11588
-
#8703 A szétválasztható hajó a TNG-ben jött be, a Galaxy osztálynál (szvsz elég marhaság, de ez egyéni nézet kérdése), nem is illik a TOS-ba. -
#8702 Ezek szerint nem lehet szétválasztani a hajót , pedig az nagyon tetszett (
Tegnap este volt a Discovery Science-n " hogyan változtatta meg a techie-k a világot, két rész is ... nagyon yó volt ))) -
KnightRider #8701
Alul van a térhajtómű gondola, felül a gépészeti szekció. Mintha a Saladin class tetejére föltettek volna egy stardrive sectiont. Igazából így stabilabb is a szubtérgeometriája, mint a Saladinnak... -
#8700 nem, a TOS-ban. The Original Serias.
-
#8699 Mint az Enterprise sorozatban ?
Gyönyörű hosszú gondolái vannak -
#8698 persze. a TOS korszakból olyan elvetemült formák voltak, hogy csak na:D -
#8697 A tányérnak alul.. felül gondolája van ???
Jól gondolom ? -
KnightRider #8696
Jaja. A Light Works-os csapat csinálta. Mayában már kijött, Maxban elméletileg ma, vagy holnap adják ki. Már nagyon várom, hogy renderelgethessek vele.
Adnák ki az NX-üket is, nincs egy igazán jó mesh sem arról a hajóról... -
#8695 azt mondják fanmade
meg ez is
és ez is
-
#8694 Hehe, jól írtam?
Mondjuk, már mind1, Jean-Luc-el megoldottam :D -
#8693 Pár hozzászólással ezelőtt eljátszottuk. :D Mon Capitan(utalva Picard francia származására). -
#8692 Jajj, de kedves vagy! XD -
#8691 úgy hogy gyere ide -
#8690 Q hogy a fenébe hívta folyton Picard-ot?
Mon Capitan? Hogy kell leírni? (gondolom francia) -
#8689 és ha patchot, programot akarok tölteni és ugyanezt hozza be?
IE alatt sem jó. -
#8688 A realplayer is viszi.Nekem azzal volt gondom, hogy menjen vista alatt -
msstz #8687 vagy próbáld meg FFX-ban: Beállítások -> Alkalmazások -> keresd meg a wmv-t és állítsd be arra, hogy mindig kérdezzen rá. és akkor eztán elvileg a letöltésnél el tudod indítani a médialejátszóban. -
msstz #8686 akkor nem tudom. nekem ilyet utoljára akkor csinált, mikor MSI géppel próbáltam az Acer weblapjáról tölteni - egyszerűen nem engedte. hátha egyszer sikerül neked is. :S -
#8685 én rákattintottam és a BSPlayer elkezdte játszani..... -
#8684 ezt nyitja meg:
vagy letölti ugyanezt php fájlba.
persze most nem tudom meglesni mert nem otthon vagyko, perpill nem is saját gépről, majd este leszek, valszeg tcomos nettel le fogom PONT EZt szedni, de ha hazamegyek és kéne valami, most ne keresek má r rá mikor itt fen van töltve. itt tényleg csak ST vagy valamilyen rendstergaza tudnasegiteni -
msstz #8683 na jó, mindegy. szerintem mindegy, hogy látod-e vagy sem flirattal. maximum akkor nem mindegy, ha ennyire sem tudsz angolul - ezt viszont még nem mondtad.
a bannos dolog meg új nekem.
DownThemAll kiterjesztés Firefoxhoz, aztán meg a manager részt megnyitod és bemásolod ezt az url-t:
ftp://letoltes.sg.hu/film2/star_trek_trailer_c_hungarian_sub.wmv
Ha így sem megy, akkor nem tdom, hol a gond. -
#8682 láttam már angolul, de akkor is örülnék ha meglenne magyar feliratosan is, hisz magyar vagyok nem tagadom!
Plusz te mit szolnál hozzá, ha a kedvenc helyedről, ahol tölteni szoktál le programokat, előzeteseket, kiirná hogy ok nélkül banon vagy, HAHA???!!! -
#8681 Nem tudok programozni....se fotoshoppozni....se-se (((((( -
msstz #8680 igazából semmiről nem szól, túléled, ha nincs meg. ráadásul, ha sokat szenvedsz vele, elértéktelenedik a szemedben. :) -
#8679 Hála Istennek! Ezt is megúsztuk. Mr. Worf! Warp 9! Engage! -
#8678 Oh, nem tudtam, hogy a maguk nevetségesen primitív rendszere átírja a csettintésem! Szóval akkor újra. [csettint]
Most már tölthetik amit akarnak! [távozik] -
#8677 EGY Piros X Mr. Q?! Ezt mire véljük, újabb "vicc", aminek megint a multiverzum összeomlása lesz a vége? -
#8676 Maguk emberek már meg sem tudnak leni a kütyüik nélkül! Bah, de most az egyszer segítek. -
#8675 Letöltés akynak! Mr. Q! De már meg tudjuk oldani a maga segítsége nélkül is, csak át kell tirkódolni a deflektorsugarat 454 angström-ről 176 pikotetrionfluxusra. Az időzítés a lényeg. -
#8674 Miben segíthetek Mon Capitan? -
#8673 Akkos kérd meg "Q"-t. -
#8672 de akkor sem szedi:D -
#8671 Flashget nem szedi le, mert az SG nem fogadja el, ha ugyanazzal a bejelentkezéssel több szálon akarod leszedni a cuccost. Be kell állítani, hogy csak egy szálon, azt az egy fájlt szedje. Onnéttól jó szokott lenni. -
#8670 Direkt ezért feltettem a FlashGet-et, bemásoltam az url-t (a végéről a perjelet eltávolitottam), de 10 perc óta még mindig 0%, el sem kezdte.
Próbáltam IE-ben is, másik gépen is, ugyanezt hozza be (IE alatt pedig Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot)
tuti az ip-vel lesz gond.
de nem akarom ezzel szétoffolni a topikot, általános moderátor topikba már írtam reggel erről:S -
#8669 Kéremszépen! Tessék eme linket bemásolni flashgetbe, vagy bármelyik letöltőbe. Szépen leugrik és nézheted. Nem letölteni akarja, hanem megnyitni, de mivel nincs alapértelmezett plugined ami le tudna játszani wmv-t a bögésződben, így ez nem megy neki. -
#8668 pedig csak ez jön be, több gépen is.
biztos banon van az ip-m, mondhatni remek, pláne, hogy nem csináltam semmit se. -
msstz #8667 ez elég valószínűtlen, ha minden jól működik a gépeden. -
#8666 lol -
#8665 hát aki ilyen elcseszett logót használ, az ne is nézze meg -
#8664 de nekem le se tölti hülye sg