanus lenni......kosz szepen a segitseget.....
  • ember
    FFXI jön pcre is. Bár az online lesz.
  • ember
    Hát igen. Szerintem meglátja egy konzolos a 120 oldalas manualt, és nem tudja, hogy mi az. "miért adnak könyvet a játékhoz?"
  • ember
    Mindenképp be kell jutnod a boltba (van lejárat a hátsó szobában), a fickót valahogy cselezd ki.

(A lopás dolog csak figyelmeztetés volt, mivel ahogy olvastam sokan azt csinálják, aztán panaszkodnak hogy könnyű a játék. bár tényleg az)
  • Geronimo
    a gyuru miatt abba a t-betus varosba mentem, ahonnan az elado kihajitott, mert nem tudta a fickom megmondani, hogy kozvetlenul ott gyartottak a szajret, vagy sem....de ezzel nem haladtam elorebb........lopkodni soha nem szoktam, feleslegesen senkit nem utok meg ugy szerintem sem lenne erdekes.....meg hat egy kicsit erkolcstelen is.......
  • ember
    Már odaértem "idejével" is, eléggé a végén tartok, csak valószínűleg nem kutattam át. Köszi.
  • ember
    Nem árt figyelni, mit mondanak az emberek, mindig lesz támpont.
  • ember
    Ha virgil veled van, ő megmondja mit ell csinálni.
    A fő történeti vonalat nehéz eltéveszteni. A gyűrűről már kiderítetted, hogy kié?

(ha gátlástalanul lopkodsz, túl könnyű lesz a játék, ezt már így előre megmondom)
  • M.A.D.
    Én Daemonnal installáltam fel (itt a melóhelyemen.), és otthon (fullban) játszom vele. Cd nélkül!
  • Geronimo
    mellesleg, ha ennyire aktiv a topic, kerdeznek en is egyet.......eddig nem sok varost "fedeztem fel" /cirka 4-et/, de semmi uj tampontom nincs, ahova menni tudnek.....mindent kiramoltam mar /ilyen kincskereseseknel/, egy rakas missziot megcsinaltam, en vagyok a legjosagosabb az egesz vilagon, de nem igazan tudok mit kezdeni /vmi lord of evilt is eltakaritottam, de ugy kb. le se szarta senki/.......javallat?
    /fegyvernek jo pl. a tavcsoves puska 40-et sebez /fix/ eleteroben es faradasban....mindig talal....nekem legalabbis igy a jatek elejen tetszik/
  • ember
    hol lehet heartstone-t találni?
  • ember
    én is 100 good
  • Geronimo
    Szerintem butykolgetni sokkal kiralyabb dolog.......csomo jo szerkezetet lehet megtanulni.....tenyleg jopofi........mellesleg.....TI mennyire vagytok jok ill. gonoszak?
  • Viking
    ...kulonben dobhatsz ki ugy 5 cd-t a szemetbe... Masik megoldas a cdmage-es teszt... Ha nem megfelelo a kicsomagolas, akkor ujra, es ujra... Es ujra, es ujra, es ujra... Sajat eredmenyek! :))))
  • Viking
    Rosszul van felirva akkor... Ezt nekem is nekem is eljatszotta eloszor... Aztan ujra kicsomagoltam, es minden ok... Persze eztan meg jon a arcanum*.dat merete nem megfelelo, stb problema... Bajos a setup, nagyon, erdemes Daemon Tools-t hasznalni hozza...
  • The Lord
    Segítsetek! Elindul a setup és amikor csomagolná a cuccokat ezt írja ki: Internal errorr 2355 vagy vmi ijesmi. A játék van rosszul felírva vagy a gépemben van a hiba?
  • I.C.ram
    eloszor StillWaterbe kell menned ott talalkozol egy elf csavoval vele kell beszelned!! (OKOS legy :))
  • Viking
    Ilyen szokott vele lenni...
  • Jacky
    Koszi sracok a segitseget, mar rendbejott a dolog.

El nem tudtam kepzelni, hogy mi a baj. Haat nagyon kemeny: szennyezodes volt a CD-n, ezert csak 735 megat telepitett fel! Es en ezzel jatszottam!! Az tunt fel, hogy a telepiton es itt a forumon is 1,2 gigarol beszelnek.
    Nyomulok ezerrel, meg egyszer koszi.
  • Viking
    Disintegrate rulez! :)))) Meg a Dark nekromacia 5. szintu varija, aminek most nem jut eszembe a neve, de a hatasa hasonlo, de a cuccok megmaradnak! :))) Bar ott tulelheti az ellenfel, nade mire jo akkor a quick save? :))))
  • Viking
    Öööö, nem igazan tudok vele jatszani most, lekot a Chrono Trigger, meg a Chrono Cross :)))

Hol a gyikleny?

Es hol a kutya? (lusta vagyok isonews forumat vegigolvasni)
  • Viking
    Nekem is kene help... Csinalni akarok egy elf varazslot, es az erdekelne, hogy varazslasban lehet kritikus hibat veteni? (Neitzsche Poster Child magas szinten azert er mar valamit, es ha koltseg nelkul hasznalhatnam! :)))
  • I.C.ram
    a schematic-ok a wheel clan egyik faszfeje adja
  • I.C.ram
    ok! ICQ megfelel neked?
  • Iron
    Akkor megtennéd hogy elküldöd nekem? Vagy ha tudod honnan lehetne leszedni az is megfelel. Kösz!
  • I.C.ram
    1.301

578kb