Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Az tényleg jó lett, de azon nem kellett akkorákat újítani (maga a ST 1-6 filmek színvonala olyan magasra tette a mércét, hogy utána a TNG sem igazán tudta utólérni ... és nem csak az ûrjelenetekre gondolok).
A TOS esetében viszont akár az összes makettes jelenetet újra lehetne csinálni CGI-jal, spéci 3D-s ûrcsaták meg hasonló ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ugylegyen. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hzsolt
Szerintem az elsõ film felújításai is elég jók lettek.
Az extrák között bemutatják, hogy milyen volt elõtte, és utána.
Szerintem a film az elõnyére változott.
Én hasonlót várok a TOS felújítástól is.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Hat -bar engem nem zavar- de elegge kopottas a kinezete nezd csak meg a hajo mozgasat pl. Vagy nezd meg a bolygok hatteret. Nos ezeket kicserelik szep cgi-re raadasul ugy hogy nem rondítanak bele magaba a filmbe. Fiiincsi. 😊

Sir Quno Jedi
Az alapban is Zsír! Most nézem újra és ma is megállja a helyét pl. a 2. széria. Mi a rohadást kell ezen felújítani?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
zsír 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

A tost csinaljak meg felujitva nagy cgi-k meg minden es elvileg nem valtoztatnak semmit rajta csak szepitik. Nagyon varom elsonek csak 2reszt csinalnak meg de tervben a tobbi. Szoval a sok ("fu de ronda nemnezem") is megnezheti vegre es amulhat rajta hogy a 40evvel ezelotti cucc még ma is mien jo es aktualis. 😛

Punker
mit újjítanak fel? SW taktikát nyomnak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem rengeteg ido mulva lesz csak uj sorozat. Most hogy felujitjak trekket lesz dolguk.

mrzed001
OFF:
Egyetértek. Totálisan. Mellesleg inkább legyen informális mint formális az ember, azaz aki így elírva nem érti az jól sem fogja.
Ha valaki nyelvtanárt akar játszani tegye PM-ben, ne flémelje szét a topikot.
😮FF

Punker, új sorozat? Hááááát, addig még sok víz lemegy a dunán ... sõt ki is szárad .... és visszatérnek a dinók.
De a minimum 2-3 év sztem 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

1. Egyeni szoc problema szoktavolt mondani egy regi tanarom 😄
2. Jogos lehet, csakhogy ha egy mber ranez egy irasra rogton tudja mit takar megha fel van cserelve 1-2 betu is. Inkabb a fogalmazassal lehet elerthetetleniteni egy szoveget pl ahogy en csinalom altalaban. 😄
3. Ez az o problemaja vagy aki íggygy ir. 😄

Zsolo007
Az rendben van, hogy ez nem iskola, de 1. Bántja az ember szemét, 2. Nehezebb értelmezni amit ír (nem minden esetben természetesen), 3. Ha itt elegedi magát az ember és nem figyel a helyesírására, az elõbb-utóbb meg fog jelenni a hétköznapi életben is (inkább elõbb...) és az már tényleg nem jó....

Punker
mikor lesz már új film/sorozat? 😞

Ne veszekedjunk mar mi az "allitolagos felvilagosult gondolkodasu" scifi-fanok. 😊

A macsek feleslegesen hivja fel a figyelmet hujjje helyesirasi hibakra mivel ez egy forum nem nyelviskola!
zedUr-nak pedig csak egyszeruen el kellene engedni a "fule(mule)" (kepernyoje) mellett az ilyen es ehhez hasonlo iq0 hozzaszolasokat.

😄DDDD
Hulye vagyok tudom.

akyyy
msot veszem észre h a jobanrosszbanban ott van Archer hangja...jesszus de fura😄😄😄 tényleg idõs😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sir Quno Jedi
Mer mostan hüjjjére vettek! Ki kell õket fézerezendeni jóakul romúlán diszrúptóral, mer az jobban fájjik! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Én lenni müde árbájter, csukott szemmel nem beszél madzsar 😊
Unlogisch .. egy kicsit sokszor hallottam, gondolom ez miatt rögzült bennem az inlogikus
Halyó-t nem teljes 1x (azaz egyszer) írtam

Úgy mellesleg igencsak rühellem, ha valaki a helyesírásos spammekkel flamel a helyett, hogy érdemben hozzászólna a témához :/

csak bántotta a szemem, sorry

akyyy
néhol pontos jével irta😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

halyó -> hajó
inlogikus -> illogikus

csak bántotta a szemem, sorry.

mrzed001
Hülyére játszottam magam az IFH-val, hát kellett vagy 1 óra mire ráéreztem a vezérlésre. Mindenesetre az az eddigi legreálisabb ûrszimulátor.
Megjelent egy újabb játék is tõlük, de azt még nem volt idõm csekkolni

Punker
térben mindent nehéz irányítani 😊

RelakS
És krva nehéz irányítani az egészet XD Van egy játékom, amiben kipróbálhattam, de az istennek nem ment. Hiányzik a kiképzés? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[NST]Cifu
Vitatkoznék. A 2001 és a 2010 viszi nálam a prímet. A Battletech alap dropshipjei a 2001 Aries-IB ûrhajóiból vannak. A B5 Omega osztálya a 2010-ben látott Alekszej Leonov koppintása. De ott van a Space Station 5 (érdekes áthallás a Babylon 5-höz? 😊). Stb...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mrzed001
Egy kicsi van, de erõsen továbfejlesztett.
Hajtómûvek szárny végére kerültek, 2 irányban (elõre-hátra) azonos teljesítményt adnak le, szakítottak a szokásos repülõ felépítéssel (orr, törzs, hajtómû), és inkább egy szárnyas kabin lett belõle iszonyat nagy látószöggel elõre

Punker
hát azért annak szerintem van 1 kis star wars-os X-wing beütése 😊

mrzed001
Egyetértünk 😊 még akkor is ha a rombolót az ûrodüsszeiából fejlesztették tovább ... de a StarFury az totál sajátjuk és totál zseniális 😊)

Punker
ja tisztára ilyen 17. századi tengerjáró hajó érzés mi? 😊

Punker
az se rossz, de B5-ös rombolók az igaziak, az AK nyers erejének szépségére emlékeztet (pedig rühhlem az AK-t de mégis😊

[NST]Cifu
Ez mondjuk a másik kedvencem. Archer szobája tök poén, ahogy folyton kerülgeti a merevítõgerendákat... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakS
És mi van a StarGate földi hajóival? No, nem a legelsõre gondolok, az idétlen tornyával 😉

Punker
B5 földi hajók a leghihetõbb jármûvek az össze sci-fi cucc közül 😊

mrzed001
Ez rendben van, de akkor ez azt jelenti, hogy pl. ha ma megcsinálnák a B5-öt akkor agyondizájnolt hajók repkednének jobbra balra?
Talán ez a vicces, hogy már azok amik a B5-ben repkedtek is is ellég részletesek voltak, gondolj csak pölö a mimbari cirkálókra, földi hajók (nekem az Agamemnon a hátterem 😊) ),... és mégis fõleg a földi halyók olyan primitíven csak funkcionálisnak tûntek, minden fontosabb résznek kapásból lehet a funkcióját tippelni http://mitglied.lycos.de/Crusade/images/ocd.jpg
Egyébként elsõ ránézésre azt tippeltem volna, hogy az a kérdéses kiszögellés azért van az NX-01-en, hogy a gépház teteje nagyobb legyen (ezért megemelve)
Viszont mivel felette van a híd, ezért totál nem tudom minek (gondolom nem a hajtómû fölé teszik közvetlen a hidat, mert az enyhén inlogikus)

#6980:
B5 vezérlõ dettó ott is ott voltak az ablakok a vezérlõnél és nem eldugott helyen volt (ok persze késõbb páncélozták)
A különbség, hogy bár megtehették volna a B5-ben is hogy nagy központi képernyõ alapján vezessék a hajót (Beginingben mindenkinek volt saját kis képernyõje -nagy ugyebár _enyhén_ sérülékeny- , Sharidan is az alapján vezette a hajót miután átvette az irányítását) mégse tették, mert megbízhatatlan.
Egy ûrállomásnál ugyebár a dokkolás a legkritikusabb mûvelet, szóval ésszerû hogy annak irányítóját odateszik, nomeg a B5 nem is éppen katonai "harcoló" ûrállomásnak épült, hanem (katonai irányítás alatti) civilnek

Gépészként a ST hajói elég kaotikusnak és ellentmondásosnak tûnnek, a B5 földi hajók viszont átgondoltnak

Punker
jóóóóóóóóó vid 😊

Zsolo007
Ebben lehet valami...<#whatever>

épp warpolni készül tán.. nemtudom😊
a hajónak az a része a saucer résznek egy szögletes kiemelkedése... pl az lehet cél, hogy mivel egy tányér alakú testben szögletes szobákat igyekeznek kialakítani, ezért a középsõ területen van egy ilyen kiemelkedés hogy a kabinok ne zárt 1 m magas körcikk hengerek legyenek. Pl. gondolj a házak tetõtér beépítéseire. Ez csak egy ötlet.
Zsolo007
Nemtudom volt e már, találtam egy aranyos zenés trek összevágást....

Volt jópár jelenet amiben biztos vagyok hogy új nekem (fõleg Voyageres részek), pedig láttam párszor mindegyik sorozatot....

Van olyan akinek mind ismerõs? 😊

RelakS
Biztosan onnan kezdve helyezkednek el az érzékelõk erdõi XD

Ui.: Menekülnek a kamera elõl? 😉

Zsolo007
Logikus mérnöki szemmel??? Akkor a hajónak ezen része mi célt szolgál?

UI.: Egyébként érdekes kép ez.....Az effekt miatt olyan mintha hátrafelé menne a hajó...

RelakS
Igen, félrenyomtam, és nem vettem észre :/

akyyy
sztem te a 3. évadra gondoltál, mert a mai részben valóban jól kicseszett vele kétszer is😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hm???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
Bocs, de ezt a Téket nem hagyhatom ki! 😛

Tomalak
Van benne vmi 😄
Punker
kész, hatalmas ez a csóka 😊

RelakS
Az kicsit nagyképû, hogy _vágtak_, nem? <#idiota>

Sir Quno Jedi
5 pontos!

RelakS
Huhúúú!!! Hogy Archer mekkora genyaaa!!! XDXDXD
2. évad asszem 14. részében jól megszivatta a xindi pofát XD

Tomalak
A nemezisben vágtak rá egy abalkot 😄
Tomalak
Shatner énekel Lucasnak

Ezt nézzétek meg én behaltam a röhögéstõl rajta HATALMAS! Hihetetlen arcz Shatner.
akyyy
<#worship><#worship><#worship>
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>