Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TOS esetében viszont akár az összes makettes jelenetet újra lehetne csinálni CGI-jal, spéci 3D-s ûrcsaták meg hasonló ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az extrák között bemutatják, hogy milyen volt elõtte, és utána.
Szerintem a film az elõnyére változott.
Én hasonlót várok a TOS felújítástól is.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A tost csinaljak meg felujitva nagy cgi-k meg minden es elvileg nem valtoztatnak semmit rajta csak szepitik. Nagyon varom elsonek csak 2reszt csinalnak meg de tervben a tobbi. Szoval a sok ("fu de ronda nemnezem") is megnezheti vegre es amulhat rajta hogy a 40evvel ezelotti cucc még ma is mien jo es aktualis. 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyetértek. Totálisan. Mellesleg inkább legyen informális mint formális az ember, azaz aki így elírva nem érti az jól sem fogja.
Ha valaki nyelvtanárt akar játszani tegye PM-ben, ne flémelje szét a topikot.
😮FF
Punker, új sorozat? Hááááát, addig még sok víz lemegy a dunán ... sõt ki is szárad .... és visszatérnek a dinók.
De a minimum 2-3 év sztem 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
2. Jogos lehet, csakhogy ha egy mber ranez egy irasra rogton tudja mit takar megha fel van cserelve 1-2 betu is. Inkabb a fogalmazassal lehet elerthetetleniteni egy szoveget pl ahogy en csinalom altalaban. 😄
3. Ez az o problemaja vagy aki íggygy ir. 😄
A macsek feleslegesen hivja fel a figyelmet hujjje helyesirasi hibakra mivel ez egy forum nem nyelviskola!
zedUr-nak pedig csak egyszeruen el kellene engedni a "fule(mule)" (kepernyoje) mellett az ilyen es ehhez hasonlo iq0 hozzaszolasokat.
😄DDDD
Hulye vagyok tudom.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Unlogisch .. egy kicsit sokszor hallottam, gondolom ez miatt rögzült bennem az inlogikus
Halyó-t nem teljes 1x (azaz egyszer) írtam
Úgy mellesleg igencsak rühellem, ha valaki a helyesírásos spammekkel flamel a helyett, hogy érdemben hozzászólna a témához :/
csak bántotta a szemem, sorry
inlogikus -> illogikus
csak bántotta a szemem, sorry.
Megjelent egy újabb játék is tõlük, de azt még nem volt idõm csekkolni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hajtómûvek szárny végére kerültek, 2 irányban (elõre-hátra) azonos teljesítményt adnak le, szakítottak a szokásos repülõ felépítéssel (orr, törzs, hajtómû), és inkább egy szárnyas kabin lett belõle iszonyat nagy látószöggel elõre
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Talán ez a vicces, hogy már azok amik a B5-ben repkedtek is is ellég részletesek voltak, gondolj csak pölö a mimbari cirkálókra, földi hajók (nekem az Agamemnon a hátterem 😊) ),... és mégis fõleg a földi halyók olyan primitíven csak funkcionálisnak tûntek, minden fontosabb résznek kapásból lehet a funkcióját tippelni http://mitglied.lycos.de/Crusade/images/ocd.jpg
Egyébként elsõ ránézésre azt tippeltem volna, hogy az a kérdéses kiszögellés azért van az NX-01-en, hogy a gépház teteje nagyobb legyen (ezért megemelve)
Viszont mivel felette van a híd, ezért totál nem tudom minek (gondolom nem a hajtómû fölé teszik közvetlen a hidat, mert az enyhén inlogikus)
#6980:
B5 vezérlõ dettó ott is ott voltak az ablakok a vezérlõnél és nem eldugott helyen volt (ok persze késõbb páncélozták)
A különbség, hogy bár megtehették volna a B5-ben is hogy nagy központi képernyõ alapján vezessék a hajót (Beginingben mindenkinek volt saját kis képernyõje -nagy ugyebár _enyhén_ sérülékeny- , Sharidan is az alapján vezette a hajót miután átvette az irányítását) mégse tették, mert megbízhatatlan.
Egy ûrállomásnál ugyebár a dokkolás a legkritikusabb mûvelet, szóval ésszerû hogy annak irányítóját odateszik, nomeg a B5 nem is éppen katonai "harcoló" ûrállomásnak épült, hanem (katonai irányítás alatti) civilnek
Gépészként a ST hajói elég kaotikusnak és ellentmondásosnak tûnnek, a B5 földi hajók viszont átgondoltnak
a hajónak az a része a saucer résznek egy szögletes kiemelkedése... pl az lehet cél, hogy mivel egy tányér alakú testben szögletes szobákat igyekeznek kialakítani, ezért a középsõ területen van egy ilyen kiemelkedés hogy a kabinok ne zárt 1 m magas körcikk hengerek legyenek. Pl. gondolj a házak tetõtér beépítéseire. Ez csak egy ötlet.
Volt jópár jelenet amiben biztos vagyok hogy új nekem (fõleg Voyageres részek), pedig láttam párszor mindegyik sorozatot....
Van olyan akinek mind ismerõs? 😊
Ui.: Menekülnek a kamera elõl? 😉
UI.: Egyébként érdekes kép ez.....Az effekt miatt olyan mintha hátrafelé menne a hajó...
2. évad asszem 14. részében jól megszivatta a xindi pofát XD
Ezt nézzétek meg én behaltam a röhögéstõl rajta HATALMAS! Hihetetlen arcz Shatner.