11588
  • akyyy
    sorozatjunkie említ két sorozatot amijön idehaza, egyikbe archer van még, másikba meg hetes.
  • akyyy
    többi itt
  • akyyy
  • akyyy
    jaja még a 4400 viszonylag jó is. de ilyen jövöben játszódó, x ürhajó vs y űrhajó, nincs is:
  • _Vegeta_
    Jaja invézsön :D egyertelmu hogy ezek a 4400fele álscifi mufajt szerettek volna tovabb boviteni, de nem jott ossze... :D
  • Sir Quno Jedi
    Assemi, de ott volt az a vízbe zuhant alienes faszság, mán a címére senem emlékszem, de valami rejtjeles város! :D
  • _Vegeta_
    A jerikó meg a treshód igen nehezen volna scifinek nevezheto szerintem. :)
  • [NST]Cifu
    Na igen... :)
  • Punker
    B5 lightwave-es cuccait de szerettem :)
  • mrzed001
    Na én is ettől félek :)
    Lucas überlegagyított TescoŰrcsatáitól már előre rettengek.
    Habár, tuti kevesebb lesz benne az űrCGI, mint a B5 első Amigás korszakában ;)
  • [NST]Cifu
    És mi ebben a legszörnyűbb? Hogy előrelépést majd a Star Wars sorozat jelenthet... egyszer...

Ehhh... :S
  • mrzed001
    És az is igen gyengusz, részenként max 1-2 percig (ha) látunk benne zűrhajót, se űrstratégia, se semmi ami tényleg élvezetessé tenné (se 3D display a hadműveletekről, de még csak gagyi 2D-s sincs szinte soha).
    Legalább egy buta ELITE szintű 3D-s radart mutatnának néha, na az már valami lenne (és még csak komoly űrháborús CGI sem kellene hozzá)
    Sajna az igazi háborús scifi-t megölték
  • [NST]Cifu
    Van a BSG, oszt úgy ennyi az "űrhajós" sci-fi világa.
    Tényleg szomorú... :S
  • Sir Quno Jedi
    Há ez a treshód kissé gáz nekem, de nemkülönben a zserikó, ami már a nézhetetlen kategória... Mivé lettek a régi jó szkifike vaze...
  • _Vegeta_
    Igen, aktiv fszplo volt a Thresholdba amig le nem kenszölözték. :S
  • akyyy
    tegnap a jericho utáni küszöbben benne volt data. legalábbis előzetesében láttam, de ő volt az, ott van a neve a szereplők köztbár nem data volt, jobban hasonlít a feltalálójára:D
  • Monoton
    hat en 1400 ert vettem

neten meg 1200
  • Narxis
    Nekem is furcsa volt, de belelapoztam és nem rossz.Szerintem 1-2ezer Ft-ot simán megér, ha jól emlékszem 1800-at kérnek érte.
  • Monoton
    pedigyóó .D
  • _Vegeta_
    Hat szerintem nalam nincs nagyobb star trek fanatikus, es a mangakat is imadom deeee.. a ketto egyutt? Kihagyos. :)
  • Monoton
    én héten megvettem nagyon jo :)

főleg a "hogyan is lett a borg" fejezet
  • Narxis
    Épp a minap láttam, csak nem volt nálam pénz de a héten megveszem.
  • Monoton
    kötelező darab minden fannak :)
  • Zsolo007
    Újabb új Kirk :)
  • akyyy
    pfff, 7 vagy 8. filmbe data magyar hangja most rikert szinkrnizálja a viasaton ebbe a müsorba, lol
  • akyyy
    az egyik filmbe is szerepel tuvok.(persze nem mint tuvok, a nemzedédek elején látni mikor kirt ott van az uj enterprise avatásán)... de nem volt hegyes fule szal mást játszhatott:D nem ugy mint az osh a first contactba:D

sőt, egy csomo filmben szerepel olyan emberk, aki egy később felvett soriban valamilyen mellékszereplő.
  • phalanx
    loool a star trek TNG 6x18-ban szerepel Tuvok (Tim Russ) mint az egyik terrorista (aki mellesleg meg is hal) csak én vagyok olyan láma hogy ez eddig nekem nem tűnt fel? (annak ellenére hogy láttam már a TNG-t párszor)
  • _Vegeta_
    Nagyon kivancsi leszek majd erre a filmre. Jo kezek alatt es jo sztorival iszonyat jol meg lehetne csinalni, a kerdes csak az sikerul-e.
  • Punker
    "Most már hivatalosan is Zoe Saldana lesz JJ Abrams Star Trek-filmjében Uhura hadnagy. Korábban már hírt adtunk róla, hogy a rendező szeretné megnyerni készülő filmjéhez a Karib-tenger kalózainak női kapitányát, úgy tűnik ez sikerült. A hatvanas évek Star Trek epizódjaiban fontos szerepe volt az Uhurát játszó Nichelle Nicholsnak: színesbőrű kommunikációs tisztként hol a köldökét mutatta meg (a szexuális forradalom jegyében), hol azt, hogy a modern űrutazók már tesznek a faji előítéletekre. A 2008 decemberében debütáló új Star Trek filmben Zoe Saldanán kívül a Hősök két sztárja, James Kyson Lee, és Zachary Quinto (Spock fiatalabb kiadása) is ott állhat passzos kezeslábasban az Enterprise parancsnoki hídján. Szeretne egy-egy nyúlfarknyi szerepet a Star Trek-filmek két nagy veteránja, Leonard Nimoy (Spock) és William Shatner (Kirk kapitány) is, eddig csak Spockot írták bele. "
  • Punker
    én viszont még nem, na remélem hamarosan jön a torrent :)
  • akyyy
    jah ezt már láttam de azér htx!
  • _Vegeta_
    http://www.startrek.com/startrek/videoview?id=2305833
  • Monoton
    azt keresem énis márvagy fél orája :D
  • akyyy
    hol az a video ami azt mutatja hogy körbejárhatod a hajót?
  • _Vegeta_
    Hehe, még ki se jott mit akarnal letolteni? o:) Kulonosen kivancsi leszek arra hogy korbe lehetlesz repulni egy shuttleval az entit. Na meg jarkalni a hajon belul. Ha tenyleg ilyen lesz amit a videon mutattak az.. azt nehezen hiszem el. :D
  • Punker
    letöltési linkre gondoltam :)
  • _Vegeta_
    Of special note, the original pilot "The Cage" will also air the weekend of April 26, 2008. The 40th anniversary of "Catspaw" will be marked with a repeat airing on the weekend of October 27, 2007. Also, you can pick up the entire first season of the Remastered series on HD-DVD/DVD starting in November
    Forras: www.startrek.com ;)
    http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/2305413.html

Jah igen es emitt a folytatas. o:)
    http://www.startrek.com/startrek/view/store/news/article/2303263.html
  • Punker
    linket :)
  • _Vegeta_
    Tegnap olvastam hogy most majd fog kijonni a TOS HDDVD-n. Na erre kivancsi leszek. Ja termeszetesen a felujitott valtozatrol van szo.
  • akyyy
    höhö