11588
-
#9463 lol -
High end PC #9462 Ha az összes sorozat részt és összes filmet meg akarom szerezni, kihez forduljak? :D
Fizetnék is értük :D -
#9461 nagyon szupi ))) láncon lógatnám a táskám cipzárján....ha tudnák venni -
#9460 Régi szép idők. :D -
Nuki #9459 Mihez illene? -
#9458 ilyen miért nincs dugóhúzóban? :(
-
#9457 második évadba meg Reed hagynad volt:D -
Nuki #9456 Talán még a szereplők is tettek star trekes utalást (Hiro, vagy Ando esetleg) -
#9455 És talán érdemes nem elfelejteni, hogy mindent amit tud azt a Végtelen Határok (Outer Limits) alatt tanulgatta meg (ott kezdett el mászni kis csicskából egyre feljebb) -
#9454 tegnap láttam egy percre .....a film+ - on valami nagyfilmben szerepelt.... úgy hat körül. -
#9453 Worf az usa elnöke? zsrír:D többit tudtam. -
#9452 Odyssey 5 -
sandor8206 #9451 hősökkel van még sok kapcsolat, ugye Sylar-fiatal Spock
eredeti Sulu-Hiro apja
eredeti Uhura-Micah nagyanyja, vagy valami rokona
Worf-USA elnöke
készítők nagy ST-fanok vagy ott is van valami produceri átfedés -
#9450 Az is érdekes hogy a Manny Coto az co-exce producer az 5-6 évadnak 24-be, aki az enterprise 3-4 évadjában is producerkedet meg rendezte tán, ezt nemtudom. érdekes, tehát akkor a 24 meg star trek tesók :D meg lostal is. má csak prison break hiányzik xD -
sandor8206 #9449 nem ők A Rettegés arénájában akadályozták meg a 3. világháború kitörését, bár így odabas*tak a Star Trek continuitásnak :-D -
#9448 és még a vulkániak is leszállnak... :D -
Nuki #9447 Szóval ott is lesz hiperhajtómű, vagy mi? -
#9446 lol -
#9445 Tegnap nézem itt a 24 6. évad hatodik részét, feltünik bene egy idős faszi. ismerős, ismerős, sehova se tudom tenni.
aztán most megnéztem imdb-n, és whááá:
Szóval ő Jack Bauer apja :D -
#9444 igen, úgy 4-5 hónap a mozi után.... -
#9443 mintha október-novembert olvastam volna facebookon -
#9442 mikor várható a film dvdn? még normális nézhető változat sincs, csak kamerás, pedig már eltelt egy kis idő...
/ látta a moziba, csak újra és újra megakarja nézni / -
sandor8206 #9441 főleg a 2. és az 5. lesz érdekes -
sandor8206 #9440 majd a dupla Dvd-re felkerülő kivágott jelenetek listája
- Spock Birth
- Klingons take over Narada
- Young Kirk, Johnny and uncle Frank
- Amanda and Sarek argue after Spock fights
- Prison interrogation and breakout
- Sarek gets Amanda
- Dorm room and Kobayashi Maru (original version)
- Kirk apologizes to the green girl
- Sarek sees Spock -
#9439 +1 -
sandor8206 #9438 november 17.-én jön az 1 és 2 lemezes dvd és a 3 lemezes Blu-ray
a 2 lemezes dvd-re már egy tuti vevőjük van :-D -
Reg5 #9437 Nem. a DS9-et '93-ban kezdték, a Voyagert pedig '95-ben, tehát jóideig páruhazumosan ment a 2 sorozat. -
#9436 Tudtommal a Voyager-t a DS9 befejezése után forgatták, amiből elvileg átvehetett az a TOS és részben a TNG mert a TNG forgatása is zajlott még mikor el kezdték a DS9-t. -
Reg5 #9435 Dede, pont arra. Csak az a gond, hogy az Entben évadonként nem 1-2 ilyen epizód van, hanem legalább 3-4. Bár érdekes módon csak a 3. évadtól feltűnő, de onnan nagyon.
Nem tudom hogy a Voyagerből is átvettek-e, remélem nem mivel azt is tervezem darálni a DS9 után. -
#9434 Miért? Nem arra gondolsz, hogy van néhány sablonepizód? Mert most meg nem mondom melyek azok, de emlékszem, hogy apró változtatással de szinte ugyanazt a történetet láttam néha mindegyik Star Trek sorozatban. -
Reg5 #9433 Sajna jópár sztori a DS9-ból lett átvéve. -
#9432 Jaja, a Xindi sztorival számomra még talán a Voyager-nél is izgalmasabb volt az a sorozat. Szerintem eszméletlen jól eltalálták, aztán pedig a romulán részekkel lehetett volna operálni. Kár, hogy mire beindult már vége is lett. -
msstz #9431 én nagyon sajnálom az az enterprise-t, a 3. és a 4. évad már teljesen jó volt. a 3.-ban a xindi fenyegetés matt volt mindig valami feszültség és ment valamerre a történet (hasonló van a voyagerben a borggal), a 4. évadban pedig átgondolt trilógiák voltak, amik jobbak voltak szvsz a széthúzott, filleres duplarészeknél. -
#9430 Voyager / Baywatch ez se rossz fanoknak kötelező -
#9429 Star Trek/Dallas bocsi majd így jobb lesz -
#9428 http://www.youtube.com/watch?v=QktVh64BYx4&feature=related egy kis finomság ha valaki még nem látta -
#9427 Ha azt nézzük, végül is a két valóban rendesen lezárt ST sorozat (a másik a Voyager) közül még mindig a jobban, átgondoltabban és kerekebben lezárt. Az ENT, TOS és TNG viszont igazán rendesen le se lett zárva... -
#9426 Azért a végét szvsz egy kicsit túl hamar elintézték. Bár még egy évadot nem lehetett volna kihozni normálisan. -
#9425 Nem halt meg, a prófétákhoz került. Elég szép befejezés szvsz. Persze én is örültem volna ha folytatják. -
#9424 nem kellett volna kinyírni...