11588
-
#9543 Limited Blúréj.
1 DVDs edisön
2 DVDs edisön
-
#9542 Most nicns egy kocka haverod akinek van internete és letölti neked?:D inkább fizetel egy vadidegennek? -
borzas74 #9541 Sziasztok! Egy kis segítséget szertnék kérni. A TV-ben sokat néztem a ST sorozatokat, de egyenlőre csak a Voyagert tudtam megszerezni. (jelenleg nincs letöltési lehetőségem). Esetleg valaki tudna, valamilyen elfogadható árért (DVD ár, postaköltség, munkadíj stb) hozzásegíteni a többi felvételéhez? Előre is köszi! -
#9540 annyira nem vészes....de már várom, hogy megjelenjen :D -
Monoton #9539 Reménykedtem, hogy nem ez lesz a hiv boritó :S De sajnos hiába.
-
#9538 Mindegyikben volt valami organikus lény ami megtámadta a hajót, elszívta az energiát, létfentartsát, embereket ejtett fogságba, ENTbe volt ilyen biztos, elkapott párat a legénységből és alig tudták szétválasztani őket, vagy volt hogy a hajó burkolatát támadta meg valami, volt amikor egy baktériumot hoztak fel valahonnan és a gélcsomagokat rongálta, nomeg sosem maradhatott ki az energia formájában élő lény, de inkább érdekesebbek a különféle humanoidok, mint egy ilyen lény szvsz. -
#9537 Szerintem nem volt lehetőség technikailag szabadjára engedni a képzelőerőt, hülyén nézett volna ki a számítógéppel animált idegen és a DS9/TNG készítésekor nem is lehetett volna normálisat kialakítani szvsz. A TOS-ban csomoszór csak egy felhő szerű villogó massza volt az idegen életforma. :D Viszont az Ent-ben már volt asszem animáció, a rovarokat csinálták meg így, meg azokat az úszkáló bálnákat vagy miket. :D
Mondjuk DS9/TNG-ben is volt animált idegen, de az valahogy mindig az űrben volt/élt illetve a Voyagerben a 8472. -
Reg5 #9536 A DS9 alakváltói némileg zsákbamacskák. Eleve 90%-ban humanoid alakot vettek fel(igaz megmagyarázták miért de akkor is fura).
A rovar xindik valóban, de azonkívül 2 xindi faj humanoid(az egyik ráadásul olyan mint egy gonosz törpe).
De sztem mindegyik sorozatból lehetne sorolni nem humanoid idegeneket, de attól még nem azok vannak többségben. -
msstz #9535 itt -
#9534 tiltja a hotlinket -
Monoton #9533 -
#9532 rakjatok már be képet róluk. -
philcollins #9531 A 8472 fajnak 3 lába volt -
sandor8206 #9530 amúgy nem 3 lába volt? mert akkor az se humanoid. -
sandor8206 #9529 humanoid=emberszerű, wikin úgy volt, két kéz, két láb, egy fej vagy emberszerű testalkat, szóval sztem humanoid, ha db nézzük :-D -
Amcir #9528 Tényleg a 8742 az Humanoid vagy nem? 2 szem 2 kéz 2 láb ha jól emlékszem de azon kivül nem igazán hasonlít egy emberhez. -
sandor8206 #9527 Sztem elég sok nem humanoid lény volt az ST-univerzumban, mindegyik szériából lehetne sorolni, DS9 eleve az alakváltók, TNG-kristálylény, plazmalények, ENT-a rovar sindik, Voyager-azok a valamik akik rátapadtak a félklingon csajra. + ha nagyon kutakodnánk lenne sok, sokkal több mint a hasonló sci-fi sorozatokban. -
Reg5 #9526 TNG-t nagyon régen láttam így elég sok kiesett belőle. -
#9525 TNG olajlény pl? -
Reg5 #9524 Lehet, csak emiatt számomra kissé komolytalan az st-univerzum. Bár az Entben próbálkoztak nem humanoid lények megalkotásával(pl a lávalény ami ugyan gagyi volt, de legalább nem humanoid). -
#9523 meg ha már itt tartunk, hogy fantáziátlan fajok. Bolygóközi fajkeveredés? -
az iylen ufoknak is van két szemük orruk(?) szájuk, két kezük két lábuk.
és ez a valóság:D -
msstz #9521 de. és jó lett volna még több azzal a témával foglalkozó rész. -
#9520 ezzel kapcsolatban a TNG-ben volt valami izé, hogy a humanoid fajok nagy része egyetlen közös őstől származik, akik szétszórták a galaxisban a génjeiket. Nem lehet erre fongi a hasonlóságot (ami eredetileg gondolom sminkköltség miatt volt?:D )? :] -
#9519 DS9 a legjobb aztán ENT majd TOS :D -
Reg5 #9518 "Számomra a Star Trek = felfedezés egy űrhajóval."
Akkor a DS9-et pótold, és valszeg ez meg fog változni. Amúgy nekem shippes st-kból az Ent a kedvenc. A Voyager szép és jó, de a DS9 után túl kopár, bár a doktor hatalmas arc :)
Az egyetlen sirámom, hogy az idegen fajok csak abban különböznek az emberektől, hogy recésebb/hegyesebb a fülük-homlokuk-orruk. Persze sarkítok, mert van 1-2 fantáziadúsabb de a többsége sajnos fantáziátlan. -
Reg5 #9517 Az Ent az 3. évadtól indul el, de onnantól nagyon jó. -
#9516 Nekem 2 kedvenc epizódom a DS9-ból "került ki":
Hard Time(Embernek maradni) és a Visionary(A látnok) -
#9515 kinek a pap kinek a papné -
#9514 bashirt, hogy utálom, áh meg siskot is, áhh, rásszistá vágyóóók...
meg kirát se csiptem. quarkot se, bárő még elment...
obrien volt a kedvenc:D
pfúú, meg odót is. köcsög csíter alakváltó áhhh
worf kedvenc volt, de csak mert tng-ből jött...
ezri dax, nah ő volt a legjobb, kár hogy csak az utolsó évadba vóót
hát igen, ds9-t szeretem a legkevésbéD: -
#9513 Én is s sorozatok közül utoljára láttam a DS9 de az tetszett a legjobban tényleg sokat adtak a szereplők jellem fejlődésére ott van O'brien és Bashír nem az első pár részben lesznek barátok de nem is az első évadban hanem szép lassan alakul ki a barátságuk ,talán a második évad végére.Nem rég fejeztem be másodjára a VOY-t és most a DS9-n nyomom másodjára.Nagyon ott van szerintem. -
#9512 Végülis igen, jogos. :) -
#9511 pont hogy az első részben benne van, :D -
#9510 Pont ezért jó a DS9. A TNG, de főleg a VOY és a ENT szinte másról sem szól, mint a felfedezésről, magáról a csillagflottáról, a klingonokról, stb. a legtöbbet pont a DS9-ben tudjuk meg. A többi sorozatban a csillagflotta szinte csak háttér.
A DS9 egyébként a SevTrek esetén is a legkevesebb puskaport adja, most hirtelen csak arra emlékszem, ahol azt figurázták ki, hogy az 'új' sorozatokból egyedül a DS9-ben nem sütötték el a Borg-ot, mire a punchline szerint azért nem találkoztak a Borg-al, mert a Borg űrszemétnek nézte az állomást. :) -
#9509 Jaja, bár nekem jobban tetszett Jadzia. :p -
#9508 Azért az utódja is igencsak cukiság lett :] -
#9507 Dax-ra én haragszom, azt olvastam azé kellett "kiírni" a sorozatból mert már úgy érezte, hogy keveset szerepel. :D -
#9506 Azért Dax is megváltozik egy "kicsit" XD -
#9505 A DS9-ban nem sok felfedezés van, van pár de nem az a hangsúlyos a sztoriban, nem csak azért mert egy űrállomáson játszódik nagyrészt hanem inkább a karakterek jellemfejlődése lett az egyik fő téma. Ezért is tetszik nekem az első néhány évad is, a szemünk előtt játszódik le, hogy hogyan lesznek barátok illetve mindenki változik egy kicsit. A legtöbbet szerintem Rom és Odo, de persze ez szvsz. -
#9504 Szerintem mindegyik jó a maga módján!Az Enterprise-t elején furcsállottad,de a végére már nagyon jó volt,és kár hogy vége lett.
Megkedveltem a karaktereket ott is!
Persze azért Mr Spock a legjobb karakter a STuniverzumban:-)
DS9-et is kedvelem az összetetsége miatt,és a sok fajt részletesebben megismertet.A Dominium elleni háboró kibontakoztatása is jó.
Voyagert is kedveltem,ott lehetett megismerni sok új fajt,+Borg!
Vasárnap az mindig star trek nap van:-)