Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos, a jövõben tudnak az idõben utazni, és visszautaztak, és módosították pár, akkori lényeg dns-eit, hogy erõsebbek legyenek, és h legyõzzék a klingonokat vagy mi....
Csak ugye jött az emberiség és beleköpött a levesükbe.
És miközbe archerék felfedeznek, néha felbukkan az az emberke a jövõbõl, hogy segítsen nekik, stb...
De lehet öszekeverem a dolgokat a xindivel.
ott is haosnló, vannak a gondozok, egy másik univerzumból, akik lathatóvá akarják tenni a mi univerzumunkat( a gömbök segítségével, iylen ilyen nagy rózsaszín zselés lenne minden).
De mivel nem tudnka még fellmaradn itt, ezért a xindiknke azt monjdták hogy õket elpusztítják az emberek, irgum burgum öljék ki õket.
De hogy oszt mi történt, azt nemtom megmondani mert az AXN-en még nincs 4. évad, és sztem abban elég sok mindne kiderül.
Valaki eltudná magyarázni ezt az idõalagutas dolgot, mert most kapcsolódtam be az enterprise-ba, és nem értek 1-2 alap dolgot...
Köszi elõre is
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Tudna valaki segíteni? Special Collector's Edition mozifilmekhez keresek magyar feliratot...
Köszi
Azert figyelhettek volna ilyesmire ha mar irnak egy sztorit legalabb nezzek meg van e valami atfedes korabbi reszekkel. 😊
1993 A group of genetically engineered super humans seize control of 40 of Earths nations simultaneously. Terrible wars follow in which entire populations are bombed out of existence.
1996 The Eugenics wars end. Khan escapes in a DY-100 sleeper ship named the SS Botany Bay along with 96 of his fellow supermen and women.
Shortly after the war the crew of the USS Voyager travel to this time period after an encounter with a 29th century Federation Timeship Aeon, under the command of Captain Braxton. The crew discover that much of Earths computer revolution has been a result of a Henry Starlings salvage of the Timeship in 1967. Voyager's crew are able to prevent Starling from any further use of the Timeship.
Aki emlékszik erre a részre az tudja, hogy a háborúnak semmi nyoma sem volt, de még csak meg sem említették....De a technika sincs meg...
Mondom, akit jobban érdekel az olvassa végig a ditl.org/timeline részét...
A ferengises télelg elcseszték, de nem tudták anevüket, ezért nem jegyeztek fel róluk semmit(?).
Engem az zavar, hog ymikro mutatják a jövõképeket, mintha nem is trek lenne...
Voyagerbe ha ajövõbe voltak, fel lehetett ismerni a föderáció jeleit, stb.
Es akarki akarmit mond a xindis resz valami elkepesztoen borzalmas lett. Unlamas es hulyeseg. Najo mondjuk ez inkabb csak szvsz.
Inkabb meseltek volna el a foderacio megalakulasat. 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az a baj, hogy félek, hogy a XI is erre a sorsa jut majd :'(
persze az is igaz hogy nem hibamentes😊
Ha a nagy Trek fan szempontjából nézem, egy katasztrófa, mert tele van hibákkal (értsd: nem felel meg a korábban felállított idõvonalnak). ÉS egyébként is úgy néz i mint az Akira osztály 😊.
Ha egy sci-fi fan szempontjából nézem, akkor viszont egy kellemes fokozatosan javuló sorozat, mely 3. évadban csúcson volt, és a negyedik is tök jó lett.
túl keveset láttam belõle hogy ítélkezzem.
Minek nagyobb a felhajtó ereje? Egy borgkockának a tengerben vagy egy rubikkockának a fejben? nuqDaq yuch Dapol? .°)
És én még vártam a 11. filmet. Lehet, h most le fogtok szúrni, de szerintem az 5. sorozat primitív. fõleg a 3. és a 4. után!wilting]
Minek nagyobb a felhajtó ereje? Egy borgkockának a tengerben vagy egy rubikkockának a fejben? nuqDaq yuch Dapol? .°)
Elvileg nincs, de a Tuvokot játszó arc, meg pár szinész öszedobott egy 3 rézes Websorozatot (értsd ingyen tölthetõ lesz valamikor 2007 közepén?), ami még a Federáció kezdetén játszódik ...
(Mond az valamit, hogy az epizodok 17:01-kor lesznek kiarkva?)
http://www.startrekofgodsandmen.com/
Nembaj, mire odajutunk addigra simán elfelejtem 😊
És a 8472-es faj tényleg nagyon brutál...
A 11. Star Trek már nem folytatás lesz, mint az eddig részek, hanem az egész sorozat elõzményének készül. Az interjú alanyok elmondták, hogy a forgatókönyv elkészült és a tervek szerint már semmi sem állhat a 2008-as bemutató elé. A rendezõ külön kiemelte, hogy aki nincs képben a Star Trek univerzummal kapcsolatban, az is élvezni fogja a filmet. Ahogy azt már pletykákból tudhattuk, a film az ifjú James T. Kirk és Spock még a Csillagflotta Akadémián történt találkozását dolgozza fel, azaz a két nagyszerû karakter elsõ kalandjait. A rendezõ Shatnert is szeretné szerepeltetni a filmben, várhatóan találnak majd neki valamilyen szerepet.
forrás: gamestar
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill 😄
itthon vajon lehet kapni a dévédéket? (nem feltétlen magyar szinkronnal😊
úgyértem bármelyik sorozatét...?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(vagy legalábbis nem emlékszem rájuk)
viszont 8472-es faj ahogy feltünik néhol, ahh.... kurvajó😄
Watashi-tachi wa Borugu da! Kousen wa mueki da! (私たちはボルグだ!抗戦は無益だ!😉
Háááát... Nem tudom, megiednék-e, vagy két röhögés között véletlenül rávágnék a "Pajzs Kikapcsol" gombra 😄
Ja, meg gondoltam, megnézem a DVD-ripemen, hogy hogy is vannak ezek a különbözõ nyelveken.
Az angol oks, végül is az az eredeti. A német meglepõ, de jó volt, majdnem, mint az eredeti. Aztán jött a cseh, bár ott a borgot valami vérszegény öreg róka alakította. Utána 4.-nek a magyar! Már csak azért is, mert az egyik ûrhajó belepofázott a borg szövegébe, meg egy kissé bespeedelt arc mondta a szöveget. De a legutolsó a lengyel volt. ALÁMONDÁS miden szöveg! <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE