11588
  • Narxis
    lol
  • High end PC #9462
    Ha az összes sorozat részt és összes filmet meg akarom szerezni, kihez forduljak? :D
    Fizetnék is értük :D
  • birdo #9461
    nagyon szupi ))) láncon lógatnám a táskám cipzárján....ha tudnák venni
  • Narxis
    Régi szép idők. :D
  • Nuki
    Mihez illene?
  • Punker
    ilyen miért nincs dugóhúzóban? :(

• akyyy
    második évadba meg Reed hagynad volt:D
  • Nuki
    Talán még a szereplők is tettek star trekes utalást (Hiro, vagy Ando esetleg)
  • mrzed001
    És talán érdemes nem elfelejteni, hogy mindent amit tud azt a Végtelen Határok (Outer Limits) alatt tanulgatta meg (ott kezdett el mászni kis csicskából egyre feljebb)
  • birdo #9454
    tegnap láttam egy percre .....a film+ - on valami nagyfilmben szerepelt.... úgy hat körül.
  • akyyy
    Worf az usa elnöke? zsrír:D többit tudtam.
  • Sir Quno Jedi
    Odyssey 5
  • sandor8206
    hősökkel van még sok kapcsolat, ugye Sylar-fiatal Spock
    eredeti Sulu-Hiro apja
    eredeti Uhura-Micah nagyanyja, vagy valami rokona
    Worf-USA elnöke
    készítők nagy ST-fanok vagy ott is van valami produceri átfedés
  • akyyy
    Az is érdekes hogy a Manny Coto az co-exce producer az 5-6 évadnak 24-be, aki az enterprise 3-4 évadjában is producerkedet meg rendezte tán, ezt nemtudom. érdekes, tehát akkor a 24 meg star trek tesók :D meg lostal is. má csak prison break hiányzik xD
  • sandor8206
    nem ők A Rettegés arénájában akadályozták meg a 3. világháború kitörését, bár így odabas*tak a Star Trek continuitásnak :-D
  • LasDen #9448
    és még a vulkániak is leszállnak... :D
  • Nuki
    Szóval ott is lesz hiperhajtómű, vagy mi?
  • Narxis
    lol
  • akyyy
    Tegnap nézem itt a 24 6. évad hatodik részét, feltünik bene egy idős faszi. ismerős, ismerős, sehova se tudom tenni.

aztán most megnéztem imdb-n, és whááá:

Szóval ő Jack Bauer apja :D
  • LasDen #9444
    igen, úgy 4-5 hónap a mozi után....
  • hzsolt
    mintha október-novembert olvastam volna facebookon
  • Totti5
    mikor várható a film dvdn? még normális nézhető változat sincs, csak kamerás, pedig már eltelt egy kis idő...

/ látta a moziba, csak újra és újra megakarja nézni /
  • sandor8206
    főleg a 2. és az 5. lesz érdekes
  • sandor8206
    majd a dupla Dvd-re felkerülő kivágott jelenetek listája
    - Spock Birth
    - Klingons take over Narada
    - Young Kirk, Johnny and uncle Frank
    - Amanda and Sarek argue after Spock fights
    - Prison interrogation and breakout
    - Sarek gets Amanda
    - Dorm room and Kobayashi Maru (original version)
    - Kirk apologizes to the green girl
    - Sarek sees Spock
  • LasDen #9439
    +1
  • sandor8206
    november 17.-én jön az 1 és 2 lemezes dvd és a 3 lemezes Blu-ray
    a 2 lemezes dvd-re már egy tuti vevőjük van :-D
  • Reg5
    Nem. a DS9-et '93-ban kezdték, a Voyagert pedig '95-ben, tehát jóideig páruhazumosan ment a 2 sorozat.
  • Narxis
    Tudtommal a Voyager-t a DS9 befejezése után forgatták, amiből elvileg átvehetett az a TOS és részben a TNG mert a TNG forgatása is zajlott még mikor el kezdték a DS9-t.
  • Reg5
    Dede, pont arra. Csak az a gond, hogy az Entben évadonként nem 1-2 ilyen epizód van, hanem legalább 3-4. Bár érdekes módon csak a 3. évadtól feltűnő, de onnan nagyon.
    Nem tudom hogy a Voyagerből is átvettek-e, remélem nem mivel azt is tervezem darálni a DS9 után.
  • Narxis
    Miért? Nem arra gondolsz, hogy van néhány sablonepizód? Mert most meg nem mondom melyek azok, de emlékszem, hogy apró változtatással de szinte ugyanazt a történetet láttam néha mindegyik Star Trek sorozatban.
  • Reg5
    Sajna jópár sztori a DS9-ból lett átvéve.
  • Narxis
    Jaja, a Xindi sztorival számomra még talán a Voyager-nél is izgalmasabb volt az a sorozat. Szerintem eszméletlen jól eltalálták, aztán pedig a romulán részekkel lehetett volna operálni. Kár, hogy mire beindult már vége is lett.
  • msstz
    én nagyon sajnálom az az enterprise-t, a 3. és a 4. évad már teljesen jó volt. a 3.-ban a xindi fenyegetés matt volt mindig valami feszültség és ment valamerre a történet (hasonló van a voyagerben a borggal), a 4. évadban pedig átgondolt trilógiák voltak, amik jobbak voltak szvsz a széthúzott, filleres duplarészeknél.
  • gErIbÁ
    Voyager / Baywatch ez se rossz fanoknak kötelező
  • gErIbÁ
    Star Trek/Dallas bocsi majd így jobb lesz
  • gErIbÁ
    http://www.youtube.com/watch?v=QktVh64BYx4&feature=related egy kis finomság ha valaki még nem látta
  • [NST]Cifu
    Ha azt nézzük, végül is a két valóban rendesen lezárt ST sorozat (a másik a Voyager) közül még mindig a jobban, átgondoltabban és kerekebben lezárt. Az ENT, TOS és TNG viszont igazán rendesen le se lett zárva...
  • Cowie
    Azért a végét szvsz egy kicsit túl hamar elintézték. Bár még egy évadot nem lehetett volna kihozni normálisan.
  • Narxis
    Nem halt meg, a prófétákhoz került. Elég szép befejezés szvsz. Persze én is örültem volna ha folytatják.
  • Punker
    nem kellett volna kinyírni...