11588
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is halt meg, csak Data babrált valamit a holodecken és ezért hal meg -.-
amúgy annyira írták mindne felé hogy milyen fos az utsó rész, hogy mikro Riiker kisétált a holodeckről azt hittem hogy az egész csak egy holoregény:DDD -
8472 #7819 Aha értem. Ez logikusan hangzik. Köszi. :)...Csak miért így? -
_Vegeta_ #7818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha trip maradt volna egyszeruen elkepzelhetetlen hogy ne tett volna valami olyan tortenelmi dolgot ami miatt minden kesobbi gepesz peldakepe lett volna. Szoval ki kellett nyirni hogy megse legyen olyan nagy tortenelmi alak. :) -
8472 #7817 Igazából nekem télleg nem azzal van bajom, +hal, hanem azzal, hogy hogyan...az az érzésem, hogy nem kellett volna feltétlenül így történnie..., hogy megoldhatta volna a helyzetet máshogy. -
#7816 az aláírásom első sora, a (¬¬) helyett írj szöveget :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(¬¬) -
#7815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ds9-ba meg sisko hal meg, nem értem mi ezzel a probléma. nem az első eset, hogy valamelyik főszereplő meghal a végén. Meg mondják, eltelt még 3 év, és ha úgy nézzük, 3 évad hiányzott a szokásos 7hez , ahol sok dolog kimaradt így ( tempoláris háború, ki a pilotos időutazó, stb -
8472 #7814 Értem, de sztem színvonalasabban is megoldhatták volna...Eddig oan kemény helyzetekből kivágták magukat, és ezt meg nem tudták megoldani...hááát nemtom.A T'Pol-os dolog sztem nem gáz, elvégre csak vulkáni. Hogy lehet oat csinálni, hogy csak akkor lehet elolvasni, ha kijelölöd? -
#7813 Amellett, hogy ez nem kicsit spoiler volt:
Szerintem a rohadék filmstúdió csikarta ki a forgatókönyvet...
Nagyon le akarták zárni valamiért az Ent.-et...
[spoiler]Szerintem erre utal mind Trip kinyírása, mind az utalás arra, hogy nem jöttek össze T'Pol-al... [spoiler] -
8472 #7812 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy miért kellett kinyírni az ENT végén Tripet?Ráadásul olyan idétlen, elkapkodott módon.Valahogy jobban is megoldhatták volna az írók, ha mindenképpen meg akarták gyilkolni...Valaki magyarázza el pls h miért volt rá szükség! -
Eftörsokk #7811 azt hogy hol találom lécci:) azt hogy mi történik lécci ne:) -
_Vegeta_ #7810 Elmondjam neked? ^_^ -
Eftörsokk #7809 Üdv!Sry lehet nem ide illő a téma,de nagyon kellene a DS9 hatodik,szinkronos évada a többi 6 megvan,és imádom,de nem bírom ki hogy nincs meg a hatodik!esetleg vmi ötlet hol találnám meg?
az 5. végén ott maradt abba a sztory,hogy a Kardik,meg a Jem Hadar elfoglalták a DS9-t és,megörűlök ha nem tudom meg mi történik:D -
Peld #7808 Valaki látott már úgy rendesen TAS-t? Milyen? -
#7807 Fel sem tűnt, hogy nem hegyes a füle. Természetesnek vettem, hogy az :)
UI.: Egyébként poén, hogy a kamerás médiaemberkék (a film elején) tök borgosan néznek ki a fejükön a kamerával. -
#7806 lehet a szinész az, de nem hegyesfülű
de volt egy voyageres rész amikor toskorszakba szerepelt, nem? -
#7805 Jah Tuvok. Igaz a Credits szerint nincs itt még neve :) -
#7804 tuvok? -
#7803 én meg a vlcplayerre :)
ui.: Nem olyan rég néztem meg megint a Generations-t és mit fedeztem fel?
Teljesen meglepődtem, ti tudtátok, hogy már ebben is szerepelt? -
#7802 én Mplayerre esküszöm:) kodekkek sem kellenek neki mindent visz. -
Peld #7801 Köszi Srácok!
Bsplayer bevált! Megyek is TOS-t nézni!!! -
Nuki #7800 ha esetleg az egyel előttem felszólaló ötlete netán nem válna be, és például winXp felhasználó vagy, akkor érdemes lenne egy próbálkozást engedni a Windows Media player classic-nek... -
#7799 dvdrip? avi? bsplayer....... -
Peld #7798 Srácok! Egy kis segítségre lenne szükségem légyszi'!
Van egy pár dvdrip-es ST-em, és az velük a bajom, h a winamp kiakad tőle, a mediaplayer pedig összemossa az angol meg a magyar hangot, meg a powerdvd is... Milyen programmal kéne asszimiláljam a fájlt, hogy nézhető legyen??? Előre is köszi... -
_Vegeta_ #7797 Jah igy mas. ^^ -
#7796 Azmeg, nem is hal meg, csak némi problémák akadnak a teleportálással, és valami természetes térkapuval :D Nameg másik Kim és kisbaba sincs, világos? :P :D -
#7795 de hisz az első évadba van:O -
_Vegeta_ #7794 Jah ba*meg spoilerkecc itt nekem pedig te vagy az idosebb sg lakó.. :DD
még csak 6x24nel jartam amikor elszalt a winyom szal.. :D -
Peld #7793 Hát ez spoiler lett azthiszem... -
#7792 amikro a voyagert megtámadja valami, és kim meghal benne, egy másik univerzuomból jutott át egy másik kim ( meg asszem a ksibaba is), azok nem a tükrös univerzumból valók voltak? -
#7791 manny coto nem szinész, hanem producer(vagy író, de tán az utobbi. főleg alóla kerültek ki a többepizódos részek, meg a xindik is miatta voltak.) a többi jó.:D
flox akit elméletileg meggyilkolt lincoln. (+ késalattba is volt, mint lentebb belinkeltem, de hogy anno hogy nem tünt fel, nemtom:D ) -
Nuki #7790 őő én ezekből max ha 1-1 részt láttam :P -
#7789 Manny Coto a 24-ben szerepel (ki ez?)
a doki gondolom Flox akar lenni, ő a Szökésben szerepel ezek szerint
A Voyager OSH-ja (Orvosi Segéd Hologram) meg a 4400-ban játszik
Jól értelmezem? :D -
#7788 Álcázott orion? :D
-
#7787 akkor egyidős velem:P -
_Vegeta_ #7786 20eves a tng? :P
87ben indult amugy. -
Nuki #7785 picit továbbolvastam és ezt találtam:
ezzel: http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/52695.html -
#7784 mi ez a tng2-es felirat a startrek.comon? -
Nuki #7783 ezt az utolsó sort nem értem -
#7782 sorry a sok hozzászólásért:D de direkt nem akartam a topikba nézni mert láttam 27 uj üzenet, és utsó rész volt ugye:D és még én nem láttam (mostanáig)
érdekes név:D derék magyar!
tudtommal ő volt trip helyett a gépész mikor elment a columbiára.
-Manny Coto 24-et csinál, a doki szökésbe huncutkodik, osh meg 4400ba elrabolták -
#7781 amúgy nem kicsit leesett az állam, amikor archer magyaráz, egyszer csak kompjúter, program leál ááá kész... nekem tetszett a bejefező rész, de magyaráztak itt hogy 3 év eltelt, kellet volna még itt 3 évadot csinálni:( hülye amcsik.
remélem jön dvd-n a felujított tos, és sikere legyen a filmnekjah, és jöljön magyarmoziba is, mert h a nemezis nem jött, örök harag:&