11588
  • KnightRider

Csak mert mindenhol Quinto neve van kiírva...
  • KnightRider

Most kivételesen igaza van az IMDB-nek.

Amúgy ki az a Syalar? Nem Quinto játssza Spockot?
  • sandor8206
    amúgy az imdb-n A Vaskabátos Simon Pegg van kiírva Scotty-nak, így el van maszkírozva, vagy a szar imdb nem tudja már megint hogy hol van?! mintha hasonlítana rá csak+5 kg
    Chekov-nak meg Anthony Yelcin, esküszöm fel se ismertem hogy az a gyerek az.
  • sandor8206
    na mégegyszer, a ferdeszemű egyérteműen Sulu, mellette Scotty?....K.Urban a doki?.......mellette meg a ruszki.
    Nem vagyok fan,névre nem pontosan emlékszek, Kirk meg Spock az tudom , a többi meg, phúúúú...na így lesznek?
  • KnightRider

Chekov az csak bandszsít :D
  • Monoton
    Szvsz meg jobb also Chekov Bal felső Sulu
  • KnightRider

Syler? Azt hittem, Zachary Quinto lesz Spock, az öreg Spock meg marad Leonard Nimoy...
  • sandor8206
    javítva...a többi Star Trek mozifilmhez képst....
  • sandor8206
    én is így tippeltem, jó színészeket kaptak össze, tényleg hasonlítanak, főleg szerintem Spockot találták el nagyon jól Syler-rel, ja és Uhura is. Mindegyik jó!
    De hogy sikerült ilyen neveket mint Karl Urban, és főleg Eric Bana leszerződtetni, elég komoly büdszé lehet a többi mozifilmekhez képest.
    És "sztár" rendezőt J.J. Abrahams-t.
  • KnightRider

Bal felső: Chekov. Jobb felső: Scotty. Bal alsó: McCoy. Jobb alsó: Sulu.

Scottyt nagyon eltalálták. A pasas a Tuvok-hajon kívül egy az egyben James Doohan...
  • sandor8206
    melyik melyik, Sulu az ok:-)
  • KnightRider

Új kombó poszter: Chekov, Scotty, Bones, Sulu

• KnightRider

Uhura ruhájának a mintája engem nagyon emlékeztet az Enterprise nyílhegy emblémára :D Nierruwh meg badass!
  • akyyy
  • KnightRider

Tudom én, csak ha egy nap valamiért megint a TMP érában csinálnak filmet, Tania Raymonde lehetne az új Saavik.

Tudom, hogy TOS filmben nem lehetne, hiszen 2264-ben született, abban az évben, mikor Kirk átvette Christopher Pike-tól az Enterprise parancsnokságát.

Mondjuk a 24-ik százados jeleneteknél, mielőtt Spock visszamegy a múltba, szívesen látnám Robin Curtist, mint Mrs. Spockot :D

• Narxis
    Foglalom rá a jegyeket!
  • akyyy
    Magyar premier Friday May 8th, 2009

http://www.startrekmovie.com/releasedates/
  • [NST]Cifu
    Saavik hogy kerülne a képbe? Az ST II.-ben jelent meg, mint fiatal kadét. Kb. 30 évvel az után, mikor a mostani mozifilm játszódna.
  • Amcir
    Mármint rá hasonlítjobban
  • Amcir
    Inkáb Hoshi lehetne:)
  • KnightRider

Ja, és még valami:

Az új Uhura az eredetinél is szebb.

És Tania Raymonde-ot Saaviknak!
  • KnightRider

Két dolgot jó tudni: 1, Van még egy ember, aki tud olyan egótúltengéssel nézni, mint William Shatner 2, Van még egy ember, akinek ugyanolyan lóarca van, mint Leonard Nimoynak...

Amúgy érdemes megnézni: Spockon a tradicionális szabású egyenruha van (Kirkön biztos gyakorló/kadét uniformis) és hogy mindahányuk szemében reflexióként ott a "nyílhegy" embléma.

A romulán jóember meg (Nero, rihannsu írásmóddal gondolom Niehurrwh, és különben is, Farr Jolan mindenkinek, S'Task óta): a nagyított képen lehet látni, hogy mintha le lenne vágva a füle hegyes vége, olyan, mint valami roncsolt szélű heg. Biztos így oldják meg kontiniutásilag, hogy a Balance of Terror előttig földi emberek nem láttak szemtől szemben romulánt (a vulkániak az más tészta)...

• Narxis
    Kicsit "tinifilmes" hangulata van ezzel a sok fiatal szereplővel. :D
  • akyyy
    :DAS:D:SAD:AS

nem jöttme rá volna hogy ez uhura:(

kirk

• akyyy
    végre!:

bal alsó spock öcsém nagyon dúrva:D
  • KnightRider

Ezt most csináltam:

Remélem, elnyeri minden Trekkie tetszését :D
  • Amcir
    majd jövőre
  • hzsolt
    Tegnap megnéztem, nincs már ott egy ST film sem :(
  • KnightRider

Köszi!
  • Monoton
    hát ez nagyon nagy :DDD
  • hzsolt
    Én korábban láttam a Sugárban lévő DVD boltban.
  • Sir Quno Jedi
    Star Trek felújítás! :D:D:D:D:D
  • KnightRider

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy van-e olyan online, vagy normális DVD üzlet, ahol meg lehet venni a The Undiscovered Country-t/Ismeretlen Tartományt? Eredetiben!
  • Jrex
    Kösz
  • Monoton
    Bocs a dupláért :S
  • Monoton
    TOS 3
  • Monoton
    TOS 3
  • akyyy
    TOS-t nemtudom (Animated Seriast- sem)
    TNG
    VOY
    DS9
    ezek 7 évadosak
    ENT pedig csak 4:(
    10 film, készül a 11-ik
  • Jrex
    Sziasztok,én arra lennék kíváncsi h, hány fajta sorozat van ebbl és azok hány évaddal rendelkeznek?Előre is kösz:)
  • Monoton
    Tessék