11588
-
KnightRider #8300
Csak mert mindenhol Quinto neve van kiírva... -
KnightRider #8299
Most kivételesen igaza van az IMDB-nek.
Amúgy ki az a Syalar? Nem Quinto játssza Spockot? -
sandor8206 #8298 amúgy az imdb-n A Vaskabátos Simon Pegg van kiírva Scotty-nak, így el van maszkírozva, vagy a szar imdb nem tudja már megint hogy hol van?! mintha hasonlítana rá csak+5 kg
Chekov-nak meg Anthony Yelcin, esküszöm fel se ismertem hogy az a gyerek az. -
sandor8206 #8297 na mégegyszer, a ferdeszemű egyérteműen Sulu, mellette Scotty?....K.Urban a doki?.......mellette meg a ruszki.
Nem vagyok fan,névre nem pontosan emlékszek, Kirk meg Spock az tudom , a többi meg, phúúúú...na így lesznek? -
KnightRider #8296
Chekov az csak bandszsít :D -
Monoton #8295 Szvsz meg jobb also Chekov Bal felső Sulu -
KnightRider #8294
Syler? Azt hittem, Zachary Quinto lesz Spock, az öreg Spock meg marad Leonard Nimoy... -
sandor8206 #8293 javítva...a többi Star Trek mozifilmhez képst.... -
sandor8206 #8292 én is így tippeltem, jó színészeket kaptak össze, tényleg hasonlítanak, főleg szerintem Spockot találták el nagyon jól Syler-rel, ja és Uhura is. Mindegyik jó!
De hogy sikerült ilyen neveket mint Karl Urban, és főleg Eric Bana leszerződtetni, elég komoly büdszé lehet a többi mozifilmekhez képest.
És "sztár" rendezőt J.J. Abrahams-t.
-
KnightRider #8291
Bal felső: Chekov. Jobb felső: Scotty. Bal alsó: McCoy. Jobb alsó: Sulu.
Scottyt nagyon eltalálták. A pasas a Tuvok-hajon kívül egy az egyben James Doohan... -
sandor8206 #8290 melyik melyik, Sulu az ok:-) -
KnightRider #8289
Új kombó poszter: Chekov, Scotty, Bones, Sulu
-
KnightRider #8288
Uhura ruhájának a mintája engem nagyon emlékeztet az Enterprise nyílhegy emblémára :D Nierruwh meg badass! -
#8287 -
KnightRider #8286
Tudom én, csak ha egy nap valamiért megint a TMP érában csinálnak filmet, Tania Raymonde lehetne az új Saavik.
Tudom, hogy TOS filmben nem lehetne, hiszen 2264-ben született, abban az évben, mikor Kirk átvette Christopher Pike-tól az Enterprise parancsnokságát.
Mondjuk a 24-ik százados jeleneteknél, mielőtt Spock visszamegy a múltba, szívesen látnám Robin Curtist, mint Mrs. Spockot :D
-
#8285 Foglalom rá a jegyeket! -
#8284 Magyar premier Friday May 8th, 2009
http://www.startrekmovie.com/releasedates/ -
#8283 Saavik hogy kerülne a képbe? Az ST II.-ben jelent meg, mint fiatal kadét. Kb. 30 évvel az után, mikor a mostani mozifilm játszódna. -
Amcir #8282 Mármint rá hasonlítjobban -
Amcir #8281 Inkáb Hoshi lehetne:) -
KnightRider #8280
Ja, és még valami:
Az új Uhura az eredetinél is szebb.
És Tania Raymonde-ot Saaviknak! -
KnightRider #8279
Két dolgot jó tudni: 1, Van még egy ember, aki tud olyan egótúltengéssel nézni, mint William Shatner 2, Van még egy ember, akinek ugyanolyan lóarca van, mint Leonard Nimoynak...
Amúgy érdemes megnézni: Spockon a tradicionális szabású egyenruha van (Kirkön biztos gyakorló/kadét uniformis) és hogy mindahányuk szemében reflexióként ott a "nyílhegy" embléma.
A romulán jóember meg (Nero, rihannsu írásmóddal gondolom Niehurrwh, és különben is, Farr Jolan mindenkinek, S'Task óta): a nagyított képen lehet látni, hogy mintha le lenne vágva a füle hegyes vége, olyan, mint valami roncsolt szélű heg. Biztos így oldják meg kontiniutásilag, hogy a Balance of Terror előttig földi emberek nem láttak szemtől szemben romulánt (a vulkániak az más tészta)...
-
#8278 Kicsit "tinifilmes" hangulata van ezzel a sok fiatal szereplővel. :D -
#8277 :DAS:D:SAD:AS
nem jöttme rá volna hogy ez uhura:(
kirk
-
#8276 végre!:
bal alsó spock öcsém nagyon dúrva:D -
KnightRider #8275
Ezt most csináltam:
Remélem, elnyeri minden Trekkie tetszését :D -
Amcir #8274 majd jövőre -
#8273 Tegnap megnéztem, nincs már ott egy ST film sem :( -
KnightRider #8272
Köszi! -
Monoton #8271 hát ez nagyon nagy :DDD -
#8270 Én korábban láttam a Sugárban lévő DVD boltban. -
#8269 Star Trek felújítás! :D:D:D:D:D -
KnightRider #8268
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van-e olyan online, vagy normális DVD üzlet, ahol meg lehet venni a The Undiscovered Country-t/Ismeretlen Tartományt? Eredetiben! -
#8267 Kösz -
Monoton #8266 Bocs a dupláért :S -
Monoton #8265 TOS 3 -
Monoton #8264 TOS 3 -
#8263 TOS-t nemtudom (Animated Seriast- sem)
TNG
VOY
DS9
ezek 7 évadosak
ENT pedig csak 4:(
10 film, készül a 11-ik
-
#8262 Sziasztok,én arra lennék kíváncsi h, hány fajta sorozat van ebbl és azok hány évaddal rendelkeznek?Előre is kösz:) -
Monoton #8261 Tessék