Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDD

mer ebbe a topikba egy modi se jár :_D:SA?D

amugymeg menny vaterára -.- ott találsz sonysrác

REAL MADRID

Nálunk van axn sci-fi!
akyyy
😄DDDDDddd az oké hogy szerepel benne de a rendszám az üt😄

aprópó van valakinek axn scifi?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jaja enis eszrevettem. Furcsa ilyen szerpben latni sulut. 😄
Amugy szerepelt a Psych-be is 1resz erejeig, csakhogy ott sajat magat alakitotta. Nagyon mokas volt!!!!!!!!!!!!!!! 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Az apja pedig.... TADA:

Zulu 😊

Heroes legujabb része - a kis japcsi a sorozatban nagy Star Trek rajongó, ez az apja kocsija.

akyyy

BElana
"a voyos hangot adták a telepata nõnek" Kesz a neve. (Több telepata nõrõl nem tudok)
Nem rég néztem angolul Voyagert. Tényleg jó a hangjuk! (de ezek csak részletek voltak egy-egy epizódból Itt: http://gportal.hu/portal/tomparis)

Minek nagyobb a felhajtó ereje? Egy borgkockának a tengerben vagy egy rubikkockának a fejben? nuqDaq yuch Dapol? .°)

akyyy
melyik csatornán is megy usában a star trek? meg most akkor a felujított tos van terítéken, ugye? mennyi annak a nézettsége???

😊
akkor azért annyira nem vagyok egyedül 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

akyyy
én játékokban haottam csak , plusz volt egy pár perces bakiparédi a Voyagerig angolul, plusz az entbõl pár részt feliratosan láttam(elsõ évadokból, szal most nagoyn büszke vok magamra, hogy ellen tudtamálni a negyedik évadnak, és már csak pár nap😄

Akkor én eretnek vagyok, mert eredeti hangjukat a szinészeknek csak akkor hallottam, amikor véletlen a Cartoon Netwörk-utáni filmcsatornán láttam õket, és beszélni...
(vagy interjúkor ha bennhagyták)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

phalanx
igen <#smile>

Punker
elsõ évad 20 a többi 6 meg 26 részes igaz a DS9-ból?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
hát jah egyedül tán a computernek van más hangja, de sztem ez nem olyan nagy gond😄 de eredetibe az ténylegjó roddenbery feleségének hangja😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szerintem vetek magyar szinkronnal nezni, es itt vege is a tarsalgasnak a szinkronrol. 😛

Ha jól rémlik, akkor a TNG elején, nem tom' meddig más hangja van a kompjúternek...<#wink>
akyyy
jaja, a trekeket egész jól szokták szinkronizálni, persze van egy két hiba , pl a TNG-s és a többi szinkron kicsit bekavar, ( asszem a telepata csaj meg barcley van a voyban, akik a tngbe vannak, és más a hangjuk. meg a ds9 gépésze a tngben szinén más hangot kapott, de sztem elfogadható, képben is kis különbség van a tng és monjduk a voy között😄

de a filmekben igyekeztek ezt kijavítani, pl anemezist nagoyn jól megscinálták, szinte mindnekinek a sorozatbeli hagnja volt, kivéve párat, de õk si csak azért mert a voyos hangot adták a telepata nõnek (nem jut eszembe aneve sorry)

ent az kicsi tmás tészte, mert a viasaton jól megcsinálták a fordítást, viszont axnen már kicsit húzós, de érthetõ ha azt nézzük hogy a lostnál is szinte teljesen más a történet😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hzsolt
Tényleg újraszinkronozták. Na akkor le a kalappal a Viasat elõtt!
Amióta nincs TV-m, nem követem a szinkron útját. Úgy is sokkal jobb az eredeti.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

mrzed001
Nemtom melyik Voy évad volt, de Janeway akkori magyarhangja még mindig kisért rémálmaimba .... brrrrrrrrrr

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Egyszerûen a magyar verzsönbõl kivágták azt a részt (me kellett az idõ a reklámnak, vagy me a censor méltságs úr úgy kívánta ...)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

phalanx
mi a baj a hetedik évad-al? tudom hogy volt valami kavarás néhány résznél, és a viasaton is leadtak néhány nagyon gagyi szinkrons részt, de szerencsére ezekhez a részekhez is létezik normális szinkron

hzsolt
A Voyager 7. évadot beleszámoltad a korrekt munkába?

voyager?

phalanx
ha van olyan sorozat mit szinkronizáltak és a végeredmény kielégítõ lett, akkor az a 4 trek sorozat, szerintem korrekt munka, kivéve néhány vendégszereplõ szinkronját

phalanx
ha találsz ennél jobb minõségü szinkronos dvdrip-et feltétlenül szolj <#vigyor2>

hzsolt

hzsolt
Angol torrent oldalak miért nem jók?
oda nem kell regisztrálni sem.
pl. ezek: http://www.torrentspy.com/search?query=star+trek+ds9&submit.x=0&submit.y=0

Punker
itt se volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sir Quno Jedi
Trek-et magyarul nézni BÛN (kivéve tévéadásban, mer ott nincs választásod)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
beszvrok 2 percre elment a magyar szinkron és visszajött az angol, ez milyen barkács összevágás lehet már 😊

Bring them meg Q! 😄

Punker
nézem 😊

Sir Quno Jedi
Most akkor hülyén fogol meghalni-e! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
most fogom fel hogy én még nem is láttam a DS9 elsõ részét 😊

Jah ertem kollega masik kedvenc hely. 😄D

Punker
<#taps>

Sir Quno Jedi
Be kéne kapcsolni az univerzális fordítót, de lehet hogy az is bexarna rajtatok! 😄

Egy bábelhalat ide!

En meg teged nem ertelek, mintha valami titkosirassal irnad. 😊)
Tom ez most mar off, de nagyon erdekel... mien kapus cucc? 😊
Mirol is van szo most keremszepen? ^^.

Punker
kapus cucc 😊

a többit nem egészen értem 😊

De mien rencerrol van szo? Reges torrent oldal? Vagy mi a szosz? 😊
Ha a bitmetvrol van szo az egy g**i ****ó hely. Hogy a francba lehet vissszatolteni az egesz letoltott cuccot egy vacak 128kilobites feltoltessel? Egy ugy dobaljak ki az embereket mintha ez lenne az osszes szorakozasuk. :S

Punker
DS9-t elkezdtem tölteni az elsõ 10 percben virult a pityem hogy max sebességgel jön 😊 aztán kiderült hogy 3 giga letöltés után letiltanak ha 30% nem megy vissza, a többit láthatod lent.

phalanx
ide 5 gb megosztás több mint elég

Mirol beszelsz? 😊

Punker
lehet az lesz mert a DS9-t még visszaosztani se lehet mert csak 1 ember szedi rajtam kívül.

Punker
onnan is az ilyen rendszerek miatt léptem le, ossz meg 50 gigát naponta csak 1x sz@rhatsz stb szabályok.....

phalanx
uhh 10k, hát az tényleg nem torrentbarát feltöltés <#shakehead>

phalanx
ilyenkor azt lehet tenni hogy letöltessz 1 db részt valamelyik új sorozatból amelyiknél sok a leecher, és seedeled 1-2 napig, utánna már lesz elég feltöltésed hogy le tudj szedni 1-2 évadot

vagy alternatívának ott a DC++ ahol a világon semmit nem kell feltöltened, nem is értem miért nem azt használod <#hehe>

akyyy
<#rolleyes>

Punker
3 giga letöltés után jön a rendszabályozás, eddig lejött 1 giga kb, de fel csak 10 megát tudtam tölteni, a rendszer szerint mennyit is kéne 100?

mos tmegnézem mi van ha leveszem a letöltési sebességet 120-ról 75-re bár kétlem hogy sokat javulna, 10k-val tudok max feltölteni az meg kicsit vicc kategória.