11588
  • csgj
    Váááá az OSH DOKI!!!! :D
  • Narxis
    Ez a Csillagkapu Atlantis.
  • Monoton
    Am sztem ez csillagkapu :D
  • akyyy
    hát csak azért van ott hogy közölje, novemberbe új előzetes
  • Monoton
    Én most láttam a 4. évadot de nem emléxem erre a jelenetre
  • Cat #8378
    ez a csávó mit keres a battlestar galactica negyedik szezonjában? :)

• akyyy
    pedig nem azért tettem bele a szmnájlit (meg se néztem adatlapját, azt hittem #gonosz1 szmájli fanklúbbot nyitott:D

azért tettem be azt a a szmájlit, mert én is betettem most telomnak, de az csak szétcsúszhatható, és nem leltem olyan beállitást, hogy hangot adjon
  • Cat #8376
    nem mai gyerek, 35 elmúlt, mégis ennyire örül egy star trek tiririnek.
  • Monoton
    Egyikotoket sem lehet erteni :D
  • Dante73
    Ezek szerint én sem a Tied.
    Előbb indokolj Te!
  • akyyy
    ezt nem értem:D
  • Dante73
    Gondolom, ha megnézed az adatlapom, nem ezt a szmájlit rakod be... Akkor a fetrengve röhögőst....
    Most, hogy megvan, már gondolkodom, én is, hogy jó ötlet-e... De most ez marad, legalább egy rövid ideig a flip-nyitás hangja!
  • akyyy
  • Dante73
    DE!!!!
    És ezer köszönet érte! Végre, így nyílik majd a telefonom flipje! Juh-héj!
  • akyyy
    nem ez az véletlenül?:D
  • Dante73
    Kellene egy pöpp segítség!
    Régóta vadászom az eredeti kommunikátor hangját. Most épp a DS9 utolsó 9 epizódjánál tartok.... Ma, holnap megnézem, és akkor már csak a TNG marad. Viszont, így visszagondolva, a DS9-nek, abban a részében, amelyikben visszamennek az "eredeti sorozatba" Kirk hajójára, és az űrállomásra, bennevan. De sajnos töröltem, és így nem tudom, melyik évad, melyik epizódja az.
    Tudtok segíteni, megmondani, melyik az az epizód?
  • sandor8206
    várom az új mozifilmet, de remélem lesznek még Pickardos filmek is, nagyon bejött mindegyik. Jó lenne ha tényleg igaza lenne az öregnek és újra futna valami ST-sorozat.
  • Sir Quno Jedi
    Hátja. Értelmes filmekre már jó pár éve nincs igény. Gondolkodni ki szeret....
  • [NST]Cifu
    Az túl intelligens piacot igényelne, ergo a nézettség nem verdesné az eget. ^^
  • Sir Quno Jedi
    Olyat is el tudok képzelni, hogy totál párhuzamosan fut a két (vagy több) világ, totál ugyanazokkal a helyzetekkel szembesülnek (végül is tüköruni) és így láthatjuk hogyan oldják meg ideát és odaát! Parádés színészi alakításokra ad ez lehetőséget, néha akár kőkemény szerepcserékkel, ahol a két univerzum összeér, nemkülönben a forgatókönyvírók is megmozgathatnák a fantáziájukat meglepő megoldásokkal. Ki tudja mi a helyes és mi a helytelen egy kiélezett helyzetben...

Coto mesternek ez is menne szvsz.!
  • Narxis
    Jaja, ez egy kicsit nekem is furcsa lenne, na meg az elsődleges irányelv is szerintem érvényes itt. + a Borg is eléggé ráfázott mikor más univerzumokba próbált mászkálni.
  • Sir Quno Jedi
    Párhuzamosan kell természetesen futtatni a kettőt, oda-vissza ugrálva ami jól megadja a kontrasztot a két oldal döntési között. Igazi tanmese. :DDD
  • [NST]Cifu
    Jók lennének, de lássuk be, leginkább azért tetszettek mindenkinek, mert olyan jó volt a durva kontraszt a "rendes" Star Trek világhoz képest. Nem igazán tudom elképzelni, hogy tudnák akár több évadon keresztül tartani a színvonalat...
  • Sir Quno Jedi
    A sötét tüköruniverzumos részek messze magasan ütnek mindegyik sorozatban. Azokat kéne kicsit felturbózni! FTW!
  • akyyy
    Bryan Fuller (a Halottnak a csók és a Dead Like Me készítője) nagyon szeretne ismét egy Star Trek-univerzumban játszódó tévésorozathoz írni (korábban a Deep Space 9 és a Voyager című spinoffokon dolgozott), és szerinte a soron következő, JJ Abrams-féle új Trek-film kiváló alkalom lenne a franchise feltámasztására.
    c:c-ről

amugy szvz valamni darkos, sötét, drámás ,nem epizodikus sorozatot csinálhatnának, mint pl lost, vagy hasonló sorozatok:D

Enterprisbólm is tök jó volt a xindi rész. 1 évad/1 küldetés, bár néha voltak különálló részek de mind hozzáadott egy kicsit a végéhez, az utolsó néhány rész meg már csak a fegyverről szólt
  • akyyy

mérges:D
  • phalanx
    teljesen egyetértek
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan a StarTrek toleranciára tanít, de azé mindennek van határa szvsz. :D
  • Dante73
    Kurvára nem.... Valami nem stimmel.
    Ha egy férfi egy másikat kíván, ott valami nincs rendben. Művészet ide, vagy oda. Persze, attól mint ember, nem lesz kevesebb. És mint színész sem. De valahogy nem vagyok kíváncsi a dologra. Egyenesen undorít, mikor felvonulást tartanak. Ez a dolog nem tartozik a nyílvánosságra. Otthon 4 fal közt azt csinál amit akar, de ne ráklámozza már azt, ami a számomra undorító! Ugyanúgy, ahogy én sem mesélem neki, hogyan nyaltam ki a barátnőm. Gondolom, az neki undor. És mivel, én eléggé képekben látó ember vagyok, olyan mintha elmesélné, egy ilyen hírrel is akár, hogy mit csinál.... Brrr...
    Na Mind1. Erről ennyit, és bocsi.
  • Sir Quno Jedi
    Nem ugyanolyanok. Ennyi. :D
  • [NST]Cifu
    Inkább az a baj, hogy emiatt mindenki a Star Trek-et emlegetni. Semmi bajom George Takei-vel, de az azért zavar, hogy ez a "Star Trek hír"... :S
  • csgj
    "kár érte"... B+, meleg, és akkor mi van??! Ideje lenne felfogni, hogy ugyanolyanok, mint mi, heterok... Persze azt én sem szeretem, ha túlzásba viszik a magamutogatásukat, de az nem baj, ha felvállalják. Miért ne vállalnák fel?
  • Sir Quno Jedi
    Mostan Sulu-t hozzáadták öreg korára egy fehér köcsöghöz-e?!?!??! (neméti, mer nem is akarja) VAGYMIVAN?!?! :D

Amúgy Takei nagyon jó színész és karakteres mókus, kár érte. De azé így is szeretjük-e. Végülis filmes körökben aki nem meleg, azt ki is nézik manapság...
  • Cat #8350
    Az egymáshoz öltözött, ugyanolyan fehér zakót és fekete nadrágot viselő pár a Star Trek stábjának két tagját, a Chekhovot megszemélyesítő Walter Koeniget és az Uhurát játszó Nichelle Nicholst kérte fel tanúnak.

• phalanx
    TOS valamiért sose jött be, mostmár tudom miért
  • Punker
    nesze neked szép új világ.....
  • biomage
    kösz :) nice descrition
  • Monoton
    Katt ;)
  • KnightRider

Köszi!

Írtam pár Spock és Saavik témájú fanficet, meg olvastam a Vulcan's Soul trilógiát, így megismertem a vulkáni és romulán történelmet. A kedvencem az, ahogyan a vulkániak a romulánokról beszélnek: "ők, akik a ragadozómadár szárnya alatt vonulnak" (They who march under the raptor's wings). És ez canon, TNG: The Gambit-ben modja egy vulkáni :D
  • akyyy
    szép kis leirás, grat!