Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Viszont van két könyvem a Szukits kiadótól:Star Trek Voyager : a Klánháború és az EQuinox.
Nem tudom, hogy akadtak-e ki többet (
Nem tudtok róla ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
de mind1 te dolgod, arra szórod a pénzed amire akarod
ಠ_ಠ
Nincs meg valakinek a Star Trek Voyager mindegyik évada magyarul?
Ha igen vegye fel velem a kapcsolatot és elküldhetné postán! (fizetek)
ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Qurak meg egy HoloStrici! 😄
Köszönöm a segítséget. :-)))
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1. amit már említettek Voyageres-Gyilkos játszma(2 részes) amikor a Vadászok (Predator-klónok:-D) elfoglalták a Voyagert és tesztelték a holofedélzetet és bepakolták a szereplõket (akik nem tudták, hogy hamis világ) különbözõ helyszínekre, a nagyrésze a részeknek a II.VH játszodott egy francia kisvárosban, talán az emlékezetes lehet, hogy idegen fószerok (Vadászok) náci egyenruhában voltak:-) Amúgy imádom ezt a részt!
2; DS9-ben volt, hogy transzporter baleset volt és a legénység adatait a holofedélzeten tudták eltárolni,ott lettek kivetítve így Bashirnek végig kellett játszani James Bondos programját.
de ha valamivel konkrétabb dolgot írnál, akkor tutira meg lenne:-)
Ahogy egy hatalmas Sylar néz rád a plakátról, hatalmas 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Csak annyi a részrõl az emlékem, hogy hihetetlenül jól szórakoztam. :-)
Egyébként TNG óta mindegyik sorozatban van holofedélzet. TNG-be pókereztek gyakran, ds9-be baseballaztak, voyagerbe meg OSH volt, igy extrém körülmény--.--
bár, asszem az enterprisbe-ba is volt, amikor a gépész terhes lett, az si egy idegen faj holofedélzetén történt
Nem tudom, jól emlékszem-e, mert régen láttam a sorozatot, de mintha lett volna valamelyik Enterprise-n egy nagy terem, ahol szimulált környezetet tudtak létrehozni. Ez melyik sorozatban volt? Úgy emlékszem, az egyik részben kifejezetten az volt a baj, hogy a számítógép meghibásodott és a hajó legénysége az ûrhajón mindenféle különös környezetben találta magát.
Volt ennek a szimulátor-szobának valami külön neve? És jól emlékszem, hogy volt ilyen rész?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
www..KALOZOK.com
Arról szól, hogy talán 2006-ban a Paramount kinyitotta a Star Trek raktárakat, hogy a 40 éve gyûlõ cuccokat ne kidobni kelljen, hanem elárverezteti.
Aukciósok odamentek és elkezdték kibontogatni a szép rendben eltett Star Trekes dolgokat.
A szívem megdobbant amikor az egyik nagy ládából az eredeti NCC 1701 (és A, mert csak egy betût festettek rá extra) Enterprise modellje került elõ (TOS összes rész + film 1-6-ban volt)
Aztán elõkerült a DS9 modellje, az Enterprise C és D modellje, Klingon Bird of Prey, Kirk ruhája a ST2-bõl, Borgok ... ha én ott lettem volna kb úgy éreztem volna magam mint kisgyerek karácsonykor 😄
Rámentem az aukciós áruház honlapjára, nézem az árukat, és a becsült eladási árat. 15-25.000 dollár az EREDETI Enterprise A-ért nem sok (majd 2 méteres), ezt még akár(?) én is kifizettem volna érte ... aztán megláttam mennyiért is vitték el: 284.000 dolcsi. A még nagyobb Enterprise D-t 576.000 dolcsiért.
Volt egy transzporter is, azt én is beújítottam volna magamnak 😄
A szívem szakadt meg a sok ereklye láttán ... lényegében ezen nõttem fel
Itt az árverésen eladottak képekkel
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
vagy romulán 😄
Amúgy a Föderációnak (talán a fejlett technológiája és az eszméi miatt) nincs hadserege, még a fegyveres tisztek is csak biztonsági õrök. A csillagflotta egy kutató szervezet, amit fegyverekkel láttak el önvédelem céljából, az, hogy valami féle rendfenntartó szervezet lenne, csak a fanok kreálmánya, nem a frencsájzé.
www..KALOZOK.com
szegény portos de tuti már csak utókutya lehetett egy beagle csak nem nyomhassa 100 évig... ennyire azért ne legyünk star trek 😄
Archer meg lesz említve. Amikor Scottyval elõsör találkozik Kirk, egy jégbolygón vannak és Scotty elmeséli, hogy azért posztolták ki oda, mert kísérletezett a transzporterrel "Archer admirális imádott beagle-jén". Mikor Kirk megkérdezi, hogy mi volt a kísérlet eredménye, Scotty valami olyasmit mond, hogy azóta is keresik a kutyát.
R.I.P., Porthos...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
de ez az én véleményem
kis hozzászolás a star trek hajokrol. Én is érdekesen figyeltem hogy a galaxy, sovereing stb hajok nem nagy számban tüntek fel a háboruk alatt. bár galaxy volt a ds9-ben de azért mégis. taktikailag nem elönyös mégiscsak azok a nagy és erös hajok, ha a föderácionak ennyi bolygoja meg nyersanyaga van szarásig épithetnék öket nem 5 miranda osztályt hanem 2 galaxyt helyete. kevesebb tiszt kell és erössebb is. a gond az, ha belegondoltok a helyükben, nagy az ür, föderációs térség meg mégannyira nagyobbsok hajo kell békében is fenntartani járörözni. nem beszélve arrol hogy admirálisként gondolkodva ha "szarba" kerül egy kisebb flotta, mondjuk 5 miranda és le kell lépni mondjuk 10 warbird elöl akkor az 5 hajo 5 fel mehet. galaxyinél viszon kisebb a mozgástér de egy helyen van 2000 fös legénység...ha erös ha nem, sebezhetö is. és igy van, lomhák is ha gond van, nagy a nyereség csatában de ha beütt a krakk nem szivesen olvasnék jelentést 3 galaxy és 2 sovereing pusztulásárol....

mikor mi vettünk egy PC-t, linux volt rajta, de billentyüzeten ott volt a win jel, úgyhogy attól lehet rajta android oprendszer is akár