11588
-
#7980 star trek 8 nem kapott valami díjat?
nem is emlékezeztem hogy a zenéje is ilyne zsír -
Nuki #7979 Hmm...gyanúsan pontos leírásod van. Szomszéd? -
#7978 Fehérre mázolt falak, fehér szekrényajtók, fehér ruhás bácsik, gumírozott falak, jó nagy világosság? -
Nuki #7977 szobámban fehérre mázolt falak, fehér szekrényajtók, itt jó nagy világosság van, sötét képeknek esélyük nincs... :D
mostmár viszont egésszé kivetehető :D -
#7976 hogyhogy? -
Nuki #7975 várhatok késő estig hogy lássam képet :(
-
#7974 Akkor nézd meg a 6. évadot, ismerős arcot láthatsz benne. ;) -
#7973 tegnap 24-et néztem, és ezen a képen nem kicsit spock feje van:D
-
#7972 ez mekkora XDDDDDDDDDDDDD -
#7971 nemtom. én az űrszekerek.hu -n szoktam olvasgatni. elég színvonalas portál -
#7970 Bocs a kérdésért, de a Star Trek klub még létezik? Tavaly beolvadt a Kreartba, idén még nem is hallottam felőlük. A honlapjuk évek óta inaktív.
-
#7969 nah egy ilyet kerestem:D loál -
Petko #7968 egyszerű bluescreen -
#7967 vagyis ez:D -
#7966 nincs valami kép vagy valami hogy hogyan készült?:D eléggé érdekes. nemrég volt itt egy kép a topikba az is abbol volt:D -
Peld #7965 Azt a részt egyszer régen láttam. Az melyik évad hanyadik része? -
#7964 Keverték az egyik régi TOS epizód felvételeit újakkal, tiszteletéül a Trek 30.-adik évfordulójára. Az epizód részletesebb ismertetője a Wikipedian. -
#7963 ezt a ds9-es részt hogy csinálták? amikor visszamentek az időben, és kirk, spock, meg minden régi szereplő tök fiatal benne :OO -
#7962 lol, ahogy néztem megint tng-t, és a robbanásoknál átváltom mindig angolra (mer ugye ott 5.1:D), mekkora lol, Riker eredeti hangja tökre olyna mint a szinkronszinészé:D -
#7961 ma meg tng-set néztem, mikor picardék észlelnek valami járatot az űrben, majd hirtelen más lesz minden, mert egy fontos, enterpise C ment vhogy a jövöbe, de mivel nem áldozta fel magát egy klingoni csatába, ezért picardék abban az időben hadban áltak a klingonokkal már több mint 20 éve...
a léyneg az, hogy eredetileg picardék az Archer 4 rendszerbe mentek. -
Nuki #7960 végülis jó megoldás :D -
_Vegeta_ #7959 A remastered eszemet jol nezki ;) -
#7958 kezet nem láttam, csak eléd durva h vannak a csillagok, a hajó meg remeg mint a nemtom mi. meg pár centire volt tőle egy kis folt, ami ugyanúógy mozgott mint a hajó. gondolom a bot vagy valami amivel tartották, és olyan szinü volt, mint a hajó:D -
Nuki #7957 látszódnak a kezek ahogy az űrhajó-modellekkel játszanak? (talán már a rimásztörd verzsönben a "pijjú pijjú" hangok aránylag élethű lézer hangefektekre ki vannak cserélve) -
_Vegeta_ #7956 Oldschool? :P -
#7955 most néztem meg egy tos-os epizódot (time travceles kollekció, két rész kirk-el van).
Az űrjelenetek milyenek már benne :( :D
ááá:D:DD meg az a boylgó :OOO -
Nuki #7954 -
Nuki #7953 ez tetszett: "hát persze hogy megtudjátok"... :DDD -
#7952 4. évad utolsó előtti részek.
állítolag tosba is és ds9be is vannak ilyenek de ott nemtudom melyik részek azok:( -
Peld #7951 Erről a tüköruniverzumról már sokat hallottam, de ez a rész kimaradt. Megtudjátuk mondani (hát persze h megtudjátok) hogy hanyadik évad hanyadik rész? -
#7950 Archer a tükörüniverzumban meghal, vagy csak alszik?:\
mert ugye azt mondták hogy folytatni szerették volna a mirroros részeket:S
bár se enterprise, csak definat. -
#7949 ezért vagyok én a kapitány és nem a gépész -
Peld #7948 Elég laposnak tűnik a sztori. Nem egy ST!!! -
#7947 itt van kicsit kevertem a neveket
Tom paris a rendező, tuvok játszik benne + Kelly Bundy -
#7946 ne erre kíváncsi leszek -
#7945 neki most lesz egy új sorozata is tán. és az a LOL hogy Paris is benne van. -
Peld #7944 A DieHard4-ben játszik Tuvok :D, de itt nem osztja úgy az észt... -
#7943 enterprise főgépésze -
#7942 Közeljársz, de nem vetted számításba a fajlagos fluxuskondezátorkapacitást. -
#7941 nem lehet, mert cirkumveniál a szingularitással.