Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Majd meglátjuk )))
OK ?
a voyager kapott leszálló talpakat, meg asszem a galaxy osztály csészealj szekciója is képes volt landolni, de nem jellemzõ, hogy bolygóra szállnának le az ûrhajókkal, eleven az ûrben szokás építeni a mérete és a gravitáció hiánya miatt
És az is, hogy állandóan odabújnak ))
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
www..KALOZOK.com
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
könyvben is olvastam, egyáltalán nem tartom bûnrossznak...
"James T. Kirk was a great man, but that was another life" dumáján, már megbocsásson, de elélveztem :-D Ok, hogy ST-fan vagyok, de tõlem jöhet a nyáron T4, Wolvi, Transi, akkor is eddig a ST néz ki a legjobbnak trailerek alapján és tényleg epikusnak! Csak úgy legyen, de csalódni nem fogok, mert ha rakás **** raknának elém akkor is örülnék neki mert ST ( mint pl: Nemezis, bûnrossz de akkor is szeretem) és örülõk, hogy megy a franchise, remélem siker lesz és jönnek a folytatások+új sorozat. Egy biztos moziban nézõs vagy kétszer (kell a bevétel) :-D
Új trailer, kibas*ott jó, a zene, a dumák, minden. Már az elõzõben is erõs volt a zene, de itt is! Lehet tényleg epic lesz?!
A kisebbség is ott volt, de csak lefelé menet. Jim, Spock, Bones, Scotty... (A feliraton: Jim, Bob, Doki, Gotti <#idiota>#idiota>) és Rodriguez. Rodriqueznek annyi.
Lent Jim azt mondja:
-Rodriguez, nézzen be a szikla mögé! Állandó szereplõk velem!
A szikla mögött persze agyszívó növény lapul.
Miért nem mondja soha Rodriguez?
-Menj csak te, Jim! Én tavaly már elvesztettem két tesómat.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kirk: Rodriguez, nézze meg, mi van a szikla mögött!
Agyszívó növény -.- 😄
Jól vettem észre, hogy a TOS-ban a biztonságiak csak arra jók, hogy legyen kitõl fegyvert szerezni? :]
Hát ki mit olvas ki belõle, nekem az jön ki, hogy annak örülnek, hogy az új sorozatba nem Will Shatner lesz fõszerelõ. Te meg azt, hogy õk a régi Shatner féle Kirköt 'fikázzák'.
Mindenki döntse el maga. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Semmi bajom vele a régi sorozatokban és filmekben, de kissé öreg lenne egy új sorozathoz. 😊
everything's better with music

Csak most nem jut eszembe mire is asszociáljak a kapuval kapcsolatban.
Scifi.hu? Vagy stargate?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Végigolvasgattam a fórumot, de nem találtam linket, ahol le lehetne tölteni akár a ds9 vagy a voyager részeit magyar szinkronnal. néztem a jancsiweb.com-ot is, de az fizetõs.
Egyáltalán létezik nem fizetõs oldal, ahonnan le lehetne tölteni? Torrentet is néztem, de ott csak angolul van meg. Jobb lenne szinkronosan.
Tud valaki egy linket, vagy oldalt?