Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha megnézzük sztem a DS9 is (kedvencem a ST-k között:-D) a 3. évadtól indul be igazán, persze addig is ok, de az igazán összetett és komplex sztori akkor kezdõdik el (természetesen a Dominium-elleni cucokkal) vagy sztema Voyager is a közepétõl lép magasabbra szintre (már nem emlékszem pontosan melyik évadtól) a Skorpió 1-2 részével, amikor Hetes kiszabadul stb. Addig csak 1-2 kiemelkedõ rész volt, inkább kazanokkal szarakodtak+anomáliákkal, de utána beindult a szekér és nagyon jó részek lettek az említett Skorpió, Pók hálójában, Unimátrix Zéró, Gyilkos játszma (+többi vadászos) Nehéz évek, Workforce stb. (talán ezek a címek) persze csak az én meglátásom szerint, szubjektív! De sztema Enterprise-nál is ez lett volna a koncepció, sztem megfigyelhetõ a minta.
http://www.freetvmaci.info/
Szerintem pont, hogy egyikhez sem hasonlít. 😊
Egy kissé félszeg, szürke figura, aki ugyanakkor nagyon nagy bizonyítási vágytól él.
T'pol igazi vulkáni volt,
Az igazi vulkániakhoz képest sokkal több érzelmi vonulattal. Sõt, õszintén szólva még Spockhoz képest is sokkal emocionálisabb. Ezt a problémát egyfelõl igyekeztek a 3. évadban orvosolni a Vulkán vírus-fertõzéssel, illetve állítólag késõbbre volt tervezve egy olyan rész, ahol kiderült volna, hogy félig Romulán...
Enterprise meg sokkal többet is érhetett volna ha hagyják befejezni és kibontakozni...fõlkeg a romulán háboruknál lehettek volna jo részek de leállitották csesszék meg.
Lássuk be, hogy egy sorozatnak manapság nem kibontakozni kell a 4. évadra, hanem erõs kezdés után továbbra is fenntartani az érdeklõdést. A baj az, hogy az ENT finoman szólva sem kezdett erõsen. Unalmas volt, középszerû, és kevés kreativitás volt benne. Nem lehet elmenni az mellett, hogy már az alapanyag sem volt a legjobb. Nem a díszletekkel (amik a legtöbbször azért a helyükön voltak) vagy a színészekkel volt a baj (olykor-olykor azért lehetõséget is kaptak, hogy kibontakozzanak), hanem a gyengén kitalált karakterekkel és a gyenge forgatókönyvekkel. Ha az elsõ két évad kimarad, és a 3. és 4. évaddal kezd a sorozat, akkor egyetértenék. De így azt kell mondjam, hogy bizony érthetõ volt a cancel, és nem amiatt, mert az amerikai közönségnek túl összetett lett volna a sorozat...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A DS9 a legjobb, komplex és magával ragadó, utána TNG majd TOS legvégûl Voyager...nekem az jött be a legkevésbé, janeway állandó nyavajgása, a tisztiket is állandó faszakodása.... nekem nem jött be. Nyálasság volt.
DS9 istenkirály hihetõ és mindennapi egyben. Enterprise meg sokkal többet is érhetett volna ha hagyják befejezni és kibontakozni...fõlkeg a romulán háboruknál lehettek volna jo részek de leállitották csesszék meg.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
DS9-ból egyértelmûen Morn, a szószátyár volt a leghumorosabb. Egyébként, minden ST sorozat egész más, mint a többi. Talán a TOS, és a TNG áll legközelebb egymáshoz. Most, hogy újra nézem a RNG-t, tûnt fel, hogy itt mennek az Archer4 felé, vagy a T'Pol felé is. Szóval, volt honnan meríteni...
http://www.freetvmaci.info/
Enterprise nem rossz, de nem nagyon tudták kibontakoztatni a szereplõk lelki világát, olyan felületesen ismerhettük meg õket, én így érzem. Legutóbb ilyet a Voyagerben éreztem Chakotay-val kapcsolatban, tök semleges ahhoz képest, hogy fõszereplõ. Pedig lett volna alkalom jobban bemutatni, a máki tagok halálhíre vagy kapcsolata Hetessel.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az tény, hogy a sorozat háttere felnõtt a XXI.századhoz, de sem a történetekben, sem a karakterekben nem sikerült mélyenszántót alkotni sajnos... :S
a doki megõrül, átveszi személyiségét a holocuccos, és elrabolja Kes-t, el akar menekülni...
a lényeg, hogy ennek az elején mintha T'Pol-ról lenne szó😮
A DS9 legerõsebb pontja szvsz a szerethetõ karakterekben rejlett. Sisko messze nem volt egy példás csillagflotta tiszt, amit el is rontottak szvsz benne az éppen a kiválasztottság dolog volt. Dax elementális volt, O'brien a mindennapos szerelõ, nem pedig egy csúcszseni, Quark a folyton csetlõ-botló, ügyeskedõ és persze mindig ráfázó kocsmáros, Kira a folyton ellentmondásokkal küzdõ nõ, Bashir a naiv fiatal orvos, vagy az aduász Garak, az egykori csúcském szabó, de még az olyan sokadlagos szereplõk, mint Morn is jól beépültek az egész képbe.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aki nem tudná tegnap véget ért az AXN Scifin a TNG vagyis igazából ma egy órakor és holnap éjjel egy kor vagyis ma nulla óra útán lesz a sima elsö évados Star Trek remakeres, ugy hogy remélem lesz valaki itt aki megnézi rajtam kivül 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

glugyglugy
FAIL
http://www.youtube.com/watch?v=oMTzoW0J1E8
király
<#eljen>#eljen>
REAL MADRID