Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
A TNG sztárja elárulta, visszautasította az ajánlatot. Spiner mindezt a Star Trek 40. évfordulóján jelentette be, múlt pénteken.

"Nem hiszem, hogy el kellene játszanom Data-t. Azt hiszem túl öreg vagyok már az "android szerepéhez" - mondta a színész. "Szerintem jelen koromban elég hülyén néznék ki azzal a sminkkel. Vannak olyan karakterek, melyek szerintem csak fiatalon eljátszva mûködnek, és azt hiszem már az utolsó filmekben is igencsak pengeélen táncoltam, már ami a kinézetet illeti. Az igazat megvallva, ha valaki megnézi most azokat a filmeket, majd elképzel engem abban a sminkben most, máris megérti, hogy jól döntöttem" - mondja Spiner.

Spiner szerint is az egyik legjobb TNG-film a Nemezis volt, de nem hiszi, hogy a rajongók még egyszer láthatnák a teljes TNG-stábot egy filmben. Újságírói kérdésre elmondta, bár Data szerepét már nem vállalná, szívesen eljátszaná Soong õsét a készülõ Trek-filmben.

A színész elmondta, ha elég szerencsés lesz a késõbbiekben is írhat ST forgatókönyvet, mint azt tette társszerzõként a Nemezis során is. Spiner meg van gyõzõdve róla, hogy a Star Trek franchise-nak van jövõje, lesz újabb film, újabb sorozat, és újabb, a sorozaton alapuló sorozat. A Trek, mint jelenség a színész szerint az emberi kultúra részévé vált.

Az Enterprise leállításával kapcsolatban hozzátette, a sorozat igen jó volt, mely az egyes szezonok során egyre jobbá vált. "Ha folytatták volna, ugyanolyan sikeres lehetett volna, mint elõdei"- mondja Spiner. Viccesen azért hozzátette, a lelke mélyén nem szerette volna, ha az ENT sikeresebbé vált volna, mint a TNG.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
én annyit hogy kb 3 éve semmi nincs vele😞

Guest
Izé, nincs valakinek valamiféle offline Replikátor-mentése?
akyyy
jövõhéten se lesz valami lényeges rész

doki megõrül, rémeket lát, kapitányt elkábít, ellenfeleket lát(xindi rovar) aki valszeg csak egy tiszt lesz)

monjduk hátha tévedek😊

Trucker39
Nekem tetszett. Jól megagyalta egymást a két értelmes tiszt! 😊
Még hogy a vulkániak nem féltékenyek... 😊

akyyy
eh, ahogy vártam a mai részt, olyan szar volt 😞
monjduk Tpol segge, hmmm😛😛😛 de õ is egy oylan ribanc mint a Zsófi, csak õ meg is csinálta😄😄D

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mr Csé
tudom 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

akyyy
mellesleg nem tudja valaki ez alatt milyen zene szól?
http://www.startrek.com/startrek/videoview?id=4414&path=stream&type=qhi

akyyy
áá holnap nagyon fasza rész lesz, ki ne hagyjátokXDDDDDDDDD

Ugy kellene, de most megyek el nemsokara. Esetleg ha hazajovok. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nekem eléggé eltér a preferencia sorrendem:
ENT/TOS a kedvencem (10/10)
TNG-t is nagyon szeretem (8/10)
VOY nem rossz annyira (6/10)
DS9 szeretem a legkevésbé (3/10)
van néhány rész ami a morális mondanivalója miatt teljesen kiakaszt, illetve a legtöbb szereplõ is ellenszenves... persze ez az én véleményem csak.. szemben az árral😊
Sir Quno Jedi
Nem mondod?! Tudod, mi nem ismerjük a nyomtatott betût sem... 😞

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hzsolt
És abban már benne lesz Captain Archer is?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Mr Csé
én mostanában öszintén szolva scifiket olvasni szoktam ugy jobb :I

Hat szerintem az ent kozlekedik a sor aljan. De ezt mar megvitattuk. 😊
Kene egy uj banner lehet ha itthon leszek este nekiallok fabrikalni egyet. ^^

mrzed001
Sorozatok között a TOS-ENT a nyerõ ... szerintem 😊
Egy Ent filmet nagyon megnéztem volna (amolyan First Contact stílusban), kár hogy nem csináltak
A TOS-ból is a 6-os film egy amolyan kis jutalomjáték volt. A színészek már hót öregek, de még összeálltak egy utolsó alkalomra (aztán a 7-ben még páran brillíroztak egy kicsit, nélkülük nézhetetlen sz-r lett volna)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A ds9 is jo nagyon, de a tng-t otletessegben, erdekessegben, szineszi munkaban, rendezesben, sztorikban semmi sem veri. 😊

hzsolt
Akkor írd ki te is, hogy mister! 😊
TOS The Original Series
TNG The Next Generation
DS9 Deep Space Nine
VOY Voyager
ENT Enterprise
TAS The Animated Series

De ez téged már úgysem érint, mert "kinõttél" ebbõl, és ma már gagyi, vagy még sem? 😉

Mr Csé
halálom a rövidités 😄

hzsolt
Szerintem ha a TNG-bõl leszámítjuk az elsõ 2 évadot, akkor tényleg az a legjobb.
Nálam TNG, DS9, TOS, VOY a sorrend.
Az ENT-et még nem láttam. 😞

Punker
sõt 7/9 miatt a VOY jobb pedig abban van a leggagyibb kapitány 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hzsolt
A startrek.com-on van 3 rövidfilm, ha minden igaz.
Itt a link: http://www.startrek.com/startrek/view/features/bst/article/3593.html
De az a biztos, ha megveszed a filmet, és megnézed! <#idiota>

Punker
he? DS9 az über meg az Ent aztán a TOS, TNG/VOY sokkal gyengébb......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

En sorozatra es nem filmekre ertettem. Az hogy a mozik hogy sikerultek teljesen lenyegtelen most. Sorozatok kozott egyertelmuen a tng a nyero. 😛

Mr Csé
mé?

akyyy
de amúgy ez kicsit sem zavaró h a star trek-et és a matrix-ot egy lapon említitek<#wilting><#wilting><#bdead><#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sir Quno Jedi
Köszönjük!

Mr Csé
nekem meg amatrix 3 tetszett 😄

Sir Quno Jedi
Pedig a Mátrix 3-mat jobban szégyelhetné.. 😄

Mr Csé
eggyik nap tv ben nyilatkozta

Punker
tényleg szégyen lehet az egyik legnagyobb zseni filmjében szerepelni, halott statiszta szerepért oda ad nám a a fél kezem ha Gibson filmben szerepelhetnék 😊

PLaci
Pedig az 1 jó film... :/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mr Csé
arra mondta keanu hogy szégyelli azt a szerepét

PLaci
Ha már felhoztátok a Mátrix gyalázást:

Dark City (1988)

Régi, de jó film, sokat loptak belõle a Mátrix-hoz.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mrzed001
tng tudod best!
A TNG momentán fényévekre van a BEST kategóriától. A TNG-s filmekre ez pláne igaz, kivéve a First Contact, az minden téren méltó utódja a _NAGY_ Star Trek filmek sorozatának.
Mindenesetre az elsõ mozifilm a The Motion Picture is THE BEST 😊)
Persze ahhoz hogy tényleg megértsd elõbb látnod kell a TOS-t 2x

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker

RelakS
Shotok nincsenek errõl a felújított 1. filmrõl? Megnézném 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hat igen nemi kulturalis szakadek leleddzik kettonk kozott mivel en nem is ismerek ilyen scifi klubbot. 😄

Punker: jhonny mnemonic? utannaolvasok. 😊

Punker
az a film istenkáromlás, ha mátrix-ot akarsz látni nézd meg a jhonny mnemonic-ot, nem olyan látványos de alap, CP2020 és Gibson mindenek felett 😊

Sir Quno Jedi
Én scifiklubban nõttem fel vaze (jó régen)! 😄

Csak egy kijelentes volt, de igazad van. Vissza a trekkhez. ööö ííí khm 😊

Sir Jedi: Tudom mirol beszelsz, egyik cimboram is egekig magasztalja merthogy mennyi mondanivalo meg en nemertem satobbi. En csak mosolygok ezen. 😊

Punker
ez egy normális topic volt, ne süllyeszük le a szinvonalat!

Sir Quno Jedi
Tudom, de a sok újhullámos kecsege odavan érte, mert nem olvastak régi sf könyveket és nem néztek régi sf filmeket, így aztán azt hiszik a mátrix írói szarták a spanyolviaszt!

A matrix csak egy "mutassunk meg a technikat" film. 😊

Sir Quno Jedi
Hehhõ TOS s3ep1 !!! Nagyon jóak, még ma is abszolúte megállja a helyét. Kirk-ék mennek talepaták bolygója felé a figyelmezettõ bója ellenére és aztán szívhatnak 1881-ben az Earp-ökkel az OK Coralnál! Nagyon faja és tanulságos. A mátrixszal meg kitörölhetik! 😄DD OSU!

Ejnye mrzed. 😊 tng tng tudod best!

mr. csé vagy nagyon hulye vagy vagy visszefele fejlodsz. :|

Sir Jedi: 😄DDD

Sir Quno Jedi
Köszönjük!

Mr Csé
én régen szerettem de felnõttem és mamá gagyinak tartom :C
igényes lettem ez van