Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a tahion-sugárzás koncentrációtól is függ.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért van egy biztos hivatalos információ a szereplõket illetõen!!! Zachary Quinto - aka Sylar (Heroes) - ölti magára kedvenc Spockunk szerepét!
Arra a kérdésre, hogy játékát mennyire befolyásolja majd Leonard Nimoy, Quinto elmondta a jelenlévõknek, "annyira, amennyire Leonard szeretné, hiszen õ is benne lesz a filmben, ami igazi megtiszteltetés számomra".
A nap Nagy Híre még, hogy Leonard Nimoy az idõsebb Spock szerepében tér vissza a vászonra!! Nimoy elmondta, sokan kérdezték tõle, miért vág bele az új filmbe. "Szerintem a válasz nyilvánvaló, van egy nagyszerû rendezõnk, egy csodálatos forgatókönyvünk és egy csodálatos, fiatal színészünk, aki Spock bõrébe bújik... ez volt a logikus lépés".
Abrams bemutatta a második ízelítõ filmposztert is. A betûtípus ismerõsnek tûnhet, és végre kapunk valami igazán TOS-os kinézetet is. A logo azonban most fordítva jelenik meg, és csillaggal borított betûkkel írták fehér háttérre. Nem néz ki rosszul!
Abrams végezetül elmondta, jövõre is elmegy a Comic-Conra és még több trek információval szolgál majd.
Forrás: urszekerek.hu
videó
Nem ez ez így rossz😊 csak kirk nemtom most pontosan hány éves volt a nemzedékekben, SPOILER amibe ugye meghal. Most meg egy korábbi idõpontban meg majd idõsebben fog majd kinézni? :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg volt egy nemtom melyik faj egy egész holohajóvá alakítja a voyt, és a 2. világháborút játszák... pont akkor vettük általánosba és mély nyomokat hagyott bennem<#idiota>#idiota>
de az elsõ rész (elsõ kettõ) nagyon jó 😊
REAL MADRID
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bar nem is Picard kopasz feje miatt. <#idiota>#idiota>
de amugy az télleg hülye aki nem ismeri fel a topic címérõl sem :😄
REAL MADRID
REAL MADRID
feliratot?
REAL MADRID
egy kis vagdosás, méretmódosítás és pont passzol 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
igazán ezsgés fílingje van 😄
Elõször is próbáltad túl koszolni, de nem sikerült. Legyen enyhébb a textúra változatossága és próbálj map-eket tenni a specular-ba, vagy gloss vagy minek hívják a Max-ban... 😊 (Maya-s voltam)
A fényeket már kezded egész jól használni, de még azon is kell finomítani. (A tárgy amire fény esik, szintén ad fényt...) 😄
A textúrák túlságosan ismétlõdnek. Ha mást nem, az UV-ját mozgasd más helyre hogy ne folyton az a rész ismétlõdjön.
Az anyagok típusát még mindig nem sikerült jól beállítanod. Mûanyag hatású ez az egész...és cartoon stílusú még mindig. 😊
Amúgy látom próbáltad összehozni az elõ és hátteret....nos színben kezd közelebb állni mint a korábbi, de post-ban kell finomhangolni.
Egy picit színekben hangolás, aztán contrast beállítás, majd elhomáylosítani a 3D-s dolgot, hogy annyira legyen elmosódva mint a föld képe, aztán végül némi szemcsézettséggel is meg kell dobni a filmes hatásért.
Durván ennyi 😊 Remélem így már sikerül megalkotni amit tényleg akarsz 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy nem akarok offolni, így rögtön egy Trek jellegû kérdés: Igaz, hogy a jövõre megjelenõ új Trek film franchise reboot akar lenni, a la BSG? Tehát megkapjuk ezt az "olyasmi, mint az eredeti, de modernebb" jelleget?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A meshek nem az enyémek, ilyennek összehozni két óra volt 😄
A textúrák direkt ilyenek, olyannak akartam megcsinálni, mint amikor még építik és nincs lefestve. Van hozzá normális textúra is.
más szemszögbõl a texturázás picit nemstimmel
amugy grat <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
REAL MADRID
Az bizony. Hogy tetszik?
én most ismerkedem vele
REAL MADRID