Arcanum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam IWD-t, kiprobalasra, es Arcanum baratunk lett az aldozat... Meg 2 kerdes... Arbalah (egyik elso kuldi, egy fel-elf pap) aldasa mit ad? Aztan: lehet-e valahol strenght novelo aldast szerezni? Es az nyom-e a maxos eron? Ugyanis en jelen pillanatban noi karival nyomom (hogy miert? csak...), viszont szeretnem kiprobalni az "escaped lunathic" nevezetu multat, emellett 20-as ero kene, am noi kariknal ebbol lejon egy, alias 19 a max... Nah ez erdekelne engem, hogy aldas ad-e a maxhoz is...
csak a történet előrehaladtával veheted föl tarantban, majd beleakadsz (valószínűleg).
de healingre elég virgil és raven is (az elején még csak virgil is)
de healingre elég virgil és raven is (az elején még csak virgil is)
Majd be kivanom venni Ravent, de ki ez a p.smythe?
Remelem, hogy lehet... Mert jot tesz az a kis gyogyulas am! 

Jaja, de megmentem a forumot: megint kerdezek!
Lehet-e valahol talalni healing jacket-et? Vagy csinaltatni lehet-e valakivel?
Lehet-e valahol talalni healing jacket-et? Vagy csinaltatni lehet-e valakivel?
Mit kovettem el, Bradock? (tudom, hogy te voltal...)
En nem... De pl technikusnak egyaltalan nem fontos az inti,ugyanis van olyan ital, ami +10 inti, es ugy barmit ossze tud szerelni! (bar ha szerel is ossze valamit - a legtobb cuccbol lehet talalni) Nekem az idealis ertek 12 marad... De a "csak harc" tipusu karikra: Kerdezd meg I.C.ram-ot, mekkora karizmaja volt a technikus torpejenek! 😊))
Jah es a guardian ogre-re: a bugok kozt van, ami betart a jatekosnak, van ami segiti!Ha az egyiket el kell turni, miert ne hasznaljuk a masikat is?
Jah es a guardian ogre-re: a bugok kozt van, ami betart a jatekosnak, van ami segiti!Ha az egyiket el kell turni, miert ne hasznaljuk a masikat is?

Intelligence meg igenis fontos, nem csak varázslónál, hanem minden karakternél. Ugyanis többek között a párbeszédekben is nagy hatása van, egy okos karival sokkal több lehetőséged van.
vagy ti csak a harcot preferáljátok?
vagy ti csak a harcot preferáljátok?
Guardian ogre csalás. túl erős és már nagyon hamar lehet. biztos hogy bug.
Viking: inkább kérdezősködj a városokról, sokkal több értelme van. Úgyis eljutsz mindnehova idővel.
Szerintem teljesen elbassza a játékot, ha megnézi valaki a helyek koordinátáit vagy a felvehető embereket, questeket stb. A felfedezés örömét veszi el, nem is beszélve az újrajátszás elehtőségéről.
Egyébként sem érdemes a legerősebb csapatot összeállítani, mivel gyakorlatilag még egyedül is túl könnyű a játék.
Viking: inkább kérdezősködj a városokról, sokkal több értelme van. Úgyis eljutsz mindnehova idővel.
Szerintem teljesen elbassza a játékot, ha megnézi valaki a helyek koordinátáit vagy a felvehető embereket, questeket stb. A felfedezés örömét veszi el, nem is beszélve az újrajátszás elehtőségéről.
Egyébként sem érdemes a legerősebb csapatot összeállítani, mivel gyakorlatilag még egyedül is túl könnyű a játék.
De-de! 😊)) Most epp csapatomat szedem ossze, es lattam terra arcanumon, hogy van quitarraban 1 beveheto elf... Meg most van egy vollinger nevu karim, akivel szemben megvan az a "bizonyos" erzesem... Fog kavarni valaha is a srac? Virgil is figyelmeztetett, meg ez a Vollinger valahogy "tul segitokesz", es ettol elegge gyanus szamomra!
De kell! Vannak felul azok a foglalatok... Ott mutatja pl az idezett lenyeket, meg a varik nagy reszet! Es ez 4 intikkent no 1-el! Szoval pl guardian ogrebol ha 4-es az intid, egyet tudsz megidezni max, ha 8-as, kettot, stb...
van egy hágó, azt nem tudom, ki mondja meg. de ha tudod hol van quintarra, tudnod kell azt is.
(csak nem kinézted valahonnan Quintarra koordinátáit
)
(csak nem kinézted valahonnan Quintarra koordinátáit
)#313
Na ujabb "nemtudomdetudniakarom" merul fel... Hogy lehet atvandorolnia a hegyeken? Pl Quintarraba kivanok menni, hogy tehetem azt meg?
THX, majd megnezem... Aztan meg 1 kerdes... Nem tudod veletlen, hogy hogyan muxik a level cap? Terra Arcanumon talaltam rola valamit, meg hasznalatarol is, de nem igazan ertem...
Igyis meg vagyok... 😊)) Beautym 6-os varival, ha meg adok ra 2 pontot, eleri az emberi normal erteket (8), es igy csak 3 pontot koltottem ra, ellenben 4-et kaptam (+2st,+2dx) szoval jobban jottem ki! 

hét az az lenne...
ha már az ugly sticket választottad, viseld a következményket. vagy csak nyomd föl a beautyt karakter-pontokkal
ha már az ugly sticket választottad, viseld a következményket. vagy csak nyomd föl a beautyt karakter-pontokkal
én scak egyszer nyomtam végig, egy elf mágussal, sickly múlt (magasabb int, gyengébb const)
az a furcsa, hogy a const elvileg fontos egy mágusnál, mégsem hiányzott, így is könnyű volt.
van még egy elkezdett technikus nőcim, de nem hiszem hogy befejezem vele. nem sikerült a legjobban (ez volt az első karim)
az a furcsa, hogy a const elvileg fontos egy mágusnál, mégsem hiányzott, így is könnyű volt.
van még egy elkezdett technikus nőcim, de nem hiszem hogy befejezem vele. nem sikerült a legjobban (ez volt az első karim)
Szerintetek nagy csalas lenne az, ha torolnem Purity of Water spellt, es editorral a hatasat (+4 beauty) beleirnam a karimba? Mert unom minden varosban bekapcsolgatni! 😞((
Ergo nem lenne jo, oke, meg szerencsere nem csinaltam ilyen karit meg... De egyszer meg kiprobalom technikus (
) karival is... Te milyennel nyomtad? En most egy ember, harcos-magus tipussal, Beat with an ugly stick multtal, amit Purity of Water spellel javitok ki, es hardon (igy kicsit tobb taktikai erzek kell hozza!)... A hidnal ugy 3-szor haltam meg... 
) karival is... Te milyennel nyomtad? En most egy ember, harcos-magus tipussal, Beat with an ugly stick multtal, amit Purity of Water spellel javitok ki, es hardon (igy kicsit tobb taktikai erzek kell hozza!)... A hidnal ugy 3-szor haltam meg... 
jaja, szerintem igen, befolyásolja. meg a critical failure is több lesz.
nem érdemes keverni a mágiát a technológiával
nem érdemes keverni a mágiát a technológiával
Es most en is helpert kialltok! Ha magikus beallitottsagu vagyok, de hasznalok pisztolyokat is, befolyasolja az a pisztolyok sebzeset, vagy valamit?
Csak az araval vannak problemak... 12 ezerem most nincs ra, de tuti megveszem, csak huzzon lejjebb az ara!
Üdv mindenkinek!
Kösz a válaszokat.
Ha valakit érdekel: megjelent az Arcanum! Úgy értem hivatalosan boltban.
Üdv Ersiman
Kösz a válaszokat.
Ha valakit érdekel: megjelent az Arcanum! Úgy értem hivatalosan boltban.
Üdv Ersiman
Lemaradt a vegerol a smiley... Tehat: 

Azt hol talaltad? Nekem kell egy ilyen fegyver! El tudod kepzelni, mennyi xp-t lehet igy szerezni?
Az extra tulajdonságok (random fire damage, summon undead stb) véletlenszerűen lépnek működésbe... amúgy a kedvencem a Mace of Betrayal (Árulás Buzogánya) ami gyógyítja az ellenfelet és általános erőnlétet is javítja... jópofa 😊 A másik dologgal kapcsolatban: nem vettem észre hogy a cuccosok akkor is kifejtenék a hatásukat ha nincsenek azonosítva...
Lehet valahogyan feltölteni varázstárgyakat???
Lehet valahogyan feltölteni varázstárgyakat???
1: Nem, csak az utan...
2: Asszem automatikusan hasznalja...
2: Asszem automatikusan hasznalja...
Üdv mindenkinek!
Lenne 2 kérdésem. A mágikus tárgyak +tulajdonságai zárójelbe vannak írva, ezek a +értékek csak az azonosítás után jelennek meg a statisztikákban.
Az 1. kérdés: a hatásukat az azonosítás nélkül is kifejtik még ha az nem is jelenik meg pl. a defense értéknél?
A 2.: néhány tárgynak speciális mágikus hatása van pl.: Stillwater bladenél azt írja hogy valami summoning, az ilyen extra tulajdonságot hogy lehet használni?
Előre is kösz a válaszokat.
Üdv Ersiman
Lenne 2 kérdésem. A mágikus tárgyak +tulajdonságai zárójelbe vannak írva, ezek a +értékek csak az azonosítás után jelennek meg a statisztikákban.
Az 1. kérdés: a hatásukat az azonosítás nélkül is kifejtik még ha az nem is jelenik meg pl. a defense értéknél?
A 2.: néhány tárgynak speciális mágikus hatása van pl.: Stillwater bladenél azt írja hogy valami summoning, az ilyen extra tulajdonságot hogy lehet használni?
Előre is kösz a válaszokat.
Üdv Ersiman
Csak ugy korulnezek, hogy miket nem talaltam meg... Pl a GRANATVETOT!

Nah emberek, en baszarok! Nezzetek meg Terra-Arcanumon, hogy miket lehet felvenni a csapatba! Foleg Kraka-Tur-t nezzetek! Bazzeg, letoroltem uninstallnal veletlen menteseimet, de ha itt ilyenek vannak, felrakom, es ujrakezdem! 😊)))
Azokat is végigjártam, de senki nem állt szóba velem, vagy csak semleges szöveg volt.
Pedig szerettem volna békésen elintézni a dolgot.
Most már mindegy. 😞
Pedig szerettem volna békésen elintézni a dolgot.
Most már mindegy. 😞
Kerestem én, de nem találtam a tulajdonost.
Voltam a házában, de mindíg távol volt. 😞
Voltam a házában, de mindíg távol volt. 😞
Üdv mindenkinek!
dismay: Köszi a választ, megtaláltam a fickót.
Csak sajnos nem sikerült erőszak nélkül bejutnom a klubba.
Üdv Ersiman
dismay: Köszi a választ, megtaláltam a fickót.
Csak sajnos nem sikerült erőszak nélkül bejutnom a klubba.
Üdv Ersiman
Azt értettem, hogy csak hímek lehetnek tagok. Nem ez a gondom, hanem az hogy ez a keresett fickó a klubba van-e vagy máshol keressem.
Üdv Ersiman
Üdv Ersiman
Üdv mindenkinek.
Tarantban egy félork megbízott, hogy keressem meg egy ismerősét. Valami de Cesare nevű fickót, de sehol nem találom. Női karakterrel játszom a Gentleman's Clubba nem engednek be. Van valakinek tippje hogy hol találom a fickót?
Tarantban egy félork megbízott, hogy keressem meg egy ismerősét. Valami de Cesare nevű fickót, de sehol nem találom. Női karakterrel játszom a Gentleman's Clubba nem engednek be. Van valakinek tippje hogy hol találom a fickót?
Miért? Van belőle demó? Azt még nem láttam, csak ISO-t.
van bőven jó követő: pl Gar tarantban a "múzeumban", Sogg Mead Mug SH-ben, P. Smythe (bár ő scak később lesz), J. Styles Caladonban, (tech gyógyító), Raven (ő is csak később, Quintarrában), kutya Ashburyben.
Ha le akarod viini, lopj, meg minden, attol csokken, vagy siman nyomd fel meggyozest maxra...
Nem értem miért a demoról beszéltek, én már julisban végigjátszottam a full játékot és nagyon jó!
Segítség!!!
Valaki mondja meg pls, hogy hol tudnék felvenni követőket, senki nem akar a törpén és Virgilen kívül csatlakozni, mert túl nemes vagyok neki, nem hajlandó követni olyat, aki a 'jó' úton jár.
Az Evil-Good meteren Good 85 öm van.
Ha lehet dobjatok mailt! THX
Valaki mondja meg pls, hogy hol tudnék felvenni követőket, senki nem akar a törpén és Virgilen kívül csatlakozni, mert túl nemes vagyok neki, nem hajlandó követni olyat, aki a 'jó' úton jár.
Az Evil-Good meteren Good 85 öm van.
Ha lehet dobjatok mailt! THX