11588
-
palee3 #8220 Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a téma felmerült e már avagy sem, ha volt róla szó akkor sry.
Star Trek egyenruha (esetleg az ünnepi egyenruha) vásárlására milyen lehetőségek vannak? (elsősorban nem Külföldről rendelésre gondoltam).
Ha valaki tud segíteni, akkor írjon a [email protected] vagy itt hagyjon egy üzenetet.
Előre is köszi. -
#8219 szinte minden torrent oldalon fent van, nem olyan nehéz -
#8218 nem vágja valaki hogy honnan tudnám beszerezni a Voyager-es részeket? -
pryde #8217 Mert szívesen megvenném:):)
[email protected] -
#8216 Igen. :) Nekem van egy pár, miért? -
pryde #8215 Üdv!
Ismeri valaki a régi Trekker magazint, amelyet a Magyar Star Trek Klub adott ki?
-
#8214 Winona Kirk meg a Houseos csajszi lesz -
#8213 olvasgatom trekmovie.comot és ott irták hogy a tng-sek biznak az új film sikerében, és ha sikeres lesz, akkro talán van esély egy új tng filmre -
#8212 -
Monoton #8211 ez a nagy klasszikus :) http://www.imdb.com/title/tt0112208/ -
#8210 Doctor Who
Mi a baj a nagy klasszikusok feldolgozásával?! Kivételesen ez egy igen jól sikerült darab, még ha kicsit nyögvenyelősen is indult. -
#8209 -
Monoton #8208 Doctor Who -
#8207 mer beléptünka jövőbe -
#8206 Sajnos a műfaj (mármint a klasszikus SF) az totálisan halott már jóideje. Így TV-ken sem igen lehet mit adni, csak többévtizedes sorozatok ismétlését. Van egy-két "új" madár, mint a StarGate folytatták, de a kezdeti brilliáns SG1 szériák óta ezek már csak inkább az SF lite kategóriába tartoznak szvsz. Egy Jericho meg a sok hasonló új takony nálam nem számít az SF kategóriába, ha megharapnak sem!
Persze vannak még fehér hollók, lásd. a remake Doctor Who, a szintén remake (bár ultraellaposodott) Battlestar Galactica, vagy egy-két már majdnem sf próbálkozás...
Sajnos az sf maradványai tinisoorzatokba és félmisztikus mocskokba, krimikbe és szánalams "thriller"-ekbe torkollottak és ennek még örülnünk is kéne, mert csak slákol valahol a régi parázs. A modern "Idiocracy" világban nincs igány a keményvonalas sf-re. Tudjuk miért. -
#8205 -
Monoton #8204 http://www.sg.hu/cikkek/59660/ennyi_star_trek_meg_sosen_volt_magyar_teveadon -
#8203 Klingon lagzi? -
#8202 köszi:D
csak kb igy nézek ki lagzi után -
Monoton #8201 BSZ!! -
KnightRider #8200
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Ships of the Line naptár képeit honnan lehetne megszerezni? -
Aljaska #8199 én is birom ezta filmet
bármej széria király:_D -
#8198 Márciusi Trek-találkozó!
Helyszín: Petőfi Csarnok (1146 Bp. Zichy Mihály út 14.)
Időpont: 2008. március 2. vasárnap, 10.00-tól 15.00-ig
Amiről szó lesz:
-a Star Trek animációs részének felelevenítése(a rajzos széria)
-a legújabb Trek mozifilmről
-a Trek jelenléte más filmekben,sorozatokban
-írott Trek, itthon és külföldön megjelent könyvek
-játékok és nyeremények
Trek-tábor júliusban
A Magyar Star Trek Klub az idei évben is nyári tábort szervez, amelynek helyszíne Tatán az Öreg-tó partján lesz.Időpontja: 2008. július 12-20.
Lesz kirándulás, társasjátékok, szalonnasütés, vetélkedők, sportprogramok és amit még szeretnétek.
Tudom, hogy korán van még, de a lényeg, hogy minél többen legyünk és, hogy mindenki tudjon róla, hogy létezik ilyen is. :) -
#8197 DS9-ból a doki most valami G kategóriás szörnyes filmben az RTL-n -
#8196 már szereztem :P -
Nuki #8195 Csak nem alkotni szeretne uram? :) -
#8194 nem tud valaki olyan képet adni, ahol egy romos űrhajót mutatnak, de a képen épp nincs rajta senki? föderációs, vagyvalami idegen , mind1, bár idegen jobb lenne -
#8193 -
#8192 ezt a szakkifejezést lenyúlom :) -
#8191 Hogy az angóliai náthában szenvedő Klingonok rúgdossák addig az új Paramount igazgató ülepét, amíg az egy ferengi arcára nem kezd el hasonlítani... -
#8190 eltolták 2009 májusra -
#8189 Leszedtem az eredeti sorozat mind három évadját most tartok a 2. elején hát nem semmi talán 2-3 ütközet volt benne eddig de nem is baj jó ez a tudományos része a dolgoknak -
#8188 Most, hogy már T-kábelnél is lehet AXN-t nézni, csak szólok, hogy újra vetítik az Enterprise 3. évadját szombat-vasárnap reggel 08-tól -
#8187 "A nemzetközi verziókkal ellentétben, a német ízelítő tulajdonképpen teljesen azonos maradt az amerikaival, a NASA audiók, Kennedy, Armstrong és a többiek hangját nem szinkronizálták, ám a "Space the final frontier" mondatot, melyet eredendően most Leonard Nimoy mond, németre fordították. Azaz, “Der Weltraum, unendliche Weiten”, ami az ismerős német kezdése a TOS-nak. Az eredeti sorozat Spock-hangja, Herbert Weicker több mint 10 évvel ezelőtt elhunyt, így új színészt kellett keresni. Egyelőre nem 100 százalék, de az új hang nagyon úgy tűnt azon Norbert Gescherhez tartozik, aki számos jelenetben kölcsönözte hangját Spocknak a DVD filmek megjelenésekor és bizonyos jelenetek újra szinkronizálásakor."
Vagyis. Ha itthon bemutatják a Cloverfieldet, akkor előtte haleadják a trek előzetest, elképzelhető hogy spock szövegét R. Kárpáti Péter fogja felmondani (álá berényi andrás?:D)
bár a filmekbe más szinkronizálta, de meg nem mondom melyik volt ő:S -
Gudakes #8186 Sziasztok!
Ha valakinek kell a Star Trek sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
Egy sorozatgyüjtő :)
[email protected] -
_Vegeta_ #8185 Az biza éngemet is erdekelne. :) -
#8184 TOS 1/3 HD nincs még? -
andrew87 #8183 http://startrek2008.extra.hu Nem tudna valaki bitgate-es meghívót küldeni? Engem kitiltottak, mert sokáig nem mentem fel (nem volt netem). Előre is köszönöm! [email protected] -
KnightRider #8182
Én azért szeretném látni a hajót még a premier előtt, nem úgy, mint a Cloverfield-es szörnyikét :D -
_Vegeta_ #8181 Jajj csak attol kimeljem meg a gondviseles! :D