11588
  • akyyy
    mennyen az emailedre sok sok spam:D
  • Norbi001
    Sziasztok! ha valakit érdekel megvan az eredeti sorozat meg az új nemzedék meg a voyager évadok meg az enrerprise 1.és a 4.évad meg a 10 nagyfilm
    [email protected]
  • Norbi001
    Sziasztok! Keresem az Enterprise 3. 4. évadját ée a Deep space nine egesz sorozatot. Kérem aki tud segitsen.
    [email protected]
  • gErIbÁ
    Erre odafigyelgetnék én is ,biztos jó lehet,az eredeti sorozattal már végeztem (jó volt ) aztán néztem az enterpriset (jó akció dús ,kár hogy a negyedik évad nem sikerült olyan jól mint az előzőek)most nyomom a voyagert 4. évad közepe (ez eddig a legjobb)
  • akyyy
    azt hiszem:

Star Trek: Of Gods and Men
  • Mr Spock
    Nem tudjátok mi is a címe annak a készülő, félhivatalos filmnek, amelyben Uhura is játszik, meg egy csomóan az eredeti és új sorozatokból. Azt hiszem a tükör univerzumban játszódik, és hosszú címe van. Adtak már ki trailert is. De elfelejtettem a címét :S Csak utána néznék neten, hogy hogy áll, de nem tudok rákeresni a cím nélkül.
  • Aquir
    ez rohat jó :D
  • phalanx
    hatalmas http://rosszpcjatekok.blog.hu/2008/06/11/nerd_8
  • akyyy
    megvan. nx és tos időszakközött lévő nemtom melyik hajónak a gépe.
    Javelin_Class_Starfighter

(vagy Zöldszar Szarfighter)
  • akyyy
    jaja ez a gáz. régen csináltam képregénybem csak winreinstalba elveszett, és nemtudom már hol láttam az eredeti képet. de ott iylen fanartok voltak tán
  • Zsolo007
    Ilyen szerintem nem létezik (canonban). Ez egy Peregrine osztályú "vadászgép" és egy Type-9-es komp keresztezése.
  • akyyy
    valaki nem tudja hogy ez melyik osztály, vagy nem tudja a képet megszerezni, az eredetit?:(

képregémyenhez kének, de nincs meg:((((((((((
  • KnightRider

Sziasztok!

Tudja valaki, hol lehet Polar Lights Trek maketteket venni?
  • Narxis
    A betyárját, de ott lennék most. :(
  • Sir Quno Jedi
    Mindenki piros pizsiben?!?? :D
  • akyyy
    hmmmm

• phalanx
    nekem is azok a kedvenceim :D
  • akyyy
    elvileg az új filmbe is romulánok lesznek az "ellenségek" és slusszpoén :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    24. századból utazak vissza az időbe:)

illetve az idősebb spock is egy időutazós vulkáni hajón fog közlekedni ahol fontos szerepet kap az időmag vagymi a fene (meg hidról irnak de hát nah, az alap:)

plusz elvileg soha nem volt egyik filmbe ennyi különféle űrhajókon belüli jelenet

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amugy én örülök hogy ujra időutazás lesz a téma :) azok a kedvenceim
  • akyyy
    nem kellene az indi film előtt előzetesnek lennie?:S
  • Isabel417
    Ugyanott van Enterprise sörnyitó.
  • Dante73
    Hali!
    Régi fan vagyok, és akadt egy kis "gondom"
    Van egy mobilom, ami kinyitáskor hangot játszik le. Szeretném, ha a nyitáskor ennek a nyitási hangját adná, de sehol nem találom. Tud itt valaki segíteni?
  • Aquir
    oks, ezekre emlékszem :) htx
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Jah és a 2 lemezes speckó edition-ben a Nemesis végén mikor La Forge és Worf összeszedik Data hagyatékát, akkor Geordi felpakolja az érzelem csipet, Worf meg Spot-ot Data macsekját. :D Szal. nincs vége a csipnek sem...
  • Sir Quno Jedi
    Az csak egy fejlesztés, amit Dr. Noonien Soong 2366-ban fejezett be, de Lore megfújta, Data-nak álcázva magát... Később kiszedték Lore-ból, de Data félt felinstallálni magának, merthogy túl veszélyesnek találták.

Később 2371-ben aztán mégis kipróbálta magán, majdnem bele is őrűlt és a chip elválaszthatatannáé vált tőle, mivel beépült a neurális hálózatába. Viszont ésőbb 73-tól már akaratlagosan tudta szabályozni.

A Borg Királnő is felhasználta ellene, ha emlékeztek.

2375-ben aztán otthagyta a chipet-et az Enterprise-on...

Kb. ennyi.

Data-nak sosem volt rá igazán szüksége. Azt hitte ettől emberibbé válik, de felismerte, hogy nem ez a lényeg.
  • akyyy
    tök mind1, ezer éve volt már voayger már itthon is, meg a film is. már mindenki látta, aki nem igy járt, többi topikba is ez megy sot rosszabul mert meg se várják hazai vetítést. amics vetités, rá egy hét és lehet orbaszájba spoilerezni,
  • Aquir
    a film szerint abban a testben amiben őt ismerték, igen. + rá is kérdeztem hogy akkor tényleg meghalt -e, bízva nyilván hogy azért bizos nem
    erre te meg leírod, hogy én leírom hogy DATA MEGHALT
    na? :)
  • Aquir
    és akkor ennyi hogy áttöltötte belé? és a abban a szoftverben van olyan különleges rész ami az emberré válást akarja elősegíteni? Egyébként volt egy rész valahol amikor Data kapott egy chipet vagy mit hogy meg tudja tapasztalni jobban az emberi érzéseket, legalábbis valahol volt ezzel valami, akkor az is beleépült és ennyi, és a lényege meg akkor bennevan a másolatban?:)
  • akyyy
    nyilvánvaló hogy hazatér. kérdés, hogyan, és ki éli túl ki nem:) ha nem láttad még. de te meg leirod hogy DATA MEGHALT...
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Nem a vas számít, hanem a szoftver. Ha Data szoftverét kapta az "új" vas, akkor ő is ugyanúgy próbál majd emberré válni (vagy egész nap a Rövidzárlat-ot nézetik vele :D).

Aka a gép"lélek" egy kis csírája mindenképpen átszállt a másik darabba és így úgymond megfertőzte azt. Még az sem számít mennyire kell előlről kezdenie, ideje mint a tenger...
  • Aquir
    oks. "voyager hazatérése után" ez a vége a voyager sorozatnak?
  • Aquir
    és akkor csak egy új testben lesz? de az nem teljesen őmaga nem? az igaz hogy dúdolja a dalt, de előtte Data töltette át a memóriáját belé, csak meghamisította azokat az emlékeit amiket biztonságban akart tudni, így az a gyerek, a Picar kapitány klónja nem tudta felhasználni ellenük.

Meg azt mondta Data Picarnak amikor beszélgettek arról, hogy Picar is olyan gonosz lett -e volna, mint a klónja, ha ugyanolyan körülmények között nőtt volna fel, hogy ahogy a kapitány nem lett volna hasonló a klónjához, úgy ő maga sem a prototípushoz, mert a kiborgok példáját nézve Data azt mondta, hogy őbenne megvolt az emberré válás vágya, mert ő több akart lenni, mint ami, és ez nincs meg a prototípusban, és ez ugyanígy Picarra is igaz volt, nem úgy mint a klónjában (ezzel érvelt Data, és a beszélgetés itt abbamaradt).

Most akkor nehogymá ez a fel-nem-törekvő izé legyen újra Data, és bár lehet változás a prototípusban, de akkor már nehogy előről kelljen kezdenie Dataként mindent :) (de akkor ugye így értetted hogy őbenne térne vissza)
  • akyyy
    újabb, azon belül is a voyager hazatérése után, mivel Janeway admirális szerepel benne.

de a Starfleed command 3 története előtt játszódik. legacy-ról nemtudom tán az még előtte. bár játékok története nem kapcsolodik 100%osan a storyhoz.
  • Narxis
    StaR Trek idő szerint ez a "legújabb". Data nem halt meg teljesen mert áttöltötték a romulánok által készített típusba ateljes memóriáját, a film végén el is kezdi dudolni azt a dalt amit Data énekelt Will esküvőjén. Szerintem tuti, hogy visszatér.
  • Aquir
    hali.
    egyszer volt nemrégen tavaly a tv-ben a nemezis film, ahol data meghal és volt egy prototípus ami tovább élt. most ez a film hol foglal helyet a sorozatot és a többi filmet tekintve időrendben? ez a the next generation sorozat után van? és datának ott tényleg kampec volt?
  • mrzed001
    Nem hiszem, hogy lehetne kapni (kint se sok helyen), max varratni lehet.
    Elgondolkodtam én is egy Admiral Kirk-ös díszegyenruhán, az asszonynak meg egy Diana Troy-oson :) ... de a vége az lett, mint az életnagyságú karbonitba fagyasztott Han Solo szobornak (szép álom)
  • Nuki
    Dontsd már el :D Fék-e vagy sem.
  • Narxis
    A betyárját!
  • akyyy
    egyébként nemtudom hogy FÉK e vagy nem:

de, FÉK
  • akyyy
    ebayan vagy startrek.comon biztos lehet rendelni megfelelő minőségűt:D