11588
  • sandor8206
    DS9 igaz, hogy a 4. évadtól indul be, de a bele csöppenéses dolgot én se ajánlom. Amúgy nekem a kedvenc ST-sorozatom a DS9, ebben is van felfedezősdi, de annyira jól összehozták ezt a komplex sztorit a Dominium elleni háborúval, a prófétákkal, klingonokkal, romulánokkal, cardassiakkkal hogy nem győzőm újra-újra nézni a sorit.
    + klingonokat nagyon bírom és talán ebben a sorozatban szerepelnek a legtöbbet.
  • Totti5
    Annyira nem érdekel hogy belecsöppenjek, előről szívesen megnézném ha leadnák. Számomra a Star Trek = felfedezés egy űrhajóval. Az összeset láttam, többször is kivéve ezt a DS9et. Kedvencem az Enterprise és a Voyager, de a többi is kiváló és bármikor megnézem akárhányszor is:)
  • Androsan666
    Nekem a jó öreg Kirk kapitányos a kedvencem. Az volt az igazi, bár én még pici gyermekként láttam, mikor itt adták. Aztán a TV6-on mikor ment, megint néztem + az AXN Scifin is. Még mindig imádom. Kirk, Spock és Dr. McCoy az igaziak. XDDD

A DS9 még ok, az Enterprise szerintem bűn rossz, a többi meg elmegy.
  • Narxis
    Hát nem tom, szerintem az összes évada jó volt.
  • Reg5
    A DS9 a 3-4. évadtól nézendő, előtte inkább csak felvezetés van. Viszont sztori téren lemossa az összes többi ST sorozatot. Asszem a Viasat6 a 4. évadtól adja, onnan még be lehet kapcsolódni.
  • RelakS
    Ja, én még a Viasat3-mon láttam :D
  • Totti5
    DS9 az egyetlen amit nem láttam, csak 1-1 részt, de mivel a kedves Visata6 csak úgy belevágott a közepébe megint kimarad, pedig érdekes lehet, csak hát így az alapdolgokról maradtam le és élvezhetetlen...
  • RelakS
    Most megy az a rész a DS9-ből, mikor visszamennek a triblikhez
    Ekkora kigyúrt állat vörös trikóst még nem láttam XD
  • Narxis
    lol
  • Totti5
    :D:D:D:D:D:D:D:D:d
  • Monoton
    Hatalmas
  • akyyy

• Reg5
    A címét már nem tudom, elég régen olvastam róla egyik blogon. Rádióban kezdte a karriert aztán az '50-es években költözött át a tv-be, majd azt hiszem tavaly megkapta a kaszát.
  • High end PC #9490
    wáá, megtaláltam :Guiding Light, eddig 15.740 része ment le, dedurva :DDD

nah nem offolok tovább
  • High end PC #9489
    Melyik volt?
  • Reg5
    A BK csak 10-11 éve megy. Amerikában az egyik szappanopera megélt közel 60 évet...

ON
  • High end PC #9487
    Számolgattam :D
    Barátok köztből 4862 rész ment le eddig. :DD
    Kb 12 perces részek, vagyis kb 58344 perc összesen, amit ha elosztok az ilyen 45 perces sorozatok hosszidejével 1296-ot kapok, vagyis ennyi 45 perces résznek felelne meg :DD És még közel sincs vége, na ezt szárnyalja valaki felül
  • Monoton
    Hát ha ti így összeadjátok a sorozatokat akkor ott vannak a CSI sorozatok :D Az se kevés, és még közel sincs végük :)
  • birdo #9485
    Mi van a csillagkapuval ?? ..nem is tudom hány évadot adnak mostanság különböző adókon )))fóruma ))))
  • zyppy
    ja +100
  • zyppy
    214 epizód
  • hzsolt
    Na és a Csillagkapu?
  • Narxis
    Jaaj tényleg, el is felejtettem, hogy spórolni akartak ezért az utolsó évadot csak úgy fogták és átvitték Erdélybe erdélyi színészekkel szinkronizáltatni.... na az tényleg rossz volt.
  • High end PC #9480
    Egyébként eddig azt hittem a Dallas volt a leghosszabb sorozat a maga 350 valahány részével, ez meg több mint 700 vazze :DDDD
    Na jó, mondjuk a Barátok Közt meg már nem tudom hány ezer, de ott egy rész 10 perc kb :DD
  • akyyy
    szerencsére star treknek jó a szinkronja, kivétel az enterprise 2-4ig (bár hangok fogjuk rá, jó, csak a forditás bűnrossz, de hát AXN...)

meg a voyager román 7. évadja volt rossz, de viasat a király és újracsináltatta:D
  • Narxis
    Jaja, én pl. Quark eredeti hangját nem tudtam megszokni, most meg várok Simpson család 20. évadára, hogy szinkronizálják mert iszonyat szarok az angol hangok, 100-szor jobb a magyar.

Persze van, hogy elcseszik a szinkront, de szerintem Star Trek-nél jó munkát végeztek.

Ha mindenféleképpen kell ellenpéldát mondanom akkor Dr. House, ott abszolút nem tetszik egyik magyar hang se, azt eredetibe nézem.

Ízlések és pofonok, én elfogadom ha valakinek nem tetszik a magyar szinkron.
  • msstz
    Dehát, hogy is lehetne valami jobb, mint az eredeti? :)
  • akyyy
    nézd meg a tng-s filmeket a nemezis kivételével, ott egykét szinésznek valoban nagoyn rossz lett a szinkronhangja, viszont a sorozaté nagoyn jó:D
    el es tudnám képzelni máshogy a hangjukat, de én szerintem a magyar hang a karakterükhoz majdnemhogy jobban illik mint a szinészé:D rikerhez meg annyit hogy a sorozat első évadába ugyanolyan nyikhaj volt maga a szinész s, ahogy ugrált a köveken a hloszobába datat keresbe:C
  • Narxis
    Én ilyet csak 1-2 alkalommal érzékeltem.
  • msstz
    Mondjuk Beverly karaktere alapból is borzalmas, nem csak a szinkronhangja. Semmi fantázia, teljesen szürke egyén, ezért is jött be helyette Pulaski, aki sokkal jobb volt a Dataval szembeni megvetésével, sztereotípiájával, dehát azt sem vitték tovább, pedig meg lehetett volna csinálni ezt komolyra, drámaira, dehát Pillér Mihály és a többiek faszok. Beverlyt csak dugná az ember, aztán menne tovább.
  • msstz
    Data merev, kimért, gépiessége és Brent Spiner mindig tökéletesen eltalált érzelemmentes steril hangját képtelen visszaadni a szinkron. Riker hangja olyan, mint egy nyikhajé, nem mint egyszakállas határozott férfié, Picard még tán elmegy, Worf hangjából hiányzik az erőszak és düh, helyette van egy mély, komoly hang, Beverlyvel ki lehet üldözni a világból, Deannára és Geordira meg nem emlékszem.
  • msstz
    hát hallgasd meg a kettőt. a szinkronhangok meg sem közelítik a színészek eredeti hangjának hangszínét, érződik rajtuk a steril 4 fal között felvettség és nem adják vissza a színészek érzelmi állapotát.
  • akyyy
    miért?
  • msstz
    borzalmas a magyar szinkronja a tngnek (azt fejezem be a napokban).
  • Narxis
    Jah. Még tavaly volt egy DC hub ahol üzemeltettek egy szervert, összes Csillagkapu és Star Trek sorozat fent volt, meg a filmek. Mikor legutóbb néztem akkor már nem találtam azt a hubot, asszem Asgard hub volt a neve de lehet újra üzemel, nézd meg.

A 11-es film még nincs meg, az majd év vége felé jön ki dvd-n ha minden igaz.
  • High end PC #9468
    mind az 6 sorozat és 11 film megvan neked hiánytalanul? :DD
  • Narxis
    Nekem úgy van meg az összes sorozat és film, de szerintem semmi baj a szinkronnal. Pár részt néztem angolul, de aztán visszaállítottam magyar hangra.
  • msstz
    DS9 xvid dual audio+sub nekem is kéne :)
  • Punker
    szinkron :(
  • High end PC #9464
    Egyébként a legújabb Star Trek film az szinkronosan vagy feliratosan ment a mozikban?