464
Arcanum
-
#358 ja, igen, az eldobott cuccokat felszedik...
érdemes a kukákba pakolni... -
#355 35-ös szinten nem voltál GB-nél?
durva.
50-es szint a max, és még a történet 5%-ánál vagy... -
galocza #354 hát ez az, még nem (most megyek oda)... egyébként ez, egy másik gyűrű meg egy dread páncél (!) tűnt el... 8( -
#353 hát, ha már beszéltél Gilbert Bates-szel(és 35ös szinten már valszeg igen) akkor nem kell a gyűrű.
Nálam egyébként nem tűnt el semmilyen tárgy soha. Még a Falloutos lopkodás (lásd Den) sincs a játékban. -
galocza #352 JAJJJJJ!
emléxik vki a játékra? ha igen, és volt hasonló problémája help plz! nem tudom hogy bug, vagy sorozatosan elcseszek valamit, de eltűntek tárgyaim, nem egyszerre, de már vagy 3-4. a fő gond, hogy az egyik az a gyűrű amit a játék elején kapok. tovább lehet menni, vagy kezdjem elölről? 35ös szint, nincs sok kedv újrakezdeni...
fenyegetés: addig tartom a víz színén a topicot, amíg nem kapok válasz 8) -
Viking #351 De lent volt ez a topic mar! Na mind1, mutatok 1-2 bugot
Kerdes: Hogyan kettozzunk meg valaki?
Valasz: Mittomen, valami hulye bug volt...
A masik ilyen cuki dolog az, hogy a fel-ogrenel van egy ilyen mult: Elven Blood... Namost, ez mit is jelent: hogy az apjanak az ukanyja elf volt... Itt csak az a problema, hogy ugye a fel-ogrek ugy szuletnek, hogy egy him ogre megeroszakol egy ember not... De hogy a fenebe lehet egy ogre ukanyja elf? -
jarlaxe #350 1. bates házába két út van: vagy bates oldalára állsz, és akkor beengednek az őrök, ha nem éccaka próbálkozol. vagy a feltalálóval szövetkezel, és akkor meg ő elmongya. (egyébként a temető egyik kriptájából nyílik egy alagút, ami bevisz a házba, de vigyázz, mer tele van csapdával...)
2. a követ vidd el mrs. pettibone nak tarantba. -
jarlaxe #349 de. csak beszélni lehet vele. -
jarlaxe #348 ha yol emléxem, akkor roseboroughban van a könyv annál a faszinál, aki mijatt mész oda.(most nem jut eszembe a neve) -
#347 nem, 80 a max, azóta sem ment följebb.
de egyébként megérte, 80 és 100 között nincs nagy különbség, viszont a +20 magickal aptitude jól jött.
book of durin's truth-ot senki sem tudja? -
#345 hat az szivas :)) aki kivancsi hamar megoregszik illetve hamar meggonoszodik :)) -
#344 egy kisebb raktarban van aminek az ajtaja szetment illetve zarva van Orzi egy ogre meg egy pok asszem -
#343 egy érdekesség: találtam egy sisakot, ami +20-at ad a magickal aptitude-hoz, viszont -20 az alignmenthez. ami a lényeg, egy pillantra vettem fel csak, aztán eladtam, de a hatása megmaradt véglegesen! most így nem bír 80 good fölé menni az alignment, akármit csinálok. -
#342 És hol a péróba van a sziámiiker-koponya tarantban?? Végignéztem minden kurva házat. -
#341 hu azt mar nem tudom :)) -
#340 hol található a book of durin's truth? -
#339 igen? nem csak beszélni lehet vele? -
#338 megidezel vele egy hullanak a szellemet aki a te oldaladon fog kuzdeni pl megolsz egy ork-ot es feltamaszhatod -
#334 Az áldás szerintem ad a maxhoz is, de ez nem 100%
A manual nem írja konkrétan.
-
#333 Arabalah blessingje asszem jobb reactiont ad mindenkinél, akivel találkozol. (de csak egy-két ponttal jobb)
Strengthet lehet valahol kapni, hogy hol arra már nem emlékszem. -
Viking #332 Felraktam IWD-t, kiprobalasra, es Arcanum baratunk lett az aldozat... Meg 2 kerdes... Arbalah (egyik elso kuldi, egy fel-elf pap) aldasa mit ad? Aztan: lehet-e valahol strenght novelo aldast szerezni? Es az nyom-e a maxos eron? Ugyanis en jelen pillanatban noi karival nyomom (hogy miert? csak...), viszont szeretnem kiprobalni az "escaped lunathic" nevezetu multat, emellett 20-as ero kene, am noi kariknal ebbol lejon egy, alias 19 a max... Nah ez erdekelne engem, hogy aldas ad-e a maxhoz is... -
#331 mi lehetett olyan fontos, hogy leszedted miatta? -
#329 csak a történet előrehaladtával veheted föl tarantban, majd beleakadsz (valószínűleg).
de healingre elég virgil és raven is (az elején még csak virgil is) -
Viking #328 Majd be kivanom venni Ravent, de ki ez a p.smythe? -
#327 ha veled van virgil+p.smythe+raven, akkor mindegy, felváltva nyomják a major healing spelleket -
Viking #326 Remelem, hogy lehet... Mert jot tesz az a kis gyogyulas am! -
#325 én nem találtam, de biztos lehet.. -
Viking #324 Jaja, de megmentem a forumot: megint kerdezek! Lehet-e valahol talalni healing jacket-et? Vagy csinaltatni lehet-e valakivel? -
#323 Kapitány úr, süllyedünk! -
Viking #322 Mit kovettem el, Bradock? (tudom, hogy te voltal...) -
#321 Persze, használni lehet, csak nem lesz sok izgalom a harcban. -
Viking #320 En nem... De pl technikusnak egyaltalan nem fontos az inti,ugyanis van olyan ital, ami +10 inti, es ugy barmit ossze tud szerelni! (bar ha szerel is ossze valamit - a legtobb cuccbol lehet talalni) Nekem az idealis ertek 12 marad... De a "csak harc" tipusu karikra: Kerdezd meg I.C.ram-ot, mekkora karizmaja volt a technikus torpejenek! :)))
Jah es a guardian ogre-re: a bugok kozt van, ami betart a jatekosnak, van ami segiti!Ha az egyiket el kell turni, miert ne hasznaljuk a masikat is? -
#319 Intelligence meg igenis fontos, nem csak varázslónál, hanem minden karakternél. Ugyanis többek között a párbeszédekben is nagy hatása van, egy okos karival sokkal több lehetőséged van.
vagy ti csak a harcot preferáljátok? -
#318 Guardian ogre csalás. túl erős és már nagyon hamar lehet. biztos hogy bug.
Viking: inkább kérdezősködj a városokról, sokkal több értelme van. Úgyis eljutsz mindnehova idővel.
Szerintem teljesen elbassza a játékot, ha megnézi valaki a helyek koordinátáit vagy a felvehető embereket, questeket stb. A felfedezés örömét veszi el, nem is beszélve az újrajátszás elehtőségéről.
Egyébként sem érdemes a legerősebb csapatot összeállítani, mivel gyakorlatilag még egyedül is túl könnyű a játék. -
Viking #317 De-de! :))) Most epp csapatomat szedem ossze, es lattam terra arcanumon, hogy van quitarraban 1 beveheto elf... Meg most van egy vollinger nevu karim, akivel szemben megvan az a "bizonyos" erzesem... Fog kavarni valaha is a srac? Virgil is figyelmeztetett, meg ez a Vollinger valahogy "tul segitokesz", es ettol elegge gyanus szamomra! -
Viking #316 De kell! Vannak felul azok a foglalatok... Ott mutatja pl az idezett lenyeket, meg a varik nagy reszet! Es ez 4 intikkent no 1-el! Szoval pl guardian ogrebol ha 4-es az intid, egyet tudsz megidezni max, ha 8-as, kettot, stb... -
#315 de az intelligenci egyaltalan nem kell a magusnak :)) -
#314 van egy hágó, azt nem tudom, ki mondja meg. de ha tudod hol van quintarra, tudnod kell azt is.
(csak nem kinézted valahonnan Quintarra koordinátáit) -
Viking #313 Na ujabb "nemtudomdetudniakarom" merul fel... Hogy lehet atvandorolnia a hegyeken? Pl Quintarraba kivanok menni, hogy tehetem azt meg? -
#312 nem tudom