11588
-
#7940 Egysem! -
Nuki #7939 Melyik az a Tucker? :$ -
#7938 höhö Tucker most volt a Gyilkos Számokban, egyből felismertem:) -
Nuki #7937 Akkor nem tudom :( Mennyi? -
#7936 Node ez nem volt benne a kérdésben, mert úgy olyan logikus lenne, hogy még egy elsőéves vulkáni parapszichopata tudományos tiszt is megválaszolná, az Epszylon Eridani külső gyűrűjében, plazmafáklyás tribblihajtáson elszunyókálva! -
Nuki #7935 o.O
Ez a tahion-sugárzás koncentrációtól is függ. -
#7934 Hány Sylar kell ahhoz, hogy kicseréljen egy tetrion generátor kaszkádot a delta kvadráns szélén?! -
Nuki #7933 Aki néz hősöket, próbálja meg visszatartani a magában felgyülemlő és esetleg előtörő Sylar-Spock poénokat -
#7932 Abrams és csapata a bejelentés szerint mindent elkövet, hogy módot találjon William Shatner részvételére a 11. Trek filmben. Ahogy a rendező elmondta, ennek érdekében mindent megtesznek, és még mindig keresik az új Kirköt. A film forgatása novemberben kezdődik.
Azért van egy biztos hivatalos információ a szereplőket illetően!!! Zachary Quinto - aka Sylar (Heroes) - ölti magára kedvenc Spockunk szerepét!
Arra a kérdésre, hogy játékát mennyire befolyásolja majd Leonard Nimoy, Quinto elmondta a jelenlévőknek, "annyira, amennyire Leonard szeretné, hiszen ő is benne lesz a filmben, ami igazi megtiszteltetés számomra".
A nap Nagy Híre még, hogy Leonard Nimoy az idősebb Spock szerepében tér vissza a vászonra!! Nimoy elmondta, sokan kérdezték tőle, miért vág bele az új filmbe. "Szerintem a válasz nyilvánvaló, van egy nagyszerű rendezőnk, egy csodálatos forgatókönyvünk és egy csodálatos, fiatal színészünk, aki Spock bőrébe bújik... ez volt a logikus lépés".
Abrams bemutatta a második ízelítő filmposztert is. A betűtípus ismerősnek tűnhet, és végre kapunk valami igazán TOS-os kinézetet is. A logo azonban most fordítva jelenik meg, és csillaggal borított betűkkel írták fehér háttérre. Nem néz ki rosszul!
Abrams végezetül elmondta, jövőre is elmegy a Comic-Conra és még több trek információval szolgál majd.
Forrás: urszekerek.hu
videó
Nem ez ez így rossz:) csak kirk nemtom most pontosan hány éves volt a nemzedékekben, SPOILER amibe ugye meghal. Most meg egy korábbi időpontban meg majd idősebben fog majd kinézni? :S
-
#7931 az utolsó ( a borg packból még az várat magára... imádom az időutazós részeket, meg a borgosokat is , ott meg egyszerre van mindkettő:P
Meg volt egy nemtom melyik faj egy egész holohajóvá alakítja a voyt, és a 2. világháborút játszák... pont akkor vettük általánosba és mély nyomokat hagyott bennem -
Monoton #7930 hmmm ... van sok :)
de az első rész (első kettő) nagyon jó :) -
Peld #7929 Kinek mi a kedvenc VOY. része??? (gyenge próbálkozás a fórum újraélesztésére...) -
Stradus #7928 Helló ! MINDENKI FIGYELJEN IDE ! Saját tapasztalataim alapján tudom, hogy nehéz a Star Trek 1-10 részig jó feliratot találni. Akinek ilyen gondja van az írjon nekem a [email protected] - ra és kérjen tőlem, és elküldöm. Lehetnek benn hibák persze, senki se tökéletes de segítek akinek kell és elküldöm. The Motion Picture, Wrath Of Khan, Final Frontier, The Voyage Home, First Contact, Nemesis, Insurrection, Undiscovered Country, Generations, Search For Spock. -
#7927 Picard Techno -
_Vegeta_ #7926 Jo igazad van, de a bannerbe megse a cicababak kellenek. :D -
#7925 Na és a TOS-ben, mikor Uhura mindig úgy ült, hogy torkáig kivillanjon a combja...mmmmm! Vagy a sok-sok kadétleány és idegen királynő, aki Kirk "áldozatául" esett! :DDD -
#7924 Én kúvára csipázom pikárt, de kellenek az IQfighter cicák mellé kontrasztnak. -
_Vegeta_ #7923 Nem a cicababak miatt nezek trekket. :D
Bar nem is Picard kopasz feje miatt. -
#7922 Kivéve Troy-t, Crusher dokinőt, 7/9-et, Kes-t, T-Paul-t, Jadzia-t, Kira-t, Leeta-t, stb. Egyszóval a lényeget! :DDD -
_Vegeta_ #7921 Szerintem jo lesz, rajta van mindenki aki szamit! :D -
Monoton #7920 ezért kérdem :I
de amugy az télleg hülye aki nem ismeri fel a topic címéről sem ::D -
#7919 Nem kell felirat, csak a hülyék nem jönnek rá ebből, hogy startrek! -
Monoton #7918 ha gondoljátok az aljábol lehet többet hagyni hogy szimmmetrikus legyen :D -
_Vegeta_ #7917 Mutatos, nekem tetszik. ;) -
Monoton #7916
feliratot? -
Nuki #7915 ez tök jó!! :)
egy kis vagdosás, méretmódosítás és pont passzol :P -
_Vegeta_ #7914 Egy csoppet magas talan, de valamennyit le lehet vagni belole, nemtudom jo lenne-e. :S -
#7913 csak picit nagy:S de nem rossz -
#7912 nekem tetszik -
_Vegeta_ #7911 Egesz jo volna bannernek. :S
-
Peld #7910 Igen, elkezdtem leszedni dvd-ripeket, megnéztem az 1-t, megkönnyebbültem, és ráuszítottam a dc-t a többire! És végre életemben először megnézhetem majd a 7. évadot rendes hangokkal -
#7909 hát csúnyán elintézzték, úgy lett vége mintha lenne majd 2. évad aztán nem lett..... -
#7908 miért nem dvdripet szedsz le? -
Peld #7907 Most töltöttem le a Voy. 7. évadát, tvrip, és nagyon rossz a szinkronja! Elkészült az rendes szinkronnal is? -
_Vegeta_ #7906 Azt en sajnos nem neztem vegig. -
#7905 én most megtaláltam az Űrháború 2063-at azt néztem végig :) -
_Vegeta_ #7904 En ha havonta nem nezek meg egy TNG epizodot komoly elvonasi tuneteim jelentkeznek. Mondjuk ha nincs mas a tobbi trek valamelyike is megteszi... :D -
#7903 sorozatokat x+1. megnéztük kibeszéltük, más? -
Peld #7902 Fú, srácok, eléggé leállt a fórum mostanában... -
Petko #7901 http://stardate.ytmnd.com/