11588
  • KnightRider

Nem, hanem 3D modelleket használtam.
  • Zsolo007
    A hajókat a legacyból vágtad ki és mögéjük raktad a hátteret, ugye?
  • KnightRider

Köszönöm a kommenteket.

Íme egy újabb:

Mielőtt még a híres Constitution osztály szolgálatba állt volna, ott volt a Daedalus osztály is :D
  • akyyy
    animáld, oszt csinálhatsz sorozatot:DDD
  • phalanx
    szerintem jó
  • KnightRider

Az első próbálkozásom 3D-vel, úgyhogy kérlek, ne dorongoljátok le a fejemet.

Igekeztem azt a jelenetet visszaadni, amikor először láthatjuk az Ent-E-t a Kapcsolatfelvételben...

• Nuki
    nézte valaki a Terminált?
    Ott volt egy bizonyos Torres hadnagy, egy másik egyértelmű star trek-es utalással...aki nézte, vélt fölfededezni párhuzamot a két szerplő között? :)
  • Nuki
    ez az oldal jó ... itt vannak nagyon állat star trek-es photoshoppolt képek :D
  • akyyy
    dejó volt újra voyagert látni:D 8472es fajjj ahhh.... az első találkozásuk huá:D alien rulez
  • akyyy
    másik topikból:D

• Punker
    6/13 fantasztikus qvark odo és a többiek maszk nélkül :)
  • Punker
    Morn temetése nagyon jó rész :)
  • Punker
    "-nem vagyunk mi istenek!
    - lehet
    - de utánuk mi jövünk....."

ez hatalmas :)
  • Punker
    6/09 a gén manipuláltak, nagyon nagy rész a hümögő faszival, biztos ő Tertovan példaképe :)
  • _Vegeta_
    Erre en nem figyeltem fel, de legkozelebb megnezem. :S
  • RelakS
    Úgy tudom, a TOS-ban tök más volt a csillagidő, mint a TNG-től
  • Punker
    havertől kaptam dvd-n 8 rész tnéztem meg ma :)
  • Eftörsokk
    Punker,nincs vmi ötleted honnan tudnám megszerezni a DS9 6.évadját?
    csak az 1 hiányzik,és nem tudom tovább nézni a sorozatot:(
  • _Vegeta_
    Má hogyvona?
  • RelakS
    Eleve inkonzisztencia van a TOS idővonallal
  • Zsolo007
    Ebben van valami, elég sok inkozisztencia van a korábban felállított idővonallal...
  • Punker
    na a mai terv DS9 6. évad első 5 része :)
  • Nuki
    azért telhetett el negyven év, mert soksok kalandot előre vetítettek, hogy bemennek minden második bolygóra, itt egy meteor, ott egy kavics... még jó hogy az út 40év!! :)
    [remélem jól értelmeztem a kérdésed-felvetésed]
  • _Vegeta_
    A voyagerben mar nem volt annyira divat a gondolkodas, sajna tobb reszben is eszrevettem mar. En ezzel magyarazom. :)
  • akyyy
    nah eszembe jutott a tngs kérdésem, de elég spoileres voyagerben meg tngbe is egy picit.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tehát, ugye Q elvitte jó messzire az enterprise-t, hogy "megmutassa az emberek mennyire nincsennek felkészülve a nagy veszélyre", és ott mondják, hogy Q mitomén menniy fényévre vitte el egy csettintéssel a hajót, és Data monjda hogy a legközelebbi csillagbázis 2 és fél év utazássa érnék el. de a voyager, ugye az utsó részben volt a legközelebb a földhöz, és az alternatív jövőben még vagy 40 év eltelt mire hazajutott a Voyager.
    de akkor miért mondta data hogy csak 2 év? pedig q azt mondta hogy az bizony a borg űr:O talán mégsem az és csak egy peremvidék, nemtom
  • Zsolo007
    Miért? Ha nagyon akarnád már most felnégyelhetnéd a galaxisunkat...

Szerintem semmi gond nincs ezzel.
  • akyyy
    egy valamit nem értek. ent-ben a borgos résznél, már akkor felosztották a galaxyst, mikor alig ismerték a naprendszert és még egy kettő szektort az űrben, ( gondolok itt a kvadránsokra. mert ugye a végén monndja a doki ... :)

a másik meg a tngshez kapcsolódott volna de elfelejtettem:( :D
  • _Vegeta_
    Odafigyeltel te egyaltalan? Cickó egyaltalan nem halt meg. Amolyan Sheridanes felemelkedes tortent, visszament az anyjahoz. :)
  • Nuki
    szorri, de én nagyon kevés Star Trek filmet és sorozatot láttam, és nekem nem volt egyértelmű, hogy nem tudja mindenki hogy történt a váltás Kirk kapitányról Picar kaptányra... :(

(a DS9 utolsó részéhez nekem is volt már szerencsém=)
  • Peld
    Na fasza, azt hittem h csak a ENT-ről spoiler-eztek, erre bátran olvastam a hozzászólásokat, mert azt már úgyis láttam...Erre beleolvastam a DS9-ba, aminek nem láttam az utolsó részeit....és megtudtam
    h Sisco is meghal
    ...És már azt is tudom h , szóval szomorú hétvégém volt...
  • akyyy
    végtelenen van de sztemelőbb utobb fent lesz a többi is
  • Punker
    link? :)
  • akyyy
    hihi , csináltak borgkolektívás dvd gyűjteményt magyarhonba is (igaz házi 2.0áás), de az 5.1es angol miatt már megéri leszedni:)

4*4 borgos rész enttől voyig, hmmm:P
  • 8472
    Szeretném újfent hangsúlyozni, hogy NEM az a problémám, h meghal, hanem az, hogy mien módon!
  • Nuki
    miért amikor Kirk kapitány meghal az új Enterprise avatásán a filmben, az nem főszereplő?
  • 8472
    Szerintem az lett volna a jó befejezés, ha összejönnek T'Pol-lal és elvonulnak gyerekeket csinálni a Vulkánra, és akkor nem úgy hal meg mint a nagy megmentő, hanem mint egy normál ember, aki valaha valamilyen gépész volt valahol.És akkor nem kell, hogy fejezetek szóljanak róla a történelem könyvekben.Bár sztem nem gáz, hogy nem jöttek össze T'Pol-lal, mert nem állna jól egy vulkáninak a hepi end, meg a boldog családi élet.
  • Inquisitor
    Üdv. Tud valaki nekem olyan oldalt mondani, ahol van egy (vagy több) értelmes kép a Holodoki és Hetes "fiáról" (Voyager), mert avatarhoz kéne. :)
  • _Vegeta_
    Nyilvan, de nem mint a "zsenialis gepesz". :)
  • 8472
    Sztem azzal hogy megmenti a nagy Árcsör életét, aki segít a Föderáció létrehozásában, simán be kellene kerülnie a törénelembe.
  • 8472
    :D Sztem is fos...