Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a voyager kapott leszálló talpakat, meg asszem a galaxy osztály csészealj szekciója is képes volt landolni, de nem jellemzõ, hogy bolygóra szállnának le az ûrhajókkal, eleven az ûrben szokás építeni a mérete és a gravitáció hiánya miatt
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
És az is, hogy állandóan odabújnak ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
www..KALOZOK.com
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
könyvben is olvastam, egyáltalán nem tartom bûnrossznak...
"James T. Kirk was a great man, but that was another life" dumáján, már megbocsásson, de elélveztem :-D Ok, hogy ST-fan vagyok, de tõlem jöhet a nyáron T4, Wolvi, Transi, akkor is eddig a ST néz ki a legjobbnak trailerek alapján és tényleg epikusnak! Csak úgy legyen, de csalódni nem fogok, mert ha rakás **** raknának elém akkor is örülnék neki mert ST ( mint pl: Nemezis, bûnrossz de akkor is szeretem) és örülõk, hogy megy a franchise, remélem siker lesz és jönnek a folytatások+új sorozat. Egy biztos moziban nézõs vagy kétszer (kell a bevétel) :-D
Új trailer, kibas*ott jó, a zene, a dumák, minden. Már az elõzõben is erõs volt a zene, de itt is! Lehet tényleg epic lesz?!
A kisebbség is ott volt, de csak lefelé menet. Jim, Spock, Bones, Scotty... (A feliraton: Jim, Bob, Doki, Gotti <#idiota>#idiota>) és Rodriguez. Rodriqueznek annyi.
Lent Jim azt mondja:
-Rodriguez, nézzen be a szikla mögé! Állandó szereplõk velem!
A szikla mögött persze agyszívó növény lapul.
Miért nem mondja soha Rodriguez?
-Menj csak te, Jim! Én tavaly már elvesztettem két tesómat.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kirk: Rodriguez, nézze meg, mi van a szikla mögött!
Agyszívó növény -.- 😄
Jól vettem észre, hogy a TOS-ban a biztonságiak csak arra jók, hogy legyen kitõl fegyvert szerezni? :]
Hát ki mit olvas ki belõle, nekem az jön ki, hogy annak örülnek, hogy az új sorozatba nem Will Shatner lesz fõszerelõ. Te meg azt, hogy õk a régi Shatner féle Kirköt 'fikázzák'.
Mindenki döntse el maga. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Semmi bajom vele a régi sorozatokban és filmekben, de kissé öreg lenne egy új sorozathoz. 😊
everything's better with music

Csak most nem jut eszembe mire is asszociáljak a kapuval kapcsolatban.
Scifi.hu? Vagy stargate?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Végigolvasgattam a fórumot, de nem találtam linket, ahol le lehetne tölteni akár a ds9 vagy a voyager részeit magyar szinkronnal. néztem a jancsiweb.com-ot is, de az fizetõs.
Egyáltalán létezik nem fizetõs oldal, ahonnan le lehetne tölteni? Torrentet is néztem, de ott csak angolul van meg. Jobb lenne szinkronosan.
Tud valaki egy linket, vagy oldalt?
REAL MADRID
REAL MADRID