464
Arcanum
-
Viking #311 THX, majd megnezem... Aztan meg 1 kerdes... Nem tudod veletlen, hogy hogyan muxik a level cap? Terra Arcanumon talaltam rola valamit, meg hasznalatarol is, de nem igazan ertem... -
#310 stillwaterben tudsz szerezni blessinget is, ami növeli eggyel -
Viking #309 Igyis meg vagyok... :))) Beautym 6-os varival, ha meg adok ra 2 pontot, eleri az emberi normal erteket (8), es igy csak 3 pontot koltottem ra, ellenben 4-et kaptam (+2st,+2dx) szoval jobban jottem ki! -
#308 hét az az lenne...
ha már az ugly sticket választottad, viseld a következményket. vagy csak nyomd föl a beautyt karakter-pontokkal -
#307 én scak egyszer nyomtam végig, egy elf mágussal, sickly múlt (magasabb int, gyengébb const)
az a furcsa, hogy a const elvileg fontos egy mágusnál, mégsem hiányzott, így is könnyű volt.
van még egy elkezdett technikus nőcim, de nem hiszem hogy befejezem vele. nem sikerült a legjobban (ez volt az első karim) -
Viking #306 Szerintetek nagy csalas lenne az, ha torolnem Purity of Water spellt, es editorral a hatasat (+4 beauty) beleirnam a karimba? Mert unom minden varosban bekapcsolgatni! :((( -
Viking #305 Ergo nem lenne jo, oke, meg szerencsere nem csinaltam ilyen karit meg... De egyszer meg kiprobalom technikus () karival is... Te milyennel nyomtad? En most egy ember, harcos-magus tipussal, Beat with an ugly stick multtal, amit Purity of Water spellel javitok ki, es hardon (igy kicsit tobb taktikai erzek kell hozza!)... A hidnal ugy 3-szor haltam meg... -
#303 jaja, szerintem igen, befolyásolja. meg a critical failure is több lesz.
nem érdemes keverni a mágiát a technológiával -
Viking #302 Es most en is helpert kialltok! Ha magikus beallitottsagu vagyok, de hasznalok pisztolyokat is, befolyasolja az a pisztolyok sebzeset, vagy valamit? -
Viking #301 Csak az araval vannak problemak... 12 ezerem most nincs ra, de tuti megveszem, csak huzzon lejjebb az ara! -
Ersiman #300 Üdv mindenkinek!
Kösz a válaszokat.
Ha valakit érdekel: megjelent az Arcanum! Úgy értem hivatalosan boltban.
Üdv Ersiman -
Viking #299 Lemaradt a vegerol a smiley... Tehat: -
Viking #298 Azt hol talaltad? Nekem kell egy ilyen fegyver! El tudod kepzelni, mennyi xp-t lehet igy szerezni? -
TheZsenyka #297 Az extra tulajdonságok (random fire damage, summon undead stb) véletlenszerűen lépnek működésbe... amúgy a kedvencem a Mace of Betrayal (Árulás Buzogánya) ami gyógyítja az ellenfelet és általános erőnlétet is javítja... jópofa :) A másik dologgal kapcsolatban: nem vettem észre hogy a cuccosok akkor is kifejtenék a hatásukat ha nincsenek azonosítva...
Lehet valahogyan feltölteni varázstárgyakat??? -
Viking #296 1: Nem, csak az utan...
2: Asszem automatikusan hasznalja... -
Ersiman #295 Üdv mindenkinek!
Lenne 2 kérdésem. A mágikus tárgyak +tulajdonságai zárójelbe vannak írva, ezek a +értékek csak az azonosítás után jelennek meg a statisztikákban.
Az 1. kérdés: a hatásukat az azonosítás nélkül is kifejtik még ha az nem is jelenik meg pl. a defense értéknél?
A 2.: néhány tárgynak speciális mágikus hatása van pl.: Stillwater bladenél azt írja hogy valami summoning, az ilyen extra tulajdonságot hogy lehet használni?
Előre is kösz a válaszokat.
Üdv Ersiman -
Viking #294 Csak ugy korulnezek, hogy miket nem talaltam meg... Pl a GRANATVETOT!
-
Viking #293 Nah emberek, en baszarok! Nezzetek meg Terra-Arcanumon, hogy miket lehet felvenni a csapatba! Foleg Kraka-Tur-t nezzetek! Bazzeg, letoroltem uninstallnal veletlen menteseimet, de ha itt ilyenek vannak, felrakom, es ujrakezdem! :)))) -
Ersiman #291 Azokat is végigjártam, de senki nem állt szóba velem, vagy csak semleges szöveg volt.
Pedig szerettem volna békésen elintézni a dolgot.
Most már mindegy. :( -
#290 az nem az.
másik ház, feljebb, az állomástól még fölfelé ha jól emlékszem -
Ersiman #289 Kerestem én, de nem találtam a tulajdonost.
Voltam a házában, de mindíg távol volt. :( -
#288 pedig elég, ha a tulajdonossal "elbeszélgetsz" -
Ersiman #287 Üdv mindenkinek!
dismay: Köszi a választ, megtaláltam a fickót.
Csak sajnos nem sikerült erőszak nélkül bejutnom a klubba.
Üdv Ersiman -
Ersiman #285 Azt értettem, hogy csak hímek lehetnek tagok. Nem ez a gondom, hanem az hogy ez a keresett fickó a klubba van-e vagy máshol keressem.
Üdv Ersiman -
Ersiman #282 Üdv mindenkinek.
Tarantban egy félork megbízott, hogy keressem meg egy ismerősét. Valami de Cesare nevű fickót, de sehol nem találom. Női karakterrel játszom a Gentleman's Clubba nem engednek be. Van valakinek tippje hogy hol találom a fickót? -
M.A.D. #281 Miért? Van belőle demó? Azt még nem láttam, csak ISO-t. -
#280 van bőven jó követő: pl Gar tarantban a "múzeumban", Sogg Mead Mug SH-ben, P. Smythe (bár ő scak később lesz), J. Styles Caladonban, (tech gyógyító), Raven (ő is csak később, Quintarrában), kutya Ashburyben. -
Viking #279 Ha le akarod viini, lopj, meg minden, attol csokken, vagy siman nyomd fel meggyozest maxra... -
#276 Nem értem miért a demoról beszéltek, én már julisban végigjátszottam a full játékot és nagyon jó!
-
HealerGOD #275 Segítség!!!
Valaki mondja meg pls, hogy hol tudnék felvenni követőket, senki nem akar a törpén és Virgilen kívül csatlakozni, mert túl nemes vagyok neki, nem hajlandó követni olyat, aki a 'jó' úton jár.
Az Evil-Good meteren Good 85 öm van.
Ha lehet dobjatok mailt! THX -
Viking #273 NEm kell magasabb szint, tudom, elso szinttol csapattag volt... Csak van vele kapcsolatban kis bug... Ugyanis a karizmad nem eleg, hogy 8-as legyen, 9-nek kell lennie... Pedig 8-as karizmanak is csatlakoznia kene... Hmmm.... -
Viking #272 Az a kutya merre van? Es hogy lehet felvenni? Kell valami spec dolog hozza? (mint falloutban a kaja az ebnek) -
Geronimo #270 tenyleg adott vmit .......ezt el is felejtettem.....koszi -
#269 Év vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet tovább játszani miután megölted a főgonoszt? Ezt igazán átvehették volna a Fallout 2-ből. :-(( -
#268 Adott egy sálat elvileg, amit ha fölteszel, nem támadnak meg. -
Geronimo #267 lenne kerdesem meg : az isle of despairon azt a nagy dogot hol talalom, amirol az or beszel a kapu elott?...es miert van az, hogy azok a bennszulott nok egybol megtamadnak eszakon?....igy annak a nonek a faluban nem lehet segiteni -
Ersiman #266 Dauby: Kösz a tanácsot, olvasgatom a manualt, de érdekel azoknak a tapasztalata is akik már jóval előrébb tartanak mint én. Hol volt az a félogre? Én ostoba azt hittem az egész Shrouded Hillst bejártam, de ezek szerint nem. A hídnál volt 2, de azok elég barátságtalanok voltak a főnökükkel együtt. Szivattak is rendesen, gyenge harctudásommal csak x-edik kísérletre jutottam át a hídon.
Üdv Ersiman -
#265 Na elkezdtem. 2 óra alatt meg is lesz. -
#264 Köszi. A file planetet már megnéztem (kösz Viking : )), de ott a két lehetőség közül mindkettőnél 600-600 emberke várakozott : (. -
#263 Hmuda !
A PC-DOME jóvoltából letölthető egy hazai szerverről is .
http://download.pcdome.hu/ArcanumDemo.exe
Ha esetleg szereted a Fileplanet-et , akkor onnan is le tudod húzni a demót .
http://www.fileplanet.com/index.asp?file=59649&download=1
Menj erre a címre és itt válaszd ki a működő letöltési helyet .Mindenesetre én a helyedben a PC-DOME-os szervert választanám , mert a fileplaneten van , hogy csak az a szerver működik , ahol várni kell az embernek a sorára .
Amúgy készülj fel , mert 255 MB-os a demó . :)
Jó töltögetést és játékot !