Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt elfogadom elvégre lehet olyan ember akinek egy jól ápolt külsejû, klingon megtetszett, szerelem, minden.

De 'jó'...hogy is fogalmazzam... inkább 'valósághûbnek' tûnt azt látni, hogy a "nekünk nem számít semmi pénz csak felfedezés" után látni olyat hogy egy ember azért bele tud szeretni egy Ferenghibe 😄 (na hogy külsõ, belsõ, vagy pénztárca dominált e arra nem emlékszem pontosan, de az egyik ezek közül egyértelmü szerintem😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
Én kinyúltam Ezri-n. Jadzia erõs, erõszakos személyisége után, ami igen meggyõzõ volt ez a seízesebûze kis senkicske tényleg ijesztõ kontraszt volt. Egyik percben egy olyan nõt látunk, aki egy Klingonnak is súlyos sérüléseket okoz szeretkezés közben és méltó párja lehetne a kvadráns bármelyik uralkodójának, másik percben meg ott pityereg egy árva kis nímand... Kikészültem. De tényleg. Csak azért nem tudtam haragudni ANNYIRA a készítõkre, mert nem tehettek mást, õk sem így tervezték a sztorit. Nem lett volna rossz az Ezri, csak Jadzia után harmatos tudott csak lenni (majdnem bárki az lett volna).

Ja és persze jól kibasztak Worffal így a sztoriban, aki az egyik kedvenc karakterem és végre megérdemelte volna, hogy kicsit még élvezhesse az igaz hõsöknek járó jutalmat.

Sorry, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, de Jadzia is az egyik kedvenc karim volt...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezri szokatlan volt, de aranyosabb mint 'elõdje' ^^

Igen, de attol hogy lelkiismeretfurdalasa van meg ugyanaz a szemelyiseg aki volt csak kapott egy uj erzest, tapasztalatot.

Cifu: De Ezrinel nem szemelyiseg valtozas volt a bibi, hanem nem tudta befogadni feldolgozni a sok uj erzest.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PLaci
Nem az volt a gond, hogy beültették, hanem az, hogy Ezri nem volt felkészülve egy szimbiótára, mivel S.O.S. kellett beültetni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[NST]Cifu
Ez alapból hibádzik, csak gondolj bele Ezri Dax vívódásába, miután a Dax szimbiótát beültették.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
jaja a személyiséget a tapasztalatok alakítják így folyamatosan változhatott a karakter 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy ember személyiségét és cselekedeteit alapvetõen befolyásolják az emlékek, pl. gyilkosság elkövetése -> bûntudat, lelkiismeretfurdalás.

😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

Igen de te te maradsz csak kiegeszulsz. Magyarul nem valtozol. Olyan mint amikor frissitessz egy programot. 😉

Sir Quno Jedi
Nemegészen. A szimbióta is egy személyiség, meg te is egy szmélyiség vagy és összeolvadtok egyfajta közös tudattá, aztán ha meghalsz, szimbióta megy tovább másik testbe+elméhez. Tehát nem csupán emlékeket kapsz, hanem érzelmeket, gondolkodásmódot, erkölcsi és morális kódexet, bölcsességet és tudást is! Tú in ván!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Klasszikus darab, nem tucc valami letoltheto verziot?

Elo is veszem egyik tng dvd-met. A megunhatatlan! ^^

Nemhinnem hogy a szemelyisegem valtozna, foleg mivel a szimbiota csak az emlekeket adja tovabb. 😉

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
Te sem lennél "normális", ha lenne 7 elõzõ életed, férfiaké és nõké vegyesen, különbözõ fajokból ráadásul.

Sir Quno Jedi
Jóak!

Jol nez ki de nem volt egeszen normalis. 😄

Punker
a legjobb volt, még hetest is ütötte pedig azokat a melleket nem egyszerû 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jadzia kicsit flugos volt. 😄

akyyy
nem baj betetme mer elfejeltettem volna a cimet=)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sir Quno Jedi
még nem available

akyyy

akyyy
enterprise harmadik évad.
minjdárt felteszem youtubra.

hol?

akyyy
huh nagoyn dúrvák ezek a bakik

a vénember hogy szerethetett bele worfba?! :o

Semmi baj nem volt a karakterrel, kellett egy eros no is. Bar Worf vegul jobb lett a helyen. 😊

::SADSADDDSAAAAAADAADAS:A

AL BUNDYT A STAR TREKBE 😄

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Naés, nekem bejött! Szeretem az atomfeminista nõket, olyan jól lehet õket porig alázni, aztán pedig megtanítani nekik, hogy hol a helyük! Persze úgy, hogy ezt még meg is köszönjék! 😄DD Egyszóval van bennük kihívás...

Punker
és Marcy volt a példaképe az AL Bundy-ból 😊

<egyetért>

REAL MADRID

Szerintem õ a '80-as évek végi feminista hullámot jelképezte. Tényleg atomgáz volt.

Sir Quno Jedi
Én byrtam Yar hadnagyot!

.SDDDDDDDAAAAAAAAAAAADDDAa

REAL MADRID

Punker
tényleg a másik TNG-s antinõ, annyira gáz volt hogy még a bezakkant legénységbõl is csak a robot mert hozzá nyúlni, az õ helyére került Worf de a dicsõ klingon gyengébb mint ez a "csaj" volt 😊

PLaci
Vele volt afférja, amikor egy antidepresszánsként mûködõ vírus támadta meg a hajót:

Natasha (Tasha) Yar

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

meg egy másik lánnyal(nõvel) is a hajóról 😄

Sir Quno Jedi
Minden idõk legandroidkedvelõbb cicusa Spot:

Sir Quno Jedi
Éééés Data igazi Don Juan is (itt éppen a Borg Királynõvel vált szenvedélyes csókot)! 😄

Sir Quno Jedi
Pedig az eredeti az igazi. Fenomenálisan alakít, õ minden idõk és filmek abszolút androidja (fõleg a macskájával Spot-tal)!

mázlista!! 😄

hihetetlen tényleg úgy játszik mintha android lenne 😊 (a szinkronja is jól el van találva bár eredetit nem nagyon hallottam)

Hát Patrick Stewart azért van szerintem ott, mert angol színész. Az amcsi (illetve Monteráli származású) Shatnert lehet annyira nem szeretik a brittek.
a viaszbábuk tökéletesen hasonlóak, sokszáz fotó és mérés alapján készítik mindegyiket.

Lehet hogy az Xmen elsõ része után került be a tárlatba, hisz pl. Shatner nincs ott.

Sir Quno Jedi
Nem Picard ugyanolyan magas mint te, hanem a Picard-ot alakító színészrõl készített viaszbábú! 😄DD

Ja és miért hord sálat?! Tán elromlottak az Enterprise D környezetszabályzói a kettes fedélzeten (vagy ez még a Stargazer-en van)?! Esetleg a holoszobában kommandózik megint?! Vagy mi a szösz?!

btw. most hétvégén voltam londonban, madame tussaudban lefényképeztem magam Picard mellett 😊 Ugyanolyan magas mint én (178 cm).

TUSSAUD - PICARD

data szerintem jófej. A karaktere, a robot lét rengeteg meglepõ fordulatra, látványos dologra ad lehetõséget a forgatókönyvíróknak, õ a "jolly joker", aki hihetõen és életszerûen ki tudja húzni a történetet a legmélyebb szarból is (lásd simán átugrik nemezisben a másik hajóra - látványos és ötletes!). Emellett jelképezi a Föderáció intelligenciáját és technikai fölényét is, simán rájöhetnek bármire. Emellett gyorsítja is a történet menetét, hisz ha nem tudnak valamit, megkérdezik tõle, aki elmagyarázza szépen a nézõknek, hogy mi történt. Szóval nagyon hasznos karakter, és mellesleg jó színész is.

En mondjuk TNG fanatikus vagyok de az egyertelmu hogy a TNG szereploi mar kioregedtek a szerepukbol sajna. 😞

Azert jobb lett volna ha egy jobb filmmel bucsuzik a TNG stabja. :\
Egy Ent filmnek viszont orulnek, birom Archert.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak Tripet is birtam nagyon, nagy hulyeseg volt amit csinaltak vele a vegen. :\

kapitány. 7 év folyamatos, 0-24 szolgálat után minimum hogy kinevezzék admirálisnak, a többit is 2-3 ranggal felfelé kell buktatni. Annyi tapasztalatot szereztek, annyi új, idegen dologgal találkoztak, hogy bátran mondhatjuk, õket már semmi sem lepi meg a jövõben. Szét kell õket szórni a flottában, hogy átadják másoknak is az ismereteiket.

akyyy
nos igen, tng-be is nagyon zavart ez az empátia, de hát ez van, ezt kell szeretni. data-n én is szeressem.

janewayal sincs smmi gondom, de csak mer sok dolga volt a borgal, meg hetes😛

de amúgy gondolj bele, egy kapitény, aki egy elveszettnek hitt vadiúj intrepid osztályú hajót hazahoz az ismeretlen delta kvadránsból, jóhogy kinevezik admirálisnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár nem kis készültséget kellet okoznia, hisz a földiek csak egy borg gömböt láttak közeledni.

csak monjduk aki még nem nézte végig voy-t, anak jó nagy spoiler😄

tudtom szerint a 11-ik film kirk és spock találkozása és elsõ küldetésük, és azt csiripelték a madarak, hogy data bár nem mint robot, hanem feltaláló, szerepelni fog a filmbe. és én ezt díjazom, mert kevés ember, vagyis szinész van aki ennyire hû a sorozathoz. bár data jobb lenne, de már kiöregedett ebbõl a karakterbõl, a tng elsõ részéhez képest, és a nemezishez képest azért elég szembeötlõ a különbség.

és egy android csak ne öregedjen😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;